Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lungime minima traseu frigorific ...

Restaurante pescaresti prin impre...

De ce se taie unii cu lama?

Întrebare de noob
 Rezistenta la caldura vara

JOCURILE OLIMPICE PARIS 2024...fo...

JOCURILE OLIMPICE PARIS 2024...fo...

Revolut, crypto si taxe
 Kia vs Hyundai vs Skoda Karoq 2.0...

Paralizie parte inferioara picior...

COPA AMERICA 2024

Presedintele Romaniei 2024. Cine ...
 Recomandare usa interior izolata ...

Comunitatea de bicicliști - ...

macOS 15 Sequoia

Top Zone Rezidence Victor Brauner
 

Germania a legalizat consumul recreațional de canabis

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
117 replies to this topic

#91
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,567
  • Înscris: 04.05.2006

Vizualizare mesajComandorul, pe 10 aprilie 2024 - 23:17, a scris:


Cu toate că personal sunt un susținător al legalizării canabisului, niciodată nu am recomandat cuiva, cu toate că mi s-a cerut părerea, întodeauna răspund la întrebarea "Ce zici, să încerc iarbă?" cu "Documentează-te bine înainte."
  Canabisul poate induce stări de panică cum ai avut tu (cu toate că la majoritatea oamenilor e chiar invers, mie personal îmi dă o stare de profundă relaxare, o stare generală de bine, apoi după un joint mi se face foame și apoi reușesc să dorm excelent) și e perfect explicabil dpdv psihologic. În subconștient ție îți era frică de experiență ai auzit ca noi toți povestiri diferite și încă nu erai pregătit, nu ți-ai învins teama... oricum probabilitatea ca un om să aibe "bad trip" de la weed e mult mai mică și ține mult de factori psihologici...
Vă recomand un documentar foarte bun pe subiect, soldați americani întorși de pe diferite fronturi cu PTSD și cum canabisul le-a salvat viața, și aceștia nu erau consumatori, au apelat la iarbă ca ultimă soluție... ascultați mărturiile lor și a altor oameni din documentar și veți înțelege mai bine anumite aspecte. https://www.imdb.com..._q_Unprescribed
Nu a fost prima data cand am consumat iarbă (dar a fost ultima). Înainte am fumat și am avut mai degrabă o reacție hilară. Râdeam din orice. Fumasem și în tare și chiar și cu o seară înainte în Amsterdam. Doar ca atunci a fost pur și simplu prea mult.
De atunci am rămas la metoda mea clasică de relaxare, alcoolul. Un pahar de vin, face minuni. :)
Am mai tras cat un fum din când în când, pentru ca îmi place mirosul și gustul. Dar un fum….
Și parfumul meu preferat e cu cannabis, de la Nasomatto, se numește Black Afgano.
Și ca să fiu clar: nu sunt împotriva legiferării consumului de iarbă, până la urmă cine vrea să fumeze, o face oricum…și nu cred ca va crește cu mult numărul de consumatori doar pentru ca va fi legal sa consumi.
Am insa o mica rezerva fata de romani și de predispoziția noastră de a ne da cocoși și a ni se părea ca sunt apți de condus o mașină spre exemplu…dar una e una, alta e alta.


Vizualizare mesajonisifor12, pe 10 aprilie 2024 - 23:26, a scris:

Te-ai dus tipcul turist, nu mare fan spre deloc, dar hai să o facă și pe asta și te-ai înfipt în primul pachet cu cine știe ce nivel de thc. Că nu cred că ai întrebat expre care e aia mild, pentru fumători casual, „începători”. Ca fapt divers, așa scrie pe toate pachetele?

Oricum, aș fi ales ceva dintr-un borcan, un mugure efectiv.

Ține cont de propriul sfat, te rog.
Explicațiile tale sunt irelevante, atâta timp cat astfel de lucruri chiar se întâmplă și am pățit-o pe pielea mea.

Vizualizare mesajonisifor12, pe 10 aprilie 2024 - 23:17, a scris:

Gata, bos, se poate? Glumim și noi. Nu e cazul să te scuzi atât. (pro tip: dă-i edit postului precedent)
A dat omul quote în loc de edit de panică. Auăleu, zic ăștia iar că am vrut să mă sinucid de la iarbă.

Acum fără nici un fel de glumă. Chiar îmi pare rău că ai avut o așa experiență. Dar aia poți să o ai, sau ai avut poate, oricum mulți au avut, de la alcool. Alcoolul e legal. Cu alcoolul de ce nu ești așa înverșunat?
n-am dat niciun quote, se postase de două ori.
Nu sunt înverșunat cu alcoolul din două motive:
1. Nu sunt înverșunat nici cu iarba, asta e o alta concluzie idioata pe care ai tras-o tu în stilul-pare-se- caracteristic. Dacă am prezentat un efect secundar nu înseamnă că-s împotriva consumului. Deci de ce aș fi pe alcool?
2. Ca să ajungi de la alcool la astfel de efect, trebuie sa:
  -ori consumi cantități impresionante de alcool -
  -ori consumi ceva de cea mai joasă speță, care e toxic 🤷 .

Nu ajungi la un atac de panică de la un shot de tequila


#92
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,471
  • Înscris: 26.01.2010

Vizualizare mesajComandorul, pe 10 aprilie 2024 - 22:44, a scris:

Îmi pare rău că topicul a degenerat, expuneam doar o oportunitate de câștig pentru România ca țară, nu voiam să fie topic de dat cu părerea dacă canabisul e bun sau nu. Nu vreau să conving persoane trecute de 50 de ani, majoritatea cred că le știu pe toate și au opinii deja formate, nu mai sunt capabili de schimbare, opiniile noi îi sperie, cunoaștem... Tu imediat te-ai repezit să condamni consumul de canabis băgându-i pe toți în aceiași oală ca să zic așa. Ei uite că nu ne transformăm toți în zombi ratați, personal consum canabis în scopuri mai superioare și chiar nu mă ascund de problemele vieții... și ghici ce, nici nu prea am probleme... și cunosc oameni chiar realizați profesional care fumează iarbă. La fel ca și la alcool, dacă bei un pahar de vin la masă, asta nu te face alcoolic sau un ratat... dacă bei o bere pe zi treaba asta are și plusuri...
Și apropo, dacă vrei îți fac o listă interminabilă cu toți oamenii de calibru ce fumează iarbă și ce au consumat psihedelice dacă vrei... în fine, n-are rost să-mi răcesc gura de pomană, oricum mă bucur că, am făcut numai bine și un fel de experiment social cu topicul acesta și rezultatele îmi plac! Cu mici excepții, majoritatea oamenilor de aici e conștientă că marijuana e ok și lucrurile nu stau cum eram mințiți în propagandele guvernamentale ce se făceau nu demult... asta ar trebui să vă ridice semne de întrebare. Dacă ne-au mințit atâția ani cu iarba, oare cu ce ne-au mai mințit?

E o oportunitate de castig FOARTE mare si daca as urmari ce spune dracusorul ala mic de pe umarul meu acum , as putea da exemple cu cat de usor se pot face bani cu numa' 25 gr la purtator pe strada sau 50 gr permise acasa.
Pe alta parte , trei plante pe care le poti creste acasa , or sa produca mai mult de 50 de gr dar nu e treaba mea sa le rezolv dilema nemtilor

Eu am condamnat si o sa continui sa condamn consumul de canabis si peste 10 ani cand sa fie legalizat peste tot indiferent de cat de realizati profesional sunt unii sau nu.
Nu stiu ce-s aia oameni de calibru si ce cantitate si sub ce forma aleg sa se recreeze dar stiu ca nu o sa-mi schimb parerea daca arunci cateva nume celebre.

Tu , nu stiu cat fumezi, in ce conditii si sub ce forma dar nu te-am facut ratat pe tine ci m-am exprimat la modul general din experienta si imi mentin afirmatia chiar daca risc sa-ti ranesc sentimentele.

Am vazut efectele asupra mea si desi iau in considerare faptul ca nu sunt obisnuita si efectul asupra mea e mult mai puternic decat asupra celor obisnuiti cu drogul asta , nu am cum sa nu iau in considerare ce efect ar avea asupra fetelor la o petrecere unde nici macar nu beau ca nu le place gustul alcoolului.

Ca sa ajungi la stadiul in care poti functiona bine merci dupa un joint , trebuie sa treci prin stadiul de incepator in care esti practic dezarmat si la mila celor care sunt langa tine.

Daca dupa un singur fum se trezeste vreun imbecil sa-ti spuna cateva cuvinte , iti poate crea suficiente informatii in capsor incat sa ai o experienta foarte misto sau una al dracu de neplacuta!

Eu pot bine merci sa ma duc sa cumpar legal x amount de iarba si dupa aia sa ma duc sa o impart copiilor la scoala si-mi scot banutii triplu. E o afacere foarte usor realizabila sau nu ?
Ca stim deja ca exista pradatori si exista curiozitate suficient de mare si e super tentanta ideea de a experimenta ceva nou.

Cu tigarile electronice v-au mintit , acum vor sa le scoata de pe piata. Ce te face sa crezi ca legalizarea ierbii e pentru populatie si nu o alta metoda de a face bani ?

#93
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,471
  • Înscris: 26.01.2010

Vizualizare mesajonisifor12, pe 10 aprilie 2024 - 22:55, a scris:

1 Am consumat. Nu mai consum.

2 De unde ai dedus tu că nu cunosc efectele și că nu fut?

3 Cu ușurință, pentru că e UN CAZ PARTICULAR, dar generalizează ca și cum așa e pentru toată lumea. La fel ai făcut și tu de fapt că te-ai panicat pe canapea.

4 Iau în considerare, sunt și cazuri din astea, ok. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie legalizată.

5 Educația se face în casă, de către părinți, nu pe youtube și în curtea școlii.
Toate rablele în ziua de azi fac copii, sunt vai de capul lor din start și după aia se miră de ce merg cu turma, de ce se droghează la școală. Cu scuzele ridicole de rigoare, că acolo nu îi pot controla.
Pot să fie și kile de droguri, copiii educați corespunzător nu se ating de așa ceva.
1 De ce nu mai consumi ?
2 La cum te-ai exprimat nu ai lasat impresia ca ai fi la zi cu efectele adverse asupra unor oameni. Printre consumatorii de iarba se stie ce este un bad trip iar tu , facandu-l nebun pe colegu Richelieu fara sa iei in considerare ca a avut parte de o experienta al dracu de neplacuta rezulta ca discuti despre un produs pe care tu nu l-ai incercat niciodata.

3 un caz particular al dracu de grav care se putea solda cu moartea lui sau accident
Eu m-am panicat pe canapea pentru ca habar nu aveam ce mama ma-sii se intampla , a fost prima experienta accidentala cu iarba,
A doua experienta s-a lasat cu plans si ras in acelasi timp iar dupa 7 ore de dormit lemn , m-a apucat rasul cand cineva imi povestea de moartea unui cunoscut datorita cancerului . Joint ,2 fumuri
A 3 a experienta a fost cand m-am dus super fucking nervoasa intr-o incapere in care fumau vreo 6 persoane si dupa vreo 5 minute radeam ca proasta si am uitat de ce m-am dus acolo. Toti de acolo se plangeau ca ei fumeaza jointuri zilnic si nu simt nimic si erau gelosi pe mine ca experimentez contact high
Am mai multe experiente dar ma opresc aici ca nu vreau sa fac reclama pozitiva ierbii

4 Pentru ca oricum se vinde si face cartelu' banu gramada asa ca de ce sa nu faca statul nu ?
Pe de alta parte putem stopa cartelul si scoate de pe piata drogurile dar nu facem asta pentru ca ne pasa de populatie nu ?
Mie vor sa-mi interzica tigarile tip Marlboro ca exista riscul sa dau ortu' popii da' un produs care te lasa total fara nici o forma de aparare e cat se poate de ok :D

5 Sa inteleg ca tu ai fost educat de parinti capabili si de aia te-ai lasat de droguri acum nu ? :lol:
De ce sa scoatem produsul de pe piata cand putem da vina pe parinti.

Vizualizare mesajrichelieu, pe 10 aprilie 2024 - 23:38, a scris:


Am insa o mica rezerva fata de romani și de predispoziția noastră de a ne da cocoși și a ni se părea ca sunt apți de condus o mașină spre exemplu…dar una e una, alta e alta.


Am zis ca nu vreau sa fac reclama pozitiva dar exista persoane care conduc foarte bine sub influenta.
De 20-30 ani consumatori fideli , nu au nici o treaba.
Am fost pasager, Am vazut fumand inainte si in timp ce conduc , reflexele si conversatiile au fost la fel de rapide.
Bine , asta e genul ala de consumatori care efectiv nu merita sa mai consume produsul da' spera ca poate urmatorul fum are efectul pe care-l cauta

#94
onisifor12

onisifor12

    Junior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,450
  • Înscris: 27.08.2013
„(...)Că ne-ai plictisit”.

Vizualizare mesajNoua_pe_site, pe 11 aprilie 2024 - 00:26, a scris:

Bine , asta e genul ala de consumatori care efectiv nu merita sa mai consume produsul da' spera ca poate urmatorul fum are efectul pe care-l cauta
Iar știi tu mai bine decât altcineva ce caută, cum gândește? Nu caută nimic fantezist ca tine. Are exact efectul ce trebuie să îl aibă, liniștește-te cu speculațiile astea.

Vizualizare mesajNoua_pe_site, pe 11 aprilie 2024 - 00:26, a scris:

2 La cum te-ai exprimat nu ai lasat impresia ca ai fi la zi cu efectele adverse asupra unor oameni. Printre consumatorii de iarba se stie ce este un bad trip iar tu , facandu-l nebun pe colegu Richelieu
Nu ai citit tu tot cu atenție.

Nu mai fumez că fac sport, mult, și nu am timp. Mi-am schimbat și grupul de cunoscuți, prieteni. Intereacționez cu altfel de oameni acum. Sau, mă rog, nu mă mai interesează pe mine de fapt.

Vizualizare mesajrichelieu, pe 10 aprilie 2024 - 23:38, a scris:

2. Ca să ajungi de la alcool la astfel de efect, trebuie sa:
  -ori consumi cantități impresionante de alcool -
  -ori consumi ceva de cea mai joasă speță, care e toxic �� .
E o chestie ce ține de aglomerație, claustrofobie să îi zic, mai degrabă decât de cantitate.
Una e să fii și tu un pic băut, ca de obicei, într-un anturaj familial, și alta e să fii la fel de băut, dar pus deodată în fața unei camere să dai interviu live la televizor. Șanse mari de atac de panică.
Să nu știi pe unde să scoți cămasa cum ar veni.
Ție îți bubuia mintea tot felul de idei, corpul abia ținea pasul ca puls și temperatură și multe altele de fapt, situație pentru care bineînțeles că este ideală liniștea, să procesezi încet să percepi. Ori aglomerație din mall e ultimul lucru de care ai nevoie într-o situație de genul.

Edited by onisifor12, 11 April 2024 - 02:46.


#95
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,471
  • Înscris: 26.01.2010
Cand ti-am zis ca habar nu ai despre ce vorbesti nu m-ai crezut :lol:
1 habar nu ai cu cate persoane care fumeaza de jde ani de zile cunosc eu si cat de indiscreta pot deveni cand ma apuca curiozitatea
2 un fum , un sfert de gummy sau o patratica de ciocolata inainte de culcare te poate relaxa si eventual ajuta cu durerile musculare daca ai tras de fiare ca bolandul si nu ai facut incalzire in prealabil
3 ai facut parte dintr-o gasca de cartier, ai tras 4 jointuri sa te integrezi si acum nu mai intri in contact cu pot heads si nici nu mai fumezi ca nu te mai intereseaza
Daca ai avut parte de experiente minunate de ce ai renuntat asa usor la o activitate care poate fi super relaxanta si placuta daca stii cum si in ce conditii sa folosesti produsul?

#96
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 73,429
  • Înscris: 15.06.2007

Vizualizare mesajonisifor12, pe 10 aprilie 2024 - 22:55, a scris:

Cu ușurință, pentru că e UN CAZ PARTICULAR, dar generalizează ca și cum așa e pentru toată lumea. La fel ai făcut și tu de fapt că te-ai panicat pe canapea.
Hai nu mai fi atat de vehement. Chill, trage aer, un fum, ce vrei tu.
Se fac experimentari pe psilocibina, pentru  tratarea depresiei etc. Administrarea se face in mediu controlat, cu liniste, ambianta placuta, aromaterapie, etc. De ce? Pentru ca efectele pot fi paradoxale de la individ la altul, si in unele cazuri in lco sa faca bine face rau, sau experienta e groaznica.
Deci daca un individ in spirite proaste se drogheaza, s-ar putea ca in loc sa se bine dispuna sa isi agraveze situatia.
Pe prospectul medicamentelor, exista sortimente la care se interzice consumul de alcool. Fix de aia.

Vizualizare mesajrichelieu, pe 10 aprilie 2024 - 23:38, a scris:

Am insa o mica rezerva fata de romani și de predispoziția noastră de a ne da cocoși și a ni se părea ca sunt apți de condus o mașină spre exemplu…dar una e una, alta e alta.
Buba e satul fara caini. Lumea dupa ce bea sau se drogheaza se gandeste: cata politie ai vazut in ultimii ani? Cate accidente ai provocat in ultimii ani. Daca raspunsul e 0 la ambele, se considera ca nu e nici un fel de risc sa faca o vitejie cu masina, baut/drogat.

#97
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,184
  • Înscris: 21.03.2020
Relax man... sunteti cam stresati se pare si usor agresivi. Cred ca nu v-ar strica una micaPosted image  
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1ti2YCFgCoI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Peace !

#98
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,567
  • Înscris: 04.05.2006

Citat

Am zis ca nu vreau sa fac reclama pozitiva dar exista persoane care conduc foarte bine sub influenta.
Bineinteles ca sunt, așa cum există oameni (chiar am cunoscut o femeie) care pot să bea și o sticlă de whisky într-o oră și să nu aibă niciun fel de efect negativ asupra lor.  
Dar rezervele mele sunt pentru aia de la extrema cealaltă :)

#99
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,471
  • Înscris: 26.01.2010

Vizualizare mesajrichelieu, pe 11 aprilie 2024 - 08:44, a scris:

Bineinteles ca sunt, așa cum există oameni (chiar am cunoscut o femeie) care pot să bea și o sticlă de whisky într-o oră și să nu aibă niciun fel de efect negativ asupra lor.  
Dar rezervele mele sunt pentru aia de la extrema cealaltă Posted image

Si ale mele :D

Personal , cunosc care sunt pro si cons-urile consumului si cea mai simpla solutie ar fi sa se adopte o lege prin care orice accident rutier datorat alcoolului sau drogurilor , ar trebui pedepsit suficient de drastic incat NIMENI sa nu mai aibe curaj sa se urce la volan daca a baut sau fumat !
Indiferent ca accidentul a fost soldat cu victime sau nu , altfel nu prea vad cum se pot micsora accidentele.

#100
tudorel2000

tudorel2000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 19.07.2022
Germania a facut un lucru bun pentru ca astfel oameni rai au mai putini banii .Si in colonia numita Romania ar trebui sa fie legalizata iarba.

#101
onisifor12

onisifor12

    Junior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,450
  • Înscris: 27.08.2013

Vizualizare mesajtfmercedez, pe 11 aprilie 2024 - 08:38, a scris:

Deci daca un individ in spirite proaste se drogheaza, s-ar putea ca in loc sa se bine dispuna sa isi agraveze situatia.
Nu zic că nu e așa. Așa e, ai dreptate. Dar. Chestia asta cu atacuri de panică, „spirit prost” etc. inclusiv efecte adverse severe, toate sunt pe aceeași scarcă ca să zic așa cu anxietatea, indusă de orice, de orice natură, de societate, viață în general sau substanțe psihoactive. Chestia asta ține de individ, de cum este mental, emoțional în subconștient. Că așa se face din țânțar armăsar, substanțele astea psihoactive amplifică ce este deja acolo, nu inventează nimic în consumator, doar amplifică.
Cu alte cuvinte, confirm ce spui într-o manieră chiar extremă. Adică nu doar pentru neexperimentați. Oricât de rasta ești, dacă nu ești bine emoțional, cu prietena, familia jobul, clar că îți schimbă starea în negativ. Poate chiar până la atacuri de panică.
Ce este ridicol este că toate nenorocirile ce se întâmplă de la alcool, care sunt fix același lucru, amplificarea unei pasiv agresivități latente, sunt ca și cum invizibile. De la alea nimănui nu-i vine vreo idee să interzică, să reglementeze cumva consumul de alcool. Interzis minorilor. Fix pix. CONSUM EXCLUSIV PE BAZĂ DE REȚETĂ ȘI TEST PSIHOLOGIC.
Excesul de alcool și excesul de canabis nici nu se compară. E o diferență colosală. Numai rablele pe vechi care nu au o treabă cu canabisul dar vorbesc, trăncăne a prosteală în continuu, pot spune așa prostii.

Bă, oameni buni, canabisul nu este ca alcool, care „tratează” „sufletul”. Ci efectiv este folosit realmente medicinal. Este o diferență imensă. Și arată cât de înapoiați sunt unii.
Înapoiați, nu conservatori, fundamentaliști. Primitivi, disfuncționali.
Dar campioni la convigeri.
ȘI la ciroză.

Edited by onisifor12, 11 April 2024 - 18:44.


#102
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,934
  • Înscris: 28.11.2006

Vizualizare mesajtfmercedez, pe 10 aprilie 2024 - 07:17, a scris:

asa, si ti-o baga cineva cu forta pe gat? Te obliga cineva sa fii gay? Te pune cineva sa bei cafea, sau bei alcoale?
Iti vine sa crezi ca la noi se drogheaza unii cu vopsea, cu aurolac? O fi bio vopseaua aia?

Dupa "logica" asta, hai sa legalizam toate drogurile, ca doar nu ti le baga cineva cu forta pe gat*. Si sa vedem dup-aia cati drogati vor sari la gatul oamenilor nevinovati, sau cati tineri vor muri de supradoza. Eu unul n-as fi dispus sa fac un astfel de experiment.

- Exista as-numitul "drog al violului", pe care nenorocitii il pun in paharul viitoarelor victime. Acestea il beau, iar drogul le atenueaza capacitatea de a riposta cand sunt maltratate si violate. Da, asta nu e bagat cu forta pe gatul victimelor, cui prin viclenie. Ce facem, il legalizam si pe asta?

#103
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,567
  • Înscris: 04.05.2006

 onisifor12, pe 11 aprilie 2024 - 18:48, a scris:

Nu zic că nu e așa. Așa e, ai dreptate. Dar. Chestia asta cu atacuri de panică, „spirit prost” etc. inclusiv efecte adverse severe, toate sunt pe aceeași scarcă ca să zic așa cu anxietatea, indusă de orice, de orice natură, de societate, viață în general sau substanțe psihoactive. Chestia asta ține de individ, de cum este mental, emoțional în subconștient. Că așa se face din țânțar armăsar, substanțele astea psihoactive amplifică ce este deja acolo, nu inventează nimic în consumator, doar amplifică.
Cu alte cuvinte, confirm ce spui într-o manieră chiar extremă. Adică nu doar pentru neexperimentați. Oricât de rasta ești, dacă nu ești bine emoțional, cu prietena, familia jobul, clar că îți schimbă starea în negativ. Poate chiar până la atacuri de panică.
Ce este ridicol este că toate nenorocirile ce se întâmplă de la alcool, care sunt fix același lucru, amplificarea unei pasiv agresivități latente, sunt ca și cum invizibile. De la alea nimănui nu-i vine vreo idee să interzică, să reglementeze cumva consumul de alcool. Interzis minorilor. Fix pix. CONSUM EXCLUSIV PE BAZĂ DE REȚETĂ ȘI TEST PSIHOLOGIC.
Excesul de alcool și excesul de canabis nici nu se compară. E o diferență colosală. Numai rablele pe vechi care nu au o treabă cu canabisul dar vorbesc, trăncăne a prosteală în continuu, pot spune așa prostii.

Bă, oameni buni, canabisul nu este ca alcool, care „tratează” „sufletul”. Ci efectiv este folosit realmente medicinal. Este o diferență imensă. Și arată cât de înapoiați sunt unii.
Înapoiați, nu conservatori, fundamentaliști. Primitivi, disfuncționali.
Dar campioni la convigeri.
ȘI la ciroză.
Canabisul in sine nu e folosit ca medicament, ci extractele din el sunt, cu precădere cbd-ul. Diferența dintre otrava și medicament o face cantitatea….
Fumatul așa la liber, nu prea merge considerat medicament….cel mult poți spune ca are un oarecare efect profilactic pentru anumite afecțiuni….

#104
onisifor12

onisifor12

    Junior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,450
  • Înscris: 27.08.2013
Ba canabisul în sine. Merge, este considerat deja medicament de multă vreme. Asta înseamnă canabis medicinal.

Sunt și produce derivate, dar e cale lungă până la a spune că nu e folosit ca medicament în sine.

#105
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,567
  • Înscris: 04.05.2006
Stai puțin, ca să nu vorbim împreună și să ne înțelegem separat: vorbești de Romania, sau în general?

#106
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,184
  • Înscris: 21.03.2020
Bai ce-i arde pe romani de grija capra nemtilor... Zici ca nu avem destule belel pe cap, acum le ducem si grija altora :D

#107
onisifor12

onisifor12

    Junior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,450
  • Înscris: 27.08.2013

Vizualizare mesajrichelieu, pe 12 aprilie 2024 - 13:41, a scris:

Stai puțin, ca să nu vorbim împreună și să ne înțelegem separat: vorbești de Romania, sau în general?
Ai specificat că vorbești doar de România? Chiar și așa, credeam că știi despre asta:
Medicament. Tratamentul cu marijuana a devenit legal în România Data publicării: 05.10.2013 09:56
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/viata-sanatoasa/medicament-tratamentul-cu-marijuana-a-devenit-legal-in-romania-129090
În 2013, România a devenit al zecelea stat din Europa care a legalizat consumul de cannabis în scopuri medicale.[10] Folosirea marijuanei medicinale este, însă, supusă unui control strict. Limita legală de THC în România este de 0.2%, astfel că orice produs care conține o concentrație mai mare este interzis.

Utilizare medicală
Legea nr. 339/2005 prevede că în România este permisă cultivarea, importul și vânzarea de canabis pentru uz medical, dar sub stricta supraveghere a guvernului. Pacienților li se poate prescrie canabis pentru uz medical numai sub formă de produse farmaceutice. Canabisul poate fi cultivat în România având în vedere interesul declarat pentru știința medicală al plantei și al derivaților acesteia (cum ar fi rășina de canabis, extractele sau tincturile de canabis și dronabinolul).


Marijuana medicinală e legală în România, dar intri la închisoare dacă o folosești
Deci, tehnic e legală medicinal, dar în liminta a 0,2% THC, adică doar din aia de crescută de e minister(cred). Practic, o mizerie, că nu cred că există așa ceva la dealeri.

Și pentru obosiții de la prea multe convingeri ceaușiste:
Din punct de vedere legislativ, România e încremenită în paradigma anilor ’80. În timp ce tot mai multe studii științifice arată că numai o legalizare strictă ar putea să reducă din riscurile de sănătate asupra populației și tot mai multe țări aleg să legalizeze drogurile ușoare, precum canabisul, România se situează împotriva curentului, pe acest subiect.
https://panorama.ro/...stiintifice.pdf

Miturile urbane, potrivit cărora canabisul ar fi un drog de tranziție către droguri mai grele, sunt demontate de mai multe studii.
Deci, mai tăiați din ele. Și suflați bine în fiolă.

Vizualizare mesajNoua_pe_site, pe 11 aprilie 2024 - 04:45, a scris:

Cand ti-am zis ca habar nu ai despre ce vorbesti nu m-ai crezut Posted image
1 habar nu ai cu cate persoane care fumeaza de jde ani de zile cunosc eu si cat de indiscreta pot deveni cand ma apuca curiozitatea
Nici nu mă interesează. E clar cât de indiscretă ești pentru că te repezi să sari la concluzii ca rața la muci. Din păcate sunt false, ești ilogică, nu ai limită în afirmații având în vedere că totuși suntem pe net.

Vizualizare mesajNoua_pe_site, pe 11 aprilie 2024 - 04:45, a scris:

2 un fum , un sfert de gummy sau o patratica de ciocolata inainte de culcare te poate relaxa si eventual ajuta cu durerile musculare daca ai tras de fiare ca bolandul si nu ai facut incalzire in prealabil
Nu trag pe fiare, ci de pedale. Cred că nici nu știi ce e ăla efort anaerob. Iar te repezi ca rața la muci; nu numai că speculezi(greșit) că trag de fiare, dar și că o fac fără încălzire, și mult/prost.
Dacă știi ce e ăla efort anaerob, știi sau poate ai vreo idee și despre alte metode ma eficiente de „relaxare” și realmente recuperare după efort.

Vizualizare mesajNoua_pe_site, pe 11 aprilie 2024 - 04:45, a scris:

3 ai facut parte dintr-o gasca de cartier, ai tras 4 jointuri sa te integrezi si acum nu mai intri in contact cu pot heads si nici nu mai fumezi ca nu te mai intereseaza
Daca ai avut parte de experiente minunate de ce ai renuntat asa usor la o activitate care poate fi super relaxanta si placuta daca stii cum si in ce conditii sa folosesti produsul?
Iar te repezi ca rața la muci, e ceva cognitiv la tine probabil.
Am încetat să fumez zilnic iarbă de când nu mai lucrez la corporație. Interacționez aproape zilnic cu pot heads. Am fumat zilnic iarbă ani de zile, un sac de rafie ca idee. Nu am renunțat „așa ușor” să fumez (activ).
Nu mai fumez deși este relaxant și minunat pentru că nu mai este de interes, interesant pentru mine. Am alte priorități. Am fumat în ultimii cinci ani câteva fumuri acum aproape șapte luni.

„Nu ascult manele”/„De ce, ești rocăr din ăla satanist care urăște rromii?” Așa pui tu problema, ca analogie, atât pe topicul ăsta, cât și pe altele, extremist.
Ca rața la muci.

Sper să intacționez cu tine de acum înainte cât iubește un valon să se întâlnească cu niște cunoștințe handicapate de la țară din România.

Edited by onisifor12, 13 April 2024 - 06:00.


#108
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,471
  • Înscris: 26.01.2010
Mi-e teama ca esti sub efectul sacului ala de rafie. Revino peste cativa ani cand se refac celulele. Cu persoane care se contrazic de la o pagina la alta nu are rost sa-mi pierd timpul!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate