Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

Controller dual step down MAX8734A

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
va rog spuneti-mi ce conditii trebuiesc indeplinite astfel incat controllerul sa intre in regim normal de functionare generind la iesire 3vcc si 5vcc ?
- eu am studiat pdf-ul conditiile mi se par destul de clare, am facut masuratori si toate par a fi la locul lor dar sursa nu intra in functiune
- va rog luminati-maAttached File  MAX8734A step down 5v-3v.pdf   1.08MB   24 downloads

#2
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,766
  • Înscris: 19.03.2022
In primul rand respectarea schemei si valorilor din schema  si apoi sa nu se depaseasca valorile de curent la iesiri.

Edited by Paco_ste1, 10 June 2024 - 11:47.


#3
bit 61

bit 61

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,576
  • Înscris: 17.09.2005
Tabelul 4 pagina 23.
Cele 3 semnale : SHDN, ON3 si ON5 sa fie HIGH.

#4
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
Von3 - Von5 - Vshdn toate sunt high (vcc 5v) , FB3 = FB5 = GND pt a fixa tensiunile de iesire la 3,3Vcc si 5Vcc
- cipup (circuitul)MAX8734A este ok. pt ca genereaza intern 3,3v si 5v (always - on)
- am decuplat iesirile fixe de 3,3Vcc si 5Vcc de consumatorii externi
cu toate astea facute : Controlerul nu functioneaza - ce-l tine in loc ???

#5
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
alte comentarii va rog ?

#6
istratei

istratei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,813
  • Înscris: 25.11.2004
Din experienta mea, in 99% din cazuri au fost greseli la legaturi sau componenete externe. Integrate defecte "din prima" mai rar sau n-am intalnit eu.Verifica " ohmetric " toate conexiunile si piesele. Si semnalele de comanda sa fie corecte.

#7
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
e sursa principala de pornire la un laptop, e cam general valabil la toate laptopurile nu foarte recente ,asa ca puteti vedea concret pe o schema de pornire fara bateria introdusa , adica pe suirsa interna principala de pornire efectiva, fac e tensiunile de 3,3v si 5v cu care alimenteaza procesorul de comenzi dupacare celelalte surse pornesc astfel laptopul intra efectiv in functiune
- restul de comentarii le faceti dvs.
- hai sa-i dam de cap ?!

#8
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,626
  • Înscris: 05.12.2005
Trebuie verificat cu osciloscopul cum se comportă la pornire. Dacă se detectează o supratensiune sau nu ajunge la tensiunea setată la ieșire în câteva sute de ms convertorul este oprit automat. Din experiența mea asta se întâmplă cel mai des când ai condensatoare uscate pe ieșiri, când tensiunea oscilează în jurul valorii nominale și protecția intră în funcțiune.

#9
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
am decuplat iesirile inainte de filtraj , nu am osciloscop, dar nu porneste desi polarizarile sunt ok

#10
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
e vreo conditie care-mi scapa ??

#11
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
de actualitate

#12
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,626
  • Înscris: 05.12.2005
Ar trebui să mai studiezi cum funcționează un convertor DC-DC. Cum adică ai decuplat ieșirile înainte de filtraj? ce vroiai să obții cu asta? Fără filtraj nu are cum să funcționeze.

#13
iongiurca

iongiurca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 23.06.2010
ok. bineinteles este un nonsens, eu am gresit , priveam dinspre dreapta spre stinga pe schema si decuplarea se oprea la filtraj, deci, a se citi corect am decuplat imediat dupa filtraj !, sorry

eventual puteti sa-mi oferiti sfaturi pe MP. daca vreti,
- va multumesc oricum

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate