Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere

Casa in constructie la tara, ce s...
 Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7

laptop acer nu merge tastatura
 De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!

Probleme testosteron
 Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 

MISA & Bivolaru reloaded

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
3725 replies to this topic

Poll: chestionar MISA & Bivolaru (408 member(s) have cast votes)

Ce parere aveti despre MISA?

  1. Pregateste viitorul spiritual al omenirii. (22 votes [5.41%])

    Percentage of vote: 5.41%

  2. Este un loc bun pentru practicat yoga.. atentie insa la activitatile suplimentare dubioase. (46 votes [11.30%])

    Percentage of vote: 11.30%

  3. Yoga nu este predata corect, activitati colaterale sunt dubioase (65 votes [15.97%])

    Percentage of vote: 15.97%

  4. Este o secta care profita de naivitatea cursantilor (222 votes [54.55%])

    Percentage of vote: 54.55%

  5. Este un experiment social (Masonic) (16 votes [3.93%])

    Percentage of vote: 3.93%

  6. Este o scoala autentica de yoga (36 votes [8.85%])

    Percentage of vote: 8.85%

Ce parere aveti despre Bivolaru?

  1. Este D-zeu pe Pamant (21 votes [5.16%])

    Percentage of vote: 5.16%

  2. Este un suflet realizat cu anumiri puteri oculte obtinute prin practica Yoga (46 votes [11.30%])

    Percentage of vote: 11.30%

  3. Este un om obisnuit care are cunostinte de Yoga dar care in timp a alunecat in patima puterii, banilor si a femeilor (101 votes [24.82%])

    Percentage of vote: 24.82%

  4. Este un escroc care se foloseste de imaginea pe care o are in interiorul miscarii pentru a face bani si a profita sexual de femeile de la curs (239 votes [58.72%])

    Percentage of vote: 58.72%

Vote Guests cannot vote

#199
miau2

miau2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.05.2008

 Pralaya, on 4th January 2010, 08:07, said:

Esti sigura ? Pt ca tu il declarai criminal pe Iisus, pe motiv ca a blestemat un smochin si a mancat doi pesti. Te citez: "se poate demonstra ca a facut o fapta rea ( incriminata de Codul Penal )" ca sa il declari criminal ? Sau Codul asta Penal se aplica dupa ureche si doar cand avem chef ? Te intreb tocmai pt ca ai studii juridice si poti emite o parere avizata...    :rolleyes:  



Ok, tine minte ce-ai spus si hai sa aplicam aceeasi judecata in cazul tau. Te citez, faptele sunt identice, schimbam doar personajele: "Daca am duce in penal pe Grig Iisus pentru meditatie blestem impotriva cuiva maslinului, ar inseamna sa pedepsesti penal babele care blestema de dupa gard, tigancile care fac magie neagra : e hilar si ar duce la o vanatoare de vrajitoare ca in Evul Mediu". Bine zici, e hilar !   :coolspeak:

Pralaya, de la o vreme incoace contributia ta pe forumuri se reduce la a o ataca ba pe Mantra, ba pe Naga, ba pe oricine are alte pareri decit tine sau, cind nu ai treaba cu acestia, injuri si condimentezi cu mistocarie comentariile altora. O persoana inteligenta ar trebui sa isi controleze antipatiile personale si ranchiuna.
Si daca de moment nu mai ai nimic util de adaugat despre cazul misa&co, se poate si tacea, stii? Ai devenit agasant chiar si pentru persoane neimplicate direct in discutii, care urmaresc subiectul fara sa il comenteze aici, ca mine de exemplu.
Moderatorii ar trebui sa se sesizeze de acest comportament. Parca se cheama atac la persoana, nu?

#200
karuna

karuna

    landeza zburatoare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,204
  • Înscris: 07.08.2009

 Mahashakti, on 4th January 2010, 13:07, said:

Nu e suficient să fii bine (sau rău) intenționat. Nici legea divină nu e suficientă. Divinul cui? Divinul în care cred creștinii, misanii francmasonii sau cine? Întrebare se reduce la în care dzeu cred eu ăla are dreptate și totți ceilalți sunt proști și să medităm/să ne rugăm împotriva lor.

Fanteziile din capul unui (considerat de unii) sfânt și din capul unui (considerat de unii) dement sunt egale din toate punctele de vedere până când se poate dovedii că unul dintre ei a fost mai eficient. Dacă misanii meditează împotriva unui anume politician sau forumist și în favoarea unui alt politician și după n zile/ore/secunde rezultă că politicianul chiar nu mai apare sau apare în viața politică sau forumistul nu mai scrie pe forum atunci misanii pot crede că legea divină e pe partea lor și că au dreptate. Dar să ne gândim un pic mai logic și mai aproape de realitate. Dacă un politician are succes sau nu, dacă un forumist scrie sau nu pe un anume forun e total independent de acțuniile lor dintre cei 4 pereți ai lor. Indiferent de contrameditații și binecuvântări viața merge cum trebuie ea să meargă și cum o fac oamenii nu cum îl închipuie misanii. The secret (filmul, tare popular la Misa, totmai pentru că justifică acest gen de comportament) este cea mai buă dovadă în acest sens: degeaba stai în camera ta și îți închpui ceva mare tare și ultra, dacă nu te ridici și nu faci ceva pentru a face acel lucru realitate ea va rămâne ce este acum, o imagine în capul tău.

Acești oameni nu au dat dovadă nici măcar de o evaluare a probabilitățiilor corecte pe care un analist politic ar fi putut face. Fără meditații și divin. De ce credeți că ar fi capabili să facă ceva supranatural. Nici naturalul nu o stăpânesc.

Concluzie: (am mai spus și voi mai spune) ineficiența totală a tehnicilor și acțiuniilor Misa.
Viața e mai bună fără superstiții inutile și misa.


Aici te-ai referit la fundamentul moral necesar pentru a spune nu unei astfel de meditații benefice? Bine de acord, e greu să ieși de sub presiunea de grup și dorința de apartenență, dar la Misa totmai acesta ești învățat că francmasonii, SRI, antiforumul, reptilienii etc. acționează împotriva ta în mod satanic și te manipulează prin mass media și că moral este să faci acțiuni împotriva lor și că ast e benefic și nimic altul. Întrebarea mea e cum poți decide ca cursant și credincios misa care este întradevăr poziția corectă d.p.v.d moral?
Părerea mea e că nu poți să faci acest lucru atât timp cât valorile morale le preiei din altă parte (cărți, cursuri, ideologia cuiva) și numai le preiei, nu te gândești la ele dacă chiar merită să fie valorile tale. Astfel de decizii numai dacă ești liber de indoctrinări, influența directă a unui personaj puternic, și superstiții. Dacă te temi că te temi că dragii foști colegi fac o meditație împotriva ta și te nenorocesc atunci nu poți vedea clar. Din câte am citit eu am înțeles că în cazul sectelor nu puterile paranormale (pe care nu le au) est periculoasă ci puterea de a facă rău fizic unei persoane inconvenabile. După părerea mea acesta e mult mai probabil și mai periculos decât influența paranormală pe care cred că o au. Întrebarea acum este dacă această deja tradiție de meditații împotriva persoanelor care nu sunt de acor cu ei arată o tendință spre a merge în direcția de a chiar face rău fizic persoanelor.

Cred ca ai uitat sa pui ghilimelele la benefice...
Tu cum ti-ai dat seama ca respectivii au o "cale" cel putin ciudata? Eu zic ca tocmai prin faptul ca se contrazic permanent, adica spun una si fac alta... De exemplu propavaduiesc neagresiunea, dar fac spume la gura rau de tot daca cineva indrazneste sa-i critice. Pentru ei agresiunea verbala, atacul la nivel subtil nu se pune, desi se poate dovedi mult mai nociv. Dar ce-i intereseaza, in mentalitatea lor lumea ar trebui sa fie numai pentru cei ca ei, de unde se poate observa cam la ce dimensiune se afla egoul lor... Nu mai vorbesc de bataia de joc pe care se pare ca o fac din actul iubirii. Ca le trebuie cursuri tehnice pentru a iubi. Tulai!

#201
Mahashakti

Mahashakti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 26.06.2009

 karuna, on 4th January 2010, 14:36, said:

Cred ca ai uitat sa pui ghilimelele la benefice...
Tu cum ti-ai dat seama ca respectivii au o "cale" cel putin ciudata? Eu zic ca tocmai prin faptul ca se contrazic permanent, adica spun una si fac alta... De exemplu propavaduiesc neagresiunea, dar fac spume la gura rau de tot daca cineva indrazneste sa-i critice. Pentru ei agresiunea verbala, atacul la nivel subtil nu se pune, desi se poate dovedi mult mai nociv. Dar ce-i intereseaza, in mentalitatea lor lumea ar trebui sa fie numai pentru cei ca ei, de unde se poate observa cam la ce dimensiune se afla egoul lor... Nu mai vorbesc de bataia de joc pe care se pare ca o fac din actul iubirii. Ca le trebuie cursuri tehnice pentru a iubi. Tulai!

Da am uitat ghilimelele, dar presupun că este clar pentru lumea care citește că nu sunt deloc de acord cu ”tehnicile” Misa. Sunt ineficienți, și oamenii devin răuvoitori, încrezuți și total detașați (și nu în sensul bun) de realitate. Iar după părerea mea cursuri și conferințe despre cum trebuie să iubești nu se fac pentru că cursanții nu știu să iubească deloc și trebuie învățați, ci pentru a le învăța cum să iubească într-un anumit mod (ceea ce consideră GB iubire), iar după aceea să fie folosit împotriva lor. Numai la noi ai posibilitatea de a găsii iubit/iubită care să te iubească cu transfigurare și tantra, numai la noi găsești oameni care te iubesc în mod sincer și fără prejudecăți etc.    :angry2:

#202
karuna

karuna

    landeza zburatoare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,204
  • Înscris: 07.08.2009

 Mahashakti, on 4th January 2010, 14:35, said:

Da am uitat ghilimelele, dar presupun că este clar pentru lumea care citește că nu sunt deloc de acord cu ”tehnicile” Misa. Sunt ineficienți, și oamenii devin răuvoitori, încrezuți și total detașați (și nu în sensul bun) de realitate. Iar după părerea mea cursuri și conferințe despre cum trebuie să iubești nu se fac pentru că cursanții nu știu să iubească deloc și trebuie învățați, ci pentru a le învăța cum să iubească într-un anumit mod (ceea ce consideră GB iubire), iar după aceea să fie folosit împotriva lor. Numai la noi ai posibilitatea de a găsii iubit/iubită care să te iubească cu transfigurare și tantra, numai la noi găsești oameni care te iubesc în mod sincer și fără prejudecăți etc.    :angry2:

Aha, si uite asa ajung sa faca negustorie cu profit mare... :naughty:  
Si totusi cum se poate explica puterea mare de sugestie care se manifesta asupra cursantilor, asa incat acestia sa nu mai poate deosebi binele de rau si practic le iau drept invers?

#203
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 miau2, on 4th January 2010, 14:29, said:

Pralaya, de la o vreme incoace contributia ta pe forumuri se reduce la a o ataca ba pe Mantra, ba pe Naga, ba pe oricine are alte pareri decit tine sau, cind nu ai treaba cu acestia, injuri si condimentezi cu mistocarie comentariile altora. O persoana inteligenta ar trebui sa isi controleze antipatiile personale si ranchiuna.
Si daca de moment nu mai ai nimic util de adaugat despre cazul misa&co, se poate si tacea, stii? Ai devenit agasant chiar si pentru persoane neimplicate direct in discutii, care urmaresc subiectul fara sa il comenteze aici, ca mine de exemplu.
Moderatorii ar trebui sa se sesizeze de acest comportament. Parca se cheama atac la persoana, nu?
Draga miau2, daca tot esti o persoana inteligenta (in contrast cu mine), ai putea face abstractie de antipatia-ti personala la adresa mea si ai putea sa reflectezi putin la acel dublu standard pe care l-am remarcat: cum este posibil sa aplici Codul Penal doar cand ai chef si asupra cui iti convine ? Cum este posibil sa incriminezi blestemul unui smochin, dar e imposibil sa incriminezi blestemul asupra unui om ? Daca esti capabil sa discuti pe subiect bine, daca te intereseaza doar sa-ti manifesti antipatia asupra cuiva atunci "mai bine taci, pt ca se numeste atac la persoana", cum bine zici.

Deci, revenind la subiect, stii cumva in Codul Penal vreun articol care spune ca blestemul practicat de Bivolaru si adeptii lui asupra altor oameni (Adrian Nastase, Sorin Rosca Stanescu, Matei Delcea, etc.) este lovit de nulitate, dar daca este practicat de Iisus asupra unui smochin este incadrat la crima ? Adica in privinta unei fapte (blestemarea) conteaza persoana adulta care o face ? Conteaza numele ei ? Numele dicteaza incadrarea faptei ? Daca stii sa raspunzi fa-o, daca nu abtine-te sa-ti etalezi antipatiile personale pe aici.

#204
mantra mioritica

mantra mioritica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 19.01.2007
In Codul Penal< blestemul nu e lovit de nici o nulitate< pe motiv ca nu exista< nu e specificat ca fiind o infractiune
Insa< blestemul< barfa< rautatea sunt incriminate de moralitate< nu de justitie

#205
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 mantra mioritica, on 4th January 2010, 17:51, said:

In Codul Penal< blestemul nu e lovit de nici o nulitate< pe motiv ca nu exista< nu e specificat ca fiind o infractiune
Corect, deci in acest caz, ce a facut Iisus nu se incadreaza in Codul Penal la crima si nu poate fi numit criminal, n'-asa ?   :naughty:

Quote

Insa< blestemul< barfa< rautatea sunt incriminate de moralitate< nu de justitie
Sa trecem atunci la moralitatea pe care o invoci. Poti sa-mi arati in Codul Bunelor Maniere, Codul Moralitatii sau cum s-o numi, unde este incadrat blestemul (asupra unei plante, in speta de fata) la crima ? Si in ce articol, cel care blestema un pom este incadrat drept criminal ? Ca sa vorbim documentat, nu pe inventii, antipatii sau obsesii.

#206
mantra mioritica

mantra mioritica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 19.01.2007

 Pralaya, on 4th January 2010, 09:52, said:

Corect, deci in acest caz, ce a facut Iisus nu se incadreaza in Codul Penal la crima si nu poate fi numit criminal, n'-asa ?   :naughty:
Ti-am explicat in nenumarate randuri, pe alt forum, cum Iisus declara ca e una cu Tatal si in acord cu vointa lui. Deci, daca D-zeu e un criminal scelerat ( conforum faptelor lui din V.Testament ), rezulta ca Iisus e la fel. E ultima oara cand iti mai argumentez asta, pentru ca zeii crestinismului ma lasa rece.

#207
MonSeulDesir

MonSeulDesir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 09.02.2007

 karuna, on 4th January 2010, 15:00, said:

Si totusi cum se poate explica puterea mare de sugestie care se manifesta asupra cursantilor, asa incat acestia sa nu mai poate deosebi binele de rau si practic le iau drept invers?
Sa vedem, mai intai, ce spun psihologii in rechizitoriul care este postat pe un site exmisa (am ingrosat acele metode de manipulare care mi-au parut mie cele mai eficiente si mai des folosite):

<<Mecanismul de aservire a adeptilor MISA este format din mai multe tactici de influentare aplicate acestora: persuasiunea, utilizarea sofismelor, seductie, sugestie, hipnoza, manipulare, profetie autoîmplinita, imitatie și contagiune.
Tehnicile de influentare a adeptilor sunt urmatoarele:
a) apropierea dinamica pe baza de influentare;
b ) izolarea prin aberatie;
c) exacerbarea sexului;
d) ritualuri de culpabilizare a adeptilor;
e) imitatie ierarhica;
f) scotomizarea (procesul mintal prin care individul trece cu vederea contradictia dintre ?vorbe? și ?fapte?);
g) distorsiunea cuvintelor și a limbajului;
h) afirmarea supunerii adeptului;
i) reguli de igiena;
j) competitia continua între adeptii MISA
k) identificarea cu învatatorul (BG) și esenta comuna;
l) analiza.
Tehnici de conditionare fizica a adeptilor
a) privarea de hrana a adeptilor (regimurile Oshave);
b ) privarea de somn a acestora;
c) munca fortata
d) izolarea;
e) aporturile chimice;
f) deprivarea senzoriala;
g) utilizarea sunetului și a muzicii (?mantra?);
h) infantilizarea membrilor;
i) proiectii video cu inversari de arhetipuri;
j) specularea inflatiei egotice a adeptilor (care ?încep sa simta? ca au puteri supranaturale ? ?sidhid-m?).

În ce privește efectele nocive ale practicilor MISA în plan bio-psiho-social, studiu sus mentionat le precizeaza ca fiind:
a) restructurarea posibilitatii adeptilor prin anularea discernamântului critic și crearea dependentei patologice a adeptilor fata de grup (MISA), favorizeaza crearea unor indivizi capabili de a da curs unor sfaturi și îndemnuri aberante, imorale și antisociale (întrucât aceștia sunt supuși unor tehnici de psihoterapie ? persuasiune, sugestie, hipnoza, etc., cu efect de dezadaptare sociala a aderentilor;
b ) aderarea la MISA conduce la diverse schimbari în plan bio-psiho-social (generatoare de stres psihic), ce se pot constitui în factori declanșatori ai unui complex de afectiuni psihice asimilabil așa-numitei ?nevroze a deplasarii?, ce poate determina tulburari de comportament, reactii depresive majore, energii consumate.>>

Ar fi interesant de analizat si mesajul de care pomeneam cu o pagina in urma, pentru ca este un exemplu sugestiv de cum sunt aplicate tehnicile de manipulare.

Edited by MonSeulDesir, 04 January 2010 - 20:57.


#208
adiere

adiere

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 04.12.2006

 Deria_Leena26, on 3rd January 2010, 23:46, said:

Da, e ceva interesant aici, desi conducerea MISA cunoaste cel putin doua nume de forumisti ex- / anti-MISA (ala e focarul contrainitiatic, nu?), nu le mentioneaza...
Nu, mai. Focarul contrainitiatic (cel putin cel de anul trecut) era Claudiu & co. La vremea aia se pregateau sa deschida curs la Bucuresti.

#209
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 mantra mioritica, on 4th January 2010, 20:13, said:

Ti-am explicat in nenumarate randuri, pe alt forum, cum Iisus declara ca e una cu Tatal si in acord cu vointa lui. Deci, daca D-zeu e un criminal scelerat ( conforum faptelor lui din V.Testament ), rezulta ca Iisus e la fel.
Pai stai putin, ai zis ca blestemul lui Iisus nu poate fi incadrat la crima in codul penal ci ca moralitate. Acum vad ca negasindu-ti argumente, schimbi subiectul blestemului cu Tatal si dai quote la partea cu codul penal, abandonand-o pe cea a moralitatii, unde ziceai ca l-ai putea incadra. Am inteles, n-ai nici un argument plauzibil la partea cu blestemul pomului.

Asa ca fie, iti fac noul joc: unde in Codul Penal se incadreaza la crima omul Georgel Popescu, sa zicem, care spune ca e una cu D-zeu Tatal ? In ce cod penal e incadrat drept criminal omul care spune ca e una cu vointa zeului iudeu ? Sau la tine justitia functioneaza diferit daca omul respectiv se numeste Gigel sau se numeste Iisus ?

Quote

E ultima oara cand iti mai argumentez asta, pentru ca zeii crestinismului ma lasa rece.
Dar unde este "argumentul" ? Faptul ca legea e diferita in functie de numele omului ? Asta nu e argument. Ai spus ca blestemul nu face parte din codul penal. Tot asa, nici pretentia ca esti una cu Dumnezeu Tatal sau cu vreun alt zeu nu se incadreaza aici. Deci cum ai "argumentat" crima ?

Nici macar daca omul respectiv s-ar fi identificat cu un alt om si nu cu un zeu nu ai fi avut argumente. Hai sa-ti dau un exemplu mai pamantean. Sa zicem ca fiul Georgel Popescu spune ca el e una cu tatal lui Costel Popescu. Ei bine, presupunem ca cetateanul Costel comite o crima. Ce cod penal din lume il condamna ca si criminal pe fiul adevaratului criminal doar pt ca fiul pretinde ca e una cu tatal, desi fiul nu comite nici o crima, ba nici macar nu este nascut pe vremea cand tatal comite crima ? Ai spus ca blestemul nu e incadrat de codul penal. Dar calatoria in timp e ? Intre Iisus si faptele lui Iehova sunt fo cateva mii de ani. Identificarea cu zei e fapta penala ? E crima si te face criminal ? Arata-mi si mie articolul.

In cazul asta inteleg de ce e "ultima oara cand argumentezi". Pt ca esti constienta totusi ca nu ai cu ce. Incearca sa devii constienta atunci si de diferenta intre argument si obsesie. Argumentul este documentat, se poate dovedi. Intelegi ?

#210
x2x

x2x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 04.11.2007
@miau2 si toti ceilalti care v-ati saturat ca si mine de divagatii

Moderatorii nu citesc acest topic daca nu sunt atentionati. Cand sunteti autentificati, aveti in stanga jos la fiecare mesaj un buton de "raport".
Folositi-l cu incredere!

Un An Nou fericit tuturor!

#211
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006

 adiere, on 4th January 2010, 21:39, said:

Nu, mai. Focarul contrainitiatic (cel putin cel de anul trecut) era Claudiu & co. La vremea aia se pregateau sa deschida curs la Bucuresti.


Pfff, uitasem de asta, mea culpa.

#212
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 vasuki, on 21st December 2009, 10:05, said:

@Pralaya
Dat fiind faptul ca nu iti mai pot raspunde in alta parte(nu stiu pentru cate zile; n-am fost atent la faza asta), o sa iti raspund aici:
Te dai degeaba lovit atata, pentru ca replica aia pe care v-am scris-o tie si lui saradali este doar o exceptie de la stilul meu obisnuit de a scrie(si am mentionat in mod explicit lucrul asta in mesaj), pe cand tu ai utilizat in mod foarte frecvent in ultimii doi, trei ani un stil vulgar, obscen si agresiv . Cea ce la mine a fost o exceptie, la tine a fost regula timp de ani de zile. Si am si mentionat in mod la fel de explicit in mesajul ala ca utilizam in mod voit tipul de limbaj care te caracterizeaza de atata vreme in ce priveste activitatea ta pe forumuri.  
Daca tu acuma faci atata scandal pe tema unui singur cuvant mai "colorat", spune-ne cum ar trebui sa procedeze in cazul tau toti cei pe care i-ai exasperat de-a lungul anilor cu exagerarile tale?
Bai fenomenule, ce faci tu aici e "sa incerci sa-i prostesti pe prosti" (vorba lui Mircea Badea), sa ascunzi in spatele degetului marlanul real care incepe sa-si scape dejectiile din ce in ce mai mult. Te lasa continenta. Ca si bunul simt, de altfel. E culmea penibilului sa-ti justifici marlania spunand ca vorbesti in stilul altuia. Esti de rasul curcilor. Saradali ti-a si spus ca de fapt "te auto-caracterizezi singur... presupun ca stii tu mai bine".

Si ti-o mai spun si eu o data, ca daca din "initiator de fenomen" ai ajuns un amarat de marlan spoit care isi permite sa-i spuna lui Saradali ca e de cacat, nu faci decat sa-ti refelezi nivelul real, ala pe care incerci sa-l ascuzi din ce in ce mai prost pe zi ce trece. Te crezi la bal mascat ? "Saradali, stii, de fapt eu nu sunt marlan, dar tu esti chiar mai de cacat decat Pralaya, in spatele caruia ma ascund cand iti spun asta, pt ca n-am coaie s-o fac singur". Esti patetic, un adevarat fenomen, vorba ta.


Quote

Iar in ce priveste faza cu dimensiunile alea, scuze dar tocmai tu esti cel care aduce mereu in discutie aspectul respectiv sub o forma sau alta. Cum vine vorba de subiecte de tipul anumitor tehnici mai aparte practicate de unii virasi misani sau de tipul celor privind relatiile intre barbati si femei "la MISA" si in afara ei(vezi si niste aluzii ale tale din discutia despre "Teodora"), cum incepi sa te vaicaresti sub o forma sau alta. Iar daca cineva iti raspunde cumva la mesajele scrise apropo de respectiva obsesie a ta, imediat incepi sa te victimizezi. Si faci si chestia asta de destul de mult timp incoace.
Eu ti-am raspuns la misto atunci cand te-am trimis la textul cu iepurele, dar daca intr-adevar tu chiar ai o problema serioasa in domeniul respectiv atunci precizeaza lucrul asta(pe PM sau cum vrei tu) si nu o sa il mai abordez. Dar in cazul asta ar fi indicat sa te opresti din a tot readuce chiar tu in discutie subiectul respectiv.

Iar la faza asta vad ca te adancesti din ce in ce mai mult in ridicol fara ca macar sa-ti dai seama. Cu un demers de genul asta te integrezi perfect la OTV, cu Nichita in stanga, Magda Ciumac in dreapta, Ogica in fata si Piticul Porno in spate ;). Asta apropo de valorile printre care inoti in ultima vreme si "valoarea" pe care ti-o refelezi din ce in ce mai necenzurat. Singurul lucru pozitiv in comportamentul tau e ca incepi sa devii sincer. Involuntar, e adevarat. Iar ce scoti din putul gandirii ma uimeste si ma dezgusta.

Uita-te mai atent in oglinda, s-ar putea sa fii surprins de ce-o sa descoperi, in spatele spoielii de initiator. Asa ca scuteste-ma, ca-mi vine sa   :puke:


PS:    x2x, miau2, Ceci & Co nu va mai spetiti cu butonul de raport, "cariera" mea forumistica se opreste aici

#213
x2x

x2x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 04.11.2007

 Pralaya, on 5th January 2010, 18:52, said:

PS:    x2x, miau2, Ceci & Co nu va mai spetiti cu butonul de raport, "cariera" mea forumistica se opreste aici
Eu am dat raport si la mesajul lui vasuki pentru tine, care nu are ce cauta pe forum, dar vad ca pana acum nu s-a schimbat nimic.
Sper ca pe viitor va veti abtine de la batut campii si rafuieli personale in public.

#214
Billy

Billy

    Cautator ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,256
  • Înscris: 26.06.2005
O serie de report-uri au fost primite de catre moderatori in ultimele zile ...

Pentru inceput voi face un apel la bunacuviinta si bunapurtare a participantilor din aceasta discutie, discutie dusa in jurul unui subiect legat (zice-s-ar) de partea a mai buna din noi, de spiritualitatea inalta ... Eu daca as fi in locul vostru, al celor care va infierbantati in dialogul acesta uneori prea mult, m-as abtine o vreme pana m-as mai racori ... nu de alta dar mi-as putea dovedi in felul acesta, IN PRIMUL RAND mie insumi/insami, ca sunt intr-adevar o fiinta superioara spiritual.

Ei, ce ziceti, incercati? Nu de alta dar detest violenta de orice fel ar fi ea; asa ca, aveti va rog mila de sufletul meu.

Edited by Billy, 06 January 2010 - 20:28.


#215
MonSeulDesir

MonSeulDesir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 09.02.2007
foarte tare anuntul asta!!!

<<IN ATENTIA TUTUROR CURSANTILOR

Ghidul nostru spiritual Grieg ne transmite urmatoarea precizare: In cursurile noastre de Yoga exista recomandarea de a se realiza tehnicile yoghine cu fata catre nord, adica nordul magnetic terestru.
Va atragem atentia ca POLUL NORD MAGNETIC ESTE IN REALITATE POLUL SUD GEOGRAFIC. Va rugam sa aveti in vedere aceasta precizare pentru practica dumneavoastra spirituala.
Va dorim mult succes!>>


Aveam colegi si prieteni de curs care respectau cu cea mai mare strictete tot ce se preda la curs. Asta inseamna ca meditatiile si asanele, cel putin cele din tapasul personal, le faceau cu fata catre nord. Cand intrau intr-o casa straina, trebuia, inevitabil, sa apara intrebarea: incotro e nordul? Asta era un punct de reper de o importanta capitala, pentru ei, asa cum pentru musulmani e Mecca.
Pe langa greseala a carei erata apare dupa atata timp, ce ma uimeste este si ca au facut meditatii 20 de ani fara sa-si dea seama, din perceptiile proprii, ca ?energiile curg? invers!!!

In primii ani de curs am vrut sa-mi lamuresc de unde vine recomandarea aceasta si ce semnificatie are, si mi-am intrebat instructorul. Raspunsul a fost lapidar, semn ca nici el nu stia mai mult: ?tine de circulatia energiilor?.
Acum mai multi ani, cand era foarte la moda teoria lui 2012,  am vazut o emisiune pe Discovery, in care se vorbea despre inversarea polilor magnetici. De atunci stiu ca magna din interiorul pamantului genereaza un camp magnetic care e un fel de aura de protectie a a Pamantului. Aceste unde, ce formeaza campul, ies prin zona polului sud geografic, inconjoara Pamantul si intra prin zona polul nord geografic, deci circula de la sud catre nord (geografic). Si asta se intampla de cate zeci de milioane de ani.
Chiar mi-am pus intrebari la timpul acela, si am intrebat si vreo cativa prieteni mai destepti decat mine ce cred ei despre asta, eh....dar, la vremea aceea, cine ar fi pus la indoiala corectitudinea informatiilor din cursuri! Plus ca misanii credeau ca Pamantul e gol pe dinauntru....pe langa multe alte bazaconii.

In filmul de care pomeneam, se mai spunea ca polii magnetici au inceput sa se inverseze, ca localizarea polului nord magnetic incepe sa nu mai fie strict localizata in zona polului sud geografic...etc si ca acest proces e unul de durata, nu-mi mai amintesc exact perioada de timp estimata, probabil cateva sute de ani, si ca inversarea se va face din aproape in aproape, nu brusc, si ca vor fi zone populate care nu vor mai beneficia de acest scut de protectie, cu efectele de rigoare asupra sanatatii oamenilor, si ca vom vedea aurole boreale si in alte zone decat la poli...

Daca e cineva care stapaneste informatiile respective, si poate face precizari in plus, chiar corectii, e rugat s-o faca, a trecut ceva timp decand am vazut emisiune aceea, dar eu cred ca-mi amintesc esentialul destul de bine.

Deci tocmai cand nordul magnetic incepe sa nu mai fie strict in zona polului sud, se trezesc si misanii, dupa 20 de ani de eroare!

Ma amuza faptul ca niciodata n-am dormit bine cu capul spre nord; eu eram singura din grupul meu de prieteni care am testat ambele variante si dormeam, in ciuda recomandarilor, cu capul spre sud, pentru ca mi-era mai bine asa.

Si ma gandesc ce debusolare trebuie sa fie pentru cei ce si-au facut tapasul 20 de ani strict intr-un anumit mod, si acum afla ca trebuie sa se roteasca cu 360 de grade. Cum ar fi sa afle musulmanii ca Mecca e in directie opusa celei spre care s-au inchinat atatia ani?

Edited by MonSeulDesir, 07 January 2010 - 19:06.


#216
caustiq

caustiq

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 28.04.2008

 MonSeulDesir, on 7th January 2010, 19:01, said:

foarte tare anuntul asta!!!

<<IN ATENTIA TUTUROR CURSANTILOR

Ghidul nostru spiritual Grieg ne transmite urmatoarea precizare: In cursurile noastre de Yoga exista recomandarea de a se realiza tehnicile yoghine cu fata catre nord, adica nordul magnetic terestru.
Va atragem atentia ca POLUL NORD MAGNETIC ESTE IN REALITATE POLUL SUD GEOGRAFIC. Va rugam sa aveti in vedere aceasta precizare pentru practica dumneavoastra spirituala.
Va dorim mult succes!>>
Foarte tare!

E logic.
Polul Nord magnetic e atras irezistibil, tantric si transfigurator, de polul Sud Geografic si tocmai de aceea ele sunt asa de apropiate.
Insa anuntul e incomplet.
Avand in vedere ca Nordul magnetic e Sudul geografic, atunci si Estul "magnetic" est-e Vestul geografic si viceversa.
In concluzie Soarele rasare din apus si apune la rasarit.
De asemenea ar fi de retinut si faptul ca, avand in vedere aceste formidabile si cutremuratoare revelatii, momentul de incepere al unui ciclu tattvic zilnic este momentul rasaritului "magnetic" al Soarelui - respectiv momentul in care el apune pe cer.

Urmand aceeasi logica, stiind ca in lunile de asazisa "iarna" Soarele e cel mai aproape de pamant si in lunile de asazisa "vara" Soarele e cel mai departe de Pamant, putem sa deducem faptul ca de fapt lunile Decembrie, Ianuarie si Februarie sunt lunile de Vara "magnetica". De anul acesta probabil tabara de la Costinesti se va realiza in aceste luni - se recomanda practicarea nudismului...

ETC.

Felicitari!

Foarte buna poanta!
Sunt invidios ca nu am conceput-o eu!
Nu cred ca e adevarat. Desi e posibil ca unii misani sa creada povestea asta si sa se roteasca 360° ...

Quote

....
Si ma gandesc ce debusolare trebuie sa fie pentru cei ce si-au facut tapasul 20 de ani strict intr-un anumit mod, si acum afla ca trebuie sa se roteasca cu 360 de grade. Cum ar fi sa afle musulmanii ca Mecca e in directie opusa celei spre care s-au inchinat atatia ani?
360°?  :huh:

Iar daca e adevarat, e cea mai mare gugumanie "yoghina" de pana acum!
Avand in vedere ca si spiralele se fac pe dos ... Bai, o fi adevarat?
Lamaesoteric, ce zici man?!
Pe Aurel nu indraznesc sa-l intreb, el este deja rotit.

O fi nevoie sa schimb pozitia patului?
Dar ce griji imi fac eu  ... va dati seama ca toate bisericile ortodoxe sunt asezate exact pe dos?!

O fi si susul in jos?

Edited by caustiq, 07 January 2010 - 20:17.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate