Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Friptura de vita: ce condimente folosim, cum o preparam.
Last Updated: Aug 21 2013 11:37, Started by
loopoo
, Nov 18 2010 13:05
·
0
#145
Posted 20 August 2013 - 10:13
Da, depinde si de cartofi, cei de care zic eu sunt ceva mai "artizan" adica facuti din cartofi adevarati, bucati mari, chunky si au si ceva mirodenii, si bineinteles , sare de mare. Nush daca gasiti poze dar daca sunteti curiosi sa vedeti meniul unde merg de obicei, e aici Carnea e mult mai buna si service-ul la fel, la preturi ceva mai mici decat la Osho in Buckale care e doar "inca un local de fitze", am mers de vreo doua ori si mi-a ajuns
Cartofii sunt facuti la cuptor si arata un pic ca cei de mai jos: [ http://img.foodnetwork.com/FOOD/2003/10/16/tm1b68_oven_steak_fries_lg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by lawrence38, 20 August 2013 - 10:25. |
#146
Posted 20 August 2013 - 13:15
Arata super bine! Da, de cam asa ceva ziceam si eu si cred ca acestia merg de minune.Pentru mine, numai doua bucatele:)
|
#147
Posted 20 August 2013 - 16:03
Frumos restaurantul. Mai bine nu ma uitam la pozele cu fripturi.
|
#148
Posted 20 August 2013 - 17:20
#149
Posted 21 August 2013 - 11:37
Mie imi place facuta cu vin rosu, rozmarin si putin usturoi
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users