Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

Sampon dermatita seboreica

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
363 replies to this topic

#307
daniel200777

daniel200777

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 16.10.2010
De la ultima mea postare tot pe bicarbonat mergPosted Image cel putin pe cap functioneaza, chiar nu a incercat nimeni? sau sunteti toti plini de bani de aruncat pe creme si sampoane?

#308
zjyghczk

zjyghczk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 04.08.2013

 MariusCD, on 10 iulie 2014 - 19:09, said:

Ce e asa de greu de inteles?Organismul meu nu tolereaza carbohidratii .Cand ii consum in exces si nu urmez nici un tratament imi apar o gramada de scuame fata de cand nu ii consum.Crezi ca doctorii imi vindeau sampoanele ,crèmele?Nu mai vorbi daca nu ai o astfel de problema si nu stii prin ce trec restul ...ce va urasc pe astia care va dati asa cu parerea ,doar ca sa va aflati in treaba
Apropo,bezmeticule,pentru cultura ta generala 99% din boli se pot vindeca prin alimentatie.



oo da, lumineaza-ma tu inteleptule cum sta treaba cu astea, totusi nu mai am de ce sa intru in polemica, eu cel putin te consier ciudat si cu o latura feminina foarte dezvoltata, asa ca nu am de ce sa-mi bat capu cu tine

daca ai fi aruncat un ochi peste postarile mele de aici http://forum.softped...8#entry14440614
ai fi vazut cat de ''neavizat'' sunt in aceste chestii, sprea marea mea satisfactie si bucurie, eu am scapat de probleme de aproape 11 luni, cum insa esti mult mai destept ca mine, iti urez bafta in tratamentul tau prin alimentatie, cu siguranta o sa reusestiPosted Image

Edited by zjyghczk, 10 July 2014 - 19:59.


#309
MariusCD

MariusCD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 05.07.2014
Pentru ca ai avut niste matreata in cap si cosuri,asta nu inseamna ca a fost dermatita siboreica.Latura feminina?ba omule tie nu ti se pare normal sa incerci absolut orice care nu-ti dauneaza pentru a scapa de o astfel de boala?wow am incercat  un sampon si niste creme recomandate de un doctor.Ca sa stii ,dieta ketogenica e folosita de toti sportivii de perfomanta,acum 15 000 000 de ani ,stramosul tau nu manca cereale,ci doar carne si legume(proteine/fibre).N am ce sa-mi bat capul cu tn,dau la pariu ca ai 180 de kg si faci pe duru pe aici.

#310
Alexanderalex

Alexanderalex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 15.07.2014
Am avut si eu o problema cu coji pe fata, mai exact iarna trecuta. Am scapat de ea cu locoid cream, acum a aparut iar din cauza caldurii banuiesc ca din cauza excesului de sebum problema cu care pana acum nu m'am intalnit. mi'am cumparat de la farmacie ivadermaseb o crema foarte buna, am scapat iar de problema si in plus daca aveti si voi probleme cu sebumul aceasta crema matifiaza tenul ceva timp. Pe scalp nu am avut probleme niciodata. O sa dau o fuga la dermatolog saptamana viitoare sa rezolv problema sebumului. Mai puteti incerca sa va spalati cu apa plata pe ten deoarece este mult mai benefica decat apa de la ghiuveta.

#311
manu777

manu777

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.08.2014
Am 15 ani si  sufar si eu de dermatita saboreica.Dupa multe tratamente naturiste care nu am functionat am gasit acest site http://seborrheic-de...es.com...Doamna care promite ca te va scapa de dermatita a scris numeroase alte carti deci cred ca este de incredere.Se merita incercat?

#312
gidum

gidum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 23.11.2007
Ma confrunt si eu cu dermatita seboreica, iar pe langa cojile enervante de pe scalp si zona sprancenelor ma enerveaza si faptul ca imi cade parul.

A incercat cineva uleiul de cocos cu ceva rezultate? Pare interesant acest forum http://forum.lowcarb...46&page=1&pp=15

Edited by gidum, 04 October 2014 - 19:34.


#313
craciuncostel

craciuncostel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 03.04.2005
Am dermatita asta de pe la 14 ani şi uite că am copii mari dar tot nu am scăpat de ea. Zona afectată: zona T pe faţă, o mică pată pe barbă şi scalpul. Pe scalp am fie ca o zonă subţire în zona de contact păr - frunte, fie cum am acum ceafa şi mijlocul cu nişte cruste sănătoase. De-a lungul vieţii am fost pe la mulţi dermatologi şi am încercat multe chestii, dar nimic concret şi de obicei renunţam, mă calmam, încercam să trec peste şi aveam o perioadă de calm.
De vreun an au apărut în forţă şi din ce în ce mai tare iar pe scalp este dezastru. Au apărut cu un prurit nasol pe întregul corp şi cu nişte bubiţe mici mici care apar şi dispar precum şi cu nişte aluniţe roşii - toate în 2 luni. Probleme în familie, nevastă dificilă, stres mult. Disperat am mers la cei mai buni dermatologi de pe la noi şi am făcut toate analizele posibile. Rezultatul final al testelor pentru pruritul corpului: necunoscut. După 6 luni pruritul generalizat a dispărut. Bubiţele parcă mai apar şi dispar, nu le mai bag în seamă. Aluniţele au fost 14 roşii cât un vârf de ac. În 2 luni. Doctoriţa când le-a văzut a spus: cred că nu ai venit pentru ele, apar odată cu avansarea în vârstă. Ooooook.
Dar am rămas cu dragostea mea din copilăria, crusta pe cap. Stăteam în cadă în apa caldă să mi se facă crusta moale şi apoi mă răzuiam cu un un pieptene foarte des, lucru care a iritat şi mai mult scalpul şi parcă a făcut să se extindă. Când nu aşteptam să se facă pielea moale, atunci smulgeam crusta până la sânge şi totodată cu multe fire de păr. Totul până la păr ... este des, negru şi mă mândresc cu el, deci idea de al pierde mă înfioară.
De la dermatolog am rămas cu kerium DS ca cremă de faţă. Eficientă cât de cât, dar nu face minuni. Mai nou a început să mă usture pielea când mă dau primele 15 secunde şi nu am mai folosit-o. Pentru cap aveam Ivadermaseb apă termală care initial a mers, dar la al doilea flacon mai rău îmi făcea şi dacă initial puteam să mă dau şi pe faţă cu el, acum la contactul cu faţa mă descuamez în 5 minute.

Acum sunt la măşti şi clătire cu apă cu oţet de mere şi miere. Clătirea o fac zilnic, masca la 2-3 zile. În masca de păr pun aşa: un gălbenuş, o lingură ulei ricin, o lingură ulei măsline, zeamă lamâie,o lingură miere, picături vitamina A uleioasă. Stau cu ea minim 3 ore sau toată noaptea. De la mască nu îmi mai cade părul aproape de loc dacă nu râcâi zona şi simt că părul se îndeseşte şi parcă e mai rezistent. Oţetul reduce mâncărimea destul de bine. Pe faţă am rămas la uleiul de struguri (din sâmburi de struguri). Intră în piele imediat şi pot să plec la serviciu, nu se vede. Curăţă impecabil. Iau şi zinc zilnic.
Am impresia că perioada asta a fost cea mai grea din toţi anii ăştia. Simt că se ameliorează. Sper să o pot tine în frâu.
Sănătate.

LE. Am să încerc şi bicarbonatul.

Edited by craciuncostel, 03 January 2015 - 21:41.


#314
ALEXYO

ALEXYO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 24.08.2004
A mai aparut ceva in domeniu? Am observat ca a inceput sa-mi cada parul de la toate nenorocirile de sampoane ,,, de-o saptamana ma spal cu sampon pentru par vopsit de la nevasta-mea si parca nu se mai irita minunatia.Pana acum, de 5 ani ma obisnuisem cu minunea asta,dar de 2 saptamani a inceput sa-mi cada si parul ,nu mai stiu ce dracu sa folosesc.Cred ca ar trebui sa ne facem savanti sa incepem sa cercetam ca altfel nu avem nici o sansa.A folosit careva Foltene in combinatie cu minunea ? Mi-e sa nu ma irit mai rau .Pana acum am avut minunea doar in cap intre firele de par ,de 2 zile a iesit din cap la limita cu fruntea , cam jumatate de centimetru..Ma intreaba toata lumea..''te-ai lovit?'' ''e cos?'',mi s-a scarbit.Sau daca stiti alta solutie pentru cresterea parului in combinatie cu minunea ..?!?!?

#315
MariusCD

MariusCD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 05.07.2014
Fratilor,ascultati-ma....eu ma confruntam cu problema asta de la 6 ani,imi era rusine sa merg la scoala,in spatii publice.Va dau cateva sfaturi sa scapati de boala asta:
1.Mancati sanatos:piept de pui,peste oceanic(nu de balta),vita,salate,branza cottage,degresata,fructe,legume.CARBOHIDRATI CAT MAI PUTINi(fara paste,paine,ciocolata,patiserie ,fast food sau alte rahaturi)!!! SI NU IN COMBINATIE CU GRASIMILE!!!Cititi si voi eticheta produselor,cautati valori nutritionale pe net,nu depasiti 100 g Carbohidrati  pe zi in cel mai rau caz.Si fara prajeli, carne de porc, cafea,bauturi alcoolice!De tigari nu stiu nimic,pentru ca n-am fost niciodata fumator.
2.Tundeti-va scurt,cat mai scurt,nu va lasati barba(sa va tundeti 0 sau 1)
3.Faceti sport,innot,duceti-va sa alergati,duceti-va la sala,orice,faceti miscare cat mai intens!De 2-3 ori pe saptamana minim.
1 si 3 va vor ajuta sa scapati de excesul de sebum
4.Nu fac reclama sau ceva,am fost la n dermatologi,mi-au recomandat sampoane pe banda rulanta,numai rahaturi,nici unul nu a fost bun,mai rau imi apareau scoame,pana m-am dus la un hairstylist si mi-a recomandat samponul asta:L'oreal Professionnel Homme Care(vedeti ca sunt mai multe tipuri alegeti-l pe cel pentru matreata,pentru un scalp sanatos)+ pentru fata incercati de la ivatherm solutia micelara si crema ivadermaseb,amandoua in combinatie!Sa va spalati zilnic pe cap ,iar solutia micelara si crema o folositi de 2 ori pe zi:dimineata si seara pe locurile afectate(sprancene,in zona nasului ,stiti voi)


Toate in combinatie,fara unul nu se poate!!!Respectati toate punctele!In 3-4 saptamani max veti scapa,depinde de stadiul bolii!Chinul e ca va trebui sa respectati programul asta mereu !Mult succes si sa reveniti cu rezultatele!

Edited by MariusCD, 23 May 2015 - 00:15.


#316
ALEXYO

ALEXYO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 24.08.2004
Cand am vazut mailul cu subscribed thread ,am avut o tresarire ,cu cat am inceput sa citesc ce ai scris aici ,mi se parea ca o vad pe tuta aia de la teleshopping :) .. Regimuri si balarii ,astea sunt prostii .Daca glandele sebacee secreta sebum ,poti sa faci tu orice ca nu ai cum sa le opresti.Am incercat si eu regim,am slabit 12 kg in 2 luni ,alcool nu beau , o sa zici ca e de la tigari probabil.Unele boli chiar nu se vindeca .A , ca-ti dispare o luna doua si atunci esti in culmea fericirii ca ''BA CE SAMPON AM NIMERIT !!!! '' prostii..Poti sa incerci orice,am ajuns la concluzia ca nu o sa treaca niciodata ,intra doar in remisie si atat.

#317
MariusCD

MariusCD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 05.07.2014
Ai incercat macar?eu de 5 ani nu mai am vreo problema....toti spuneti ca ati da,ati face orice sa scapati,dar cand va da un omul mura in gura il criticati....incearca macar 1 luna si o sa vezi diferenta...

#318
ALEXYO

ALEXYO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 24.08.2004
Eu nu te-am criticat ,doar ca am incercat absolut tot ce ai enumerat tu acolo si rezultatele sunt doar temporare,,muuult prea temporare.Am mancat numai frunze 2 luni ,sala,inot.Ulei nu am in casa de 2 ani ,zahar nu am pus in gura de vreo 5 ani ,mancarea o mananc fara sare ,unele alimente sunt deja sarate.Sunt tuns periuta de vreo 3 ani .Nici un rezultat ,singura bucurie e Octombrie-Decembrie-Ianuarie Februarie cand intra in remisie , dar de fiecare la inceputul lunii martie apare din nou.Cum ti-am spus si in privat ,ii multumesc lui Dumnezeu ca am doar pe scalp.Singura mea bucurie e ca daca vara stau si ma prajesc la soare 2-3 saptamani nu am probleme ,e scalpul curat .De la sampoane medicinale mi-a cazut parul. Asa ca...

#319
rapzap

rapzap

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 27.04.2007
Salut.

Pentru mine am gasit o solutie. Incerc sa mananc mai putin gras/prajit si cand chiar mananc asa i-au anghirol inainte de masa.

Incercati sa faceti o cura, daca pot sa ii zic asa, cu Anghirol pentru o saptamana, inainte de fiecare masa mai consistenta luati 1-2 pastile.

De ce anghirol? Pentru ca ajuta fierea care ajuta digestia. Bila secretata de fiere dizolva grasimile iar daca nu ai destula nu este absorbita/ eliminata de corp prin digestie si astfel o va scoate prin piele>> si aici vom avem exces de sebum. Atentie la cei care au probleme cronice cu fierea. Cititi prospectul.

Costa 10 lei 20 de pastile... adica mai nimic.

#320
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,817
  • Înscris: 29.11.2008
Acum ceva timp am scapat de matreata cu samponul de la Vichy.
Dupa ce l-am folosit 2 ani, nu am avut probleme cu matreata, am zis sa incerc alt sampon si dupa 2 saptamani mi-a reaparut matreata.
Am zis ca nu este bai, iau din nou samponul minune si scap de matreata.
Samponul nu a mai avut efect si o perioada buna nu am mai scapat de matreata, am incercat tot felul de sampoane.
De curant am luat samponul Dan Free si am scapat in 5 zile de matreata (tratament intensiv, m-am spalat 5 zile cu el).
Am citit pe prospect ca nu este indicat sa-l folosesc mai mult deoarece usuca parul.
Parca vad ca o sa folosesc alt sampon si iar o sa revina...
O avea ceva daca folosesc in continuare samponul? Daca o sa ma spal la 3 zile cu el?

#321
John_Biggun

John_Biggun

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,416
  • Înscris: 31.03.2008
Eu am rezultate foarte bune cu samponul Seboderm. Spalare o data la 3 zile dar numai cu acest sampon. Trebuie sa NU se mai atinga de scalpul vostru sampoane comerciale cu parfumuri si balsamuri in ele.
Faceam greseala sa ma spal cu Seboderm si apoi sa dau cu H&S, Pantene sau Clear pentru a mirosi frumos. DECI FARA SAMPOANE CU PARFUM.

#322
Juels

Juels

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.07.2015
Ma confrunt si eu cu aceasta problema numita dermatita seboreica cu toate ca am parul si scalpul uscate. Parul meu este lung, ondulat si foarte uscat.
Dermatologul mi-a prescris urmatoarele:
Alphakeptol sampon 200 ml de 2-3 ori pe saptamana, stat cu el pe scalp 5-7 min (pentru mine a fost foarte foarte bun).
Diprosalic solutie cutanata 1 flacon cu 30 ml (minunata... am scapat de mancarimi). Se da pe tot scalpul.
La 15 min dupa ce dau cu diprosalic ung scalpul cu o crema facuta in farmacie care contine cortizon, magneziu zinc si inca vreo 10 componente pe care nu le-am retinut. crema o las pe par toata noaptea fara sa o spal. Ma spal a doua zi pe cap.

Dupa primele 2-3 aplicari am scapat de problema... pt moment.
Dupa o luna de tratament aplicat doar de 1-2 ori pe saptamana sunt super multumita.

#323
MitzaPCH

MitzaPCH

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 27.05.2010
Va salut, ceva progrese cineva ? Eu unul n-am mai gasit nimic nou.
Folosesc in coninuare Vichy Dercos o data la 2-3 zile si cam o data la 2 saptamani mai folosesc bicarbonat ( prima tura ) clatesc si dupa folosesc otet de mere+miere.
Daca cumva sunt plecat pe undeva si nu am Vichy sau bicarbonat mai mult de 2-3 zile, e jale.
Pe fata am renuntat sa mai incerc. Am gasit cumva o combinatie oarecum "sanatoasa".
Dupa fiecare baie folosesc ruboril expert S sau gerovital H3 derma + ( foarte bun ) - le alternez lunar sau o data la 2 luni, se termina un tub, folosesc cealalta crema. ( Ambele trateaza roseata )
Dupa ce am dat cu ruboril / gerovital, folosesc crema de tataneasa pe barba ( mustata, obraji, gat ) si pe scalp, foarte putina, ( folosesc crema asta in general in zonele cu par - mi se pare foarte eficienta, atat pentru mancarime cat si pentru roseata. )Dup
Dupa cele 2 creme, folosesc doar in zonele fara par, insemnand zona T(aripile nasului, frunte, baza scalpului ) cea mai buna crema hidratanta pe care am gasit-o pe piata, naturala 100% si anume APIDERMIN LUX cu laptisor de matca.

In concluzie exceptand ruborilul si gerovitalul - nu mai folosesc niciun alt fel de crema din comert care nu face decat sa agraveze problemele.

@ Juels, daca accepti un sfat din partea mea, renunta la tot ce inseamna cortizon - pe termen scurt face minuni, dar pe termen lung vei fi socata. Rezista tentatiei si foloseste crema doar pentru ocazii de maxima importanta gen nunta etc.
Poti incerca ce am scris mai sus - si eu am parul fata si scalpul foarte uscat. Majoritatea au parul gras.
Daca iti vei cumpara Vichy Dercos vezi sa fie cel pentru par uscat, daca il iei pe celalat vei avea probleme mai grave.

Seara buna.

#324
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007
Eu de cateva luni folosesc un sampon numai din plante ......Am un par des, frumos, nu mai cade, nu matreata..... de fapt niciodata nu am avut un par mai frumos ca acum.....Samponul costa intre 9 si 13 ron litrul .....Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc ....

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate