Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?
 Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 

Relatie la distanta si problema cu concediile

* - - - - 6 votes
  • Please log in to reply
283 replies to this topic

#199
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,953
  • Înscris: 20.10.2015

View Postsilesax, on 30 iulie 2019 - 06:21, said:

mai dar ce ții tu cu ea.. banditule..!!

Stiu ce greu e sa cladesti ce-a facut ea Sile si mai spu ca vin unii ca lipitorile sa beneficieze de munca ei, + seps la discretie

Si macar d-ar fi ceva de capul lor, macar sa vina si ei cu ceva sa ajute relatia

#200
marlln

marlln

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 07.07.2019
Inițiatoare - UITĂ-L că e sărac și caută altul mai bogat.

Asta nu e relație, este un fel de a te încurca cu un nimeni în drum dacă a ajuns la 50 de ani să nu aibă măcar un coteț de apartament prin America.

Cu 200.000 de dolari pe care să-i strângă în timp, 10 - 15 ani putea să își ia ceva acolo că nu are copii ca să fi avut cheltuieli mari.

Vezi că voi aveți gândirea diferită - tu femeie de afaceri tânără și cu un apartament iar ăla un sărac prăpădit și fără nimic.

Ăsta te va trage în jos și - atenție - va fi foarte gelos pe tine dacă te vei căsători cu el.

De copil nu cred că îi mai arde lui ăla să facă cu tine la 50 de ani cât are și asta nu știu dacă o să îți convină.

Caută unul până în 40 - 45 de ani de nivelul tău, român străin și uităl pe săracul ăla.

Fii și tu mai pretențioasă dacă ești așa deșteaptă și descurcăreață cum ai scris pe aici.

Edited by marlln, 30 July 2019 - 08:54.


#201
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Fata, tie ti-e mai drag de creditul ala nenorocit decat de american, ce iti mai pui atatea intrebari? Da-i odata papucii si vezi-ti de viata ta, ca e clar ca e mai mult o povara pentru tine. Daca nu ti-e dor de el dupa atatea luni si mai degraba te stresezi cand afli ca vine in vizita in loc sa nu mai poti de nerabdare, aia nu e relatie, e labareala. Nici cu el nu mi-e rusine, ca nu-l intereseaza de programul tau si se mataie ca o muiere ca nu-l iubesti in loc sa accepte ca nu, nu-l iubesti si ar fi momentul sa treaca mai departe. Sunteti picati din cer amandoi, faceti-va un bine si vedeti-va fiecare de viata lui.

#202
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010

View PostRamina_1, on 29 iulie 2019 - 00:00, said:

...Cat despre individ: locuieste pe coasta de est intr-o suburbie a ny, face sub 40 k pe an dupa taxe zice el si sustine ca e prea scump sa se mute singur, ca colegii de la el de la servici care locuiesc cu chirie au colegi cu care impart chiria, ca i-ar lua prea mult sa ajunga la servici, etc, nu mai zic sa isi cumpere singur apt, zice ca acolo o rata este ridicol de scumpa, mai scumpa decat chiria, ca se cere avans prea mare, in schimb ar vrea sa se mute cu mine daca i-as permite, mi-a sugerat de mai multe ori sa se mute cu mine desi nu stiu de unde si pana unde ca eu niciodata nici macar vorba nu am adus de asa ceva, de mutarea lui la mine. A facut facultate intr-un domeniu mort care nu se cauta pe piata muncii si mi-a zis ca dupa ce a terminat nu a primit oferte, i-am zis pai bine tu asteptai sa primesti oferte? Cand l-am cunoscut (pe un site de matrimoniale) era intr-un fel de depresie, nu avea servici, eu l-am motivat sa isi caute si de abia si-a gasit cu mare greutate si dupa mult timp. A explicat ca nu mai avea nici o motivate in viata inainte sa ma cunoasca pe mine, si eu m-am intrebat cum sa stai pur si simplu si sa astepti sa treaca timpul pe langa tine asa? Am incercat de mai multe ori sa incetez sa mai vobesc cu el dar ma suna si plangea la tel. Este dificil, cu probleme de adaptare, fara cine stie ce skills.
Ți-am zis că e un handicapat? Bagă <next>, dar vezi să nu fie tot așa copt în buletin și necopt la cap!

Aaaa, și lasă matrimonialele că doar rebuturi, reșapați și sh/refuzați găsești pe-acolo!

#203
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010
Așa a zis fata:

Quote

Cand l-am cunoscut (pe un site de matrimoniale) era intr-un fel de depresie, nu avea servici, eu l-am motivat sa isi caute si de abia si-a gasit cu mare greutate si dupa mult timp.


#204
epetroiu

epetroiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,530
  • Înscris: 05.08.2016
Hai sa fim seriosi...din toata povestea, etc chiar nu e clar?

#205
_Ramina_

_Ramina_

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 12.01.2020
Revin cu update de acum din aceasta luna ianuarie 2020 de pe acest cont nou deoarece mi-am uitat complet parola, precum si adresa de mail de pe care l-am deschis.
Dupa cum ziceam : americanul a venit, a stat 3 saptamani, eu dupa cum ma asteptam nu am terminat de platit apartamentul si o sa ma apuce vara. Nu as fi terminat nici daca nu venea el dar totusi as fi fost cu un pas mai aproape de a termina. In fine.. sper ca voi termina cu bine.
Revin cu acest update deoarece l-am descusut mai mult pe american sa aflu mai multe despre el si am incercat sa vorbim despre viitorul relatiei noastre.
In principiu imi spune ca ar vrea sa se mute cu mine pentru ca vrea sa fie cu mine si ma iubeste dar trebuie sa ne interesam impreuna ce anume trebuie facut in legatura cu asta la un moment dat (nedefinit in viitor) chiar daca asta presupune sa riste si sa renunte la jobul din usa pe care si l-a gasit foarte greu.
Mi-a spus ca inainte sa ma cunoasca pe mine online era depresiv si nu muncise timp de foarte multi ani. Diferenta de timp dintre ultimul lui loc de munca avut si cel pe care il are acuma a fost de 12 ani. Mi-a spus ca la ultimul loc de munca si-a dat demisia dupa ce s-au facut comentarii rasiste la adresa lui deoarece era evreu si ca dupa accea a fost respins la toate interviurile la care a fost, pana a renuntat sa isi mai caute de lucru pana in momentul cand m-a cunoscut pe mine online.
I-am zis ca mi se pare riscant sa renunte la jobul din usa ca sa se mute aici in Romania si sa incerce sa isi gaseasca un job aici pentru ca mie mi se pare ca este o persoana greu adaptabila, nesociabila, nu vorbeste romana, nu are economii si are si o anumita varsta iar eu nu sunt dispusa sa imi iau asemenea raspundere pe cap. El imi spune ca el crede ca se poate adapta dar ca nu are nici un plan B in cazul in care asta nu o sa se intample.
Mi-a mai spus ca in liceu a fost bullied, ca parintii lui au ipoteca pe casa in care locuiesc inca din anii '90 dar pe care o vor termina in 2 ani si ca s-ar putea sa o vanda iar el mi-a spus ca nu stie ce o sa faca in situatia asta ca ramane de vazut ce o sa se intample, ca presupune ca ei isi vor lua vreun apt. cu 2 cam si il vor lua si pe el sa locuiasca in continuare cu ei sau ca isi va gasi undeva cu chirie daca nu se va muta la mine.
L-am intrebat de ce nu a incercat niciodata sa isi ia o casa a lui si mi-a raspuns ca niciodata nu a avut joburi care sa plateasca suficient de mult incat sa se gandeasca la asta si apoi a intrat in depresie.
L-am intrebat daca nu ar fi o idee mai buna sa incerc sa ma mut eu acolo ca sa nu isi riste el jobul si el imi spune ca new york este extrem de scump, ca nu vrea sa las totul pentru el, ca daca nu o sa imi placa..? L-am intrebat ce face daca vine aici si nu se poate adapta, nu poate invata limba si nu isi poate gasi job? El mi-a raspuns ca nu are raspuns la asta, ca nu e sigur...
L-am mai intrebat de ce nu s-a casatorit niciodata si mi-a spus ca niciodata nu a avut prea multe intalniri, ca nu l-a deranjat sa fie singur, dar ca in momentul in care am inceput sa vorbim nu cauta neaparat relatie dar i-am placut foarte mult si acum vrea sa fie cu mine.
Concluzia discutiei a fost ca ramane de vazut ce o sa facem in viitor si ca deocamdata doar o sa vina in concedii ca si pana acuma.. pana cand? Nu se stie.. Zise ca atata timp cat o sa vreau eu..
In conditiile astea ma intreb ce sa fac? Nu stiu daca sa ma leg la cap cu el sa il las sa se mute aici.. Dar nici nu vreau sa renunt pentru ca sincer deocamdata nu am motiv, ma ajuta cu bani si m-am obisnuit sa vorbesc cu el tot timpul, ba chiar dupa ce pleaca de fiecare data am cateva zile in care ma simt cam aiurea pana imi revin la normal. Totusi ma gandesc ca degeaba ma marit legal cu el american si iau viza daca nu e in stare sa ma sustina acolo in usa.
Chiar nu stiu ce sa fac sa las situatia asa suspendata in aer cum s-ar spune si sa las timpul sa decida? Sper sa primesc cateva pareri.

#206
persona695

persona695

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,599
  • Înscris: 17.07.2014
e bun la pat sau ce ce te-a cucerit? eu stiu ca femeile fug de astia fara job sau nu l-ai cunoscut cand era somer?

#207
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,555
  • Înscris: 16.03.2007
depinde de standardele ei. oricum, americanu oportunist.. i-a mai tras-o si revelionul asta. a vizitat, mancat, futut.. pe gratis.

Edited by laffin, 12 January 2020 - 10:37.


#208
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
pai tu te mariti cu unu' daca e in stare sa te sustina? unde cacat e dragostea aia mirobolanta si mult laudata? tu nu vrei sa renunti pentru ca te-ai obisnuit sa vorbesti cu el si-ti da bani? :))) tu n-ai nici un sentiment pentru el? tu realizezi ce basini spui?
omu' a fost deschis cu tine, tot ce-ai scris ca ti-a spus e adevarat. omu' are coaie sa-si recunoasca problemele si limitele. tu de ce n-ai coaie sa-i zici ce vrei? va vaitati ca ramaneti singure si ca nu va iubeste nimeni si ca toti sunt porci si etc, da' reciteste-ti cuvintele sa vezi cum pui problema cand unu' vrea sa se apropie de tine...

#209
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010
La mulți ani păpusă!
Utie așa, revelion după revelion handicapatu' tău o s-ă treacă și de vârsta a II-a și poate ai ghinionul să-i cauți loc de veci pe plaiul mioritic și să faci parastasele pe banii tăi; că unu' de anii tăi și mai de-aproape văd că ți-e greu să găsești.

#210
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
bai da ce pretentii are si initiatoarea ...,de ce dracu consideri ca e dator barbatu sa te intretina  ??,mai nene..numai fripturiste..Posted Image ..,unde e dragostea de alta data cand ceausescu iti dadea apartamet si loc de munca la combinat..pff..ce vremuri...Posted Image

#211
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,017
  • Înscris: 18.12.2007
Daca nu puteti sa va exprimati ideile fara termeni peiorativi mai bine nu vi le mai exprimati.

#212
marin1973

marin1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,587
  • Înscris: 19.11.2019

View Post_Ramina_, on 12 ianuarie 2020 - 02:31, said:

Mi-a spus ca la ultimul loc de munca si-a dat demisia dupa ce s-au facut comentarii rasiste la adresa lui deoarece era evreu

Dacă e evreu a mințit tot ce ți-a spus, caută să nu mai ți relația cu el.

Evreii ajută femeile numai dacă au un viitor cu ele.

Nu însemni nimic pentru el.

Dacă aștepți ceva material de la el nu mai aștepta că până acum lua o hotărâre dacă voia ceva serios cu tine.

Edited by marin1973, 14 January 2020 - 19:39.


#213
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,017
  • Înscris: 18.12.2007
marine, te rog io frumos, in calitate de moderator al acestei arii, sa nu mai aberezi.

#214
popescuadi

popescuadi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 404
  • Înscris: 21.07.2019

View Postsilesax, on 14 ianuarie 2020 - 04:42, said:

bai da ce pretentii are si initiatoarea ...,de ce dracu consideri ca e dator barbatu sa te intretina  ??,mai nene..numai fripturiste..Posted Image ..,unde e dragostea de alta data cand ceausescu iti dadea apartamet si loc de munca la combinat..pff..ce vremuri...Posted Image

Tu unde traiesti? Cam sa sunt majoritatea in ziua de azi, ele sunt niste printese, niste fapturi speciuale iar barbatul e asa, un fel de utilitate care sa le indeplineasca toate mofturile. Si chiar daca dau peste un bou care chiar le face totul pe plac, nici asa nu le mai place, ca "se plictisesc", nu mai au provocari Posted Image)

Ce "dragoste" frate? Nu exista asa ceva...

Edited by popescuadi, 15 January 2020 - 20:37.


#215
Marcel_P

Marcel_P

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,113
  • Înscris: 08.02.2013
Expresia corectă este : "Dacă există cineva care ştie de ce acest cuplu n-ar trebui să se căsătorească, să vorbească acum sau să tacă pe vecie. Amin! " Posted Image


On topic: Eu încă aştept happy end-ul! :)

#216
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,918
  • Înscris: 26.01.2010

View Post_Ramina_, on 12 ianuarie 2020 - 02:31, said:

Chiar nu stiu ce sa fac sa las situatia asa suspendata in aer cum s-ar spune si sa las timpul sa decida? Sper sa primesc cateva pareri.

Ba stii ce sa faci dar ti-e frica ca daca ii dai mersul peste un an descoperi ca a castigat la Power Ball Posted Image
La cat de sarac e nush cati bani isi permite sa iti trimita tie lunar si daca imi amintesc bine , tu esti tipa implinita financiar si nu ai nevoie de ajutorul lui. Sau cel putin asta lasai de inteles in primele mesaje.
De mutat in RO clar nu e cazul pentru ca nu va fi in stare sa-si gaseasca de munca. Tipul nu are istorie de munca in tara lui , cine crede ca-l angajeaza in Ro fara sa stie o boaba de romana ?

Daca as fi in locul lui te-as chema aici si te-as pune la munca pentru ca tu ai mai multe sanse sa-ti gasesti un job bine platit decat el. Din pacate nu are casa si probabil face mai putin de 40 k pe an asa ca nu va fi in stare sa dovedeasca ca te poate sustine material daca aplicati pentru viza de logodnica.
Daca te mariti cu el in RO risti sa ramai cu el pe cap si ai zis deja ca nu ai chef sa te complici cu intretinerea lui.
You're better of without him , let the poor man go !

View PostDeathRipple, on 12 ianuarie 2020 - 11:38, said:

pai tu te mariti cu unu' daca e in stare sa te sustina? unde cacat e dragostea aia mirobolanta si mult laudata? tu nu vrei sa renunti pentru ca te-ai obisnuit sa vorbesti cu el si-ti da bani? Posted Image)) tu n-ai nici un sentiment pentru el? tu realizezi ce basini spui?
omu' a fost deschis cu tine, tot ce-ai scris ca ti-a spus e adevarat. omu' are coaie sa-si recunoasca problemele si limitele. tu de ce n-ai coaie sa-i zici ce vrei? va vaitati ca ramaneti singure si ca nu va iubeste nimeni si ca toti sunt porci si etc, da' reciteste-ti cuvintele sa vezi cum pui problema cand unu' vrea sa se apropie de tine...

Pai cum crezi ca faci banu gros daca nu take advantage ( imi scapa traducerea in romana ) de barbati depresivi ? Is cei mai usor de tinut in lat si dus cu morcovelul, Tipul ei e un fericit , macar a beneficiat de ceva actiune si pe bani destul de putin dupa cate zice fata.

Serios vorbind , maritatul si iubitul din dragoste se intampla la persoane care-s apropiate ca varsta si suficient de proaste incat sa nu se intrebe ce mananca a doua zi dupa nunta. Tocmai am vazut un mesaj pe un site la care-s abonata de la o tipa de 18 ani care e gravida in luna a 6 a si intreaba lumea daca fiance-ul ei isi poate gasi ceva de munca. Fiance-ul are 18 ani , fara job dar se iubesc in draci si asteapta un copil ....pe ei ii cred ca-s idioti dar nu e cazul ei si al americanului asa ca nu mai cauta dragoste mirobolanta unde nu exista Posted Image

View Postsilesax, on 14 ianuarie 2020 - 04:42, said:

bai da ce pretentii are si initiatoarea ...,de ce dracu consideri ca e dator barbatu sa te intretina  ??,mai nene..numai fripturiste..Posted Image ..,unde e dragostea de alta data cand ceausescu iti dadea apartamet si loc de munca la combinat..pff..ce vremuri...Posted Image

Nu e dator sa o intretina dar nici ea nu e datoare sa-si ia un mosulica pe cap fara bani si fara job. Nu e fripturista ci realista.

View Postmarin1973, on 14 ianuarie 2020 - 19:36, said:

Dacă e evreu a mințit tot ce ți-a spus, caută să nu mai ți relația cu el.

Evreii ajută femeile numai dacă au un viitor cu ele.

Nu însemni nimic pentru el.

Dacă aștepți ceva material de la el nu mai aștepta că până acum lua o hotărâre dacă voia ceva serios cu tine.

Marine , citeste inainte sa postezi.
Tipul este evreu dar nu toti puii de evrei sunt bogati. Asta sta impreuna cu parintii intr-o casa la care inca platesc ipoteca, nu a avut job timp de 12 ani ,a fost sictirit de colegi in scoala si bataia de joc a colegilor de munca. Omu e sarac lipit pamantului, nu are de unde sa-i trimita bani desi a facut-o pana acum. Probabil din pensia primita pe caz de boala psihica pentru ca altfel nu-mi explic cum un barbat sta fara job 12 ani.

Defapt , pentru el ea inseamna totul acum da' nu are rost sa ne ducem atat de departe.

View Postpopescuadi, on 15 ianuarie 2020 - 20:36, said:

Tu unde traiesti? Cam sa sunt majoritatea in ziua de azi, ele sunt niste printese, niste fapturi speciuale iar barbatul e asa, un fel de utilitate care sa le indeplineasca toate mofturile. Si chiar daca dau peste un bou care chiar le face totul pe plac, nici asa nu le mai place, ca "se plictisesc", nu mai au provocari Posted Image)

Ce "dragoste" frate? Nu exista asa ceva...

Nici nu ai citit ce a scris tipa ?
Nu mai dati vina pe femei cu orice ocazie ivita ca nu asta e ideea topicului.

Tu te-ai insura cu cineva care nu are nici o sansa sa-si gaseasca de munca+nu cunoaste limba si pentru care nu ai niciun sentiment?

Edited by Noua_pe_site, 17 January 2020 - 01:04.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate