Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54
 Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei
 Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa
 Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32

Hotarare definitiva a instantei, ...
 

Instalația digitală de recepție prin satelit

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
2764 replies to this topic

#37
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
Kablul e un kakat...zilnit la noi se deconecteaza cam 30 de persoane......In rest...keep on going...ca Johnny....daca aveti nevoie de sfaturi pt ce vreti sa cumparati ma ofer :)...asta pina in toamna.....dupa aia vedem ce-o mai fii.....

#38
Hawkie

Hawkie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 28.11.2001
Pachetul SKY se poate prinde în România ? Ce codare folosește ?

#39
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Pentru Nord Vestul tarii cu siguranta se poate prinde si cu antene mici pe ASTRA  28.2 grade EST , la mine in centrul tarii semnalul e la limita cu antena de 1.4 M  Sistemul de codare e VideoGuard.

#40
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
Videoguard nu se poate decoda cu cartele pirat. Iti trebuie cartela originala. Dar sint pachete mai faine decit SKY.

#41
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Corect. Decat sa iei una originala mai bine te orientezi catre pachetele codate mai usor de ''spart'' diferenta de pret dintre una oficiala si una pirat este foarte mare. Chiar daca mai sunt periodic probleme cu cele pirat (ex. seca).In Italia sau chinuit destul de mult specialistii pentru seca 2!.

#42
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002

Quote

Originally posted by rz
In Italia sau chinuit destul de mult specialistii pentru seca 2!.

SAU  ori SE ?????

Ai ceva informatzii ce noi nu avem?

#43
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
Dupa cite stiu se poate vedea SECA2 cu o cartela originala la care se modifica niste chestii. Citeste aici http://rdi-sat.com/f...1f2597830ab3c24

#44
Hawkie

Hawkie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 28.11.2001

Quote

Originally posted by onyx
Videoguard nu se poate decoda cu cartele pirat. Iti trebuie cartela originala. Dar sint pachete mai faine decit SKY.

În engleză ? știu că e Premiere și altele , dar alea sunt în germană și eu nu înțeleg nimic.. Doar SKY știam că e fain în engleză (are multe canale cu filme)

#45
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
je are acasa momentan antena de 2.10 :) , cu 2 recivere.
1. placa dvb in calc (skystar2)
2. DreamBox (cu hdd de 40 gb) .

Prind in jur de 1500 de canale pe hotbird (90% le vad ,chiar cod*te)

#46
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
WebMan, din pacte nu am informatii. Am fost in Italia exact cand cardul seca era deja ''piesa de muzeu'' (prin iulie anul trecut).Atunci am fost cu cumnatul meu la un specialist care lucrau aproape zi si noapte pentru seca 2 dar degeaba (microprocesorul este foarte puternic, are implementata un sistem de control care verifica zilnic originalitatea cartelei asta fara sa deranjeze abonatii care nu observa nimic).Stiu ca sau facut atunci si controale la firmele TV/SAT caci se asteptau ca specialistii sa inceapa treaba. Pe bune, era foarte stresat tipul din cauza unui posibil control.

#47
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
SECA 2 e INTACTA !

Nimic nu arata ca este sparta.... pe cartela ORIGINALA nu se poate lucra, asha ca, Seca 2 se vede doar cu..... ABONAMENT  !

#48
herske

herske

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 26.12.2001
ASTRA 2D nu intra in Romania, dar Eurobird-ul care e in colocatie la 28.2 E se receptioneaza excelent.

In exista foarte multe pachete in engleza sau si cu audio in engleza, inclusiv pentru o buna parte din canalele Premiere.

#49
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Stiu ca nu intra, dar pachetele SKY emit si pe spotul antenei satelitului ASTRA 2A 28 EST. Pe Astra 2D se se uite englezii, mama lor!.In vest nu sunt probleme pentru pachetele SKY,spun sigur asta. Partea estica a tarii are intradevar probleme (dar sunt si antene de 2.4 M in comert)

#50
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Un pont!. Pentru cei care au antene offset de dimensiuni mai mici si sunt la limita cu unele programe ( de ex. mediaset - Berlusconi) pot sa incerce sa mai miste LNC-ul (si distanta focala si rotatia conteaza un pic) iar asta sa fie facuta cu TV-ul in fata pe imagine direct. Am observat cu stupoare la doua antene offset ca din constructie nu era calculata bine distanta focala dintre LNB si antena (proiectantul a calculat bine dar fabrica...). Am fortat un pic in sus bratul (atentie sa nu stricati mai rau) si ...surpriza, semnalul a crescut cu 10 chiar 15 la procente astfel ca mediasetul era sigur de acum. I-am spus respectivului ca nu-i stric antena si m-am tinut de cuvant , a fost foarte multumit.

#51
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Repet, e foarte riscant sa fortati mult bratul caci e posibil sa nu mai gasiti unghiul initial in cazul in care antena e construita fara eroare ( sunt si multe antene bune).

#52
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Si inca ceva. Daca vreti sa schimbati LNC-ul cu unul mai bun sa aveti grija caci in comert au aparut LNC-uri de 0,3 db care nu imbunatatesc aproape deloc receptia, comparativ cu cele de 0,6 db!. Sunt cam fantomatice (prind aceasta valoare doar pe o frecventa). Daca achizitionati un LNC de 0,3 db sa fie macar de firma, pentru mai multa siguranta.

#53
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Mircea, poate prinzi 1500 de posturi de pe tot lantul de sateliti, pe HotBird emit  cu totul ''doar'' 290 TV digitale, 17 TV analogice, 295 RADIO digitale, 30 RADIO analogice. Pana la 1500 e diferenta mare!.

#54
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,095
  • Înscris: 05.05.2003
Am nevoie (nu numai pentru mine) de ajutor intr-o problema!.Asa dupa cum stiu majoritatea posesorilor de receivere digitale, de pe satelit se poate face un upgrade la softul receiverului si programe (majoritatea receiverelor au in meniu optiunea - transfer date).Sincer,n-am incercat caci mi s-a parut foarte riscant (mi-au trebuit 3 zile sa bag doar frecventele active si sa programez receiverul)de aceea doresc sa stiu daca cineva a incercat acest lucru si daca totul a decurs normal.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate