Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?
 Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 

Filmul "The Secret" (2006)

- - - - -
  • Please log in to reply
274 replies to this topic

#55
eddie91tm

eddie91tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,048
  • Înscris: 04.02.2007

View Postlandscape10, on Nov 3 2007, 17:43, said:

Filmul e o porcarie. La mine nu functioneaza bullshitul ala. Aveti idee de cand imi doresc sa dispara toti agramatii care nu stiu nici macar sa apese pe taste, dar au impresia ca detin adevarul absolut? Si aiurea, ca nu dispar, ba mai mult, in profida dorintei mele, se inmultesc.

Va spun eu care este the biggest secret: munca.

PS: Si lasati prostiile.

Probail ca daca ai intelege complexa teorie nu ai mai avea o asemenea atitudine si nu ai face afirmatii asemanatoare cu cea subliniata. Tot in postul tau ii critici pe cei care cred ca detin adevarul absolut, ca apoi sa ne spui tu care este, de ce voi moderatorii(cu exceptii) aveti o atitudine atat de ostila fata de parerile userilor ?! Va tot luati de cei care nu scriu ortografic sau nu stiu sa tasteze, dar vad ca tu marele moderator ai scris in loc de pofida profida iar in loc de P.S. care sunt initialele de la cuvintele post script si dupa care se pune punct, ai scris PS. Acum lasand la o parte critica si rautatea, care e treaba cu "Si lasati prostiile" , acesta nu este un forum pe care avem dreptul sa discutam orice subiect atata timp cat nu este interzis de regulament si se afla in aria potrivita ? Sau daca tu ca moderator daca nu agreezi subiectul, teoria(care te asigur ca e fundamentata cu argumente puternice) ar insemna ca e o prostie si trebuie sa incetam din a ne mai exprima parerea.

Edited by eddie91tm, 04 November 2007 - 12:26.


#56
GubyIQ

GubyIQ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 910
  • Înscris: 05.02.2007

View Postlandscape10, on Nov 3 2007, 17:43, said:

Va spun eu care este the biggest secret: munca.

PS: Si lasati prostiile.
Parca suna a slogan comunist  :D
Mai degraba "work smarter, not harder"  ;)

#57
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Aici nu sunt moderator, sunt simplu user. Eu mai zic nimic, ghidati-va voi in viata dupa astfel de bullshituri si mai discutam peste vreo 10 ani..E doar parerea mea.

#58
sincotan

sincotan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 13.08.2006
...totusi...conteaza cum e facut filmul sau ideea din el?
..."legea atractiei"...e o denumire pe care sa o inteleaga tot omu. la baza e principiul rezonantei. dar nu e ca o apasare de buton. pentru acelasi lucru o persoana "se agita" mai mult sau mai putin decat alta. de ce? pentru ca acel "lucru" are valori diferite, in functie de persoana. concret: eu vreu o masina si ma tot gandesc la ea, poate 10 ani pana sa o obtin. dar pentru altul care are mai mult "potential" o obtine intr-o luna. ideea e cat de "bazati" suntem la capitolul putere mentala. toti oamenii de afaceri au o minte foarte puternica.
eu o folosesc de 15 ani. reusita 100%. dar e adevarat pentru lucruri marunte (examene, lucruri materiale, loc de munca...de ex. am cautat o piesa muzicala 5 ani si am gasit-o pana la urma). acum am un mare "hop". vreau un apartament, masina si o luna de miere...undeva... cata energie trebuie sa "cheltuiesc"? de la nivelul meu foarte multa. dar daca merita? ce am de pierdut?

#59
noha_1508

noha_1508

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,161
  • Înscris: 03.08.2007
Un film interesant. Chiar nu cred ca este nevoie sa il vezi de 6-7 ori ca sa il intelegi. Pe de-o parte poate ridica moralul persoanelor negativiste (pe care eu le urasc), dar pe de alta parte este putin exagerat. Ex: sunt paralizat, gandesc pozitiv ca o sa ma misc din nou si in cateva saptamani o sa ma misc?...nee

#60
alina85

alina85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,230
  • Înscris: 10.07.2007
cred ca toti stim ca daca nu avem ambitie, in viata nu poti sa razbesti...si dupa ce am vazut filmul asta am invatat cateva lucruri....dar nu mi-a schimbat viata

#61
kinno

kinno

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 15.11.2007
si uite asa ajungem noi sa pretindem ca stim totul fara macar sa ascultam pana la capat? noi, romanii (si cei din est, in general) avem pretentia ca stim sa credem confundand asta cu doar "a afirma" ca credem. de ce credeti ca america e "taramul tuturor posibilitatilor" ? pentru ca ei chiar cred ca pot reliza aproape tot ce isi doresc si isi propun. la fel sa intampla si in restul europei numai la noi si la inca cativa ca noi, nu. si de ce asta? pentru ca noi avem inca mentalitatea de genul: "eu imi apar saracia si nevoile si neamul" (am tot respectul pentru marele Eminescu). ei bine, cine vrea nu are decat sa isi patreze saracia si nevoile. partea proasta este ca ne mai si mandrim cu asta si o consideram de-a dreptul stupid de nobil.
cum credeti au ajuns toti marii oameni ai omenirii sa realizeze ceva daca nu aveau acea credinta "nebuna" ca se poate? noi ii invidiem pe americani  si pe nemti si pe toti ceilalti ca au de toate si le merge bine air noi stam si ne vaitam de tot ce traim...    
   dar de ce nu facem diferenta intre felul lor de a privi lucrurile si al nostru? oare pana cand vom avea acea mentalitate de invins care isi apara "saracia si nevoile" multumindu-se cu ce ramane de la altii cautatnd tot timpul mila Europei cum am facut de-a lungul intregii istorii asteptand recunoasterea europei pentru tot ceea ce obtineam cu atata greutate tot noi singuri? (dar asta e un subiect pentru un  alt topic. imi cer scuze pentru mica abatere). ma intreb de ce nu avem curajul sa recunoastem ceea ce vrem de fapt? ii invidiem pe ceilalti ca au si ii vedem rai doar pentru ca au de toate fara sa recunoastem ca si noi vrem sa avem de toate (si sa nu-mi spuna cineva ca el/ea nu ar vrea sa aiba tot ce e mai bun si mai frumos in viata. dar noi continuam sa privim cu ura la cei ce au , asa cum facem mereu de parca cei ce au se vor sinchisi vreodata de cei ce ii urasc. si au tot dreptul sa nu ii intereseze pentru ca stiu ca nu vor schimba lumea in felul asta; ci au grija de ce e al lor si al celor dragi lor si astefl traiesc o viata asa cum si-o doresc.
   refuzam sa credem ca noi atragem in viata noastra toate lucrurile pe care le traim si cadn o nenorocire se intampla spunem usurati, fugind de responsabilitate: "Asa a vrut Dumnezeu..."
  fiti seriosi! credeti ca Dumnezeu a vrut bomba de la hiroshima? (ca tot veni vorba de exemplul asta) oamenii sunt cei ce au vrut asta nu Dumnezeu. spunem ca oamenii aceia nu se gandeau ca o sa  cada bomba peste ei dar sunt cei ce au scapat de ea plecand la timp din acel loc. sunt si acei ce stiau ca ceva se va intampla.
  putina tactica: toti japonezii stiau ca americanii vor reactiona dupa Pearl Harbor; chiar ei spuneau: " ma tem ca nu am facut decat sa trezim un urias adormit". toti se asteptau la ceva groaznic, doar ca nu stiau cum arata acel "ceva" si pe capul cui, mai exact o sa cada.
  intrebare: "cum poti sa inaintezi intr-un sens privind intr-o alta directie? cum poti sa mergi spre armonie privind mereu la esecuri si dezamagiri? nu poti inainta decat privind in directia respectiva; cu alte cuvinte, pastrand in minte telul, obiectivul.
  orice religie de pe pamant cere credinta. si pentru ca suntem crestini hai sa privim la noi. in biblie scrie ca "de ceea ce te temi nu vei scapa" cu alte cuvinte asta vei atrage la tine: lucrul de care te temi. si daca asta functioneaza pentru lucrurile de care ne temem si nu le vrem, de ce nu ar functiona si pentru lucrurile pe care le vrem si de care ne bucuram?
  totul in lumea noastra se bazeaza pe atractie; planetele sunt atrase de soare, oamenii si tot ce e este pe pamant este atrasa de gravitatie, toate celulele corpului uman sunt atrase intre ele in forma pe care o avem, toti atomii unei celule sunt atrasi inter ei pentru a forma celula, toti electronii unui atom sunt atrasi de nucleu si asa mai departe. totul este atractie fie ca credem sau nu, de la cel mai mare la cel mai mic lucru.
  si Dumnezeu stia asta inca de la facerea lumii. acum inteleg de ce Iisus le vorbea oamenilor in pilde si parabole. pai daca Iisus le-ar fi spus oamenilor despre cum sunt ei formati din celule si atomi si cum se invarte pamantul in jurul soarelui, nu ar mai fi apucat nici macar acei 33 de ani. de aceea nu ma mir ca oamenii nici in ziua de azi nu cred astfel de lucruri. noi decoperim mereu lucruri noi despre care insa Dumnezeu stia inca de la inceput, iar noi ne facem griji ca daca credem asta "ne bate Dumnezeu"...
  chinezii spun: "ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti". noi nu credem pana nu vedem si asta nu ar fi o problema dar noi vrem totul ACUM si dintr-o data. si asta se poate intoarce impotriva noastra dar nu vedem asta decat cend e prea tarziu.
  tot ce gasiti in acest film a fost spus de multi intelepti cu mult timp inainte. ce fac ei e sa o spuna "pe limba noastra", intr-un fel mai accesibil noua. atata tot. toti cei ce au reusit in viata au privit la ceea ce au dorit si au crezut  ca este posibil si tot ce au nevoie se va alinia in viata lor ca ei sa reuseasca si asa s-a intamplat. iar noi stam si ii uram condamnandu-le actiunile dar in acelasi timp profitand de realizarile lor, in timp ce "ne aparam saracia si nevoile..."

#62
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
se pare ca toti care accepta idioteniile din acest film cretin au o problema grava de exprimare, de punere in pagina a ideilor care le navalesc suvoaie prin tartakutza

#63
carman

carman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,583
  • Înscris: 06.02.2006

View Postkinno, on Nov 16 2007, 03:56, said:

pentru ca noi avem inca mentalitatea de genul: "eu imi apar saracia si nevoile si neamul" (am tot respectul pentru marele Eminescu).

nu mai stiu daca Baiazid sau Rovine a zis asta...

#64
alina85

alina85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,230
  • Înscris: 10.07.2007
cata filozofie... -_-

#65
alina_b_sunshine

alina_b_sunshine

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 23.11.2007
incepusem si eu la un moment dat sa vad filmul asta , dar n-am avut rabdare pana la final...... waste of time

#66
ammon06

ammon06

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 28.04.2006
M-am luat dupa comentariile voastre si am zis ca cine-stie-ce film o fi..

Eh.. dezamagire.. filozofie de clasa a noua, niste truisme pe care orice om normal la cap ar trebui sa le stie.. Chiar am simtit ca filmul e facut de aia de la Delphin si ca incercau sa ma racoleze, promitandu-mi o viata plina de fericire in schimbul unei sume modice de bani (si a sufletului meu, evident).

Filmul nu are nicio filozofie, nu prezinta nimic nou, si nu, nu-ti va schimba viata. Chiar daca unii si-ar dori sa creada ca filmul este destept, concluzia mea a fost ca sunt omise anumite lucruri foarte importante (sau in alte cuvinte, se arata doar jumatatea cealalata de pahar).

Aah.. e cineva dragut/a sa-mi spune si mie cum se termina filmul?.. n-am mai rezistat si ultimele 20 de min..

#67
alina85

alina85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,230
  • Înscris: 10.07.2007
nici nu-mi mai amintesc, atat de mult m-a marcat...stiu doar ca vorbeau "specialistii" aia intruna...ideea e ca ei tot incearca sa-i invete pe oameni cum e viata, bla bla bla...si chiar daca ai pune botul...in timp ai realiza ca de fapt n-a avut niciun impact asupra ta

#68
ArnautuIonut

ArnautuIonut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 09.12.2006
Este un film DEOSEBIT in primul rand prin faptul ca este diferit de toate celelalte filme .

#69
ammon06

ammon06

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 28.04.2006

View PostArnautuIonut, on Dec 1 2007, 22:04, said:

Este un film DEOSEBIT in primul rand prin faptul ca este diferit de toate celelalte filme .
:huh:
Crezi ca ai putea sa dezvolti ideea? Cu ce difera de toate celelalte filme?

#70
chinosda

chinosda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 07.12.2007
Bai ce sa zic , filmul este facut pentru persoanele care vor sal vada si sal inteleaga ,acum nu trebuie sa il vada toti si nu trebuie sa le placa la toti !
  Sa raspund celor care critica filmu as putea sa ii intreb cate filme documentare au vazut !

#71
ryanna

ryanna

    Cel ce Vede

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,804
  • Înscris: 17.06.2007
eu il pun intr-o categorie pe care o numesc ,,motivational''. nu cred ca poate fi numit documentar pt. ca sunt f. putine argumente stiintifice,sau nu sunt explicate pe larg.

DAR daca esti intr-o pasa proasta sau ai o personalitate negativa ,acest film iti da o alta perspectiva. Iar pt. cei cu probleme de curaj, incredere, optimism 0 as recomanda 15 minute din acest film zilnic....terapeutic.

daca vrei si baza stiintifica trebuie sa urmaresti VERSIUNEA III din documentarul What the bleep! Ultra-extended quantum rabbit

#72
DILAS

DILAS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 03.12.2007
frate cata prostie pe lume.
si dak vas zice k eu am aplicat secretul si functioneaza?
nu va mai bateti capul dak nu lati inteles sau dak aveti impresia k va face rau, dar nu aruncati cu noroi si nu comentati ceea ce nu puteti intelege.
va simtiti loviti de subliminale, va asteptati sa vi se ia sufletu, sunt prostii americane, etc
mai sinteti in stare si de altceva decat de ironie de 3 lei?
mai bine uitativa in oglinda, de altfel nu ati facut decat sa confirmati postul despre romani prin atitutdinea asta.
si cine credeti ca iti vrea sufletul patetic?
the devil? ha! are suflete mult mai importante sa colect, pe al tau la luat deja dak nu esti in stare sa vezi filmul asta. cum spune legea atractiei primim lucrurile care sunt cele mai familiare noua. saracie, mizerie si altele de care ne tot plangem.
cineva care a trait mai multi ani in israel imi spunea k ii venea sa rada cand a venit in ro si ii auzea pe ai nostri tot planganduse de bani. venea dintro tara unde oameni isi vad copii despicati de bombe in fata lor si nu le e frik sa traiasca si aici oamenii stau si se plang dar nar face nik.
lol
as mai spune multe dar mie sila

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate