Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Masina de inghetata pentru acasa?
Last Updated: Jun 08 2023 18:10, Started by
Ahasverus
, May 01 2014 00:14
·
0
#55
Posted 18 August 2015 - 12:28
Pentru ca inghetata sa iasa cremoasa, trebuie sa fie ametecata continuu compozitia, in timp ce este inghetata. Masina face asta cu ajutorul unei palete. Turatia este constanta, de la inceputul pana la sfarsitul programului.
Masina ingheata la temperaturi scazute de -25-27*C, parca. Nu stiu daca un aparat fara compresor face fata sa inghete mai mult timp. Exista si cuve de 1 litru care ingheata in 40 de minute. Idea este ca inghetata nu se face in 20 de minute cat se spune in reclama. Cuva de la un aparat ieftin trebuie sa asigure temperatura scazuta suficienta cat sa inghete compozitia. Nu am avut asa ceva, nu stiu sa-ti spun daca face fata. Aparatul meu poate fi setat pentru maxim 50 de minute. Eu folosesc acest timp la orice inghetata pentru ca nu stiu in cat timp va ingheta compozitia. Depinde de cantitatea si ingredientele folosite, chiar si de temperatura din camera. Cand este gata inghetata, opresc aparatul. Daca l-as seta pe 30 de minute, care sigur nu sunt suficiente din experienta mea, ar trebui sa-l setez din nou pe un alt timp pentru a obtine inghetata. De asemenea, daca las compozitia mai mult sa inghete, paleta nu se mai invarte ca nu mai poate, logic. Cand paleta se invarte foarte greu si compozitia devine groasa si cremoasa asez compozitia intr-o casoleta de plastic. Daca fac astazi inghetata, voi face cateva filmari. Iti voi face si cateva poze ale aparatului. Avantajul aparatului cu compresor este acela ca poti face inghetate una dupa alta, cate vrei tu. La celalalt ar trebui sa ai mai multe cuve inghetate in congelator. Edited by dorinacirstea, 18 August 2015 - 12:29. |
#56
Posted 18 August 2015 - 22:20
dorinacirstea, on 18 august 2015 - 12:28, said:
Avantajul aparatului cu compresor este acela ca poti face inghetate una dupa alta, cate vrei tu. La celalalt ar trebui sa ai mai multe cuve inghetate in congelator. Azi am luat 2 caserole de înghețată de la Penny . Am profitat de ploaia de afara, si nu s-a topit compoziția până acasă (altfel o ora la 40'C, ajungeam cu ele suc acasa ! ) . Cred ca ne va ajunge 2 săptămâni . 2015_08_18__23_09_35.jpg 301.94K 45 downloads |
#59
Posted 23 August 2015 - 08:51
Am vazut o masina de inghetata desfacuta la Lidl, asa ca am tras cu ochiul la cartea de instructiuni pt retete.
Atasate cateva retete. Attached Files |
#60
Posted 30 May 2016 - 22:18
Am facut oare o alegere buna cu această masina ?
A costat 242E cu tot cu transport Attached Files |
#61
Posted 03 December 2017 - 23:04
Salutare
Am si eu o masina de inghetata https://www.inghetat...hetata-ts3000t/, masina produce inghetata aerata cu topping este pentru uz comercial dar pe site au si modele mici pentru in casa. atasez si o poza [ https://www.inghetata.com/wp-content/uploads/masina-ing2015.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#62
Posted 09 July 2018 - 18:57
Salut, as fi eu interesat
I-as face o bucurie imensa nevesti-mii Mi-o lasi la 5k euro? Pret fix |
#63
Posted 11 June 2020 - 11:56
Am de peste 5 ani un aparat de facut inghetata de la Nemox - Gelatissimo Exclusive si inca isi face treaba impecabil. Atunci se gasea in Romania la o firma din Cluj-Napoca si costa aprox. 400 de euro. Pot sa spun ca a meritat fiecare banut
Inghetata iese cremoasa si e gata in 20 de minute. |
#64
Posted 05 July 2020 - 22:31
Si eu am facut ieri inghetata de banane iar acum 5 zile am facut inghetata de capsune. Mai buna e cea de banane. Sincer, tot inghetata de vanilie e cea mai buna dar e mai laborioasa in sensul ca in prealabil trebuie pusa pe foc si amestecata continuu, apoi tinuta cateva ore in frigider sa se raceasca si abia dupa asta, poti pune compozitia in aparat.
|
|
#65
Posted 17 August 2020 - 13:15
Eu am un aparat de facut inghetata de la o firma romaneasca, Heinner se cheama. Dureaza o ora pana se prepara inghetata, dar iese foarte buna, ma declar multumita.
|
#66
Posted 16 May 2021 - 12:47
#67
Posted 24 June 2021 - 18:20
Cred că trebuie să-mi dotez bucătăria cu un aparat de înghețată. De când au dat căldurile e ziua și cutia de înghețată.
Mă tentează un H.Koenig SRB80 că are cuva de 2L . Eventual și un aparat de făcut napolitane și conuri de înghețată. Sau gofre? Nu m-am hotărât dacă rentează. Văd că rețete sunt destule. Iaurt cu fructe, lapte, smântână și arome... Ar trebui să iasă mai ieftină și mai calitativă ca cea de magazin (14-20lei). |
#68
Posted 08 June 2023 - 18:10
Am luat și io un aparat din asta de făcut înghețată. Pare fragila partea de motor și invartire, dar la 150 lei, asta e.
Dupa ce se opresc paletele din învârtit nu e problema ca merge în continuare? Ar trebui sa aibă un mecanism gen ambreiaj? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users