Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Masina de inghetata pentru acasa?
Last Updated: Jun 08 2023 18:10, Started by
Ahasverus
, May 01 2014 00:14
·
0
#38
Posted 12 May 2014 - 23:04
Am dat o cautare si am gasit la driedfruit.ro poti telefona sa intrebi daca e sarat sau nu dar din moment ce scrie ca e crud, nu vad de ce ar fi sarat. Doar ca e cam scump adica 155 lei/kg si vand minimun kg.
|
#39
Posted 12 May 2014 - 23:06
Cauta pe google "faina de fistic" si ai terminat povestea.
Inghetata a iesit delicioasa, dar aspectul nu e chiar ff placut, pt ca la robot, bucatelele nu au fost taiate ff fin. Era nevoie si de mojar. |
#40
Posted 13 May 2014 - 07:05
Pai, intai la robot, valabil si pentru migdale, apoi la moara de cafea. Eventual se poate cerne. Eu asa fac faina de migdale.
driedfruit.ro trimit numai cu curierat rapit, cel putin 15 lei. |
#42
Posted 13 May 2014 - 13:15
Mie nu mi-a placut cea de la plafar, este mai inchisa la culoare, aspra si diferita la textura fata de faina de migdale macinata in casa. Parca ar fi macinate si multe coji la cea cumparata.
|
#43
Posted 12 June 2014 - 11:56
A incercat cineva aparate de facut inghetata de la Unold? Ca oscilez intre Unold 48879 (galben) si Unold 48840 Polar (le-am gasit pe ambele la 800 ron) (sau altceva daca aveti de recomandat in zona asta de pret!!!). Ma intereseaza abilitatile de amestecare, capacitatea de inghetare, nivelul de zgomot si calitatea materialelor. Multumesc!
|
#44
Posted 12 June 2014 - 14:02
Eu il am pe asta. L-am cumparat de pe click-shop.ro
Modelul 48840 este digital, celalalt, nu. Amandoua au capacitate de 1 l, adica nu poti sa folosesti mai mult de 700 ml lichid. Pot sa spun despre aparatul meu: este silentios, ingheata pana la -29-30*C. Are capacitate de 1.5 l, inghetata este gata in 45-50 de minute. Chiar si cele mentionate de tine, nu fac inghetata in 20 de minute (am avut unul cu aceasta capacitate), cam in 40 de minute. Am mai spus despre acest sistem de amestecare, cel cu motorasul deasupra, ca sunt mai fiabile. Citeste ce am scris eu. Eu as cumpara modelul 48840, pentru ca este electronic. Edited by Adm, 12 June 2014 - 14:05. |
#45
Posted 11 July 2014 - 22:18
Buna ziua,
A cumparat cineva un aparat Delimano Clarity Ice Cream Maker ? Costa doar 149 de lei,dar nu sunt sigur de calitate. |
#47
Posted 14 May 2015 - 12:47
#48
Posted 21 May 2015 - 12:46
Aparatul meu arata asa:
http://ondo.allshops...Inoxidabil.html Daca vrei alte detalii, pot sa fac poze la al meu. Richelieu, eu la aia de vanilie pun si sos de ciocolata neagra (facut cu frisca naturala, bineinteles). Tu vrei sa mananci toata cantitatea o data? Nu, nu, nu, doar doua cupe! |
#49
Posted 21 May 2015 - 12:48
#50
Posted 17 August 2015 - 11:24
dorinacirstea, on 21 mai 2015 - 12:46, said: Aparatul meu arata asa: Am văzut in pliantele de la market diferite oferte ptr mașinile de înghețată. Dar , fiind pățit cu mașina de pîine am zis să întreb pe aici întîi să dau banii. Dacă tu ai dat 800 lei pe o mașină de care ești mulțumită, înseamnă că acelea la 100-200 lei sînt jucării. Vroiam și eu să iau una, dar mai bine stau cuminte. Edited by mcjohn, 17 August 2015 - 11:43. |
#51
Posted 17 August 2015 - 12:39
Cele de 100-200lei sunt fara compresor, de aceea sunt asa ieftine. Inainte de a introduce compozitia de inghetata trebuie ca aparatul sa stea cateva ore in congelator.
|
|
#52
Posted 17 August 2015 - 14:36
#53
Posted 17 August 2015 - 18:53
Inghetata iese "inghetata" in proportie de 80-90%, la orice aparat. Daca o tii prea mult, nu se mai invart paletele. Se blocheaza in compozitia prea tare.
Eu o pun in casolete si apoi in congelator. Aparatul nu bate compozitia, ca la mixer, ci o amesteca la turatii constante. Pentru o cuva de 1.5 litri este nevoie de 45-50 de minute pentru a se face inghetata. |
#54
Posted 17 August 2015 - 21:21
dorinacirstea, on 17 august 2015 - 18:53, said:
Aparatul nu bate compozitia, ca la mixer, ci o amesteca la turatii constante. Pentru o cuva de 1.5 litri este nevoie de 45-50 de minute pentru a se face inghetata. Quote Inghetata iese "inghetata" in proportie de 80-90%, la orice aparat. Sincer eu m-aș aștepta ca să aibă puțin freon , iar in timpul malaxării să răcească compozitia cremei. Să învîrtă cit o învîrti la crema aia, 30-40 min la - 1-2'C , după care încetează malaxarea, scăzînd temperatura. Mașina de pîine așa lucrează. Nu învîrte paletele pînă pîinea e gata ! Quote Daca o tii prea mult, nu se mai învârt paletele. Se blocheaza în compozitia prea tare. Scuză-mă că te întreb, dar eu nu am avut așa ceva și mi se pare absurd să nu aibă un program, iar paletele sau paleta să se învîrtă doar o anume perioadă. Quote Eu o pun in casolete si apoi in congelator. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users