Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 Huawei band 8

Statii de benzina DHR

AT Duster 80 asfalt 20 forestier

fisura/crapatura perete exterior ...
 Windows XP Volume License

Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...
 Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips
 

Cu cine ar vota forumistii Softpedia?

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
52 răspunsuri în acest subiect

Sondaj: Daca maine ar avea loc alegeri cu cine ati vota? (146 membri au votat)

Daca maine ar avea loc alegeri cu cine ati vota?

  1. Alianta DA - PNL (104 voturi [71.23%])

    Procentaj al voturilor: 71.23%

  2. PSD (17 voturi [11.64%])

    Procentaj al voturilor: 11.64%

  3. PPRM (4 voturi [2.74%])

    Procentaj al voturilor: 2.74%

  4. UDMR (11 voturi [7.53%])

    Procentaj al voturilor: 7.53%

  5. PUR (0 voturi [0.00%])

    Procentaj al voturilor: 0.00%

  6. PPCD (5 voturi [3.42%])

    Procentaj al voturilor: 3.42%

  7. PNG (0 voturi [0.00%])

    Procentaj al voturilor: 0.00%

  8. PIN (1 voturi [0.68%])

    Procentaj al voturilor: 0.68%

  9. BND (1 voturi [0.68%])

    Procentaj al voturilor: 0.68%

  10. PER (2 voturi [1.37%])

    Procentaj al voturilor: 1.37%

  11. AP (1 voturi [0.68%])

    Procentaj al voturilor: 0.68%

Votează Vizitatorii nu pot vota

#37
SoSlow

SoSlow

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 740
  • Înscris: 29.02.2004
PER = Partidul Ecologist Roman.

#38
sosok

sosok

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 600
  • Înscris: 02.06.2005

Ralf, pe Jun 3 2005, 20:00, a scris:

"racoczy" a scris:

am votat cu basescu, dar ce dracu e lingareala aia postata mai sus de nenea?!

Auzi, m-am saturat de astia care una-doua zic "am votat cu Basescu", ca si cum asta i-ar face pe altii datori. Ati votat pentru ca asa trebuia. Recunostinta pentru victorie merita in primul rand cei care au contribuit mult mai mult la victorie decat cu un simplu vot.  Cei care au facut campanie, cei care au crezut in victorie cand totul parea pierdut, cei care au suportat frigul/vantul/ploaia pentru a rasturna in favoarea lui Basescu rezultatul. Restul, ciocul un pic mai mic. L-ati votat pe Basescu, ei si ? Nu tot voi ati votat si in 2000 PSD-ul?
Ziceti sarumana ca beneficiati de pe urma politicii corecte a lui Basescu si a guvernului. Nu aveti acuma impozit de doar 16% pe salarii ? De ce nu spune nimeni asta si aud tot felul de labari criticand unele aspecte minore ale guvernarii ?  :cursing: V-ati dat toti cu CTP-ul...
Si apropo de topicul de fata: eu as prefera ca in Romania sa ramana doar 2 partide PD si PNL. Ce, sistemul la americani nu merge bine cu doar 2 partide ? Restul, valea!

<{POST_SNAPBACK}>



ce destept esti! :worthy:
eu, stimabile, votez cu UDMR din 1990 pana acum!
am 32 ani. matale ai votat acum prima data? :naughty:

#39
Ralf

Ralf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 91
  • Înscris: 17.05.2005
Sosok, eu am putin peste varsta ta !
Am votat deci mai mult ca tine (am prins si "Duminica Orbului" din 90!)
Te iert pentru ca ai votat un partid din arcul guvernamental , altfel nu ti-as ierta ironiile!   Dar apropo, daca-r ramane numai PD si PNL, n-ar fi o problema pentru UDMR, s-ar putea integra in PD- ambele formatiuni vor fi in viitorul apropiat partide populare!

#40
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 11.868
  • Înscris: 18.09.2004

Ralf, pe Jun 6 2005, 14:31, a scris:

Dar apropo, daca-r ramane numai PD si PNL, n-ar fi o problema pentru UDMR, s-ar putea integra in PD- ambele formatiuni vor fi in viitorul apropiat partide populare!

<{POST_SNAPBACK}>


daca tot te pasioneza S.F.-ul mai bine te-ai uita la filme... sunt mai interesante decat aberatiile pe care le debitezi...

#41
jijiel2002

jijiel2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 04.06.2005

Ralf, pe Jun 6 2005, 13:31, a scris:

Sosok, eu am putin peste varsta ta !
Am votat deci mai mult ca tine (am prins si "Duminica Orbului" din 90!)
Te iert pentru ca ai votat un partid din arcul guvernamental , altfel nu ti-as ierta ironiile!   Dar apropo, daca-r ramane numai PD si PNL, n-ar fi o problema pentru UDMR, s-ar putea integra in PD- ambele formatiuni vor fi in viitorul apropiat partide populare!

<{POST_SNAPBACK}>


Mai tinere

Una din chestiile cele mai jenante ale lui Iliescu & Co din 1990 a fost faza cu : cine nu e cu noi e impotriva noastra, combinata cu mosierii care nu au mancat salam cu soia si haleau croisanturi la Paris in timp ce boborul murea de foame.
Aceeasi adunatura FSN-ista la prima aniversare a zilei nationale de 1 Decembrie, la Alba Iulia era toata cu mainile in aer pentru ca acelasi bobor sa il huiduie pe Corneliu Coposu cind a incercat sa tina discursul. Daca nu iti amintesti era nenea Ilici cu nenea Petrica mina in mina, plus lingaii de rangul doi ( stim noi cine in rindurile din spate )
Mai apoi cei doi s-au certat putin pe ciolanel si unii au devenit socialisti si altii mari democrati.
Mai apoi  democratii s-au certat intre ei pe ciolanel si asa a aparut farul natiunii.
Ar fi de tinut minte si momentul de mare verticalitate morala al scuipatului si linsului ( in aceasta ordine !!! ) cu Cozmin Gusa. Vorba ceea : asa DA om asa DA caracter.

Ce ma deranjeaza la tine si o consider drept o atitudine hai sa zicem nu periculoasa ci rushinoasa mai mult pentru cineva care se considera ca facind parte din cei ce conduc tara astazi :

- revii la sintagma separarii Romaniei in aia destepti care au votat D.A. si aia prosti si de la tara care nu au votat D.A. Asta suna a celebrul principiu comunist a originii sanatoase. Sau si mai frumos ar fi  ca aia 48% sau 49% care nu au votat sa se ia frumusel si sa va lase dracului. Atunci ce a-ti mai zice ? Din partea UDMR care e partid sau asociatie culturala ce va fi fiind , nu am auzit odata in 15 ani sa ii declare non-maghiari pe cei ce nu au votat cu ei!!!

- ati votat ca asa trebuie : esti posesorul adevarului universal ?? Ti-e dor de referendumurile cu 99,99%  participare de pe vremea lui Ceasca cind toti votau asa cum trebuie pentru propasirea tarii ??

- cine te crezi ca sa ierti sau nu pe cineva dupa cum a votat ?

- cum de iti permiti sa iei pe cineva la rost in ceea ce priveste propriile convingeri politice ?? Te crezi la sesiunea de bloc a UTC ca sa ii infierezi pe aia cu mai mult de 2 kile de pulpe in frigider si cu neoane mai mari de 40 de wati care nu sunt conforme cu indicatiile tatucului ?

- spui ca PNL a fost tras de PD in alegeri. Cine ma rog v-a obligat sa ii trageti dupa voi ?? Sunteti mama tereza a politicii romanesti ??  :naughty:

- cica tu si cu baietii cautati oameni de bine care sa contreze din timp atacurile PSD. Si in forta. Cumva dupa modelul batalioanelor SD din anii 30 ai Germaniei naziste ?? Apoi daca PSD-eii au procente minimale de cine ma rog va este frica ? Fuge elefantul de soarece ??? Ce o sa faceti ? Cam cum vezi ca va avea loc modificarea simpatiilor politice a bietilor subiecti ? Pe internet ? Prin atacuri jegoase si la limita extremismului de genul celor de pe forumurile ziarelor ?? Pe strada ?? O sa ii fugariti cu statutul PD asemeni brigazilor de tineret din China revolutiei culturale ??

Oircum stilul acesta de obraznicie dusa la maxim este foarte tipic si partidului dumitale.
Nu sunt simpatizant nici al PD, PNL , PSD sau cine va mai fi fiind pe acolo.

Insa un partid care isi permita sa faca segregatie in rindul propriului popor pe baza de simpatii politice , sa ameninte cu inchisoarea pe oricine nu e de partea lui, sa ameninte si sa terfeleasca demnitatea oricarui om care se declara de alta orientare politica, sa emita ineptii de genul "pe tine te iert momentan ca eshti in coalitie da mai vedem noi " isi are locul numai si numai la lada de gunoi a istoriei.

Astept un raspuns de bun simt daca esti in stare si te crezi cu mult superior mie.

#42
dandr69

dandr69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 92
  • Înscris: 31.08.2003
pentru pesedei: pacat ca nu aveti ban definitiv. asa ati merit, de fapt, cred ca inchisoarea pe viata ar fi cea mai buna idee, in afara de spitalul 9 cu trei clisme pe zi.

Editat de dandr69, 06 iunie 2005 - 15:20.


#43
dandr69

dandr69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 92
  • Înscris: 31.08.2003
oricum dupa plecarea lu iliescu, sa speram ca PSd va imbratisa soarta PNTCD dupa moartea lu Coposu: sub 1% la viitoarele alegeri!

#44
worldwide

worldwide

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.536
  • Înscris: 16.02.2005
Vise taica, vise...Nu uita vorba asta veche; de ce ti-e frica, de aia nu scapi !  :naughty:

#45
dandr69

dandr69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 92
  • Înscris: 31.08.2003
intr-adevar , mi-e frica.
mie frica ca ne intoarcem de unde am plecat si ca indobitocirea romanilor a avansat atat de mult incat oamenii uita repede grozaviile petrecute...
toate voturile se transforma in actiune "contra puterii", din cauza nemultumirii generale, asa ca nu este exclus ca psd sa castige iar.

Dar ramane de vazut.

#46
RadueXpert

RadueXpert

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 78
  • Înscris: 23.09.2004

dandr69, pe Jun 6 2005, 15:23, a scris:

oricum dupa plecarea lu iliescu, sa speram ca PSd va imbratisa soarta PNTCD dupa moartea lu Coposu: sub 1% la viitoarele alegeri!

<{POST_SNAPBACK}>


Stimati concetateni nu va certati, asa cum PNTCD a muscat-o dupa guvernare din cauza lacomiei si prostiei cred ca la viitoarele alegeri mai sunt noi candidati. "Draga" Ralf tu crezi ca impozitul de 16% ii hraneste pe pensionari sau pe cei care sunt platiti cu salariul minim pe economie?(romanii nu muncesc suficient nu?).Dar cam toti patronii isi ridica vile in 2-3 ani din afaceri care in occident le ia zeci de ani-dar nu exista profit nu? Azi din salariul minim iti iei 100 l benzina cam cat isi ia neamtu din castigu pe o zi, dar eu tre sa fiu multumit ca am oameni la conducerea tarii.Poate pt tine. o sa aveti o surpriza la un moment dat mare ca PNTCD si atunci o sa ziceti ca romanilor nu le place democratia nu ca sunteti marea majoritate niste lingai ahtiati dupa putere. Scuze pt cei care chiar au convigeri politice (oricum putini).
Poate ii lamuresti pe bolnavii care cind merg la spital tre sa-si duca medicamentele cu ei ca doar au platit asigurari sau tre sa se imbolneaveasca programat, desi sanatatea n-are nici un fel de probleme conform ministrului sanatatii(poate ca noi suntem orbi sau carcotasi). Sau sa stam drepti in fata unui functionar care  e de la partidul corect

P.S.   Si nu fac parte din nici un partid :deadtongue:

#47
worldwide

worldwide

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.536
  • Înscris: 16.02.2005

RadueXpert, pe Jun 7 2005, 15:19, a scris:

Sau sa stam drepti in fata unui functionar care  e de la partidul corect

<{POST_SNAPBACK}>

Apropo de functionari:
"Am trimis o hârtie către Autoritatea Vamală, semnată de toate cele patru partide din coaliție, în care-l propunem pe Sorin Drăgoi. E normal să fie așa. I-am spus că trebuie săptămâna viitoare să-și depună cererea de a reveni în sistemul vamal”. șeful de partid al democratului Popa, viceprimarul Dorel Borza susține că „ există cele două propuneri, dar nici gând să fi hotărât definitiv. Nu știu de întâlnirea de la restaurantul lui Drăgoi”. Finalul confruntării este deschis oricărui rezultat, dar președintele PD Timiș a avertizat că „bătălia încă nici nu a început”.

Cam asta este Alianta Departe de Adevar  :naughty:
Acum eu banuiesc ca Ralf asta si gasca vesela si portocalie de pe aici sunt niste functionari din astia, cu vise de preamarire.
Tot articolul la:
http://www.gandul.info/2005-06-07/politic/...tru_sefia_vamii

Editat de worldwide, 07 iunie 2005 - 17:28.


#48
raj kapoor

raj kapoor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 40
  • Înscris: 23.06.2005

SoSlow, pe May 22 2005, 23:31, a scris:

Sa vedem care sunt optiunile :)
PS: gtk nu scoate celelalte 99999 de user-uri de la naftalina :P

<{POST_SNAPBACK}>




cu partidul nationalist SIKH! :naughty:

#49
drag.gosh

drag.gosh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 100
  • Înscris: 19.05.2005
cred ca tot cu DA, insa cu mari, mari rezerve.
de fapt ar fi un vot impotriva altora si nu pro-alianta
de ce?
pt. ca au luat-o razna, in afara de monica macovei nu prea mai stie nimeni pe acolo ce are de facut( vezi  inundatiile, greva cfr, politica economica destul de confuza)

#50
Ralf

Ralf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 91
  • Înscris: 17.05.2005
Ce-mi "plac" mie ratatii care spun cu emfaza " as vota alianta dar cu mari rezerve".
Puisor, nu avem nevoie de votul tau. Ia-l si fa bors cu el. Uita-te putin la poll-ul de mai sus si-ti vei da seama ca majoritatea voteaza DA fara a face nazuri ca tine.
Hai pa !  :cursing:

#51
un_oarecare

un_oarecare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.634
  • Înscris: 01.12.2004

Ralf, pe Jun 23 2005, 23:28, a scris:

Ce-mi "plac" mie ratatii care spun cu emfaza " as vota alianta dar cu mari rezerve".
Puisor, nu avem nevoie de votul tau. Ia-l si fa bors cu el. Uita-te putin la poll-ul de mai sus si-ti vei da seama ca majoritatea voteaza DA fara a face nazuri ca tine.
Hai pa !  :cursing:

<{POST_SNAPBACK}>

Bucura-te, cat mai poti! :naughty: Eu am votat DA aici - dar acum m-as abtine. Ar trebui sa pot sa-mi actualizez votul. Ar trebui sa sugeram o modificare a softului de forum pentru a face asta posibil, pentru ca tu si cei de la PD-ul tau sa poate urmari si dinamica voturilor, nu numai un vot static.
-----
Acum vad: nu exista in optiunile poll-ului "nu as vota cu nimeni, m-au dezamagit toti".
Si nici optiunea: "as vota contra cuiva, nu pentru cineva.".

Editat de un_oarecare, 25 iunie 2005 - 12:57.


#52
dam63

dam63

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 8
  • Înscris: 07.06.2005
<_< Am votat D.A., dar......................
Pana s-o petrece schimbul de generatii, asta ramane cea mai "normala" obtiune.

#53
Beria_nkvd

Beria_nkvd

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 321
  • Înscris: 07.06.2005
Tare-s curios sa stiu cite clone au votat pentr UDMR :o

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate