Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Informatii transport Elvetia

Program pentru desen

Va schimba cresterea in inalțime ...

Schimbare motor de 2.2l de pe For...
 Ministrul Justitiei propune revo...

Tableta Vonino Epic E8

Iphone 5s apple id

Softpedia si fibra optica
 Mai aveți televizor C.R.T.?

Whatsapp nu face backup pt. ca ro...

Recomandare laptop

[CE SE POATE] face cu un alternat...
 Eroare CodeBlocks

Tesla depaseste producatorii euro...

Dispar denumirile canalelor digit...

Interval orar liniste stabilit de...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Poiana lui Iocan

ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu prin flood sau folosind clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !


  Topic Started By Stats Last Post Info
  • Please log in to post a topic