Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...

Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan
 Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...
 Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat
 Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate
 

Domeniul profetic,profetii

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2784 replies to this topic

#649
kruger

kruger

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,927
  • Înscris: 04.02.2006

 Dude_2nd, on 30 martie 2017 - 18:37, said:

e un bun antrenament pentru perioada cand Fiara chiar o sa-ti interzica sa [vinzi/cumperi]  discuti pe Forum astfel de chestiuni spirituale. Posted Image
Nu voi fi aici cand se va intampla asta.

#650
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 kruger, on 31 martie 2017 - 10:45, said:

Nu voi fi aici cand se va intampla asta.
aham..tu crezi ca o sa bypassezi Necazul cel Mare... Posted Image
asta este ceea ce Scriptura numeste o erezie nimicitoare, Kruger.
pentru ca tu azi dormi linistit pe drojdiile tale amagindu-te cu prostia bypassarii marelui necaz, exersandu-ti vointa de a nu comercializa Adevarul, iar cand o sa vina peste tine necazul, vei fi luat ca din oala, cu cesationistii tai cu tot. Caci veti avea exercitiul tacerii si a impasibilitatii. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 01 April 2017 - 07:54.


#651
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
"imparatul de la miazanoapte se va napusti ca o furtuna peste el, cu care si calareti, si cu multe corabii; va inainta asupra tarilor lui, se va revarsa ca un rau si le va ineca... Edomul, Moabul si fruntasii copiilor lui Amon vor scapa din mana lui. Isi va intinde mana peste felurite tari si nici tara Egiptului nu va scapa.Ci se va face stapan pe vistieriile de aur si de argint si pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. Libienii si etiopienii vor veni in alai dupa el." - Dan.11

dupa cum scrie:
https://www.agerpres...sador--01-38-45

"Dar niste zvonuri venite de la rasarit si de la miazanoapte il vor inspaimanta, si atunci va porni cu o mare manie ca sa prapadeasca si sa nimiceasca cu desavarsire pe multi. (Dan.11:44)"

dupa cum scrie:
http://www.evz.ro/te...e-mondiala.html

apoi:
"Isi va intinde corturile palatului sau intre mare si muntele cel slavit si sfant. Apoi isi va ajunge sfarsitul, si nimeni nu-i va fi intr-ajutor."

si in final:
""A cazut, a cazut Babilonul cel mare!..."caci "Cele zece coarne pe care le-ai vazut si fiara vor uri pe curva, o vor pustii si o vor lasa goala. Carnea i-o vor manca si o vor arde cu foc."

ca mai apoi, dupa 1000 de ani:
""Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului[aka Fiara stacojie - n.r.], Mesecului si Tubalului...!...te voi scoate, pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia;impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia si Put, toti cu scut si coif:Gomerul cu toate ostile lui, tara Togarmei, din fundul miazanoaptei, cu ostile sale, popoare multe impreuna cu tine!"
Exact dupa cum scrie:
"Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui....Apoi am vazut un inger care statea in picioare in soare. El a strigat cu glas tare si a zis tuturor pasarilor care zburau prin mijlocul cerului: "Veniti, adunati-va la ospatul cel mare al lui Dumnezeu,ca sa mancati carnea imparatilor, carnea capitanilor, carnea celor viteji, carnea cailor si a calaretilor si carnea a tot felul de oameni, slobozi si robi, mici si mari!""


sfarsitul sfarsiturilor:
"Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou; pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera, si marea nu mai era...Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut."Cel ce sedea pe scaunul de domnie a zis: "Iata, Eu fac toate lucrurile noi." Si a adaugat: "Scrie, fiindca aceste cuvinte sunt vrednice de crezut si adevarate.""

Edited by Dude_2nd, 01 April 2017 - 09:30.


#652
kruger

kruger

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,927
  • Înscris: 04.02.2006

 Dude_2nd, on 01 aprilie 2017 - 07:54, said:

prostia bypassarii marelui necaz,
Adica promisiunea lui Hristos ca nu voi prinde necazul cel mare. Asta e "prostia" la care te referi tu.

 Dude_2nd, on 01 aprilie 2017 - 07:54, said:

exersandu-ti vointa de a nu comercializa Adevarul,
Asta de unde ai scos-o?

#653
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 kruger, on 06 aprilie 2017 - 10:21, said:

Adica promisiunea lui Hristos ca nu voi prinde necazul cel mare.
asta e promisiunea unui hristos mincinos, Kruger.

Promisiunea Adevaratului Hristos e asta:
"Pentru ca in zilele acelea va fi un necaz asa de mare cum n-a fost de la inceputul lumii pe care a facut-o Dumnezeu pana azi, si cum nici nu va mai fi vreodata.Si daca n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scapa; dar le-a scurtat din pricina celor alesi." Mar.13
vei trece prin necazul cel mare, si vei iesi biruitor. asta e promisiunea. :)

 kruger, on 06 aprilie 2017 - 10:21, said:

Asta de unde ai scos-o?
din refuzul tau de a scoate pe taraba lucrurile de valoare. :)

#654
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
In general in mediul crestin, Gog si Magog este interpretat in cheia crestinismului sionist ca fiind Rusia, China si aliatii lor sculati la lupta impotriva Ierusalimului fizic.
Doar ca, prostia asta este demontata extrem de facil la un studiu mai amanuntit al Prorociei. Posted Image

Si acum, sa deconspiram pe adevaratul Gog, Imparatul Magogului, enumarandu-i caracteristicile.
Dar inainte de toate, trebuie clarificat ca Israel despre care vorbeste nu este Israelul fizic de astazi, ci Israelul lui Dumnezeu , poporul sfant al lui YHWH strans dintre toate popoarele, dupa cum scrie:"Casa Mea se va numi o casa de rugaciune pentru toate popoarele." (Isa.56:7)","Caci nu toti cei ce se coboara din Israel sunt Israel; (Rom.9:6)", caci "Iudeu nu este acela care se arata pe din afara ca este iudeu; si taiere imprejur nu este aceea care este pe din afara, in carne. Ci iudeu este acela care este iudeu inauntru; si taiere imprejur este aceea a inimii, in duh, nu in slova; un astfel de iudeu isi scoate lauda nu de la oameni, ci de la Dumnezeu. (Rom.2:28-29)"

1. Tara de provenienta: "te voi aduce, te voi sui din fundul miazanoaptei si te voi aduce pe muntii lui Israel"; "vei veni din fundul miazanoaptei, tu si multe popoare cu tine, toti calare pe cai, o mare multime si o puternica ostire!" Ez.38.15 Asadar, este insusi Imparatul Miazanoaptei din Daniel 11.

2. Este print al Rosului, Mesecului si Tubalului.
Rosului - "fiara de culoare stacojie"
Tubalul - "In schimb, va cinsti pe dumnezeul cetatuilor; acestui dumnezeu, pe care nu-l cunosteau parintii sai, ii va aduce cinste cu aur si argint, cu pietre scumpe si lucruri de pret. (Dan.11:38)" Fauritorii primelor arme de fier si bronz au fost stramosii miazanoaptei, incepand cu "Tubal-Cain, fauritorul tuturor uneltelor de arama si de fier.  (Fac.4:22)"

3. Sfarsitul acestuia este unul violent, venit din partea Domnului, caci nici un om, nici o imparatie omeneasca nu i se va mai putea opune:
"voi ploua foc si pucioasa peste el, peste ostile lui si peste popoarele cele multe care vor fi cu el." Ez.38.22
Adica exact ce spune Apocalipsa: "Si fiara a fost prinsa. Si, impreuna cu ea, a fost prins prorocul mincinos care facuse inaintea ei semnele cu care amagise pe cei ce primisera semnul fiarei si se inchinasera icoanei ei. Amandoi acestia au fost aruncati de vii in iazul de foc care arde cu pucioasa. (Apoc.19:20)"

Iar al popoarelor din sfera-i de influenta, care vor participa cu entuziasm la masacrul impotriva sfintilor lui Dumnezeu incurajand si sustinand activ si politic acest act barbar:
"asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Spune pasarilor de orice soi si tuturor fiarelor campului: "Adunati-va si veniti! Strangeti-va din toate partile pentru jertfa Mea, pe care o injunghii pentru voi; jertfa mare este pe muntii lui Israel! Mancati carne si beti sange,mancati carnea vitejilor si beti sangele voievozilor pamantului, sange de berbeci, de miei, de tapi, de tauri ingrasati din Basan!Mancati grasime pana va veti satura si beti sange pana va veti imbata, din jertfele Mele pe care le voi injunghia pentru voi.Saturati-va la masa Mea de carnea cailor si a calaretilor, de carnea vitejilor si a tuturor oamenilor de razboi, zice Domnul Dumnezeu." Ez.39.17-20
Adica exact ceea ce confirma pe limba ei Apocalipsa:
"Apoi am vazut un inger care statea in picioare in soare. El a strigat cu glas tare si a zis tuturor pasarilor care zburau prin mijlocul cerului: "Veniti, adunati-va la ospatul cel mare al lui Dumnezeu,ca sa mancati carnea imparatilor, carnea capitanilor, carnea celor viteji, carnea cailor si a calaretilor si carnea a tot felul de oameni, slobozi si robi, mici si mari!"Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui." Apoc.19.17-19

4. Oamenii impotriva carora se vor scula la lupta Imparatul Miazanoaptei=Gog, si suita din sfera-i de influenta, sunt poporul sfant al lui Dumnezeu, "oamenii acestia linistiti, care stau fara grija in locuintele lor, toti in locuinte fara ziduri si neavand nici zavoare, nici porti!Ma voi duce sa iau prada si sa ma dedau la jaf, sa pun mana pe aceste daramaturi locuite din nou, pe poporul acesta strans din mijlocul neamurilor, care are turme si mosii si locuieste in mijlocul pamantului."" Ez.38.11-12
Caci poporul adevarat al lui Dumnezeu, strans dintre toate natiunile pamantului,  va locui fara grija ca va fi cotropita tara lor, fara a-si face armata si a se inarma, fara a cultiva razboiul.Domnul va fi singura pavaza a lor.  Posted Image

Acum, acum ce face Imparatul de la Miazanoapte? Posted Image Desi a promis ca se va ocupa de bunastarea propriilor cetateni, el se ocupa acum sa o distruga pe a altora in schimb, derutat fiind de faptul ca a fost deja atat de repede deturnat de la linia promisa ca o va urma, in electorale.
Dupa cum scrie:"va porni cu o mare manie ca sa prapadeasca si sa nimiceasca cu desavarsire pe multi. (Dan.11:44)"

Dupa ce isi va ajunge sfarsitul, lumea va experimenta imparatia de 1000 de ani, a dreptatii lui Dumnezeu, caci tot pamantul va canta cantarea:"Iata, asupritorul nu mai este, asuprirea a incetat,Domnul a frant toiagul celor rai, nuiaua stapanitorilor.Cel ce, in urgia lui, lovea popoarele cu lovituri[de stat - n.r.] fara ragaz, cel ce, in mania lui, supunea neamurile este prigonit fara crutare.Tot pamantul se bucura acum de odihna si pace; izbucnesc oamenii in cantece de veselie.Pana si chiparosii si cedrii din Liban se bucura de caderea ta si zic: "De cand ai cazut tu, nu se mai suie nimeni sa ne taie!"" - Isa.14 Posted Image

Edited by Dude_2nd, 08 April 2017 - 14:39.


#655
kruger

kruger

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,927
  • Înscris: 04.02.2006

 Dude_2nd, on 07 aprilie 2017 - 21:09, said:

"Pentru ca in zilele acelea va fi un necaz asa de mare cum n-a fost de la inceputul lumii pe care a facut-o Dumnezeu pana azi, si cum nici nu va mai fi vreodata.Si daca n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scapa; dar le-a scurtat din pricina celor alesi." Mar.13
vei trece prin necazul cel mare, si vei iesi biruitor. asta e promisiunea. Posted Image
E normal sa ei escatologia vraiste atata vreme cat nu intelegi ce se intampla cu poporul Israel. Vorba lui John MacArthur: "You can't get eschatology right unless you get Israel right".
Despre cine se refera Scriptura cand spune "alesul meu" sau "cei alesi" ? Iti spun eu: despre poporul Israel si despre Biserica. Necazul cel mare este trimis "peste Iacov" ("Este o vreme de necaz pentru Iacov, dar Iacov va fi izbăvit din ea.") si peste "locuitorii pamantului". Crestinii nu sunt numiti locuitori ai pamantului ci "straini si calatori", ei "nu sunt din lume" si ei asteapta pe Isus - Mirele, nu pe Anticrist.
Din cauza asta nu mai vezi Biserica pe pamant incepand cu Apocalipsa cap. 4 , ci o vezi in cer daca intelegi ce scrie acolo. De asta Domnul Isus vine pe Muntele Maslinilor impreuna cu sfintii Sai (care fusesera deja rapiti de el inaintea necazului). Lor le spune El:  "Fiindcă ai păzit cuvântul răbdării Mele, te voi păzi şi Eu de ceasul încercării care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce pe locuitorii pământului. "

#656
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
EDIT

Edited by Dude_2nd, 11 April 2017 - 21:58.


#657
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
Asadar, Cornul cel Mic, dupa ce a reusit sa-si "traga la semn" Conducatorul iubit, a deschis in mod vadit urmatoarele fronturi:

1. Siria.
2. Coreea de Nord.
3. Iranul

si in mod clar , odata cu acestea:
5. Rusia
6. China

In mod simultan, ca la sah, ca sunt mai multe capete, iar coarne si mai multe...

Dupa cum scrie:
"...atunci va porni cu o mare manie ca sa prapadeasca si sa nimiceasca cu desavarsire pe multi. (Dan.11:44)"

Din versul asta reiese ca va utiliza armele de nimicire in masa.E posibil oare?Posted Image Dar ce-avem noi aici?Posted Image :
mai ieri... http://www.libertate...anistan-1806559

mai astazi... http://www.zerohedge...ar-gravity-bomb


pune-ti-va centurile de siguranta, aterizarea va fi clar una fortata...Posted Image

Edited by Dude_2nd, 15 April 2017 - 09:14.


#658
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Cornul mic nu există decât în timpul necazului mare pentru ”trei vremuri și jumătate”. Și nu este un împărat individual sau o împărăție, fie ea și SUA.
Pentru că fiara nu are 11 coarne, cornul mic este o alianță. ”După ei se va ridica un altul care se va deosebi de înaintaşii lui”. ”După” înseamnă că cei zece nu mai domnesc - coroanele le-au fost luate de cornul mic.

#659
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 logic1, on 15 aprilie 2017 - 18:34, said:

”După ei se va ridica un altul care se va deosebi de înaintaşii lui”. ”După” înseamnă că cei zece nu mai domnesc - coroanele le-au fost luate de cornul mic.
Logic, retine ca pana la sfarsitul ei, Fiara are 10 coarne care domnesc pana la sfarsitul ei. Alea dintre care se naste Cel Mic, si despre care Apocalipsa nici nu pomeneste.
Deci, cele 10+1 coarne sunt o alianta de 10+1 imparatii. Un Imperiu mondial pastrand baza si amprenta Imperiului Roman vechi. Care imperiu, "a fost, nu mai este dar va veni". :)

in fapt, Cornul cel Mic ca fiind SUA, se potriveste absolut la fix , dupa toate descrierile profetice. :)

#660
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Apocalipsa pomenește cornul mic la greu, de fapt este personajul negativ principal. Dacă am fi la timpul sfârșitului, atunci ONU ar potrivi mai bine ca SUA. Care SUA ar fi doar un profet care coboară foc din cer pe pământ. Dar nu suntem la timpul sfârșitului și prin urmare și ONU este cam... de carton... Dar cine știe... Posted Image

#661
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 logic1, on 15 aprilie 2017 - 19:57, said:

Apocalipsa pomenește cornul mic la greu, de fapt este personajul negativ principal. Dacă am fi la timpul sfârșitului, atunci ONU ar potrivi mai bine ca SUA. Care SUA ar fi doar un profet care coboară foc din cer pe pământ. Dar nu suntem la timpul sfârșitului și prin urmare și ONU este cam... de carton... Dar cine știe... Posted Image
hahaha... ONU.
ONU e o balarie, nu se potriveste nici pe departe cu descrierea Cornului cel Mic.
stiu, martorii au incercat-o si pe asta cu Liga Natiunilor, apoi upgrade la ONU ...dar nimic. Tot nu se potriveste cu descrierea lui. Posted Image

ps: bine ai zis: ONU e o balarie de carton si asa va ramane. Renasterea lui e o himera cu nimic mai prejos decat ca si cea a adventistilor cu decretul duminical. Posted Image

ps1: nimic, si nimeni nu se potriveste sablonului mai bine decat SUA. :)

Edited by Dude_2nd, 15 April 2017 - 20:34.


#662
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
SUA nu a existat pe timpul lui Daniel, iar astăzi este la vest, nu la nord... :) Nu este pornită împotriva oricărui dumnezeu ca împăratul de la miazănoapte (Dan. 11:36-38)

La nord a fost Siria. ”Va veni împotriva oştirii Siriei, da, va intra în cetăţuia împăratului de la miazănoapte” (Dan. 11:7).

#663
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 logic1, on 15 aprilie 2017 - 20:49, said:

SUA nu a existat pe timpul lui Daniel
stramosii lor, radacina SUA, da.
dar tocmai de aceea, pentru ca SUA nu existau inca si era extrem de dificil de explicat prorocia asta atat de complexa, ingerul i-a spus sa nu-si bata capul, caci cu toata intelepciunea sa nu va reusi sa interpreteze Profetia. Pentru ca, spre deosebire de altele, aceasta Profetie se interpreteaza de la coada, dupa cum scrie:
"Tu insa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetluieste cartea pana la vremea sfarsitului. Atunci multi o vor citi, si cunostinta va creste..."Du-te, Daniele! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pana la vremea sfarsitului.Multi vor fi curatati, albiti si lamuriti; cei rai vor face raul si niciunul din cei rai nu va intelege, dar cei priceputi vor intelege."

 logic1, on 15 aprilie 2017 - 20:49, said:

iar astăzi este la vest, nu la nord... Posted Image
nici asta de mai jos nu e la nord, pentru ca atat miazanoaptea cat si miazaziua sunt intelese in mod spiritual: "Tu ziceai in inima ta: "Ma voi sui in cer, imi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu, voi sedea pe muntele adunarii dumnezeilor, la capatul miazanoaptei, (Isa.14:13)"

 logic1, on 15 aprilie 2017 - 20:49, said:

Nu este pornită împotriva oricărui dumnezeu ca împăratul de la miazănoapte (Dan. 11:36-38)
hahaha...!!!
prin ambasadele proprii, impune poposexualitatea ca normalitate in toate tarile din sfera-i de influenta, prin presiuni extraordinare, si tu-mi vii cu obiectii din acestea ieftine? Posted Image

citeste aCILEA:
http://www.telegrafo...ga-cel-american

http://www.napocanew...homosexual.html

ETC,ETC,ETC. Posted Image

sa nu uitam, sa nu uitam , Logic, ca la inceputrurile SUA, Dumnezeul parintilor fondatori era Cel Adevarat, prigonit in Europa Fiarei cu 10 coarne, urmasa a Imperiului Roman.Posted Image

 logic1, on 15 aprilie 2017 - 20:49, said:

La nord a fost Siria. ”Va veni împotriva oştirii Siriei, da, va intra în cetăţuia împăratului de la miazănoapte” (Dan. 11:7).
sunt unele chestiuni pe la inceputul vrajmasiei intre Miazanoapte si Miazazi pe care nu le pot explica, recunosc. Dar partea finala a mozaicului se potriveste absolut perfect cu cele ce le vezi azi: NATO/Westul=Miazanoaptea vs. Eurasia/Estul=Miazaziua. Posted Image

Spre exemplu, versul:
"imparatul de la miazanoapte se va napusti ca o furtuna peste el, cu care si calareti, si cu multe corabii; va inainta asupra tarilor lui, se va revarsa ca un rau si le va ineca...Edomul, Moabul si fruntasii copiilor lui Amon vor scapa din mana lui.Isi va intinde mana peste felurite tari si nici tara Egiptului nu va scapa.Ci se va face stapan pe vistieriile de aur si de argint si pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. Libienii si etiopienii vor veni in alai dupa el.",
este descrierea perfecta a situatiei de dupa Caderea cortinei de fier, a fostului bloc URSS, de la insusirea tarilor est europene foste sovietice, pana la primavara araba ce se zbate pana astazi in Siria. Posted Image

pe de alta parte:
"In schimb, va cinsti pe dumnezeul cetatuilor; acestui dumnezeu, pe care nu-l cunosteau parintii sai, ii va aduce cinste cu aur si argint, cu pietre scumpe si lucruri de pret. (Dan.11:38)"
este inca o cheie absolut fenomenala. Dupa cum vezi icoanele de mai jos:

http://res.heraldm.c...415001800_0.jpg
http://www.thehistor...itary-reach.gif
http://cdn1.theevent...05/rta_p1_6.png
https://68.media.tum...25f7o4_1280.jpg

Edited by Dude_2nd, 16 April 2017 - 08:36.


#664
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Ultima parte, da, SUA cinstește cu fonduri generoase ”dumnezeul fortificațiilor”, ”până acolo că face chiar să se coboare foc din cer pe pământ”.

În citatul tău împăratul de la nord înaintează asupra sudului reprezentat de Egipt, cucerește toate țările din zonă, inclusiv Israelul (fără Ierusalim), scapă însă dușmanii religioși ai Israelului, Edomul, Moabul si fruntasii copiilor lui Amon, pentru că salută bucuroși campania împăratului nordului.
Aflat în Egipt, i se raliază țări mari și mici din Africa. Ddar niște zvonuri (Evanghelia Împărăției) venite din Sion (Sionul este la nord și răsărit față de poziția în Egipt a împăratului nordului) îl înspăimântă și se întoarce furios să nimicească pe oricine nu i se supune - să cucerească ultima redută (Ierusalimul). Își instalează tabăra între Mediterana și Sion pentru atacul final.

 Dude_2nd, on 16 aprilie 2017 - 08:10, said:

nici asta de mai jos nu e la nord, pentru ca atat miazanoaptea cat si miazaziua sunt intelese in mod spiritual: "Tu ziceai in inima ta: "Ma voi sui in cer, imi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu, voi sedea pe muntele adunarii dumnezeilor, la capatul miazanoaptei, (Isa.14:13)"

Deci cu atât mai puțin la vest... Posted Image
Totuși în Isaia 14 nordul este... literal. Aluzia este la tronul lui Dumnezeu din templu, situat în partea de nord a Ierusalimului față de ”cetatea lui David” la sud, de unde domneau ”stelele lui Dumnezeu”, împărații mesianici. Împăratul Babilonului nu se mulțumește să facă vasali regii din Ierusalim, ci vrea să ajungă în templu - să se pună în locul lui Dumnezeu, Marele Împărat .

BTF ”Îmi voi ridica tronul deasupra stelelor lui Dumnezeu, voi şedea de asemenea pe muntele adunării, în părţile de nord”.

VBOR ”În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte”.


Psalmi 48:2
Frumoasă înălţime, bucuria întregului pământ, este muntele Sionului; în partea de miazănoapte este cetatea Marelui Împărat.



#665
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 logic1, on 16 aprilie 2017 - 14:49, said:

Ultima parte, da, SUA cinstește cu fonduri generoase ”dumnezeul fortificațiilor”, ”până acolo că face chiar să se coboare foc din cer pe pământ”.
ok.
incet incet, incepem sa ne intelegem [unul altuia limbajul].
:)

 logic1, on 16 aprilie 2017 - 14:49, said:

Totuși în Isaia 14 nordul este... literal. Aluzia este la tronul lui Dumnezeu din templu, situat în partea de nord a Ierusalimului față de ”cetatea lui David” la sud, de unde domneau ”stelele lui Dumnezeu”, împărații mesianici.
cu astea nu ne intelegem nici peste 1000 de ani.Posted Image
poate doar in imparatia de 1000 de ani, ca acolo va trebui sa ne punem amandoi in acord cu Adevarul.

#666
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008

 logic1, on 16 aprilie 2017 - 14:49, said:

Totuși în Isaia 14 nordul este... literal. Aluzia este la tronul lui Dumnezeu din templu, situat în partea de nord a Ierusalimului față de ”cetatea lui David” la sud, de unde domneau ”stelele lui Dumnezeu”, împărații mesianici. Împăratul Babilonului nu se mulțumește să facă vasali regii din Ierusalim, ci vrea să ajungă în templu - să se pună în locul lui Dumnezeu, Marele Împărat .

BTF ”Îmi voi ridica tronul deasupra stelelor lui Dumnezeu, voi şedea de asemenea pe muntele adunării, în părţile de nord”.

VBOR ”În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte”.

Psalmi 48:2
Frumoasă înălţime, bucuria întregului pământ, este muntele Sionului; în partea de miazănoapte este cetatea Marelui Împărat.


 Dude_2nd, on 16 aprilie 2017 - 15:20, said:

cu astea nu ne intelegem nici peste 1000 de ani.Posted Image
poate doar in imparatia de 1000 de ani, ca acolo va trebui sa ne punem amandoi in acord cu Adevarul.

Poate ne înțelegem încă de acum... :)
Împăratul Babilonului este descris ca o stea (Luceafărul, steaua de dimineață care, fiind strălucitoare, pare mai jos decât celelalte). ”Stelele lui Dumnezeu” sunt deci împărați - cei ce domneau în Ierusalim. Timp de vreo 10-15 ani până la distrugerea Ierusalimului, Nebucadnețar a avut tronul deasupra stelelor - a regilor făcuți vasali:

2 Împărați 24

1 Pe vremea sa, Nebucadneţar, împăratul Babilonului, a pornit cu război. Ioiachim i-a fost supus trei ani;

6 Ioiachim a adormit cu părinţii săi. Şi, în locul lui, a domnit fiul său Ioiachin.


11 Nebucadneţar, împăratul Babilonului, a venit înaintea cetăţii pe când o împresurau slujitorii lui.
15 A strămutat pe Ioiachin la Babilon; şi a dus robi din Ierusalim la Babilon, pe mama împăratului, pe nevestele împăratului şi pe dregătorii lui şi pe mai marii ţării,
16 pe toţi războinicii, în număr de şapte mii, şi pe teslari şi fierari, în număr de o mie, toţi numai oameni viteji şi buni pentru război.
17 Şi împăratul Babilonului a pus împărat, în locul lui Ioiachin, pe unchiul său Matania, căruia i-a schimbat numele în Zedechia.

25

1 În al nouălea an al domniei lui Zedechia, în a zecea zi a lunii a zecea, Nebucadneţar, împăratul Babilonului, a venit cu toată oştirea lui împotriva Ierusalimului; a tăbărât înaintea lui şi a ridicat întărituri de jur împrejur.
2 Cetatea a fost împresurată până la al unsprezecelea an al împăratului Zedechia.
7 Fiii lui Zedechia au fost înjunghiaţi în faţa lui; apoi lui Zedechia i-au scos ochii, l-au legat cu lanţuri de aramă şi l-au dus la Babilon.

9 A ars Casa Domnului, casa împăratului şi toate casele Ierusalimului; a pus foc tuturor caselor care aveau vreo însemnătate oarecare.



Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate