Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...
 Cat de riscant e sa rezerv un hot...

Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...
 Huawei Pura 70/Pro/Ultra

Chiar se platesc pensiile la term...

Cu autorulota prin jud. Buzau

Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...
 Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto pt fotogr...
 

Unde sa NU ne cazam in Romania

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
808 replies to this topic

#523
ssstefan

ssstefan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 11.08.2010
Pensiunea Vidraru - lacul Vidraru

Am fost weekendul acesta la Balea Lac si planuisem sa ramanem la o pensiune/cabana peste noapte dar nu ne-am facut rezervare. La Balea dezastru... sute de masini, niciun loc de cazare. Am coborat la Cabana Capra - aceeasi situatie. La fel si la Cabana Cumpana; nu mai aveau nici camere nici casute, iar in jurul cabanei sfaraiau gratarele acompaniate de Gu?ă & co. In cele din urma am gasit o pensiune la aprox 1km de lacul Vidraru, mergand spre Baraj, unde mai aveau casute libere. Deja se intuneca asa ca am ramas acolo. Mare greseala... Dupa ce ne-am dus lucrurile in casutele care miroseau a mucegai am intrebat de dusuri/wc. Raspuns: "pai nu ne-au dat voie sa facem langa casute, ca sa nu poluam paraul. Folositi baia din pensiune". Nicio problema pana aici, dar baia din pensiune era de fapt toaleta restaurantului, si nu erau nicaieri dusuri. Raspuns: "pai n-avem dusuri...". Ne-am spalat cat de cat cu apa de la chiuveta si ne-am dus sa ne culcam. Noaptea, pe la ora 1, ne-a trezit un zgomot de soareci care venea de undeva din casuta. Am aprins lumina si am inceput sa cercetez toate ungherele dar n-am gasit nimic, nici gauri pe unde ar putea sa intre. Asa ca ne-am culcat la loc. Dupa cateva minute iarasi zgomot. De data asta m-am dat jos incet din pat, si am identificat sursa.. venea din peretele casutei. Si restul noptii cam asa a fost.. soarecele a tot facut ture prin perete. Ne mai trezea cand ajungea in dreptul capului nostru. Dimineata, pe la 8.30, m-am dus la receptie sa le dau cheia si sa le zic vreo doua. Dar supriza - nimeni la receptie, usa de la restaurant inchisa. Dupa ce ne-am agitat putin pe-acolo, a iesit un ospatar in chiloti, suparat ca l-am trezit... Deja era prea de tot, asa ca nu am mai zabovit si i-am dat cheia ca sa plecam cat mai iute de-acolo. Si nici ca o sa ne mai intoarcem vreodata in acel loc.

Si toate astea la un pret de 100 RON/casuta/noapte... bani cu care poti sta in pensiuni decente in multe locuri din tara.

Nu recomand nimanui sa stea la casutele de la Pensiunea Vidraru. Despre camerele din pensiune nu pot sa ma pronunt, dar oamenii care administreaza pensiunea duc lipsa de bun simt.

Later edit: am uitat sa mentionez alte doua aspecte
1. casutele erau inconjurate de rahatii celor carora le-a fost prea lene sa se deplaseze pana la toaleta pensiunii
2. nu exista niciun cos de gunoi in casute sau pe langa pensiune iar ospatarul in chiloti ne-a recomandat sa lasam punga cu gunoi "undeva pe langa pensiune"

Edited by ssstefan, 23 August 2010 - 09:52.


#524
HHTemple

HHTemple

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 16.10.2006
Hotel Minerva 3 stele - Bistrita

De nevoie a trebuit sa ma cazez in Bistrita 4 nopti fiind cu treaba in zona. Am gasit pe net Hotel Minerva 3 stele ... am rezervat ... La fata locului am aflat ca nu exista paturi matrimoniale ... Am trecut si peste asta. Nu am reusit sa trec insa peste cei 20 de milioane de tantari de peste noapte, peste purici, peste baia de 1,5 metri patrati (nu exagerez) eu abia am reusit sa intru in dus harjiindu-mi pielea de usa. Pe timpul celor 4 zile nu a intrat nimeni in camera sa faca curat, mi-am cumparat singur hartie igienica. Noaptea inchideau usile hotelului, in receptie o bezna totala si un fotoliu intins pe care dormea o "doamna" la vreo 60 de ani pe care o auzeai sforaind din camera.

Dar oamenii aveau  piscina :) (ceva gen 6x4) la care desi erai cazat la hotel trebuia sa achiti 5 lei ca sa poti face baie.

De evitat pe cat posibil ... au fost la moteluri de o stea la care conditiile au fost mai bune.

#525
soferix

soferix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 10.04.2010
Pensiunea Iezerul din Jina - un sat pe lângă Miercurea Sibiului, cam de unde începe faimoasa Transalpina.

Am intrat, am spus bună ziua și femeia aia m-a întâmpinat cu un cald "care-i treaba?". Nu bună ziua, nu salutare, nimic. C-așa primim noi, "ăștia" din Sibiu, străinii.

Paturi jenant de mici, camere cât niște cutii de chibrituri, o gazdă - cucoană - antipatică și cam soioasă, mirosuri de mâncăruri destul de neplăcute...

Am ajuns acolo după un drum peste munți. Prima opțiune - o cameră cu vedere la un perete de beton. A doua opțiune, o cameră cu două paturi de 60cm, deși îi spusese gazdei la telefon că vom fi doi adulți cu un copil.

Apoi, ne-a propus o cameră cu un pat "matrimonial" de probabil 1 metru lățime.

ne-am cărat val-vârtej și nu ne-am oprit decât la Sibiu.

Deci nu Iezerul/Jina!

#526
Bergero

Bergero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 21.11.2004
Nu stiu cum sunt conditiile la vila Nufarul din Lacul Sarat - Braila pentru ca n-am ajuns sa stam in camere. Or fi conditii de trei stele! Reale! Dar jale mare cu receptionerii. Dupa ce i-am siciit telefonic citeva zile la rind ca ajung joi si dupa confirmari ca sunt camere libere, dupa un drum de sase ore cu copil mic, e foarte neplacut si ti se spuna cind ajungi acolo ca toate camerele sunt ocupate si replica....,,la noi se poate umple in jumatate de ora''

#527
Aurash2007

Aurash2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 10.03.2007
Pensiunea Dracula-Capataneni, jud. Arges. Am cerut o camera tripla si am primit in cladirea veche(cea noua arata mai bine). Am intrebat daca toate utilitatile functioneaza, dupa ce am primit un raspuns afirmativ am plecat sa vizitam cetatea Poenari. La intoarcere am dorit sa facem un dus-nici urma de apa calda dupa 10 minute de lasat sa curga apa; am pornit televizorul-niciun program; am vrut sa intru pe net-nimic. La receptie mi s-a spus ca e intrerupt cablul pe traseu (la o casa vecina era program la tv), iar netul doar la receptie, dar nu se stie daca merge- acesta a fost raspunsul. Am cerut sa mi se dea alta camera, dar nu aveau decat una de 4 locuri pe care mi-au cerut 200 lei. Refuzand am cerut banii inapoi, iar femeie de la receptie era foarte sictirita de parca eu eram de vina de toata situatia creata. Am uitat sa mentionez ca in camera erau vreo 5 paianjeni mari, iar pe terasa cand am vrut sa ies, am observat ca podeaua era sparta si subreda. De aceeasi bani am luat o camera la pensiunea Belvedere care e palat pe langa cea de la Dracula. Preturile  prezentate pe net nu corespund de loc cu cele afisate la receptie si nici nu poate fi vorba de anumite preturi in timpul saptamanii fata de cele din week-end. Deci,NU! Cred ca toate impresiile postate pe site-ul pensiunii au fost scrise de cei din familie.

#528
ulitia

ulitia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 02.07.2008
Sa NU va cazati in pensiunea Alex si Cata din 2 Mai.......o mizerie de nedescris,pe site spun ca au internet si nu au, praful pe mobila nu era sters de la inceput de sezon,baile sunt  o infectie, canalizarea la dusuri refuleaza atunci cand le folosesti,iar bucataria,vai bucataria.....este ceva de nedescris,o mobila mizerabila,buretele de vase,un jeg...fara cuvinte totul...in poze totul arata perfect de zici ca vei avea parte de lux cazandu-te la ei,dar realitatea este dezgustatoare.Rusine,rusine....sa vinzi asa conditii  mizere!

#529
papa_dia

papa_dia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.08.2010
Hotel Premier din Sibiu.Este un hotel bine dotat, dar serviciile sunt la pamant.Platesti dupa bunul plac al tipului, mananci numai daca isi da el acordul(in conditiile in care micul dejun e inclus in pret).Plus ca si mai abureste cu pozitia lui sociala, de parca te cazezi acolo sa iei lectii de la "domn profesor".E tipul acela de stapan care se vede pretutindeni, in fata clientului zambeste, dar se aude de pe hol cum urla la personal.Nu mai calc pe acolo niciodata.Si il mai anunt pe "profesor"ca Google e la indemana tuturor, deci am vazut ce prof e.Sa traiasca drumurile din Sibiu!

#530
QWERTYUIO

QWERTYUIO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 03.07.2007
Sa NU va cazati la Pensiunea Casa cu Flori din Bran. Am stat acolo pentru o noapte. Prima impresie a fost ca arata decent dar cand ne-am intors seara am descoperit ca lenjeria de pat nu era schimbata dupa plecarea turistilor cazati inaintea noastra. Am verificat si celelalte camere (erau libere fiindca nu era weekend) si toate erau la fel cu lenjeria de pat neschimbata.

#531
anna2308

anna2308

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.09.2010
Pensiunea SOLINIA  din Dunavatul de jos - nu mergeti acolo nici daca va cazeaza gratis!

Am hotarat vara asta sa mergem cateva zile in Delta, alaturi de inca un cuplu de prieteni. Cautam pe net o pensiune cu piscina, ca deh, baietii sunt pescari si stau mai mult pe dunare, si sa avem si noi , fetele, o ocupatie.  Gasim site-ul pensiunii Solinia, care arata binisor, sunam administratorul, un anume domn Pop, care ne spune ca mai are numai 2 camere libere pt perioada care o voiam noi, si daca vrem sa le rezervam, sa trimitem avans 50% din suma totala de plata. Zis si facut.  Numai ca, odata ajunsi acolo, constatam ca realitatea era alta : piscina era incredibil de murdara, cu apa de o culoare dubioasa, plus broaste moarte in piscina si alte oratanii, camerele erau cat o cutie de chibrituri, in restaurant mirosea groaznic, n-aveai curaj sa bei nici macar un ceai , curtea era foarte mica, iar oaspeti nu prea aveau , era doar o masina in curte. Ca sa ajungi pe dunare trebuia sa inchiriezi o barca, altfel nu aveai unde pescui. Am cerut sa vorbim cu d-l Pop, ni s-a spus ca e plecat. L-am asteptat cam o ora, n-a aparut, la telefoane n-a mai raspuns, drept urmare am plecat de acolo , lasandu-le pomana avansul.

Am mers inca vreo 100km pana la Lunca, unde mai fusesem inainte, si sunt conditii extraordinare : camere curate si cu baie in fiecare camera, personal amabil, restaurantul super ok, mancarea extraordinara ( mai ales icrele :D ), iar preturile sunt convenabile , 120 lei o camera dubla cu mic dejun pentru 2 persoane. Singurul dezavantaj ca nu exista piscina, dar am inteles ca vor construi in curand.

#532
poison09

poison09

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.07.2009
Salut. Stie cineva de casa elixia din sibiu? Ceva de bine/ rau ?

#533
radianul

radianul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.09.2009

View Postflorrinel, on 28th July 2010, 00:58, said:

Epilog
Am postat in paralel ceea ce am scris mai sus si pe site-ul lor la rubrica de comentarii. Evident ca dupa cateva ore mesajul a fost sters.
Cu acest prilej m-am lamurit definitiv cum este la aceasta locatie cu selectarea clientilor si a comentariilor acestora.

In urma cu trei ani am fost cazat la un hotel de 4 stele in insula Rhodos (Grecia) cu rezervare prealabila la garden view. Dupa prima noapte petrecuta am solicitat la receptie in mod politicos o alta camera fiindca la cea repartizata ne deranja faptul ca dimineata auzim masina care vine sa ridice gunoiul si e putin neplacut. Receptionera foarte amabila, auzind ca suntem si in luna de miere ne-a rugat sa revenim cateva ore mai tarziu sa vada ce poate face!
Surpriza a fost imensa, ne-a dat cea mai buna camera din hotel cu sea view fara nici un fel de plata suplimentara. Balconul acestei camere avea suprafata putin mai mare decat camera oferita cu atata "amabilitate" la cabana Frasin :thumbup:
EDITAT. Salut la cititori ! Sunt Radu Iancu ( propietarul si administratorul Cabanei Frasin )si vreau putin sa aprofundam scenariul de cosmar pe care l-a trait florrinel la Cabana Frasin , in niciun caz ca sa ma dezvinovatesc (fiindca intradevar l-am dat afara) ci doar vreau sa incerc ca utilitatea informatiilor de pe acest forum sa fie una cat mai aproape de  adevar.  Comentariul aparut pe acest forum este acelas , dar acelas, postat de florrinel pe site-ul EDITAT semn a unui simt de a face rau perfect idiot. Binenteles ca i-am postat comentariul pe site ( si nu 3 ore cum spune el ) dar n-a fost deajuns. Ne-a mai trimis inca un e-mail in care ma facea mincinos, sarlatan etc. Daca pana atunci aveam o remuscare , nu pt ei ci pt cel mic , la vederea mailului mi-a trecut toata remuscarea si am considerat ca parerea unor astfel de oameni nu ar interesa pe nimeni .  Intradevar acesti oameni sunt de un anumit aluat, cred ca li se cuvine tot (doar platesc ce dracuu..) , prefera un zambet fals  decat o atitudine corecta. I-ar fi scos pe turistii deja cazati in camera 7 si s-ar fi mutat ei , ca na, aia era mai mare. Ce a fost curios pt mine ,este ca in momentul in care i-am prezentat camera lui florrinel, era foarte incantat. Dar intre timp , dupa urcarea sotiei s-a intamplat ceva . Au vazut camera vecinilor. Si era mai mare. Va spun eu cu cat , cu 4 mp. Amabilitatea sotilor  Dumbrava ( cei amabili din descrierea lui florrinel), nu a fost fata de ei ci fata de noi. Iar din discutia de pe terasa avuta intre Aura ( sotia mea) si D-na Dumbrava , reiesise ca nici doamna n-ar fi de acord dar daca ne ajuta pe noi, atunci accepta. Cum dumnealor veneau pt a treia oara la noi ( si stateau mereu in camera 7 ) cum puteam sa-i scot din camera ?  Buun dar cabana are 9 cam de ce nu in alta camera ? Pai vroiau matrimonial insa paturi matrimoniale au doar "camerele mai mici ", restul sunt dublu twin.  Nu suntem hotel dar o camera pt 2 pers, de 14,75 mp si baia proprie de 4 mp nu-i deloc mica. Care au mai stat pe la cabane, stiu ce spun. Despre cabana mica , scrie explicit pe site ca nu are baia functionala . Daca lucrati in turism , stiti noile reguli europene . La cabanele de 3 stele ( nu margarete cum zice florrinel; si e maximul de stele pe care o poate lua o cabana) poti avea maxim de 10 % cam  matrimoniale iar restul pt camerele duble , trebuie doua paturi separate. Ca le apropii ,este alta treaba.  Ideea era ca, nu le convenea nimic si tineau mortis sa-i dau pe oamenii aia afara. Necazul nostru era, ca dupa un week-end agitat , fara ajutoare ( tanti de la curatenie avusese un deces in familie ) ne-am apucat normal sa facem curatenie doar in  camerele cu pat matrimonial (pentru asi alege ei pe care vor, dupa cum vorbisem la telf)  si spatiile comune. Era firesc ca oboseala sa-si spuna cuvantul. Nu stateam la terasa sa bem si sa mancam si doar sa ne odihnim . Le-am si spus asta dar nu a contat pt ei iar la bucatarie ,sotia isi exprima profund dezamagirea pentru un viitor sejur ratat si aceiasi tema , ca nu vreau sa-i mut pe sotii Dumbrava in alta camera  . Am pus in balanta faptul ca, decat sa stau cu un stres pe cap 5 zile, mai bine lipsa. Voi ce ati fi facut in locul meu?

PS Foarte amabila d-na din Grecia. Ma intreb ce se putea intampla daca deschidea o alta usa la o camera mai frumoasa ?

Edited by ferrellroo, 03 October 2010 - 20:05.
FARA LINK-URI


#534
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,980
  • Înscris: 15.05.2009

View Postradianul, on 1st October 2010, 17:23, said:

Am pus in balanta faptul ca, decat sa stau cu un stres pe cap 5 zile, mai bine lipsa. Voi ce ati fi facut in locul meu?
Domnule Radu,

Ati concluzionat excelent facand acea balanta intre a le rezolva doleanta si a-i da afara. Inclin s acred ca sunt usoare exagerari de amblele parti. Poate ca Florinel nu a fost asa de insisent cu solicitarea de a-i "da afara" pe sotii Dumbrava. Poate ca si u mneavoastra puteati face un efort si pregati una din celelalte camere. Conform metaforei: clientul nostru, stapanul nostru.
E bine insa ca ati raspuns, sa ne facem o imagine mai clara a situatiei.
Oricum cred ca nu trebuia sa stergeti postarea de pe site. Asta daca doriti sa fiti transparent pana la capat si sincer cu clientii potentiali. Banuiesc ca nu aveti pretentia ca toti clientii sa fie super-multumiti, asta nefiind vina dumneavoastra neaparat. E bine totusi ca vizitatorii sa poata sa-si fac o imagine despre cabana din cat mai multe surse, pozitive sau nu.
Oricum, ati procedat conform dorintei dvs si in consecinta v-ati asumat o postare negativa in locul uneia pozitive. Eventual cativa clienti mai putin in loc de cativa clienti in plus. E posibil ca lucrurile in turismul romanesc sa mearga si asa. Adica preturi mari si, mai ales, servicii slabe, bunavointa putina si uneori bataie de joc. La fel de posibil e ca in urmatorii ani sa se plateasca politele si sa reziste doar cei care au avut grija de turisti, la toate capitolele.
Alegerea e doar la dumneavoastra. Ca sa inchei pe un ton optimist, sper, pentru viitorii dvs vizitatori, ca Florinel a fost exceptia care confirma regula.

#535
radianul

radianul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.09.2009

View Postnniki, on 2nd October 2010, 13:25, said:

Domnule Radu,

Ati concluzionat excelent facand acea balanta intre a le rezolva doleanta si a-i da afara. Inclin s acred ca sunt usoare exagerari de amblele parti. Poate ca Florinel nu a fost asa de insisent cu solicitarea de a-i "da afara" pe sotii Dumbrava. Poate ca si u mneavoastra puteati face un efort si pregati una din celelalte camere. Conform metaforei: clientul nostru, stapanul nostru.
E bine insa ca ati raspuns, sa ne facem o imagine mai clara a situatiei.
Oricum cred ca nu trebuia sa stergeti postarea de pe site. Asta daca doriti sa fiti transparent pana la capat si sincer cu clientii potentiali. Banuiesc ca nu aveti pretentia ca toti clientii sa fie super-multumiti, asta nefiind vina dumneavoastra neaparat. E bine totusi ca vizitatorii sa poata sa-si fac o imagine despre cabana din cat mai multe surse, pozitive sau nu.
Oricum, ati procedat conform dorintei dvs si in consecinta v-ati asumat o postare negativa in locul uneia pozitive. Eventual cativa clienti mai putin in loc de cativa clienti in plus. E posibil ca lucrurile in turismul romanesc sa mearga si asa. Adica preturi mari si, mai ales, servicii slabe, bunavointa putina si uneori bataie de joc. La fel de posibil e ca in urmatorii ani sa se plateasca politele si sa reziste doar cei care au avut grija de turisti, la toate capitolele.
Alegerea e doar la dumneavoastra. Ca sa inchei pe un ton optimist, sper, pentru viitorii dvs vizitatori, ca Florinel a fost exceptia care confirma regula.
Salut ! ... si multam pt comentariul pertinent . M-am cam grabit si am scris  , poate intradevar exagerat , destul de incoerent si pe alocuri anagramat.Comentariul lui Florin  il postasem pe site fiindca venea din partea unei persoane ce parea ok . Era parearea lor si poate conta pentru un potential client.  Din pacate, nu mai am  mailul trimis ulterior postarii , mail denigrator si gratuit ce mi-a schimbat total impresia  .  Ideea e ca ne intereseaza doar parerea turistilor obectivi ( a nu se intelege ca doar comentariile de bine ) Uite , sa-ti dau un exempu : Ce ar putea scrie un manelar daca ar sta la noi. Numai de rau . De ce as posta un comentariu de la el daca nu mi-l doresc sa ne treaca pragul ?  Oricum i-am repostat comentariu pe siteul cabanei deoarece pe 1 oct l-a repus in rubrica comentariilor. Privitor la schimbatul camerei , nu m-am exprimat bine. Nu aveam decat o singura camera matrimonila cu balcon , acea camera7. Restul camerelor matrimoniale sunt identice cu ce i-am oferit . Cred ca Intelegeam supararea excesiva daca plateau si nu erau multumiti de serviciile noastre,Accept ideea ca nu tuturor le place la noi;  Ne-am straduit sa facem ceva in genul:cum am vrea sa fie cand mergem noi la altii. Insa gusturile noastre nu sunt nici pe departe etalon de excelenta . Dar asa ? Doar o vointa bovina de denigrare ? De aceea am postat  comentariul .
PS. Din pacate ( sau nu... nici nu stiu ) pana la Florin ,nu am avut nici o recenzie negativa si ..... de aici si reactia mea.
Toate bune !
radu iancu

#536
18thStreet

18thStreet

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 17.01.2007

View Postanna2308, on 3rd September 2010, 14:59, said:

Pensiunea SOLINIA  din Dunavatul de jos - nu mergeti acolo nici daca va cazeaza gratis!

Am hotarat vara asta sa mergem cateva zile in Delta, alaturi de inca un cuplu de prieteni. Cautam pe net o pensiune cu piscina, ca deh, baietii sunt pescari si stau mai mult pe dunare, si sa avem si noi , fetele, o ocupatie.  Gasim site-ul pensiunii Solinia, care arata binisor, sunam administratorul, un anume domn Pop, care ne spune ca mai are numai 2 camere libere pt perioada care o voiam noi, si daca vrem sa le rezervam, sa trimitem avans 50% din suma totala de plata. Zis si facut.  Numai ca, odata ajunsi acolo, constatam ca realitatea era alta : piscina era incredibil de murdara, cu apa de o culoare dubioasa, plus broaste moarte in piscina si alte oratanii, camerele erau cat o cutie de chibrituri, in restaurant mirosea groaznic, n-aveai curaj sa bei nici macar un ceai , curtea era foarte mica, iar oaspeti nu prea aveau , era doar o masina in curte. Ca sa ajungi pe dunare trebuia sa inchiriezi o barca, altfel nu aveai unde pescui. Am cerut sa vorbim cu d-l Pop, ni s-a spus ca e plecat. L-am asteptat cam o ora, n-a aparut, la telefoane n-a mai raspuns, drept urmare am plecat de acolo , lasandu-le pomana avansul.

Am mers inca vreo 100km pana la Lunca, unde mai fusesem inainte, si sunt conditii extraordinare : camere curate si cu baie in fiecare camera, personal amabil, restaurantul super ok, mancarea extraordinara ( mai ales icrele :D ), iar preturile sunt convenabile , 120 lei o camera dubla cu mic dejun pentru 2 persoane. Singurul dezavantaj ca nu exista piscina, dar am inteles ca vor construi in curand.
Ai ceva dovezi? Nu cred ca nu ai facut o poza la broastele alea moarte din piscina.

View Postradianul, on 1st October 2010, 15:23, said:

EDITAT. Salut la cititori ! Sunt Radu Iancu ( propietarul si administratorul Cabanei)  
Daca pana atunci aveam o remuscare , nu pt ei ci pt cel mic ,
Intradevar acesti oameni sunt de un anumit aluat, cred ca li se cuvine tot (doar platesc ce dracuu..) ,
Necazul nostru era, ca dupa un week-end agitat , fara ajutoare ( tanti de la curatenie avusese un deces in familie ) ne-am apucat normal sa facem curatenie doar in  camerele cu pat matrimonial (pentru asi alege ei pe care vor, dupa cum vorbisem la telf)  si spatiile comune. Era firesc ca oboseala sa-si spuna cuvantul.
Am pus in balanta faptul ca, decat sa stau cu un stres pe cap 5 zile, mai bine lipsa.
(fiindca intradevar l-am dat afara)
Va salut,
Sunt moderatorul acestei arii si va rog sa nu mai postati link-uri cu cabana.
In alta ordine de idei, este imposibil cum nu s-a ajuns la un numitor comun. Eu sa fiu proprietar de pensiune, dorm pe jos si iti ofer camera mea dar nu te poftesc afara,atentie plus un copil. Si da, daca platesc nu trebuie sa am pretentii? Desigur ele se rezolva in limita posibilitatilor, insa ca proprietar te dai peste cap si iti multumesti clientii, NU ii poftesti afara. Decat stres 5 zile, mai bine gonesti clientii si copiii.

Edited by ferrellroo, 03 October 2010 - 20:37.


#537
elle_belle

elle_belle

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 28.05.2006
ferrellroo, permite-mi sa nu fiu de acord cu tine.
Si tatal meu detine o pensiune turistica, unde am fost am avut ocazia sa ajut in week-end-uri sau concedii.
Stiu ce inseamna turisti dificili sau absurzi si stiu si cata frustrare pot sa iti provoace comentariile si pretentiile nelalocul lor atunci cand tu muncesti ca un nebun, nu stai o clipa si incerci sa multumesti pe toata lumea.
Dar din pacate ochii dati peste cap cu condescendenta, comentariile dispretuitoare si pretentiile exagerate sunt apanajul turistului roman - spun asta din propria-mi experienta ca turist alaturi de alti romani, din experienta gazdei cat si din cele relatate de tatal meu, care are o vechime de peste 30 de ani in turism. In Romania nu exista inca o intelegere clara a conceptului de "value for money" sau al raportului servicii-pret, ci doar ideea ca daca ai platit ti se cuvine orice. Adevarat, insa doar partial - ti se cuvine orice in limita posibilitatilor celui care presteaza serviciul.
Intr-adevar, "clientul nostru este stapanul nostru", dar totul pana la un punct. In momentul in care observi ca orice demers al tau de a-l multumi ramane fara ecou, nu iti ramane decat posibilitatea de a-l invita sa isi caute alte optiuni de cazare, mai pe masura standardelor sale. Cu copil sau fara.
Aceasta postare nu se doreste a fi un atac la adresa celui care a criticat pensiunea respectiva, nici o argumentatie in favoarea proprietarului pensiunii. Adevarul doar cei doi il stiu si probabil e undeva la mijloc.
Ceea ce incerc este doar sa ating un punct nevralgic al turismului romanesc.
Numai bine!

#538
sergiu_psc

sergiu_psc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 08.01.2008
Mie mi se pare incalificabil gestul proprietarului pensiunii, faptul ca a dat afara un turist venit cu rezervare spune multe despre caracterul lui. Pur si simplu asa ceva nu se face, indiferent de pretentiile clientilor.
Am intrat pe site-ul cu pricina si mi se pare ciudat ca acolo apar cateva pagini cu osanale la adresa gazdelor... si ma intreb oare de cine or fi scrise? Ca totusi respectivii isi mai dau afara clientii din cand in cand.

#539
cielo2

cielo2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 04.06.2008

View Postelle_belle, on 4th October 2010, 10:48, said:

ferrellroo, permite-mi sa nu fiu de acord cu tine.
Si tatal meu detine o pensiune turistica, unde am fost am avut ocazia sa ajut in week-end-uri sau concedii.
Stiu ce inseamna turisti dificili sau absurzi si stiu si cata frustrare pot sa iti provoace comentariile si pretentiile nelalocul lor atunci cand tu muncesti ca un nebun, nu stai o clipa si incerci sa multumesti pe toata lumea.
Dar din pacate ochii dati peste cap cu condescendenta, comentariile dispretuitoare si pretentiile exagerate sunt apanajul turistului roman - spun asta din propria-mi experienta ca turist alaturi de alti romani, din experienta gazdei cat si din cele relatate de tatal meu, care are o vechime de peste 30 de ani in turism. In Romania nu exista inca o intelegere clara a conceptului de "value for money" sau al raportului servicii-pret, ci doar ideea ca daca ai platit ti se cuvine orice. Adevarat, insa doar partial - ti se cuvine orice in limita posibilitatilor celui care presteaza serviciul.
Intr-adevar, "clientul nostru este stapanul nostru", dar totul pana la un punct. In momentul in care observi ca orice demers al tau de a-l multumi ramane fara ecou, nu iti ramane decat posibilitatea de a-l invita sa isi caute alte optiuni de cazare, mai pe masura standardelor sale. Cu copil sau fara.
Aceasta postare nu se doreste a fi un atac la adresa celui care a criticat pensiunea respectiva, nici o argumentatie in favoarea proprietarului pensiunii. Adevarul doar cei doi il stiu si probabil e undeva la mijloc.
Ceea ce incerc este doar sa ating un punct nevralgic al turismului romanesc.
Numai bine!

Cit timp exista oameni care gindesc asa, si turismul nostru va fi cel inexistent de azi.
de fapt, la ce sa ne asteptam, doar a fost invatat de tatal sau care are experienta de 30 de ani in turism...

Recomandarea mea ar fi ...daca doreste ca pensiunea sa functioneze corect, sa incerce sa mai iasa din tara, sa vada cum se procedeaza cu clientii dificili... Din experienta proprie stiu, ca nu am fost in stare sa ghicesc vreo dorinta pe care nu l-ar fi incercat sa-l indeplineasca...si nu oricum, ci cu extrem de mult zambet, incit nici daca ai fi vrut, nu te ai fi putut supara pe ei.
Intr-o tara in care "clientul nostru este stapanul nostru" nu este decit un slogan alaturi de "traditionala ospitalitate romaneasca" tot inexistenta nu ai nici o sansa sa inveti.

View Postferrellroo, on 3rd October 2010, 20:21, said:

Ai ceva dovezi? Nu cred ca nu ai facut o poza la broastele alea moarte din piscina.


Va salut,
Sunt moderatorul acestei arii si va rog sa nu mai postati link-uri cu cabana.
In alta ordine de idei, este imposibil cum nu s-a ajuns la un numitor comun. Eu sa fiu proprietar de pensiune, dorm pe jos si iti ofer camera mea dar nu te poftesc afara,atentie plus un copil. Si da, daca platesc nu trebuie sa am pretentii? Desigur ele se rezolva in limita posibilitatilor, insa ca proprietar te dai peste cap si iti multumesti clientii, NU ii poftesti afara. Decat stres 5 zile, mai bine gonesti clientii si copiii.

Felicitari, asa moderatori avem nevoie pentru subiectele legate de turism...chiar am intilnit astfel de proprietari si chiar si chelneri. Evident, am plecat super multumit si am si revenit, ceea ce ar fi si mai important pt turismul nostru.

#540
elle_belle

elle_belle

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 28.05.2006
cielo2, am fost invatatA, nu invatat. CNP-ul meu incepe cu 2. Multumesc.

Nu cred ca e cazul sa ne intindem la polemici aici, daca vrei continuam discutia in afara thread-ului, dar faptul ca tu faci supozitii despre masura in care eu sau tatal meu am calatorit in afara tarii nu poate decat sa ma consterneze. Daca doresti putem discuta despre calatoriile pe care eu si tatal meu le-am facut. Sau despre cum am observat ca se face managementul turismului in alte tari. Sau despre bun simt. Subiectele raman la alegerea ta.  
Pe scurt, pentru ca aceste discutii nu-si au locul aici, nu poti face o paralela intre felul in care sunt tratati turistii dificili in alte tari si felul in care sunt tratati turistii dificili aici, dintr-un motiv destul de simplu: in alte tari turistul dificil este o "rara avis". Civilizatia nu tine doar de prestarea serviciilor ci si de modul in care se apeleaza la ele.
Ba mai mult, te invit cu mare placere la pensiunea tatalui meu pentru ca data viitoare cand vei face afirmatii, fie in acelasi spirit cu cele de mai sus sau de alta factura, sa le poti sustine cu argumente.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate