Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

Redline T50 Combo

* * - - - 1 votes
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#19
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
@klm2009
Posibil. Insa eu am folosit doar TV-uri pana acum si sunt doar simplu utilizator. Nu am mai avut de a face cu receptoare tv sincer. Am o antena offset mica pe casa, de la focus cred insa era folosita cu receiver digi kaon cu soft modificat ce rupea satelitii. Insa dupa ce s-au criptat transmisiile cu nagravision sau nu mai stiu ce, antena aia nu a mai fost folosita si bineinteles nici receiverul care oricum devenise inutil. E singura mea experienta cu un device de acest gen...

#20
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
@uraganel
Ma poti ajuta te rog cu setarile pentru aplicatiile de pe acest receptor? Tocmai am primit adaptorul wifi, m-am conectat insa nu pot iesi in net ca sa zic asa. Am incercat youtube dar zice ca nu sunt logat, am incercat iptv dar am network error si tot ass...

#21
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010
Sper ca te-ai descurcat...daca nu, vezi ca a pus cineva un film...pe youtube. In comment i-a raspuns cuiva ca poate fi sunat respectivul cu filmul la un nr.de telefon.

Edited by uraganel, 19 February 2024 - 14:02.


#22
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Multam fain! O sa caut pe seara!

#23
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
FlorinScule TV a facut un review acolo si a precizat el clar ca se preteaza mai mult la Digi acest receptor... Nimic altceva.

#24
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010
Mda...ia citeste putin comment-urile si vezi ce raspuns are comentariul lui @micuvale2647. In raspuns ii lasa ptr.alte informatii un numar de telefon. Suna acolo si roaga-l sa te ajute cu configurarea adaptorului wifi. Posted Image

#25
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Am reusit cu adaptorul wifi, nu era mare branza. Nu stiu de ce, desi era configurat corect, dadea erori. Dupa un restart si-a revenit. Youtube nu vrea deloc insa, iptv turcesti merg care merg, cineflix merge si el iar celelalte nu am conturi asociate... Pe iptv am gasit si o lista slabutza cu programe romanesti insa calitatea e slaba.
Am vazut clipul pe telefon pe newpipe iar apkul asta nu cred ca are sectiune de commenturi.

#26
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,285
  • Înscris: 27.08.2007

 MadK9, on 15 februarie 2024 - 14:00, said:

Foarte tare. Nu aveam problema asta daca nu trebuia sa schimb monitorul. Am un LG care are tuner incorporat si e super comod. Nu mai gasesc sa cumpar asa ceva. Aveau un model mai maricel, de 27 inch insa are review-uri foarte nasoale pe partea de utilizare monitor desi asta e functia lui primara. Iar la max 27 inch sa zic ca iau un tv u fac nimic ca nu sunt macar full HD... gasesti doar HD ready. Dau inapoi grav.
Culmea e ca am fibra digi in casa! Insa ab. Tv e a al proprietarului asa ca... Slabe sanse sa renunt la VTV in urmatori 2 ani. Si sa fac 2 abonamente TV nu cred ca e fezabil.
Ma intreb daca pot iesi din receptorul Vodafone cu semnal TV si sa dau in receptorul asta, asa sunt decodate deja semnalele TV? Ca iesirea aia este deja ocupata de alt TV. Eu sunt legat la cablu inainte de receptorul Vodafone...

Dacă ai fibra Digi în casa cumpăra de pe www.fiberstore.ro un receptor de fibra catv.e 50 de lei.

#27
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
@jeolis
Am, dar nu am decat net de la digi si telefonie. Nu am TV.

Si nu sunt optiunile mele ci ale proprietarului. Eu as fi renuntat demult la upc (VTV actual) avand fibra optica in casa!!!

#28
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,285
  • Înscris: 27.08.2007

 MadK9, on 21 februarie 2024 - 08:14, said:

@jeolis
Am, dar nu am decat net de la digi si telefonie. Nu am TV.

Si nu sunt optiunile mele ci ale proprietarului. Eu as fi renuntat demult la upc (VTV actual) avand fibra optica in casa!!!

Faci o românească: cumperi mininod iesire pon de pe acel site și un patchcord sc-apc/sc-apc. Fibra din ont digi o bagi în mininod și din cealaltă ieșire din mininod pleci cu patchcordul în ont. Și iaca ai si televiziune

#29
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007

Vizualizare mesajjeolis, pe 25 februarie 2024 - 15:26, a scris:



Faci o românească: cumperi mininod iesire pon de pe acel site și un patchcord sc-apc/sc-apc. Fibra din ont digi o bagi în mininod și din cealaltă ieșire din mininod pleci cu patchcordul în ont. Și iaca ai si televiziune
Hm, mentionezi niste termeni care imi sunt straini. Ma poti lamuri in privat te rog? Ideea in sine nu imi displace insa vreau sa cunosc mai bine ce si cum. Basic e simplu. Eu vreau mai multe detalii.
Multumesc mult.

#30
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Mda, datorita lui @jeolis am reusit sa fac utilizabil cu adevarat acest receptor. Adica isi face treaba cu adevarat... Dar nu pe Vodafone TV.
Cu alte cuvinte, si de retinut, Vodafone TV e de rahat! Cel putin pentru mine. Se bucura de potentialul lui, adica abonamentul full doar proprietarul ca are cutia la TVul lui.
Multam fain @jeolis!

#31
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010

Vizualizare mesajMadK9, pe 02 martie 2024 - 14:12, a scris:

Mda, datorita lui @jeolis am reusit sa fac utilizabil cu adevarat acest receptor. Adica isi face treaba cu adevarat... Dar nu pe Vodafone TV.
Cu alte cuvinte, si de retinut, Vodafone TV e de rahat! Cel putin pentru mine. Se bucura de potentialul lui, adica abonamentul full doar proprietarul ca are cutia la TVul lui.
Multam fain @jeolis!
Bine ca spui de asa ceva in spatiile public,cand toti stim ca la Digi echipamentele de catv nu au management de la distanță sunt simple media convertoare.
P.S. Vezi ca pe satelit face minuni

#32
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,267
  • Înscris: 22.02.2017
Solutia e ca Digi sa cripteze toata grila, ori daca fac asta nu au destule echipamente si nici lumea nu ar vedea cu ochi buni.

Asa ca aia e.

#33
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007

View Postlau83, on 09 aprilie 2024 - 10:28, said:


Bine ca spui de asa ceva in spatiile public,cand toti stim ca la Digi echipamentele de catv nu au management de la distanță sunt simple media convertoare.
P.S. Vezi ca pe satelit face minuni
Ce am spus? Ca multumesc omului si ca solutia lui functioneaza.
Iar pe satelit nu ma descurc prea bine... Antena e un focus mic si nu am loc de orientarre decat undeva spre est pe amos, hotbird si astra insa pe fta nu gasesc nimic atractiv... Ma poti lamuri in privat? Si promit sa nu zic nimic in spatiul public.

#34
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010

Vizualizare mesajMadK9, pe 27 aprilie 2024 - 21:11, a scris:

Ce am spus? Ca multumesc omului si ca solutia lui functioneaza.
Iar pe satelit nu ma descurc prea bine... Antena e un focus mic si nu am loc de orientarre decat undeva spre est pe amos, hotbird si astra insa pe fta nu gasesc nimic atractiv... Ma poti lamuri in privat? Si promit sa nu zic nimic in spatiul public.
Decriptează canale tv de pe satelit inclusiv grile ale operatorilor din Ro,condiția sa fie conectat la net cu ajutorul adaptorului special

#35
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Pai am adaptorul, merg ceva canale pe iptv ala turcesc ce e instalat insa foarte putine canale. Si ce iptv am gasit eu mai bine ma lipsesc.
Nu imi dau seama cum ar trebui sa il setez pentru a profita de el la maxim si pe satelit... Oricum canale romanesti nu am gasit pe satelitii aia. Poate Ar trebui sa refac orientarea.

#36
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010

Vizualizare mesajMadK9, pe 28 aprilie 2024 - 13:17, a scris:

Pai am adaptorul, merg ceva canale pe iptv ala turcesc ce e instalat insa foarte putine canale. Si ce iptv am gasit eu mai bine ma lipsesc.
Nu imi dau seama cum ar trebui sa il setez pentru a profita de el la maxim si pe satelit... Oricum canale romanesti nu am gasit pe satelitii aia. Poate Ar trebui sa refac orientarea.
Pune antena pe focus sat

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate