Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pornire dificila

Diferential wifi

Model gard

Termosistem cu spuma sau adeziv?
 VoWiFi sau WiFi Calling

Problema temperatura ACM centrala...

La Sinesti pe magistrala

,,Razbunarea tocilarilor: la ce s...
 Bardonecchia, stațiunea de s...

Cum il poate incerca Zeul biblic ...

Avocat imobiliar pentru vicii asc...

Achizitie miniPC.
 In ce an este bine sa cumperi tel...

Cablu electric pentru exterior

La multi ani indragostilor! D...

Germania a legalizat consumul de ...
 

Redline T50 Combo

* * - - - 1 votes
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007
Salutare.

Oameni buni, am de putin timp un receptor combo DVB-C/T2/S2 pentru a fi folosit la un viitor monitor la receptia canalelor TV. Am scanat insa nu mi-a gasit suficiente canale si am zis sa fac update la ultimul software prin USB. Actualizarea a functionat insa la setari de cautare, la DVB-C, Romania nu mai este, am doar Italia, Anglia, Franta,Togo si Indonezia... cu alte cuvinte nu mai reusesc sa folosesc receptorul pentru receptia canalelor de cablu...
M-am busit singur deoarece nu am facut un backup si nu mi-am imaginat ca fisierul va modifica parametrii de cautare asa drastic...
Acum eu incerc sa gasesc firmware-ul initial sau identic de la cineva care detine acest device sau are informatii despre o locatie in internet de unde sa fac rost. Mentionez ca am incercat tot ce am gasit pe net, ce mi s-a dat la cautari, am apelat cu un mail la producator si la vanzator. De la vanzator slabe sanse pentru ca imi va anula garantia direct, asa ca ramane sa vad daca producatorul ma baga in seama (nici aici nu trag sperante, sincer...) asa ca doar utilizatorii acestui produs m-ar putea ajuta cu un eventual dump de soft sau indicatii.

Multumesc pentru rabdare si astept cu sufletul la gura raspunsuri si solutii!

#2
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,833
  • Înscris: 02.08.2021
Poate acest comentariu de pe emag te va ajuta.
Și văd ca pe site-ul ăsta sunt și versiuni mai vechi de soft https://www.satdl.com/product/8532

Attached Files


Edited by Valy_User, 10 February 2024 - 13:42.


#3
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007

View PostValy_User, on 10 februarie 2024 - 13:38, said:

Poate acest comentariu de pe emag te va ajuta.
Și văd ca pe site-ul ăsta sunt și versiuni mai vechi de soft https://www.satdl.com/product/8532
Multam de info. Am fost si acolo. Gasesc cateva programe. Nu toata lista de la furnizor...
Si inainte de update si dupa. Acum scanez pe Franta si Italia dar sunt chiar si mai putine... adica nu cred ca doar o frecventa poate da toate canalele. Cred ca userul zice de Digi, 306.0. Eu sunt la Vodafone TV, fost UPC.

#4
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,833
  • Înscris: 02.08.2021
Pune NIT-ul pe ON cum spune acolo.
Și încearcă scanarea manuală, să cauți tu fecvență cu frecvență.

#5
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,980
  • Înscris: 11.01.2011
La Vodafone trebuie sa treci frecventa care este a orasului tau . n-au una valabila pentru toata tara .

#6
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007

View PostValy_User, on 10 februarie 2024 - 15:18, said:

Pune NIT-ul pe ON cum spune acolo.
Și încearcă scanarea manuală, să cauți tu fecvență cu frecvență.
Am respectat aceste criterii insa nu gasesc decat o mica parte din toata grila. Mai putine programe adica decat chiar inainte de update-ul buclucas!

#7
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Să înțelegem că update făcut de tine este acesta de mai jos?

https://stbsupport.c...50-t-combo-hevc

#8
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007

Exact. Este ultimul software disponibil pentru acest receiver.
Am tot cautat pe manual pe frecvente diferite si pe Franta si pe Italia si pe UK insa nu gasesc toate canalele. Pesemne nu decodeaza toate canalele? Poate mai bine imi luam un Amiko hk500 sau ceva de genul... Insa am si o antena satelit si am zis ca impusc 2 iepuri cu un foc...

Edited by MadK9, 12 February 2024 - 07:11.


#9
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Pe un forum, nu se citeaza niciodata cel care a postat chiar inaintea ta.Posted image Ca sa nu spun ca nici nu inteleg ce ai vrea sa scrii?

Edited by uraganel, 12 February 2024 - 07:07.


#10
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007
Am retinut si modificat

#11
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Uite, eu am un Redline T10 Plus...nu este pe net ultimul update care este pe stb-ul meu...v 2.4.6. Si interesant si l-a facut singur prin wi-fi. Putin cam dubioase aceste turcisme.
De exemplu la linkul pus de mine sunt aplicatii...am downloadat IPTV+ pe telefon si m-am capatat un an cu mocaciune canale tv. Cand am vazut am spus ca nu-mi strica si pe androidtv care il are smart tv-ul de acasa...am downloadat aplicatia, insa imi cere cod de acces...nah belea. Iti promit ca incerc sa caut si sa ajut si pe tine.

L.E. Ai incercat sa pui pe stick USB...V 1.0.60 din 15.03.2022?   https://www.satdl.com/product/8532

Edited by uraganel, 12 February 2024 - 07:52.


#12
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007
Salve si multam de raspuns.
Da, insa nu vrea sa il ia... Da un mesaj. Merg doar de la 1.0.7 in sus sau parca a mers si 1.0.67? Nu mai retin...
Eu abia l-am luat si nu am inca un stick wifi. Am comandat unul cu cipul pe care il suporta aparatul dar vine din Bulgaria si poate peste vreo saptamana sa il am si sa experimentez.
Multam inca o data pentru ajutor!

#13
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Atentie la ce scrii...eu am scris de v 1.0.60...in nici un caz de vreun 67 la final.

#14
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007
Stiu ce spui. Am incercat variantele sub v 1.0.76, inclusiv 1.0.67 insa nu vrea sa le scrie.
A functionat cu v 1.0.76, 1.0.77 si 1.0.78. Voiam sa mentionez ca nu vrea sa scrie soft sub v 1.0.70 sau 1.0.7 ca e tota aia matematic vorbind.

#15
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007
Am primit raspuns de la vanzator, inclusiv softul cu care a venit receptorul.
Uite ce zic oameni astia ca acest receptor dar nici altele dvb-c nu ar decoda Vodafone TV?
Pai ce fac acum? Renunt la VTV si trec la digi si pastrez receptorul sau raman la VTV si vand receptoul???
Fabulos...
Ce noroc pe mine. Si tocmai s-a reinnoit contractul la astia, pe 2 ani chiar!
Uffff

Attached Files



#16
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Daca l-ai luat de la Elstar Oradea, stiu baietii ce iti spun. E o echipa de profesionisti acolo. Clar ca nu te mai pot ajuta eu cu ceva...schimba providerul sau mai trage un cablu tv...cu Diji.

#17
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,733
  • Înscris: 07.07.2009
La Vodafone e logic că nu decodează nimic. Asta se știe de 20 de ani încă de pe vremea UPC-ului.

#18
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 10.10.2007
Foarte tare. Nu aveam problema asta daca nu trebuia sa schimb monitorul. Am un LG care are tuner incorporat si e super comod. Nu mai gasesc sa cumpar asa ceva. Aveau un model mai maricel, de 27 inch insa are review-uri foarte nasoale pe partea de utilizare monitor desi asta e functia lui primara. Iar la max 27 inch sa zic ca iau un tv u fac nimic ca nu sunt macar full HD... gasesti doar HD ready. Dau inapoi grav.
Culmea e ca am fibra digi in casa! Insa ab. Tv e a al proprietarului asa ca... Slabe sanse sa renunt la VTV in urmatori 2 ani. Si sa fac 2 abonamente TV nu cred ca e fezabil.
Ma intreb daca pot iesi din receptorul Vodafone cu semnal TV si sa dau in receptorul asta, asa sunt decodate deja semnalele TV? Ca iesirea aia este deja ocupata de alt TV. Eu sunt legat la cablu inainte de receptorul Vodafone...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate