Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...
 Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat
 Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate
 Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

S-a dus seceta pedologica?
 

Luceafărul strălucitor - Satan sau regele (dinastia) Babilonului?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
371 replies to this topic

#253
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008

View PostDude_2nd, on 24 aprilie 2017 - 21:15, said:

dimpotriva, este vorba de o natura spirituala, supra umana. Extraterestra, am putea zice noi astazi perfect indreptatiti.
Dupa cum scrie:"Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite si care se duc la imparatii pamantului intreg, ca sa-i stranga pentru razboiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic. - (Apoc.16:14)"
Propaganda exista si in lumea umana, vizibila, dar si in cea spirituala, invizibila unde Balaurul=Satan reuseste sa atraga dupa el a 3-a parte din stelele[=ingerii] cerurilor[=lumea spirituala a extraterestrilor, a lui Dumnezeu].

Până la propagandă prin cer pe la Dumnezeu, textul vorbește despre cea de pe pământ. Din gura celor trei monștri cu coarne ies trei broaște orăcăitoare.:

13 Apoi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei, şi din gura prorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte broaşte.
14 Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite şi care se duc la împăraţii pământului întreg, ca să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic.


Modul cum sunt asociați cei trei monștri în acest pasaj, arată natura lor comună - umană, politică.

Edited by logic1, 24 April 2017 - 22:24.


#254
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 24 aprilie 2017 - 22:17, said:

Până la propagandă prin cer pe la Dumnezeu, textul vorbește despre cea de pe pământ.
eronat, dupa cum scrie:

1. "In cer s-a mai aratat un alt semn: iata, s-a vazut un mare balaur rosu cu sapte capete, zece coarne si sapte cununi imparatesti pe capete.Cu coada tragea dupa el a treia parte din stelele cerului si le arunca pe pamant (Apoc.12:3)"
Facea asta "cu coada". Propaganda pura. Posted Image

2. "Apoi am stat pe nisipul marii. Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula."

3. "Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaur.Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata."

In timp ce Balaurul lucreaza initial in ceruri, Fiarele pamantesti - lumea formata dupa chipul si asemanarea sa[alui Satan, a Balaurului] in urma propagandei pamantesti - , lucreaza pe pamant.

Iar daca suntem onesti si acceptam ce a vrut Isus sa ne transmita cand ne-a invatat sa ne rugam: "vie Imparatia Ta precum in cer asa si pe pamant", vom accepta ca Balaurul este o entitate cereasca, diferita de celelalte doua entitati care sunt pamkantesti , omenesti. Posted Image

ps: evident, dupa ce locurile ceresti au fost curatate de prezenta Balaurului = Diabolul si a ingerilor sai, intreaga sa propaganda se desfasoara pe pamant. Pe cele 2 planuri:
1. lupta impotriva sfintilor
2. invrajbirea omenirii fara Dumnezeu unii impotriva celorlalti, prin cei 3 Broscoi inaintea caror santaj a cedat si Ministrul nostru al Razboiului,  cel penticostal, pocait si apostolic a lui Dumnezeu, luand painea de la gura poporului sarac, amarat si oropsit,  si transformand-o in arme de nimicire/ucidere a semenilor, inchinandu-se astfel Dumnezeului Fortaretelor. Cu singurul obiectiv de a ramane in gratiile Stapanului = Cornul cel Mic care imparte conducerea mosiilor mondiale dupa bunulplac, in functie de interese si servilitatea subiectilor care cer acea conducere. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 25 April 2017 - 06:08.


#255
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Ai schimbat textul pe care-l discutăm! Broasca balaurului se duce la împărații pământului. Punct lovit. Posted Image
Acum dacă tu găsești alte texte despre un balaur în cer la Dumnezeu, să vedem ce ai.

Scena din Apoc. 12:3 NU este în cer la Dumnezeu, după cum se vede în cap. 4 și 5, unde lipsește balaurul din prezența lui Dumnezeu. Ci 12:3 este în cerul stelelor până la care crește cornul mic (coada balaurului) conform Daniel 8. Femeia este văzută (semn mare=simbol) în acest cer, pentru că are luna sub picioare, soarele ca haină și 12 stele pe cap. Dar ea, așa ca și balaurul, este pe pământ, după cum scrie:

13 Când s-a văzut balaurul aruncat pe pământ, a început să urmărească pe femeia care născuse copilul de parte bărbătească.
14 Şi cele două aripi ale vulturului celui mare au fost date femeii, ca să zboare cu ele în pustiu, în locul ei unde este hrănită o vreme, vremuri şi jumătatea unei vremi, departe de faţa şarpelui.
15 Atunci şarpele a aruncat din gură apă, ca un râu, după femeie, ca s-o ia râul.


Alternativa este să descifrăm limbajul simbolic al Apocalipsei. Deci în loc să-ți imaginezi un dragon de felul lui în cerul spiritual, aruncat la un moment dat literal pe pământ, amintește-ți de urcarea lui scurtă și neavenită acolo, la stelele lui Dumnezeu, ca să cadă cu răsunet (Isaia 14). Un înger spiritual nu poate fi aruncat pe pământ, nu poate ”cădea” din cer, decât numai dacă este material și în cerul fizic (supus gravitației). Posted Image

View PostDude_2nd, on 25 aprilie 2017 - 06:01, said:

Iar daca suntem onesti si acceptam ce a vrut Isus sa ne transmita cand ne-a invatat sa ne rugam: "vie Imparatia Ta precum in cer asa si pe pamant", vom accepta ca Balaurul este o entitate cereasca, diferita de celelalte doua entitati care sunt pamkantesti , omenesti.

10 vie Împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Dacă balaurul este ”îngerul răzvrătit” din teologia bisericii (BC), atunci nu este în cer și nu a fost când a dat Isus rugăciunea model... :).

Edited by logic1, 25 April 2017 - 19:01.


#256
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Ai schimbat textul pe care-l discutăm! Broasca balaurului se duce la împărații pământului. Punct lovit. Posted Image
adicatelea, un duh satanic ii inspira pe imparatii acestui pamant sa mareasca la 2% din PIB bugetul Ministerului Razboiului. Iar toti cei ce cedeaza santajului Broscoiului, semenaza actele si contractele, cu dedicatie, fara licitatie. Vezi exemplul pocaitului nostru caruia putin ii pasa ca medicii fug in strainatate, ca profesorii sunt umiliti, ca pacientii se infecteaza si creapa in spitale...el ia banii de la gura romanilor si-i da Cornului cel Mic ca Jertfa Dumnezeului Fortaretelor.
Iar Biserica Apostolica Penticostalka e mandra de o astfel de manevra "plina" de Duh Sfant. Posted Image

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Acum dacă tu găsești alte texte despre un balaur în cer la Dumnezeu, să vedem ce ai.
"si locul lui nu s-a mai gasit in cer..."

Posted Image

Nu pe pamant, printre muritori, ci in cerul lui Dumnezeu.

Adica exact ce-ti spunea Iov odinioara:
"Fiii lui Dumnezeu au venit intr-o zi de s-au infatisat inaintea Domnului. Si a venit si Satana in mijlocul lor si s-a infatisat inaintea Domnului. (Iov.2:1)...Domnul a zis Satanei: "De unde vii?" Si Satana a raspuns Domnului: "De la cutreierarea pamantului si de la plimbarea pe care am facut-o pe el.""

Pe vremea aia, inca Satan facea din ceruri excursii pe Pamant. Astazi, el nu mai are ce cauta in ceruri, e printre noi pe pamant, exclusiv. Posted Image

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Scena din Apoc. 12:3 NU este în cer la Dumnezeu, .
Tocmai ti-a aratat Iov ca e chiar acolo... Posted Image

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Ci 12:3 este în cerul stelelor
stelele sunt ingerii.
dupa cum scrie:
"Taina celor sapte stele pe care le-ai vazut in mana dreapta a Mea si a celor sapte sfesnice de aur: cele sapte stele sunt ingerii celor sapte biserici; si cele sapte sfesnice sunt sapte biserici. (Apoc.1:20)"
si ei sunt taman la Dumnezeu in ceruri. Posted Image

Cum se ridica Cornul cel Mic pana acolo? Simplu: prin minciunile promovate de cel ce ii este Sursa inspiratiei : Satan Diabolul.
Dupa cum scrie:"Pentru ca pacatele ei s-au ingramadit si au ajuns pana in cer; si Dumnezeu Si-a adus aminte de nelegiuirile ei. (Apoc.18:5)"
Minciunile strigatoare la ceruri = propaganda satanica, doboara stelele cerurilor, adica ingerii slabi de inger care au cedat minciunii. Adica exact a 3-a parte din ingerii cerurilor lui Dumnezeu. Posted Image

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Femeia este văzută (semn mare=simbol) în acest cer,
acest lucru este o presupunere nefondata. Posted Image
nu scrie asa ceva.

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Dar ea, așa ca și balaurul, este pe pământ, după cum scrie:
Balaurul este pe pamant abia dupa ce acesta este aruncat jos, din ceruri. Posted Image
Dupa cum scrie:"Cand s-a vazut balaurul aruncat pe pamant, a inceput sa urmareasca pe femeia care nascuse copilul de parte barbateasca. (Apoc.12:13)"

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

Un înger spiritual nu poate fi aruncat pe pământ,
Posted Image
asta e cea mai buna.
ce-l retine? Posted Image
"Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui."

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

nu poate ”cădea” din cer,
daca acea cadere e spirituala, morala, atunci problema e rezolvata.
astfel devine un inger "cazut".

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 18:48, said:

10 vie Împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Dacă balaurul este ”îngerul răzvrătit” din teologia bisericii (BC), atunci nu este în cer și nu a fost când a dat Isus rugăciunea model... Posted Image.
dupa cum scrie:"Isus le-a zis: "Am vazut pe Satana cazand ca un fulger din cer. (Luc.10:18)"



Logic,
nu mai bine scrii si tu o Biblie, a ta, ca sa existe si o carte sfanta in care sa stea scris si ceea ce vrei tu? :D

Edited by Dude_2nd, 25 April 2017 - 20:31.


#257
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Ai un like Posted Image  pentru cele n autocontraziceri comice... Dar tu ai putea mai mult... Posted Image

PS1 Înger nu înseamnă spirit, ci mesager (carne sau spirit). Mesagerii-stele ai bisericilor, trași la răspundere și lăudați de Isus, sunt carne - conducerile bisericilor (episcopii, bătrânii, etc), nu spirite din cer. În NT bisericile sunt în grija supraveghetorilor umani.

PS2 Îngerii spirituali sunt sfinți - nu păcătuiesc și nu mor. O spune Isus.

#258
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 20:58, said:

... Dar tu ai putea mai mult... Posted Image
NU.

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 20:58, said:

PS1 Înger nu înseamnă spirit, ci mesager (carne sau spirit). Mesagerii-stele ai bisericilor, trași la răspundere și lăudați de Isus, sunt carne - conducerile bisericilor (episcopii, bătrânii, etc), nu spirite din cer. În NT bisericile sunt în grija supraveghetorilor umani.
hahaha! Posted Image
nu merge.
ar fi spus ceva mai pe direct: "Batranului" Bisericii din X, spune-i...
Dar nu.
Isus vorbeste ingerilor. Aceia despre care chiar tu spui ca Isus spune despre ei nu stiu ce.
Si despre care El spune:"caci va spun ca ingerii lor in ceruri vad pururi fata Tatalui Meu care este in ceruri. (Mat.18:10)"

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 20:58, said:

PS2 Îngerii spirituali sunt sfinți - nu păcătuiesc și nu mor. O spune Isus.
sfintii sunt cei ce pazesc poruncile lui Dumnezeu. Ingeri sau oameni.
ingerii amagiti de Diabolul nu sunt sfinti, ci cazuti.

Edited by Dude_2nd, 25 April 2017 - 21:09.


#259
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
1 Dacă criticile, laudele și încurajările erau adresate unor îngeri aflați în ceruri de către Isus aflat și el în ceruri, nu se trimiteau bisericilor - în fapt conducerilor lor care ”primeau corespondența”! Posted Image
2 Ce li se spune ”îngerilor” în mesaje nu are sens decât pentru oameni! Posted Image De exemplu, ”fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii”, ”pocăiește-te”, ”te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă ca să încerce pe locuitorii pământului”, etc.

#260
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:24, said:

1 Dacă criticile, laudele și încurajările erau adresate unor îngeri aflați în ceruri de către Isus aflat și el în ceruri, nu se trimiteau bisericilor - în fapt conducerilor lor care ”primeau corespondența”! Posted Image
2 Ce li se spune ”îngerilor” în mesaje nu are sens decât pentru oameni! Posted Image De exemplu, ”fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii”, ”pocăiește-te”, ”te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă ca să încerce pe locuitorii pământului”, etc.
1. de ce nu? Posted Image "Nu sunt oare toti duhuri slujitoare trimise[aka detasate - n.r.] sa indeplineasca o slujba pentru cei ce vor mosteni mantuirea?" Asadar, obiectia ta era mai pertinenta daca puneai la indoiala faptul ca ingerii au urechi , prin urmare nu pot sa auda ce le spune Ioan prin Duhul. Posted Image
2. Pai chiar oamenilor le era adresata. Via Ingerului corespondent. Nu e nici o problema acilea. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 25 April 2017 - 21:35.


#261
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Nu ”via”, ci chiar îngerului (care era ceata de bătrâni/supraveghetori):

7 Îngerului Bisericii din Filadelfia scrie-i:
8 „Ştiu faptele tale:
9 Iată că îţi dau din cei ce sunt în sinagoga Satanei, ...să ştie că te-am iubit.
10 Fiindcă ai păzit cuvântul răbdării Mele, te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă ca să încerce pe locuitorii pământului.
11 Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa.



#262
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:42, said:

Nu ”via”, ci chiar îngerului (care era ceata de bătrâni/supraveghetori):
deci numai lui? unul din 1000? ceilalti mucles? Posted Image
sau mai degraba, prin ingerul detasat ca servitor, intregii Biserici[1000+] ca unuia singur?

Edited by Dude_2nd, 25 April 2017 - 21:44.


#263
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Unul din șapte. Lui, numai lui. Care trebuie să fie steaua/lumina conducătoare a bisericii. Ceata de supraveghetori.
Deci nu spiritelor din ceruri via Ioan. Posted Image Pentru că traducerea cuvântului este mesager, sol.

Edited by logic1, 25 April 2017 - 21:49.


#264
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:48, said:

Unul din șapte. Lui, numai lui. Care trebuie să fie steaua/lumina conducătoare a bisericii. Ceata de supraveghetori.
Deci nu spiritelor din ceruri via Ioan. Posted Image
Mie mi se pare ca nu unei cete a supraveghetorilor vorbeste, ci ingeruluiPosted Image. Lui, numai lui.  Posted Image

#265
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Ți se pare corect, unele biserici aveau un singur supraveghetor. Tot ce mai trebuie să ți se pară este natura umană a respectivului... Posted Image
Din tipul de sfaturi pe care le primește. Apoi ne putem întoarce în Apocalipsa 12... :D

Edited by logic1, 25 April 2017 - 21:54.


#266
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:53, said:

Tot ce mai trebuie să ți se pară este natura umană a respectivului... Posted Image
din moment ce e inger, numai natura umana nu poate avea.
mai degraba, acel inger reprezenta[este reprezentatul] o adunare de umani carora le era adresata scrisoarea.
asa mai merge. Posted Image

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:53, said:

Din tipul de sfaturi pe care le primește.
din tipul de sfaturi ce le primeste, le da mai departe.
dupa cum scrie:
"Nevasta ta Elisabeta iti va naste un fiu, caruia ii vei pune numele Ioan.El va fi pentru tine o pricina de bucurie si veselie, si multi se vor bucura de nasterea lui.Caci va fi mare inaintea Domnului. Nu va bea nici vin, nici bautura ametitoare si se va umple de Duhul Sfant inca din pantecele maicii sale.El va intoarce pe multi din fiii lui Israel la Domnul Dumnezeul lor.Va merge inaintea lui Dumnezeu, in duhul si puterea lui Ilie, ca sa intoarca inimile parintilor la copii si pe cei neascultatori la umblarea in intelepciunea celor neprihaniti, ca sa gateasca Domnului un norod bine pregatit pentru El.""
dupa cum vezi, exista precedent: ingerul Gabriel primeste Instructiunile si le da mai departe Destinatarului: omul muritor.Exact aceeasi e reteta si in Apocalipsa. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 25 April 2017 - 22:00.


#267
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Poate avea și natură umană, pentru că termenul nu înseamnă spirit, ci sol. Ioan B. a trimis niște soli (lit. îngeri) la Isus... Posted Image
Acceptă... Posted Image Dar eu mă mulțumesc și cu reprezentarea.

Comparația cu îngerul Gabriel nu prea merge. Îngerii bisericilor sunt ei înșiși mustrați, etc., nu doar transmit mai departe mesajul.
La fel ”mesagerii” din Apoc. 12 sunt prezentați direct ca fiind creștini.

Edited by logic1, 25 April 2017 - 22:07.


#268
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:59, said:

Dar eu mă mulțumesc și cu reprezentarea.
vezi ca nu ai inteles ce am zis. reciteste. Posted Image

#269
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,108
  • Înscris: 10.09.2008
Am văzut până la urmă... o lăsăm cu Apoc. 12 pe altă dată...

11 Ei (”mesagerii”) l-au biruit prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturisirii lor, şi nu şi-au iubit viaţa chiar până la moarte.

#270
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 22:09, said:

Am văzut până la urmă... o lăsăm cu Apoc. 12 pe altă dată...

11 Ei (”mesagerii”) l-au biruit prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturisirii lor, şi nu şi-au iubit viaţa chiar până la moarte.
Nu mesagerii, ci credinciosii Sai de pe pamant.
Mesager e ingerul care-i da Revelatia lui Ioan. Posted Image

iar acolo iti spune cine i-a persecutat: "pîrîşul".
daca vrei sa afli cine e acesta, citesti Iov, si intelegi ce anume pîra el acolo.

View Postlogic1, on 25 aprilie 2017 - 21:59, said:

Comparația cu îngerul Gabriel nu prea merge.
de ce? ca-ti strica tie exegeza? Posted Image

ingerii sunt ingeri, iar oamenii vor ajunge sa fie ca ingerii.
specii diferite,misiuni diferite. :)

Edited by Dude_2nd, 26 April 2017 - 06:38.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate