Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Crock pot
Last Updated: Feb 08 2021 17:47, Started by
badsica
, Mar 31 2015 07:58
·
0
#20
Posted 31 March 2015 - 11:33
Nu sunt chiar asa de zgarcit
L-am luat pe ala de 4.7l care are 31 x 35 x 26 cm. |
#21
Posted 31 March 2015 - 12:13
Vezi pe adihadean.ro, are vreo 2-3 teste / retete cu masinaria asta.
|
#23
Posted 31 March 2015 - 12:27
AlexEn, on 31 martie 2015 - 11:13, said:
Am vrut si eu sa iau o oala din asta dar mi se pare ca cere prea mult timp tot procesul de gatit. Nu se potriveste cu stilul meu de viata, nu am timp sa astept 6-8 ore pana se face mancarea. Timpul pe care ti-l cere e acelasi, poate mai putin - nu trebuie sa stai sa supraveghezi oala nu stiu cite ore. Iar in majoritatea cazurilor nu e mare surpriza ca ti se face miine foame la ora X. gumball3000, on 31 martie 2015 - 11:17, said:
Ti se strica mancarea in oala pana se face. Daca te referi ca anumite produse perisabile (mai ales carnea) se strica la 30 grade mai repede decit la 5 grade nu e valabil si ca la 60-70+ grade se strica mai repede decit la 30 grade. Dimpotriva. Sint retete care vor si mai mult de o zi si e super-ok. Orice scula luati e preferabil sa fie una cu reglaj digital in grade (chiar fractiuni de grad) si care chiar sa fie cit de cit de incredere (vedeti review-uri, etc). |
#24
Posted 31 March 2015 - 13:13
#25
Posted 31 March 2015 - 18:23
f300, on 31 martie 2015 - 12:27, said:
Timpul pe care ti-l cere e acelasi, poate mai putin - nu trebuie sa stai sa supraveghezi oala nu stiu cite ore. Iar in majoritatea cazurilor nu e mare surpriza ca ti se face miine foame la ora X. Nu, dar dimineata trebuie sa stai sa pregatesti toate alea ca sa le ai gata seara cand te intorci si eu plec devreme de acasa. In plus nu stiu ce am chef sa mananc de pe o zi pe alta Dupa cum zicea nu se potriveste cu stilul meu de viata modul asta de a gati. Edited by AlexEn, 31 March 2015 - 18:26. |
#26
Posted 01 April 2015 - 08:42
Părere de neofit: învăț să gătesc cu Paprika TV. Avem cursuri de slow cooking, fiind vorba de cam 4-6 ore, cel mult. Am văzut și miel gătit haiducește în deșert. Tot vreo 5-6 ore. Mă gândesc că, în 14 ore, chiar pot apărea ceva germeni de putreziciune. Dar sunt abia în anul 3 al Universității de Gastronomie Aplicată Paprika (UGAP). Când fac gluma asta, deja răsuflată, unii mă întreabă: "asta chiar există?" Nu există, dar nici mâncarea după 14 ore nu cred să mai existe.
|
#27
Posted 01 April 2015 - 09:09
E bine ca ne dam cu parerea despre toate lucrurile! doar suntem un neam de părerişti, tara lui Iocan!
Typical cook time for Crock-Pot® SlowCookers to reach simmer point is 209°F: Low: 7-8 hours to reach the simmer point High: 3-4 hours to reach the simmer point According to the USDA, bacteria are killed at temperatures above 165°F. Ce zice TV Paprika despre asta, e safe sau se umple de germeni (de grau) ? In alta ordine de idei, crock potul a fost livrat in decursul acestei diminetii. Prima sarja o sa fie ceva carne de vita sau de oaie ..inca nu ne-am hotarat. Daca nu mai scriu p-aici, e clar, germenii (de grau) ne-au mancat ficaţii |
#31
Posted 02 April 2015 - 15:58
proxtu, on 31 martie 2015 - 08:25, said:
Invidios aș fi dacă bucătărește LCHF/paleo. Că de bucătărese care fac paste, cartoafe și plăcinte sunt sătul Da, toate-s revoluționare acum. Deci nu mai fierbi carnea la 100+ grade, ca în oală, ci o ții la 60 să se fezandeze doar ? O fi bun pentru cei care gătesc din pasiune și fac tot felul de rețete. |
#32
Posted 02 April 2015 - 16:01
Ei, de sous vide am auzit de la Michael Eades (ProteinPower), deci n-are cum să fie rea
|
#35
Posted 06 April 2015 - 19:21
Cum a iesit? Ce-ai mai pus pe langa rata?
Poate-o fac si eu pt. Paste. |
#36
Posted 06 April 2015 - 21:39
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users