Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Crock pot
Last Updated: Feb 08 2021 17:47, Started by
badsica
, Mar 31 2015 07:58
·
0
#37
Posted 08 April 2015 - 08:53
Nu mai am ce sa pozez
Rata a fost de curte si pot sa spun ca a iesit frageda exact cum iese un pui d-asta de supermarket (adica fff frageda). Am mai gatit acelasi fel de rata si la cuptor clasic dar nu a iesit asa de bine ca asta de la crock pot cu toate ca a stat cel putin 6 ore la coacere. Investitia a meritat! Pe timpul noptii am avul la copt niste teci cu smantana si unt, la pranz o sa le degust. |
#38
Posted 08 April 2015 - 10:34
Sunt curios cum iese niște vită de aia mai ațoasă, nu maturată
|
#39
Posted 08 April 2015 - 10:41
Pai am facut rasol (nematurat) si a iesit foarte bine.
P-aia maturata o strici la crock pot |
#41
Posted 15 April 2015 - 15:29
#42
Posted 15 April 2015 - 15:57
O sa fac niste macrou zilele astea. Pentru ca vreau sa fac un fel de pateu din el, cu unt si ficat de cod. E ideal pe keto. Insa am observat ca diger cam greu macroul cu toate ca am incercat si proaspat cat si congelat gatit in toate felurile.
|
#45
Posted 15 December 2015 - 12:01
Chestie interesanta si as vrea sa-mi iau si eu dar ma intereseaza sa pot seta manual temperatura, adica fara Low si High. Stiti careva vreun model care poate asa ?
Edited by leonardusius, 15 December 2015 - 12:01. |
#46
Posted 19 January 2016 - 18:20
Face miros agregatul ? Emana aburi, miroase toata casa a mancare gatita ?
|
|
#47
Posted 01 February 2016 - 11:59
Am luat agregatul de mai jos:
Aparat de gatit Crock Pot slow cooker 4.7 L, Digital, negru - See more at: http://www.crockpot-...h.GHocHZHH.dpuf In principiu este o oala grea de ceramica foarte bine smaltuita cu capac, incalzita electric intr-un suport (o oala mai mare) de aluminiu imbracat in plastic. Marca americana fabricata in China; se vede si se simte ca o "chinezarie" de teleshopping, pariez ca au marje de 300% la acest produs; cel putin prima data la folosire se incinge si miroase urat plasticaraia de deasupra; panoul de comanda digitala este f. firav si da impresia ca nu rezista prea mult; produsul final a iesit bine, in asteptari, marea jmecherie ar fi consumul redus de electricitate "Consumul redus de energie al slow cooker Crock-Pot echivalează cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul de gătire Low și între 150 și 220W pentru modul de gătire High. În acest fel aparatul este sigur și eficient din punct de vedere al sursei electrice." Edited by overseas, 01 February 2016 - 11:59. |
#48
Posted 15 February 2016 - 11:18
Chinezaria de brand american cu tehnologie dacica (vas ceramic !) face sarmale de exceptie.
|
#49
Posted 14 March 2017 - 20:58
Am doua curiozitati: alimentele in general contin bacterii dar acestea sunt distruse prin preparare termica. Dar la slow cooker nu se distrug. Ce pericole prezinta acest mod de a gati?
2. Este ermetica sau scoate abur si miros in toata casa? Daca gateste 10 ore trebuie sa suport toata ziua mirosul de mancare in camera de camin? |
#50
Posted 28 April 2017 - 16:24
Bacteriile se distrug prin pasteurizare care este un proces legat de timp SI temperatura (exista o temperatura minima de la care porneste, cred ca undeva la 55C). Deci poti sa pasteurizezi la temperatura mica dar cu un timp lung ..sau invers. In concluzie e safe sa mananci din crockpot pentru temperaturile sunt maricele si dureaza peste 1h timpul de preparare. Dar mancarea trebuie racita repede ca de altfel orice alta mancare si pusa la frigider.
Uite aici explicat mai bine. |
#51
Posted 20 September 2017 - 18:48
Asta: https://ro.russellho...cooker-22750-56
Il astept si eu de vreo 3 zile. Am stabilit si care va fi prima reteta = Friptura de vita. Tare sunt curios daca voi manca in sfarsit o carne frageda de vita. Urmeaza poze. |
|
#52
Posted 20 September 2017 - 19:53
Fii atent, am facut duminica.
Bucata cam de 2kg de vita, legata, carne de la gat. Ea era oricum frageda, carne de buna calitate. Am dat'o cu un amestec de al meu de condimente (sare, cimbru, boia de ardei, praf de usturoi) si am pus'o in oala. Asa uscat, fara nimic. Am lasat'o 8 ore si la sfarsit am facut'o "pull beef". A iesit perfect, foarte frageda. Am pus Worcester sos peste amestec si am mai lasat'o vreo o ora. Nu e friptura, dar este o solutie daca vrei carne frageda de vaca. O poti taia felii de vrei, eu o prefer pulled ca dau la copii. |
#54
Posted 08 February 2021 - 17:47
Crockpot sau slowcooker sint cam acelasi lucru. Nu stiu ce e Instapot.
Mie crockpot mi-a dat impresia ca orice ai gati miroase la fel. Il am si acuma dar nu prea-l mai folosesc, in afara cazului in care ar trebui sa fac ceva vita sau oaie batrana. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users