Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Crock pot

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#37
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Nu mai am ce sa pozez :)

Rata a fost de curte si pot sa spun ca a iesit frageda exact cum iese un pui d-asta de supermarket (adica fff frageda).
Am mai gatit acelasi fel de rata si la cuptor clasic dar nu a iesit asa de bine ca asta de la crock pot cu toate ca a stat cel putin 6 ore la coacere.
Investitia a meritat! :)

Pe timpul noptii am avul la copt niste teci cu smantana si unt, la pranz o sa le degust.

#38
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
Sunt curios cum iese niște vită de aia mai ațoasă, nu maturată :)

#39
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Pai am facut rasol (nematurat) si a iesit foarte bine.

P-aia maturata o strici la crock pot :)

#40
Purpura

Purpura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,818
  • Înscris: 14.02.2014
Eu am facut chili soup la crockpot si-a iesit f buna.

#41
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006

 proxtu, on 02 aprilie 2015 - 16:01, said:

Ei, de sous vide am auzit de la Michael Eades (ProteinPower), deci n-are cum să fie rea :D
Deloc nu e :)

#42
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
O sa fac niste macrou zilele astea. Pentru ca vreau sa fac un fel de pateu din el, cu unt si  ficat de cod. E ideal pe keto. Insa am observat ca diger cam greu macroul cu toate ca am incercat si proaspat cat si congelat gatit in toate felurile.

#43
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
E destul de gras și deci greu de digerat

#44
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Nu e din cauza asta.

#45
leonardusius

leonardusius

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 662
  • Înscris: 12.10.2009
Chestie interesanta si as vrea sa-mi iau si eu dar ma intereseaza sa pot seta manual temperatura, adica fara Low si High. Stiti careva vreun model care poate asa ?

Edited by leonardusius, 15 December 2015 - 12:01.


#46
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Face miros agregatul ? Emana aburi, miroase toata casa a mancare gatita ?

#47
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Am luat agregatul de mai jos:
Aparat de gatit Crock Pot slow cooker 4.7 L, Digital, negru - See more at: http://www.crockpot-...h.GHocHZHH.dpuf

In principiu este o oala grea de ceramica foarte bine smaltuita cu capac, incalzita electric intr-un suport (o oala mai mare) de aluminiu imbracat in plastic.
Marca americana fabricata in China; se vede si se simte ca o "chinezarie" de teleshopping, pariez ca au marje de 300% la acest produs; cel putin prima data la folosire se incinge si miroase urat plasticaraia de deasupra; panoul de comanda digitala este f. firav si da impresia ca nu rezista prea mult; produsul final a iesit bine, in asteptari, marea jmecherie ar fi consumul redus de electricitate "Consumul redus de energie al slow cooker Crock-Pot echivalează cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul de gătire Low și între 150 și 220W pentru modul de gătire High. În acest fel aparatul este sigur și eficient din punct de vedere al sursei electrice."

Edited by overseas, 01 February 2016 - 11:59.


#48
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Chinezaria de brand american cu tehnologie dacica (vas ceramic !) face sarmale de exceptie.

#49
tzaq93

tzaq93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,281
  • Înscris: 13.08.2010
Am doua curiozitati: alimentele in general contin bacterii dar acestea sunt distruse prin preparare termica. Dar la slow cooker nu se distrug. Ce pericole prezinta acest mod de a gati?

2. Este ermetica sau scoate abur si miros in toata casa? Daca gateste 10 ore trebuie sa suport toata ziua mirosul de mancare in camera de camin?

#50
whitey

whitey

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 19.01.2004
Bacteriile se distrug prin pasteurizare care este un proces legat de timp SI temperatura (exista o temperatura minima de la care porneste, cred ca undeva la 55C). Deci poti sa pasteurizezi la temperatura mica dar cu un timp lung ..sau invers.  In concluzie e safe sa mananci din crockpot pentru temperaturile sunt maricele si dureaza peste 1h timpul de preparare. Dar mancarea trebuie racita repede ca de altfel orice alta mancare si pusa la frigider.

Uite aici explicat mai bine.

#51
danrogo2001

danrogo2001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 17.06.2006
Asta: https://ro.russellho...cooker-22750-56

Il astept si eu de vreo 3 zile. Am stabilit si care va fi prima reteta = Friptura de vita. Tare sunt curios daca voi manca in sfarsit o carne frageda de vita.
Urmeaza poze.

#52
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
Fii atent, am facut duminica.
Bucata cam de 2kg de vita, legata, carne de la gat. Ea era oricum frageda, carne de buna calitate.
Am dat'o cu un amestec de al meu de condimente (sare, cimbru, boia de ardei, praf de usturoi) si am pus'o in oala. Asa uscat, fara nimic. Am lasat'o 8 ore si la sfarsit am facut'o "pull beef". A iesit perfect, foarte frageda. Am pus Worcester sos peste amestec si am mai lasat'o vreo o ora.
Nu e friptura, dar este o solutie daca vrei carne frageda de vaca. O poti taia felii de vrei, eu o prefer pulled ca dau la copii.

#53
ingerulol

ingerulol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 993
  • Înscris: 11.09.2006
Deci SlowCooker , Crock pot sau Instapot ?

#54
jafo

jafo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 703
  • Înscris: 06.11.2005
Crockpot sau slowcooker sint cam acelasi lucru. Nu stiu ce e Instapot.
Mie crockpot mi-a dat impresia ca orice ai gati miroase la fel. Il am si acuma dar nu prea-l mai folosesc, in afara cazului in care ar trebui sa fac ceva vita sau oaie batrana.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate