Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 

Crock pot

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#19
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
Sper că nu pe ăla mic-mic.

#20
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Nu sunt chiar asa de zgarcit :lol:
L-am luat pe ala de 4.7l care are 31 x 35 x 26 cm.

#21
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Vezi pe adihadean.ro, are vreo 2-3 teste / retete cu masinaria asta.

#22
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Mersi, de la el am aflat ca s-a lansat si in Romania :)

#23
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 AlexEn, on 31 martie 2015 - 11:13, said:

Am vrut si eu sa iau o oala din asta dar mi se pare ca cere prea mult timp tot procesul de gatit. Nu se potriveste cu stilul meu de viata, nu am timp sa astept 6-8 ore pana se face mancarea.

Timpul pe care ti-l cere e acelasi, poate mai putin - nu trebuie sa stai sa supraveghezi oala nu stiu cite ore. Iar in majoritatea cazurilor nu e mare surpriza ca ti se face miine foame la ora X.

 gumball3000, on 31 martie 2015 - 11:17, said:

Ti se strica mancarea in oala pana se face.

Daca te referi ca anumite produse perisabile (mai ales carnea) se strica la 30 grade mai repede decit la 5 grade nu e valabil si ca la 60-70+ grade se strica mai repede decit la 30 grade. Dimpotriva. Sint retete care vor si mai mult de o zi si e super-ok.

Orice scula luati e preferabil sa fie una cu reglaj digital in grade (chiar fractiuni de grad) si care chiar sa fie cit de cit de incredere (vedeti review-uri, etc).

#24
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005

 badsica, on 31 martie 2015 - 12:21, said:

Mersi, de la el am aflat ca s-a lansat si in Romania Posted Image

Foarte bine. Vezi ca gasesti la Lidl pulpe de rata ieftine, poti face un confit de canard, asa, ca sa testezi jucaria :)

#25
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,920
  • Înscris: 18.12.2007

 f300, on 31 martie 2015 - 12:27, said:

Timpul pe care ti-l cere e acelasi, poate mai putin - nu trebuie sa stai sa supraveghezi oala nu stiu cite ore. Iar in majoritatea cazurilor nu e mare surpriza ca ti se face miine foame la ora X.


Nu, dar dimineata trebuie sa stai sa pregatesti toate alea ca sa le ai gata seara cand te intorci si eu plec devreme de acasa. In plus nu stiu ce am chef sa mananc de pe o zi pe alta :D
Dupa cum zicea nu se potriveste cu stilul meu de viata modul asta de a gati.

Edited by AlexEn, 31 March 2015 - 18:26.


#26
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Părere de neofit: învăț să gătesc cu Paprika TV. Avem cursuri de slow cooking, fiind vorba de cam 4-6 ore, cel mult. Am văzut și miel gătit haiducește în deșert. Tot vreo 5-6 ore. Mă gândesc că, în 14 ore, chiar pot apărea ceva germeni de putreziciune. Dar sunt abia în anul 3 al Universității de Gastronomie Aplicată Paprika (UGAP). Când fac gluma asta, deja răsuflată, unii mă întreabă: "asta chiar există?" Nu există, dar nici mâncarea după 14 ore nu cred să mai existe.


#27
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
E bine ca ne dam cu parerea despre toate lucrurile! doar suntem un neam de părerişti, tara lui Iocan! :lol:


Typical cook time for Crock-Pot® SlowCookers to reach simmer point is 209°F:
Low: 7-8 hours to reach the simmer point
High: 3-4 hours to reach the simmer point

According to the USDA, bacteria are killed at temperatures above 165°F.

Ce zice TV Paprika despre asta, e safe sau se umple de germeni (de grau) ?

In alta ordine de idei, crock potul a fost livrat in decursul acestei diminetii.
Prima sarja o sa fie ceva carne de vita sau de oaie ..inca nu ne-am hotarat. Daca nu mai scriu p-aici, e clar, germenii (de grau) ne-au mancat ficaţii Posted Image

#28
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Prima sarja, 10ore.

Attached Files



#29
Purpura

Purpura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,818
  • Înscris: 14.02.2014
Care naiba e diferenta intre crockpot si slow cooker?

#30
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Crock pot-ul este un slow cooker :)

#31
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,457
  • Înscris: 04.05.2006

 proxtu, on 31 martie 2015 - 08:25, said:

Invidios aș fi dacă bucătărește LCHF/paleo. Că de bucătărese care fac paste, cartoafe și plăcinte sunt sătul :D
Da, toate-s revoluționare acum. Deci nu mai fierbi carnea la 100+ grade, ca în oală, ci o ții la 60 să se fezandeze doar ?
O fi bun pentru cei care gătesc din pasiune și fac tot felul de rețete.
60 grade e o temperatura bună sa faci carnea sous vide... Da' pentru aia trebuie niște aparatura speciala s-o faci cum trebuie. Sunt curios cum ar ieși un mușchi de vita la croco ala....

#32
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
Ei, de sous vide am auzit de la Michael Eades (ProteinPower), deci n-are cum să fie rea :D

#33
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Asa a iesit rasolul :D  fraged si gustos.

Attached Files



#34
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,616
  • Înscris: 23.03.2010
Rață...fara portocale Posted Image

Attached Files



#35
Purpura

Purpura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,818
  • Înscris: 14.02.2014
Cum a iesit? Ce-ai mai pus pe langa rata?

Poate-o fac si eu pt. Paste.

#36
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005

 badsica, on 06 aprilie 2015 - 19:12, said:

Raţă...fara portocale Posted Image

Portocala n-are ce cauta in povestea aia :)
As aprecia totusi o poza cu sectiunea, adicatelea carnea taiata si pozata din lateral. Acolo se vede cat de frageda e.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate