Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT
 Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...
 [unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ
 

Ce ai mancat azi?

* * * * - 31 votes
  • Please log in to reply
40963 replies to this topic

#33229
DANANDREI2001

DANANDREI2001

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,646
  • Înscris: 10.08.2009
In afara de sare de himalaya si aia normala la diferite chestii - friptura, rosii de alea bune,borodinski cu unt  folosesc sare de Guerande.
E mai grunjoasa da n-o macin, imi place cum crantane in dintiPosted Image

Edited by DANANDREI2001, 19 January 2022 - 13:39.


#33230
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007
Eu am descoperit ca pt steakuri merge f bine o sare de-aia mare cu chipotle (chiar acuma am cautat pt prima data sa vad ce inseamna :)) ), sau cu vin rosu. Dau o aroma extraordinara unei fripturi ca a lui nestor.

#33231
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,362
  • Înscris: 03.08.2004
Pentru friptura folosesc fulgi de sare Maldon, pentru masa Guerande in rasnita iar in mancare Salrom gema marunta. Mai am in dulap  vreo 10 feluri de sare (de Himalaya, roz, neagra, cu arome etc) dar zac acolo neatinse.

#33232
tuvosip

tuvosip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 20.02.2015
eu de obicei sare iodata pun in mancare, aia de mare voi la ve mancari o folositi?

Edited by tuvosip, 19 January 2022 - 16:06.


#33233
BaXXXon

BaXXXon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,085
  • Înscris: 10.08.2021
O salatica cu ton ( fara sare ) si-o berica Posted Image

Attached Files



#33234
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,525
  • Înscris: 13.10.2010
Eu m-am indragostit de risotto dres cu gorgonzola - aici fusion de mare exceptie, praz, trufe si gorgonzola
Attached File  20220120_184908.jpg   159.91K   44 downloads
Pe om il chinuie talentul la o tochitura
Attached File  IMG-20220120-WA0002.jpg   192.01K   66 downloads
Iar la serviciu avem un coleg nou, f tanar, proaspat inginer, de care e tare mandra iubita lui. Asa ca azi, de ziua lui, i-a adus un cadou
Attached File  IMG-20220120-WA0001.jpg   292.94K   80 downloads

Edited by canarel, 20 January 2022 - 19:14.


#33235
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
Ingineru', tot inginer: sa masuram, sa cantarim, hahahaha

sau si cantarul e comestibil? :)))

frumos gest, bravo ei

#33236
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,525
  • Înscris: 13.10.2010
sunt asa de dragalasi amandoi! ma emotioneaza tineretea lor Posted Image

#33237
dariuscha

dariuscha

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,554
  • Înscris: 14.04.2008
Da, “tare mandra” e putin spus, i-a trecut si numele si prenumele!😀  Amuzant e ca m-am prins greu ce e cu portocalele alea acolo.

Si la subiect: salata cu ton, supa crema de legume, clatite cu dulceata de lapte.



#33238
OrinocoFlow

OrinocoFlow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 02.10.2021
Prinzul, mancare indiana: dahl, orez, pui tavalit cu diverse seminte si mirodenii gen fenicul, mustar negru, chimen etc. foarte bun si aromat.

Dar, piesa de rezistenta: bomboneeele.
Mai nene, ce alcool tare au astea in ele Posted Image recomand.

Attached Files



#33239
BaXXXon

BaXXXon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,085
  • Înscris: 10.08.2021
Bombonelele alea is viciul meu , permanent Posted Image

#33240
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,632
  • Înscris: 06.03.2005
Limba cu ciuperci si cartofi, sos de smantana inainte de bagat la cuptor.

Attached Files



#33241
pedros_2005

pedros_2005

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 03.12.2007
Burgeri cu cartofi prajiti (in untura, bineinteles)...

Attached Files



#33242
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007
N-am mai mancat cartofi prajiti cred ca de mai bine de doi ani, si nici nu mi-e pofta.... prajiti in untura am mancat o data in ultimii 15-17 ani, cand am fost la Restaurantul lui Chef Hadean la Oradea.
Cand aveam untura acasa nu-mi placeau cartofii facuti asa, acum parca as mai incerca din cand in cand.

#33243
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,510
  • Înscris: 21.04.2014
Canarel, in loc de praz si trufe, eu as fi combinat risotto de gorgonzola cu niste pere sotate in unt + miere si garnisite cu miez de nuca prajit.

Pedros_2005, ai deschis cutia cu nostalgii. L-am intrecut pe Giuliani. De 6 ani n-am mai mincat cartofi prajiti in untura. Obisnuiam sa-i fac sarladaise (prajiti in untura de rata).

https://forum.softpe...8#entry19253557

Azi am zis sa vad ce-am pierdut in 2021 si sa intru in rind cu gurmanzii de pe TikTok. Asa ca am incercat pasta penne cu sos de feta si rosioare coapte, despre care vuieste tot internetul, numai eu, fudula de urechi, n-am auzit de aceasta pina la Craciunul de anul trecut. Ca parere personala, nu e rea la gust. Dar sa stau sa pescuiesc pielitele de rosioare din sosul cremos, nu ma mai vad facind decit peste vreo doua decenii. :P :lol:

Attached File  IMG_20220121_125438.jpg   181.83K   33 downloads

#33244
BaXXXon

BaXXXon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,085
  • Înscris: 10.08.2021
Somon cu frunze de busuioc si niste masline verzi in loc de lamaie Posted Image

Attached Files

  • Attached File  papa.jpg   135.34K   33 downloads


#33245
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,525
  • Înscris: 13.10.2010

 honeybee, on 21 ianuarie 2022 - 15:11, said:

Canarel, in loc de praz si trufe, eu as fi combinat risotto de gorgonzola cu niste pere sotate in unt + miere si garnisite cu miez de nuca prajit.

Posted Image Posted Image Posted Image tu esti Honeybee, io n-am gusturi asa de rafinate.
Ar manca omu' meu asa ceva... tu ce crezi?

ce zici tu ar fi desert sau...?


mie mierea nu-mi place deloc, am mai zis..

#33246
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015
Supă și cartofi copți, apoi prăjiți in tigaie, cuburi, cu ochiuri, tot în unt și roșii.

Edited by Vlad_22, 21 January 2022 - 16:33.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate