Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Apr 18 2024 15:42, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#33247
Posted 21 January 2022 - 17:24
Eu tot zic că vreau să slăbesc...Rămân doar cu vorbele că voință nu am...Așa că azi am avut parte de supa cremă de ciuperci la care nu puteau lipsi niste crutoane..Bun.
|
#33248
Posted 21 January 2022 - 17:29
#33249
Posted 21 January 2022 - 17:53
richelieu, on 21 ianuarie 2022 - 17:29, said:
Poți folosi sirop de arțar . Și nu, nu ar fi desert, produsul final nu ar fi foarte dulce, doar ușor dulceag. sau agave, ca de-asta am in stoc. Rich, nu-i de mine, mai incerc si io una-alta, dar asta chiar nu m-ar satisface. Hbee ma tachineaza, stie ea ca nu-s cu de-astea. |
#33250
Posted 21 January 2022 - 18:06
Constantin1975, on 21 ianuarie 2022 - 17:24, said:
Eu tot zic că vreau să slăbesc...Rămân doar cu vorbele că voință nu am...Așa că azi am avut parte de supa cremă de ciuperci la care nu puteau lipsi niste crutoane..Bun. acusi se fac doua saptamani fara zahar industrial, doar fructoza din fructe (doar o portocala pe zi si un mar sau o banana) si azi spre suprinderea mea am observat ca am slabit un kg. Nu e mult, dar e un inceput. Mai am inca 4 de dat jos si sper sa o tin tot asa, cu doar 2 mese pe zi, si alea intre orele 13-19...inceputul e greu, mai ales primele trei zie, dar dupa aia e din ce in ce mai usor. Iti tin pumnii sa poti fi consecvent |
#33251
Posted 21 January 2022 - 18:26
#33252
Posted 21 January 2022 - 18:40
jambonu' vietii, daaa
mie mi-ar fi trebuit curaj sa pun pere caramelizate, sau cum ai zis tu acolo, peste pilaful omului si sa i le pun in fata. pentru el, oricum tot un pilaf ar fi fost. Edited by canarel, 21 January 2022 - 18:43. |
#33253
Posted 21 January 2022 - 18:57
#33254
Posted 21 January 2022 - 20:33
Cea mai buna pizza din ultimii doi ani.
Attached Files |
#33255
Posted 22 January 2022 - 01:15
DANANDREI2001, on 19 ianuarie 2022 - 13:38, said:
In afara de sare de himalaya si aia normala la diferite chestii - friptura, rosii de alea bune,borodinski cu unt folosesc sare de Guerande. E mai grunjoasa da n-o macin, imi place cum crantane in dinti Io o sa mor curand, cu diploma de biochimist in mana . Sarea e NaCl si e alba ca zapada. Orice culoare vine de la altceva: ori oleaca de pamant, ori roca, ori saruri ale altor metale. Sarea de mare e intotdeauna alba, daca a fost produsa corect. Asta cu Himalaya e cea mai tare, o locatie mai exacta avem si noi? Am cautat compozitia si e trecuta doar clorura de sodiu, fiindca celelalte elemente sunt sub 2% si legea nu ii obliga sa le treaca pe eticheta. |
#33256
Posted 22 January 2022 - 01:46
Aia roz e din pakistan.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/h23rF0xrhTE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Am si eu sare d-asta, daca am supravietuit cumparind seminte prajite cu un leu de la tigani n-oi muri de la sare Eu cred ca singura dferenta intre diferite feluri de sare e marimea granulelelor, si e important. Restul e fix la fel. Edited by vrajitoruldinoz, 22 January 2022 - 01:46. |
|
#33257
Posted 22 January 2022 - 02:20
giuliani, on 21 ianuarie 2022 - 14:12, said:
N-am mai mancat cartofi prajiti cred ca de mai bine de doi ani, si nici nu mi-e pofta.... prajiti in untura am mancat o data in ultimii 15-17 ani, cand am fost la Restaurantul lui Chef Hadean la Oradea. Cand aveam untura acasa nu-mi placeau cartofii facuti asa, acum parca as mai incerca din cand in cand. Ce ardelean esti tu? Cum sa nu-ti placa? Cea mai buna reteta de cartofi prajiti este de-a lui Hadean (nu zic ca e inventata de el, dar acolo am descoperit-o): Cartofii prajiti la temperatura mica in untura, cat sa se inmoaie. Apoi pusi la scurs. Apoi aruncati in baie de ulei, la temperatura mare, sunt gata in max 5 minute. Sunt cei mai buni cartofi prajiti pe care i-am facut si nici nu poti manca un lighean intreg, cum se inatmpla de obicei. |
#33259
Posted 22 January 2022 - 08:35
Eu prajesc in untura, la temperatura mare cartofii ( pre )fierti inainte, taiati grosier si avut grija sa intrerup fierberea cand sunt la ~ 50% din timpul de fierbere.
Racirea temeinica ( daca se poate chiar congelarea) inainte de prajire e deasemenea obligatorie. Edited by tioopedi, 22 January 2022 - 08:37. |
#33260
Posted 22 January 2022 - 14:38
A02F5063-95DC-4552-BAFA-5CFC611C0CCC.jpeg 307.86K
45 downloads
B7E882C4-E129-48FF-8270-3F46E8BF3489.jpeg 310.69K
46 downloads
|
#33261
Posted 22 January 2022 - 15:09
Aprilia, on 22 ianuarie 2022 - 01:15, said:
Io o sa mor curand, cu diploma de biochimist in mana . Sarea e NaCl si e alba ca zapada. Orice culoare vine de la altceva: ori oleaca de pamant, ori roca, ori saruri ale altor metale. Sarea de mare e intotdeauna alba, daca a fost produsa corect. Asta cu Himalaya e cea mai tare, o locatie mai exacta avem si noi? Am cautat compozitia si e trecuta doar clorura de sodiu, fiindca celelalte elemente sunt sub 2% si legea nu ii obliga sa le treaca pe eticheta. Attached Files |
|
#33262
Posted 22 January 2022 - 15:11
M-am jucat de-a Naarghita prin bucatarie si a iesit un curry de pui cu ananas si orez integral.
IMG_20220122_131708.jpg 161.31K 27 downloads |
#33263
Posted 22 January 2022 - 15:54
Și dacă tot sunt la inceput de cura de slăbire astăzi am gătit o supa de varză murată adaptata la gustul meu ...Chiar neașteptat de bună și sățioasă..aducă umple stomacul și potolește piticii de pe creier care cer mâncare toată ziua...
|
#33264
Posted 22 January 2022 - 15:56
BaXXXon, on 22 ianuarie 2022 - 15:09, said: Deci sa nu mai manc de asta ? Maninca sanatos, dar sa nu faci ca mine si sa pui juma' de borcanel odata ! Intr-o zi, la cina, mi s-a parut ca niste cartofi fierti mai aveau nevoie de putina sare si m-am apucat rapid sa invirt de risnita. Si nu stiu cum s-a facut, dar s-a desfiletat capacelul si m-am trezit cu un munte de sare in farfurie. Atunci m-am jurat ca nu mai sustin economia pakistaneza, cit traiesc ! Si mi-am cumparat alte otravuri colorate: smoked sea salt & hawaiian red salt. IMG_20220122_143330.jpg 228.14K 27 downloads |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users