Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...
 Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat
 Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate
 Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?
 

Dacii, obiceiuri si traditii

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
11018 replies to this topic

#3349
leogoto

leogoto

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,001
  • Înscris: 01.12.2010

View PostMount_Yermom, on 17th May 2011, 18:10, said:

Pentru nea Florica sunt ungur, pentru matale merg in patru labe. Voi sa fiti sanatosi!




That showed the closed genetic kinship along the maternal lineage between the three old individuals from Costișa and some individuals found in other archeological sites dated from the Bronze and Iron Age. We also should note that the point mutations analyzed above are also found in Romanian modern population (our unpublished data), suggesting that some old individuals from the human populations living on the Romanian land in the Bronze and Iron Age, could participate to a certain extent in the foundation of the Romanian genetic pool.

QED

Studiul e studiu, nimeni nu se oboseste sa-l citeasca. Se citesc doar titlurile din ziare. Rezulta concluzii inepte. Tobele dacomaniacilor rasuna-n noapte.

Tu te-ai obosit, dar cred ca doar fizic. Poate si intelectual, cand ai pus litere de marimea autobuzului (ai probleme cu vederea cumva?). Nenea Rodewald (care e domnul cu eprubetele si rezultatele computerizate) a tinut prelegerea citata in 2010, cand banuiesc ca avea la indemana ceva mai multe date decat cele pe care le-ai descifrat mai sus si ti-ai zis "ia sa arat si la lume cate vorbe pe engleza recunosc eu".
Si vezi ca in celalalt pedeef zice cum ca italienii si albanezii descind din bastinasii care in secolele 10-7 BC misunau pe la Zimnicea, Smeeni, Candesti, Cioinagi-Balintesti, Gradistea-Coslogeni si Sultana-Malu Rosu, si nu invers.

PS: vezi ca mai sus am pus o intrebare, nu am zis ca esti patruped. Posibilitate =/= certitudine.
Bonus - fiindca desi nu intelegi chiar tot ce citesti, dar baremi faci eforturi:
Attached File  Trinkaus___al.___Early_modern_human_cranial_remains___Pestera_cu_Oase.pdf   337.83K   4 downloads

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 18:24, said:

... vorbeste de influente din Italia, tara Bascilor sau Anatolia...
Ultima data cand te-ai sfortat sa buchisesti pe englezeste ai reusit sa dai ca sursa o vrajitoare care povestea despre cum sa dai in bobi cu rune... nici acuma n-ai prea nimerit-o, e tot ce am rabdare sa iti povestesc...

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 18:24, said:

Adica exact ghiveciul de care iti vorbeam eu, unde e noutatea in afara de istericalele ziaristilor crescuti in ferma avicola de pui fatati vii ai lu` Cristoiu? Omu` nu spune nimic nou, originea romana nu consta doar in genetica, romanii erau ca noi, pestriti genetic (unii erau chiar negri).
Deci care e noutatea? Iar puii lui Cristoiu, nascuti vii, incep sa moara pe capete.
...fiindca daca ai fi in stare, sau ai avea bunavointa sa pricepi, ti-as povesti, zau de nu. Dar, fiindca asa de pasionat esti de puii lui Cristoiu incat ti-ai pus unul chiar in avatar, mai multe vorbe chiar sunt de prisos.

#3350
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006

View Postleogoto, on 17th May 2011, 18:31, said:

...fiindca daca ai fi in stare, sau ai avea bunavointa sa pricepi, ti-as povesti, zau de nu.

Mai bine povesteste-ne de ce e o asa mare diversitate genetica pe teritoriul Romaniei.

#3351
Mount_Yermom

Mount_Yermom

    my other ride is yermom

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,346
  • Înscris: 09.05.2010

View Postleogoto, on 17th May 2011, 18:31, said:

PS: vezi ca mai sus am pus o intrebare, nu am zis ca esti patruped. Posibilitate =/= certitudine.
Bonus - fiindca desi nu intelegi chiar tot ce citesti, dar baremi faci eforturi:
Attachment Trinkaus..._cu_Oase.pdf

In this context, it is of note that Oase1 exhibits a very wide ramus, unilateral lingular bridging of the mandibular foramen, and in particular, exceptionally large distal molars for a Late Pleistocene human (Trinkausetal.,2003). It therefore combines a derived early modern morphology with archaic Homo features and, possibly, a Neandertal trait.


Iecsplica-le atunci lu' lupu, cristianity, raman si nea Florica ca [cacofonie involuntara, n-am gasit alta rima] ca acu' 30.000 de ani "pe-un picior de rai" traiau niste hominizi destul de suspecti, probabil starmosii vostri, ai tuturor. De bipezi erau bipezi, asta e sigur.

#3352
marcuzzzo

marcuzzzo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,660
  • Înscris: 12.12.2008
Cine deci sta la baza oricarui popor din lume? maghiarul sau getodacul?
Chestia cu Obama este superba...imi pufneste rasul cand o citesc! ahahahah! :-)))

#3353
leogoto

leogoto

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,001
  • Înscris: 01.12.2010

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 18:49, said:

Mai bine povesteste-ne de ce e o asa mare diversitate genetica pe teritoriul Romaniei.
Din materialul beton (ca toate materialele pe care le prelucrezi de altfel):

Quote

"Din Atlasul antropologic al Banatului (2004), realizat de cercetatorii Elena Radu si Cristiana Glavce, am aflat ca banatenii au o conformatie brahicefalica ce da aspectul de cap turtit, caracteristica specifica de regula popoarelor mongoloide (turci, mongoli, laponi)."
[...]
Academicianul Cristiana Glavce (foto), afirma ca variabilitatea umana nu este atat de mare pentru a spune ca moldovenii sunt complet diferiti de banateni.
“Cei din Banat sunt mai robusti, cu niste caractere tipice spre vestul Europei."
Deci cum e pana la urma? Tie runele magice ce iti arata?

View PostMount_Yermom, on 17th May 2011, 19:26, said:

In this context, it is of note that Oase1 exhibits a very wide ramus, unilateral lingular bridging of the mandibular foramen, and in particular, exceptionally large distal molars for a Late Pleistocene human (Trinkausetal.,2003). It therefore combines a derived early modern morphology with archaic Homo features and, possibly, a Neandertal trait
acu' 30.000 de ani "pe-un picior de rai" traiau niste hominizi destul de suspecti, probabil starmosii vostri, ai tuturor

Nu si ai tai? Da' asa din estimarile tale proprii si personale, neamul tau de unde provine? Caci sincer sa fiu, la modul la care tu si baietii din turma puneti problema, daca nu sunteti deja la Aven Amentza, ar trebui sa depuneti CV-uri sa va angajeze.

NOTA BENE: Sper sa nu intelegi gresit, mai sus am folosit cuvantul turma ca si latinism, caci stiu ca va plac latinismele:

Quote

turma (genitive turmae); a troop, squadron of cavalry (in general) a troop, crowd, company, throng, band, body

Edited by leogoto, 17 May 2011 - 19:39.


#3354
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006

View Postleogoto, on 17th May 2011, 20:38, said:

Deci cum e pana la urma?

Suntem o populatie amestecata genetic.


Old human populations from the Bronze and Iron Ages from Romania have shown closer genetic relationship to Turks of indo-European origin, but also with modern Romanian, Greek and Italian populations,

-         Modern Romanians were genetically closer to modern Bulgarians and Greeks.


http://www.rjrd.ro/node/91

Cum spuneam cu alta ocazie, in Balcani toti s-au iubit intre ei. :naughty:

Acum 1000 si ceva de ani in Romania de azi si Bulgaria de azi traia acelasi amestec de (traco)-romanici, slavi si condimente turanice.

Teoria pânzelor de populație a lui P. P. Panaitescu reprezintă una dintre încercările – în parte reușite – de a explica coexistența într-un teritoriu geografic restrâns a mai multor grupuri etnice și mai ales interacțiunea la nivel cultural dintre acestea. Totodată analiza descoperirilor a creat și numeroase controverse purtate atât pe tărâmul disputelor științifice, dar mai ales pe cel al politicii. Acesta din urmă a generat impunerea unor axiome istorice față de care cercetarea românească trebuia să se raporteze și de la care trebuia să pornească în analizele viitoare. (partea asta ar trebui sa o boldez cu rosu sa le intre in cap alora care isi imagineaza ca slavii nu ne-au influentat profund si vor sa imi spuna ca toate slavismele sunt de fapt.... dacisme :thumbup: ).

În concluzie pe teritoriul intracarpatic transilvănean în intervalul cronologic cuprins între secolele IX-XII avem de a face cu mai multe arii culturale ce definesc mai multe elemente etnice.

.....

În opinia noastră necropolele din grupul Mediaș marchează momentul de topire a celor două pânze de populație  - așa cum definea P. P. Panaitescu coexistența unor grupuri etnice în același teritoriu – slavii și romanicii.


http://arheologie.ul...ic/articol1.htm



View Postleogoto, on 17th May 2011, 20:38, said:

Nu si ai tai? Da' asa din estimarile tale proprii si personale, neamul tau de unde provine?

Ti se pare cumva ca semanam cu asta?

[ http://www.infoniac.com/uimg/first-european-human-rebuilt.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


El e unul din aia de acum 40 000 de ani care traiau pe acilea. Ca avem ceva gene/mitocondrii/ADN de la populatia asta, e perfect logic si plauzibil, numai ca nu doar noi avem, toata europa descinde din ei. Oamenii au venit in Europa trecand pe aici, e logic dar pe urma au trecut 10 de valuri de migratii, sa spui ca aia de acum 40 000 de ani sunt aceiasi cu neoliticii si apoi aceiasi cu tracii si in final aceiasi cu noi cei de azi, e o tampenie. Asa procedeaza si ungurii care spun ca ei au fost primii europeni, in realitate e vorba de acelasi spatiu unde au evoluat niste culturi pe care le impartim cu tarile vecine.

Uite culturile neolitice in Europa

[ http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/06/2/7/2/91939062030204850.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

De ce noi am fi mai indreptatiti decat sarbii sau ungurii sa ne mandrim cu civilizatiile alea cand ele nu apartin exclusiv niciunuia din popoarele de azi? Cultura Vinca Turdas de care tine si situl Schela Cladovei, se intindea pana la Egeea, Hamagia tinea pana la Istanbul, Cucteni il impartim cu Ucraina. Sa iti fac un desen sau ai prins ideea?

#3355
mirceavoda

mirceavoda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,466
  • Înscris: 08.11.2010
ce amestec este?
Toți sînt amestecați.
Amestec a fost și în epoca de piatră.
Tot din daci ne tragem.Erau și ei amestecați atunci.
Neamțul acela spune altceva și aduce probe.Tu aduci vorbe urîte.
Ai numărat tu 10 valiuri de migrații? Nu au fost 8 și jumătate?
Ești pus pe denigrat. Am prins de mult ideea ta fixă.

#3356
marcuzzzo

marcuzzzo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,660
  • Înscris: 12.12.2008
Am revenit dupa aproape doua saptamani iar observ ca lucrurile nu s-au schimbat esential.
Matale mai esti aici sa bati campii despre daci de la care nu stii nimic.
Habar n-ai,esti doar un mosneag nemernic care se umfla in piept ca stie dar esti cu totul necunoscator in discutia asta.
Ar fi mai bine sa te lasi sa-ti revarsi gogomaniile pe la forumuri.

#3357
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006

View Postmirceavoda, on 17th May 2011, 22:14, said:

Neamțul acela spune altceva și aduce probe.

Pai neamtu` ala le zice bine numai ca voi trageti concluzii tembele. Chiar si in articolul ala de ziar vorbeste despre mutatiile genetice produse in vremea ocupatiei romane.

View Postmirceavoda, on 17th May 2011, 22:14, said:

Tot din daci ne tragem.

+ colonisti romani (adica celti, iliri, italici, sirieni, greci, lista e lunga) + slavi + altii. Care e noutatea si marea descoperire?

#3358
lupu2

lupu2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,908
  • Înscris: 01.11.2007

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 22:25, said:

Pai neamtu` ala le zice bine numai ca voi trageti concluzii tembele. Chiar si in articolul ala de ziar vorbeste despre mutatiile genetice produse in vremea ocupatiei romane.



+ colonisti romani (adica celti, iliri, italici, sirieni, greci, lista e lunga) + slavi + altii. Care e noutatea si marea descoperire?

Cam toata lumea si-a dat seama ca nu intelegi mare lucru in engleza, dar ma gandeam ca poate in rom^na esti in stare. Se pare ca nu, ori e ceva cu dresajul perfect ce vi se face in turma ori chiar ai anumite probleme de intelegere a unui text simplu, ti se intuneca sau blocheaza orice nu bate cu ce "stii" tu.

Mai incearca un pic, trage aer in piept, bea o gura de apa, si vezi ce spune neamtul. Incep cu ceva simplu, ca la copii si avansam apoi

<<O Evă mitocondrială din Tracia se află la originea românilor.>>

<<Comunicarea lui (a neamtului) s-a numit “Originea poporului român – de la mit la realitate”. “Mitul este originea latină. Strămoșii românilor, care aveau acest fond genetic, trăiau aici cu peste 5000 de ani în urmă.>>

<<Există însă și elemente genetice comune cu populațiile din Anatolia, unde au trăit hitiții (si traco-frigienii mai adaug eu), cu grecii, cu italienii și cu bascii. Profesorul Alexander Rodewald conduce un colectiv care a făcut studii genetice pe oseminte vechi și actuale din România pentru a stabili originea poporului român.>>

<<Cu toate că au avut loc mutații importante, provocate de migrațiile din epoca fierului, după invazia romană și a popoarelor migratoare, mai ales a slavilor, chiar dacă s-au produs mixturi etnice în perioada cuceririi otomane, totuși elementele genetice dominante sunt de origine traco-dacică. Același lucru a fost dovedit și prin cercetările genetice ale doamnei Georgeta Cardoș, cercetător științific biolog la Institutul Național de Cercetare “Victor Babeș”, care a investigat mormintele domnitorilor moldoveni de la Rădăuți. Geneticienii au demonstrat astfel că urmașii lui Bogdan I nu erau cumani, așa cum susțineau recent unii istorici din țara noastră.>>

Asta e cel mai recent si mai modern studiu, apropo.

#3359
CMVD

CMVD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,482
  • Înscris: 31.01.2010

View PostMount_Yermom, on 17th May 2011, 15:35, said:

1. Urmasii tracilor invadand Britania din sudul Scandinaviei? Hmmm, lasa-ma sa ghicesc... VIKINGII ?!

Vikingii..?? Chiar deloc..

View PostMount_Yermom, on 17th May 2011, 15:35, said:

2. Chestia cu Obama prefer s-o trec sub tacere. Este mai mult decat pot suporta.

LOL

View PostMount_Yermom, on 17th May 2011, 15:35, said:

3. Banuiam ca nu culegi capsuni dar, pentru mine, tot capsunar esti. Ma rog, alta era ideea - un coleg de forum, capsunar de-al tau, ne-a facut capu' patrat acu' ceva vreme cu getii/gotii ajunsi in Hispania - Dovada? Niste ciudati care topaiau un fel de "capra" in sube de oaie pe malul raului Galician Silisio [adica, Jiu, daca nu te-ai prins]

Intrebarea e: te-am evaluat corect, esti din acelasi aluat?

Mersi de simpatie..daca la asa nivel se discuta apoi nu ai decât sa vii cu argumente (doar cu ele poti dezbate serios).

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 15:46, said:

Mmm, no, not realy, erau inruditi cu tracii.

Asta e bomba.. :lol:

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 18:49, said:

Mai bine povesteste-ne de ce e o asa mare diversitate genetica pe teritoriul Romaniei.

Din cauza invaziilor asa cum s-a petrecut într-o mare parte din europa.

View Postmarcuzzzo, on 17th May 2011, 19:43, said:

Cine deci sta la baza oricarui popor din lume? maghiarul sau getodacul?

Tracii,Celtii si Germanicii antici au fost principalele grupuri care au dat nastere principalelor popoare din Europa.

Edited by CMVD, 17 May 2011 - 23:12.


#3360
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006

View Postlupu2, on 17th May 2011, 23:42, said:

<<O Evă mitocondrială din Tracia se află la originea românilor.>>

<<Comunicarea lui (a neamtului) s-a numit ?Originea poporului român ? de la mit la realitate?. ?Mitul este originea latină. Strămoșii românilor, care aveau acest fond genetic, trăiau aici cu peste 5000 de ani în urmă.>>

Orice copil mai mare de 7 ani stie ca are 2 parinti si nu doar unul (Eva de care spune neamtul). E perfect logic ca o parte din stramosii nostri biologici sa fi trait aici cu 5000 de ani in urma dar nu toti si nu se pot absolutiza proportiile (asta banuind ca s-ar putea estima macar desi ma indoiesc). Markerii astia genetici doar traseaza niste directii (spun cine cu cine nu spun cand si cum), nu dau si cifre, un copil poate mosteni anumite gene de la unul din parinti dar asta nu inseamna ca celalalt nu ii e parinte sau nu mosteneste si de la ala altele, asa e si cu markerele genetice dar taranii nu pricep si se arunca cu capul inainte.

View Postlupu2, on 17th May 2011, 23:42, said:

<<Există însă și elemente genetice comune cu populațiile din Anatolia, unde au trăit hitiții (si traco-frigienii mai adaug eu), cu grecii, cu italienii și cu bascii.

Adica locurile de unde au fost adusi colonistii.

View Postlupu2, on 17th May 2011, 23:42, said:

<<Cu toate că au avut loc mutații importante, provocate de migrațiile din epoca fierului, după invazia romană și a popoarelor migratoare, mai ales a slavilor

Am subliniat esentialul si am eliminat ingerintele autorilor articolului care se lasa dusi de val fara sa inteleaga prea bine cum e cu genetica asta. Daca ai prins ideea cu "Eva", te intreb cine era "Adam" sau "Adamii"?
Neamtul spune ca a existat continuitate genetica dar asta nu exclude diversitatea de markere adusa de alti stramosi in afara de Eva `ceea, dimpotriva, chiar aminteste de ei dar voi vedeti numai ce vreti si inghititi galuste telenovestice pe nerumegate.

View PostCMVD, on 18th May 2011, 00:21, said:

Din cauza invaziilor asa cum s-a petrecut într-o mare parte din europa.

Exact si atunci cum putem pretinde ca suntem stramosii genetici exclusiv ai dacilor? :rolleyes:

Edited by turcoctonul, 17 May 2011 - 23:37.


#3361
CMVD

CMVD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,482
  • Înscris: 31.01.2010

View Postturcoctonul, on 18th May 2011, 00:32, said:

Exact si atunci cum putem pretinde ca suntem stramosii genetici exclusiv ai dacilor? :rolleyes:

Eu am afirmat asa ceva?? Hai sa facem o distinctie între a vorbi de geti/daci s.a.m.d. si a ignora alte elemente din sânul nostru!

#3362
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006

View PostCMVD, on 18th May 2011, 00:21, said:

Tracii,Celtii si Germanicii antici au fost principalele grupuri care au dat nastere principalelor popoare din Europa.

Si atunci de ce limba tracilor a disparut in schimb jumatate de Europa vorbeste limbi slave? Sugerezi cumva ca tracii ar fi fost....slavi? Ca era unul pe acilea care spunea asta.

Ma rog, depinde ce intelegi tu prin "principalele".


View PostCMVD, on 18th May 2011, 00:41, said:

Eu am afirmat asa ceva?? Hai sa facem o distinctie între a vorbi de geti/daci s.a.m.d. si a ignora alte elemente din sânul nostru!

Pai intrebarea initiala era adresata altcuiva dar ai intrat tu pe fir. :peacefingers:

#3363
CMVD

CMVD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,482
  • Înscris: 31.01.2010

View Postturcoctonul, on 18th May 2011, 00:43, said:

Si atunci de ce limba tracilor a disparut in schimb jumatate de Europa vorbeste limbi slave? Sugerezi cumva ca tracii ar fi fost....slavi? Ca era unul pe acilea care spunea asta.

Slavii au fost un element de coeziune între diferite popoare asa cum au fost popoarele care au invadat europa centrala si occidentala.

View Postturcoctonul, on 18th May 2011, 00:43, said:

Ma rog, depinde ce intelegi tu prin "principalele".

Cele mai numeroase, capabile, adaptabile, dominante, hotaratoare în multe etape etc.

#3364
leogoto

leogoto

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,001
  • Înscris: 01.12.2010

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 21:54, said:

Ti se pare cumva ca semanam cu asta?
[ http://www.infoniac.com/uimg/first-european-human-rebuilt.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
El e unul din aia de acum 40 000 de ani care traiau pe acilea.
Imaginea aia nu e decat o momaie realizata la comanda pentru BBC... a fost si un oarece mic scandal la vremea respectiva in UK, dar nu conteaza. In cazul tau activitatea de gandire critica e prea tarziu s-o mai deprinzi

http://www.rn-ds-par...ction/oase.html


View Postturcoctonul, on 18th May 2011, 00:32, said:

Adica locurile de unde au fost adusi colonistii.

Esti ca placa zgariata, colonistii, colonistii, batman batman. Esantioanele examinate sunt din schelete din epocile bronzului si fierului, adica anterioare cu minim 1000 de ani oricarui "colonist" adus de preaiubitul tau Traian.

#3365
mirceavoda

mirceavoda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,466
  • Înscris: 08.11.2010

View PostMount_Yermom, on 17th May 2011, 18:26, said:

nea Florica ca [cacofonie involuntara, n-am gasit alta rima] .
Sînteți prost educat, domnule. Nu pot avea și alte pretenții de la cineva care tot timpul se exprimă așa. Am de la moderator însă.Ar trebui să ia măsuri împotriva indivizilor care murdăresc.

View Postmarcuzzzo, on 17th May 2011, 18:43, said:

Cine deci sta la baza oricarui popor din lume? maghiarul sau getodacul?
Chestia cu Obama este superba...imi pufneste rasul cand o citesc! ahahahah! :-)))
"Mă pufnește rîsul", vrei să zici. "ahahah" trebuie scris invers, adică "ha-ha-ha".
Și pe mine mă pufneșete rîsul uneori cînd îți citesc postările.

View Postleogoto, on 17th May 2011, 19:38, said:

NOTA BENE: Sper sa nu intelegi gresit, mai sus am folosit cuvantul turma ca si latinism, caci stiu ca va plac latinismele:
Dacă nu ar fi așa de grea ei s-ar apuca de latină cu rîvnă.

#3366
lupu2

lupu2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,908
  • Înscris: 01.11.2007
Ce spuneam eu mai inainte

View Postlupu2, on 17th May 2011, 22:42, said:

Cam toata lumea si-a dat seama ca nu intelegi mare lucru in engleza, dar ma gandeam ca poate in rom^na esti in stare. Se pare ca nu, ori e ceva cu dresajul perfect ce vi se face in turma ori chiar ai anumite probleme de intelegere a unui text simplu, ti se intuneca sau blocheaza orice nu bate cu ce "stii" tu.

Ce a scris turcoctonul imediat dupa  :rolleyes:

View Postturcoctonul, on 17th May 2011, 23:32, said:

Am subliniat esentialul si am eliminat ingerintele autorilor articolului care se lasa dusi de val fara sa inteleaga prea bine cum e cu genetica asta.

Ce spune neamtul:

<<...totuși elementele genetice dominante sunt de origine traco-dacică.>>

QED sa folosesc expresia latineasca pe care a folosit-o si tovarasul tau de turma

Edited by lupu2, 18 May 2011 - 08:56.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate