Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...

Cat de riscant e sa rezerv un hot...
 Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra
 

Blocuri Noi in Bucurestii Noi/Damaroaia_2009-2014

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
5260 replies to this topic

Poll: Blocuri Noi in Bucurestii Noi/Damaroaia_2009-2014 (66 member(s) have cast votes)

Care din cele 2 asociatii considerati ca are dreptate in demersurile sale?

  1. http://ascdbn.ro/ (Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi) (54 votes [81.82%] - View)

    Percentage of vote: 81.82%

  2. http://www.administratorimobileubm.ro (Asociația Constructorilor din Damaroaia) (12 votes [18.18%] - View)

    Percentage of vote: 18.18%

Vote

#397
csercses

csercses

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2010
"Blocul din Susita 10 pe care l-am mentionat mai sus este o bijuterie arhitectonica, se incadreaza in autorizatie, nu are nici un proces pe rol."

Udrescule, de ce nu intri in detalii: blocul de pe Susuta 10 respecta autorizatia de construire, iar autorizatia de construire respecta legislatia in vigoare? Adica P+2E, POT 45% si CUT 1.3? Si nu are si nici nu va avea proces pe rol? Asa sa fie oare?

Si mai zi-ne si care este interesul tau personal in acel bloc.

#398
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Respecta autorizatia Csercses si a fost controlat de toata lumea la initiativa voastra.  Din contra s-a constatat ca vecinul, mare secretar pe la una din primariile de sector a construit gardul dincolo de proprietate.  S-a masurat tot si de ISC si de primarie.  Mai mult este si foarte bine construit.  Si oricat vrei sa-l critici este cel mai frumos din cartier

#399
Sergiu_Oleg

Sergiu_Oleg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 331
  • Înscris: 27.03.2013
http://www.petitiono...6/petition.html

ia uite aici.

A minti este omeneste, perseverenta in minciuna este diabolica.

#400
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Claxon,

Ma doare sufletul sa vad tineri care isi trateaza cu lipsa de respect tara.

Am fost in Porto Alegre, Provincia Rio Grande sel Sul, Brazilia in 2001.  Orasul semana cu un oras de provincie european, numai ca ici si colo, asemanator cartierului Damaroaia erau blocuri in mijlocul vilelor, in cartierele frumoase.  Am intrebat de ce si partenerul brazilian mi-a raspuns ca au fost construite cu bani privati care erau foarte putini.  Ce mi-a mai spus brazilianul a fost ca prin micile investitii private s-a schimbat orasul si puterea economica a zonei a crescut.

Poate pentru tine, tiganii si construirea blocurilor langa casa ta sunt lucruri rele.  Pentru Romania, careia i s-a confiscat capitalul de lucru si de comunisti, apoi si de marile puteri pentru care Romania a fost o amenintare industriala, avem prezent in stadiul actual numai un capital privat foarte mic, care dezvolta numai proiecte de mica anvergura.  Blocurile comuniste de care vorbesti au fost construite pe pamanturile unor oameni carora le-au fost confiscate.  Au fost construite cu o strategie la nivel mai mare dar tot pe furaciuni.  Uita-te la istoria cartierului si a Bucurestiului si vei vedea aceasta tehnica a construirii pe hotar specifica noua romanilor, tocmai din lipsa fondurilor, economisindu-se o fata.

Banii tiganilor creaza locuri de munca si asta este un adevar, efectul de domino al investitiei facute de ei este de pana la 10 ori.  Adica se platesc salarii si la firmele de betoane, lemn, sticla, cauciuc, usi, ferestre, electrice, sanitare, primarie, utilitati, justitie, Casa de pensii, Statul, taxe, impozite, notari, avocati, contabili, etc.  Taind acest segment, asa cum a facut-o Boc cu taxarea inversa si impozitul forfetar, ajungi in criza.  Am fost in Buenos Aires, Argentina in 2001 si am vazut o criza mai cumplita decat a venit peste Cipru, cauzata de FMI.  Oamenii nu aveau posibilitatea sa cumpere pentru ca nu mai era numerar pe piata.  Si ziarele se cumparau cu cardul, grevele si protestele erau peste tot cu oameni de rand disperati.

Asa ca nemultumirea voastra poate sa imbrace si un aspect constructiv.  Ce putem face de acum in colo ca sa nu pierdem acest capital.  Problema trebuie rezolvata cu delicatete.  Comunitatea poate avea dreptate.  Si tiganii pot avea dreptate, pentru ca in loc sa fure, construiesc si isi castiga painea prin munca.  Si am propus un dialog care sa se incheie cu un protocol si majoritatea (pentru ca intotdeauna exista uscaturi) sa se conforme cu construirea conform autorizatiei.

De construit tot se va construi pentru ca daca te plimbi prin cartier inca arata jalnic, cu cotete si colibe din cartoane, care trebuie sa dispara.  La mine in spate pe Bargaului creste vecinul porc de ani de zile si cand bate vantul vine un miros pestilent. Demografic orasul creste, se dezvolta si prin distrugere constructiva se transforma progresand.  Este o nevoie foarte mare de locuinte pentru secolul 21, nu cele construite in secolul 19, insalubre.

#401
lx16

lx16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 25.12.2012
Nu puteti compara orasele din Brazilia cu cele din Romania. In Brazilia cotetele si colibele sunt adunate in favelas, separate de cartierele bogate prin ziduri inalte, oricum toate casele sau vilele noi care s-au ridicat in cartiere ceva mai saracacioase sunt inconjurate de ziduri cu gard electric.

#402
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Oleg,

Istoria lumii este plina ura.  De cand este pamantul au existat migratii.  Romania nu a fost numai traca, daca, getica, romana.  In Romania, aproape fiecare judet are cate un trib migrator, fiind identificate peste 200 triburi de traci pe plaiurile mioritice.  Inaintea erei noastre au urmat migratii de-a lungul timpului de triburi iraniene, indiene, asiatice venind si plecand.  O teorie indrazneata este aceia ca prima cultura omeneasca a luat fiinta sub nivelul Brazdei lui Novac si a ajuns pana la japonezi infiintand casta samurailor, care au ADN din balcani cum au si indienii - Rugaciunea OHmm are corespondent numai la cuvantul om.  Dar astea nu sunt dovedite stiintific, chiar daca cea mai veche scriere s-a descoperit la Tartaria si undeva in Serbia, care a fost tot tinut trac.

Dupa Isus Romania a fost calcata de alte zeci, sute de triburi migratoare, dintre Care Cumanii si Pecinegii au lasat nucleul din Arges, Dambovita, Prahova.  De la Curtea de Arges s-a format statul roman.  Ca sa spui simplu ca Romania este formata din romani este gresit.  Romanii sunt mai amestecati decat americanii, existand obicei diferite la tara, obiceiuri care s-au nascut din diverse triburi migratoare care au lasat populatie pe meleagurile noastre in mici asezari care au devenit sate si comune si care s-au amestecat cu populatia bastinasa.

Si de ce ar face germanii, ungurii, slavii, turcii, nemtii, cehii, italienii, francezii, englezii nota discordanta cu tiganii?  Toti s-au aciuit pe aici cu un interes economic.

lx16

Progresul are un cost care intotdeauna trebuie platit.  Se distruge vechiul, pentru a face loc noului si o generatie vine dupa alta, ingeral cu legi noi.  La noi la fiecare 50 de ani, de sute de ani a existat o nationalizare sau alta.  Acolo unde capitalul a fost protejat, avansul si structura sunt mai bogate.  In Germania, neamtul se duce la camp sau la fabricuta lui si nevasta are pravalia din centru unde au casa deasupra si de sute de ani acumuleaza si transmit acest capital din generatie in generatie.  Noi dupa comunism avem micile magazine, neajungand inca la nivelul bacaniei pe care strabunicul meu o avea si din care a trait si bunicul.  Afacerea de familie de-abia se infiripa din nou in Romania, acumularea de capital al familiei fiind in statiul incipient, clasa de mijloc fiind in plina formare.

Exemplul Braziliei este unul foarte pertinent.  Incet dar sigur Brazilia si-a dezvoltat capitalul propriu intr-o cultura noua.  Inevitabil, gardurile de sarma protejeaza acel capital.

Edited by DanielSilviu, 28 March 2013 - 07:45.


#403
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Pe alte surse am fost intrebat de ce un roman ajuta tiganii.  Raspunsul este unul care nu are invidie si ura in el - pentru ca asa am ales sa provoc prejudecatile legate de tigani, am ales sa patrund in viata lor si sa-i tratez cu respect ca sa-i cunosc.

Ma uit in jur si vad o societate construita pe profit.  Dupa 89 au venit turcii, arabii, evreii, englezii, francezii, lituanienii, italienii, olandezii sa investeasca in Romania.  Dupa ce s-au schimbat legile si guvernantii au eliminat profitul, toti au plecat cu tot cu capital, declansand cate o criza.  Cum s-au relaxat conditiile cum au venit inapoi altii. Acum avem tiganii care investesc.  In momentul in care nu mai au profit nu o sa mai fie capital, nu o sa mai fie locuri de munca si va veni o alta criza, pentru ca deja multi au plecat.  Vor ramane probabil romanii arieni, fascisti curati legionari a lui Korr41 care vor ridica o tara noua.  Dar pana atunci va fi CRIZA.  Uitati-va in jur la numarul de falimente, la locurile de munca care sunt din ce in ce mai putine.  Astazi mi-a mai dat faliment un client, s-au mai pierdut 3 locuri de munca, 3 familii fiind afectate.

Asociatia Salvatorilor, vrea sa moara capra vecinului si in interesul egoist pe care il are vrea distrugere.  Nu de distrugere se fereste Asociatia Constructorilor pentru ca se va intampla numai in cazuri foarte rare.  Ci de speriat oamenii, de minciunile cu cavourile, de zvonurile rele.  Am propus varianta DE ACUM INAINTE.  Pentru ca am vazut pe propria-mi piele destule crize care m-au tras inapoi in cei 54 de ani pe toate continentele.  Si este foarte greu sa revi.

Scriu pentru ca sa educ si sa aduc lumina si din partea cealalta pe care o numiti clanuri mafiote, interlopi, o arie frumoasa, cu multa dragoste de familie.  Tiganii trebuie intelesi si ajutati.  In Damaroaia lucrurile stau bine, criminalitatea este scazuta, tiganii care ieri nu aveau 4 clase astazi trimit copiii la scoala si isi educa copiii.  Este un mare pas inainte.  Este gresit sa presupui un neadevar.  Nu toti tiganii sunt rai, nu toti tiganii fura.  Multi vor sa aibe o viata normala si sunt marginalizati de xenofobismul unora, de ignoranta altora, devenind adversi romanilor fara sa fie vinovati de asta.  OPRITI DISCRIMINAREA OLEG.

#404
pletosu

pletosu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 30.05.2007

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 07:13, said:

De construit tot se va construi pentru ca daca te plimbi prin cartier inca arata jalnic, cu cotete si colibe din cartoane, care trebuie sa dispara.  La mine in spate pe Bargaului creste vecinul porc de ani de zile si cand bate vantul vine un miros pestilent. Demografic orasul creste, se dezvolta si prin distrugere constructiva se transforma progresand.  Este o nevoie foarte mare de locuinte pentru secolul 21, nu cele construite in secolul 19, insalubre.
Am şi eu o părere personală în legătură cu problema asta, deşi nu locuiesc în cartier şi nu sînt afectat în mod direct. Progresul mi se pare foarte normal, nimeni n-ar putea să ţină lumea în loc niciodată, dar întrebarea este ce înseamnă acest proges. Oare o casă insalubră, în curtea căreia se cresc porci, trebuie înlocuită neapărat printr-un bloc de 3-4-5 etaje? Oare nu se poate face pe terenul respectiv tot o casă individuală (cu parter şi maxim un etaj, cu grădină de flori, pomi, garaj etc.) de vreme ce tocmai acesta este specificul zonei? Oare o asemenea vilă sau casă n-ar fi tot progres? Numai blocurile înseamnă progres? Iar dacă este nevoie de blocuri (şi este, cu certitudine!), atunci nu e normal ca acestea să fie ridicate în zone adecvate acestor construcţii?
Dacă într-o anumită zonă există o reglementare privind regimul maxim de înălţime sau gradul de ocupare a terenului sau alţi parametri urbanistici, păi atunci e foarte normal (şi perfect în ton cu progresul istoric) ca toată lumea, fără nici o excepţie, să respecte această reglementare - în primul rînd autorităţile de stat, dar şi dezvoltatorii de toate naţionalităţile: români, ţigani, chinezi, arabi, nemţi, unguri, slavi, turci, pecenegi, cumani şi toate celelalte neamuri pe care le-ai pomenit în postările tale.
Eu nu sînt şi nu voi fi niciodată de acord cu lozincile legionare sau anti-ţigăneşti pe care le-am citit aici, aşa cum nu sînt de acord cu nici o generalizare privind orice minoritate sau orice majoritate de orice fel - dar sînt sută la sută de acord cu toţi cei care solicită respectarea legii fără nici o excepţie. Atunci cînd cineva încalcă legea, vinovatul trebuie sancţionat exemplar, indiferent dacă este primar sau dezvoltator, român sau ţigan, peceneg sau cuman etc. Asta nu înseamnă discriminare, ci progres - iar dacă respectarea integrală a legii presupune demolare unei construcţii ilegale, atunci asta înseamnă tot progres. Odată şi odată trebuie să se termine cu încălcarea legii în ţara asta, că altfel sîntem pur şi simplu terminaţi.

Edited by pletosu, 28 March 2013 - 09:23.


#405
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Pletosule,

Vilele nu mai sunt profitabile pentru vanzare.  Casele nici atat.  Costul terenului este prea mare.  Singurele care mai prezinta interes sunt apartamentele cumparate prin Prima Casa, pentru ca se cumpara pe credit, costul unei constructii de 8-12 apartamente putand absorbi eficient costul terenului.

Acelasi lucru l-am spus si eu.  Daca pana azi nu s-a urmarit construirea si au fost exceptii, se pot controla de acum inainte printr-un acord cu majoritatea Constructorilor, care vor sa semneze un astfel de acord.  Dar inainte de sanctiune se poate educa.  Prin educatie obti rezultate mai bune decat prin corectie.  Nu sunt de acord cu daramarea, mai ales din prisma economica.  Apartamentele au fost in majoritate vandute.  Prin daramare, cumparatorul de buna credinta sufera si vom avea Asociatia Cumparatorilor si ne batem in asociatii.  Prevenirea este un obiectiv mai important decat pedepsirea.  La fel ca la boli, daca previ o boala e mai bine ddecat daca o tratezi in stare avansata.

#406
CLAXON

CLAXON

    din Republica Bananiera Romania

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,337
  • Înscris: 07.04.2006
Domnule Daniel Silviu, cand am zis ca "astia sunt mai rai",  eu nu m-am referit la tigani in mod special ci la dezvoltatorii imobiliari care fac totul pentru maximizarea profitului fara a avea o proiectie pe termen lung a efectelor actiunilor lor.

#407
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Claxon,

Cu tot respectul cuvenit, dar cati oameni bugeteaza pe termen lung sau isi fac proiectii si pe termen lung?  Americanul chiar daca isi face proiectii pe termen lung este judecat la dividend pe maximizarea profitului imediat.

#408
zandth

zandth

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.03.2013
Daniel Silviu,

Ce tabloul induiosator ne-ai infatisat, despre tiganul harnic, pios si mare amator sa plateasca impozite si tva. Ai uitat probabil unde te afli, in Romania. Aici noi cunoastem un altfel de tigan, tiganul hot, talhar, proxenet, traficant de carne vie si mai nou, dezvoltator imobiliar.  Aceste activati comporta o doza de risc pe care nu toti sunt capabili sa si-o asume, precum spuneai, dar furnizeaza suficient capital pentru a deveni si dezvoltator imobiliar. Iar ce mai ramane din ce s-a agonisit cu atata truda, bani mai murdarei, se pot spala prin investirea in constructia de lacase bisericesti, apostolice, dar si opulente, in care tiganul credincios isi spala pacatele. Foarte convenabil!
Daca tiganul este atat de dornic sa respecte legea si sa plateasca darile la stat, oare de ce n-a inceput prin a respecta legile acestui stat, de exemplu prin a respecta macar autorizatiile de constructie obtinute prin spaga de la Primaria Capitalei, autorizatii care oricum nu respecta Legea 50 si pe care spagarii din Primaria Capitalei le-au oferit cu generozitate “dezvoltatorilor”. Cu toate ca aceste autorizatii nu respecta regimul de inaltime al constructiilor din zona protejata Bucurestii Noi-Damaroaia, nici gradul de ocupare al terenului, nici numarul de garaje aferente blocului, investitorii tai nu le-au respectat nici macar pe acestea, punand in pericol siguranta caselor din vecinatate, si chiar si pe cea a cumparatorilor de apartamente. Evident, niste amanunte nesemnificative pentru piosii tai clienti.
Ai impresia ca verbaleea ta patetica si gaunoasa va reinvia vanzarile de apartamente din blocurile tiganesti?  Vad ca faci eforturi disperate pentru a-ti face publicitate la cateva adrese din Damaroaia.
Deci tiganii au bagat gaze pe strazi si au asfaltat … tu chiar astepti sa creada cineva o asemenea imbecilitate?! Mai ramane sa ne spui ca ei au inventat si curentul electric.
Cei pe care ii vizati voi sa va cumpere apartamentele au perceput deja ca aceasta zona, Bucurestii Noi – Damaroaia este o zona de conflict, o zona in care oamenii s-au revoltat si sunt dispusi sa mearga pana la capat, in justitie, pentru oprirea acestei molime pe care o reprezentati voi. Te-ai uitat atent la vilele de pe strazi? Chiar iti pari proprietarii lor niste oameni speriati de costurile unui proces? Mai gandeste-te.
Politia a fost deja sesizata despre amenintarile voastre, directe sau voalate si cunoaste exact la ce nivel a ajuns nemultumirea locuitorilor din cartier care nu se vor opri din demersurile initiate in justitie oricat ar costa si oricat ar dura.
Mintea ta percepe nemultumirea noastra ca pe o piedica in “calea progresului”, si invidie la adresa bietului tigan muncitor, care construieste “blocuri superbe”, la care se ingramadesc cei mai capabili ingineri sa  lucreze? Daca ar fi lucrat vreodata vreun inginer pt.voi, ti-ar fi explicat poate, ca autorizatia de constructie este data pentru a fi respectata.
Sugerez celor dornici sa achizitioneze un “superb” apartament in “superbele blocuri tiganesti”, “minuni arhitectectonice”, cum le spune purtatorul de cuvant al tiganilor, sa reflecteze de 30 de ori asupra acestei decizii, 30 de la cei 30 de ani de existenta amanetata pentru a plati in rate, aceasta “investitie”.
Prin extazul tau patetic si ridicol vis-à-vis de harnicia si corectitudinea tiganilor, cred ca ai reusit sa ii sperii pe toti, atat pe potentialii cumparatori, cat si pe cei care deja au cumparat un “superb apartament” si acum, da, urmaresc aceasta disputa cu ardoare, dar si neputinciosi si nelinistiti, intrebandu-se: “Oare in ce rahat am intrat pentru ca n-am cascat bine ochii la acte, la vanzator, la notar, si m-am bazat pe ….specialistii de la banca!”
Hai ca ti-am dat destul material pentru compunerea ta de dimineata, care imi asigura distractia pe o zi intreaga, cum incerci tu sa te duelezi cu toti, mestecand de zece ori aceleasi vorbe, atat de goale in gura ta: “harnicie, onestitate, contributii la bugetul de stat, paine pe masa” – jalnic, dar amuzant! Incerci si tu sa-ti meriti banii cu care te-au arvunit tiganii, asta inteleg, dar cauta niste argumente credibile, convingatoare. Cele cu care ai venit pana acum n-o sa-ti vanda apartamentele, dimpotriva!

#409
pletosu

pletosu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 30.05.2007

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 09:45, said:

Pletosule,

Vilele nu mai sunt profitabile pentru vanzare.  Casele nici atat.  Costul terenului este prea mare.  Singurele care mai prezinta interes sunt apartamentele cumparate prin Prima Casa, pentru ca se cumpara pe credit, costul unei constructii de 8-12 apartamente putand absorbi eficient costul terenului.

Acelasi lucru l-am spus si eu.  Daca pana azi nu s-a urmarit construirea si au fost exceptii, se pot controla de acum inainte printr-un acord cu majoritatea Constructorilor, care vor sa semneze un astfel de acord.  Dar inainte de sanctiune se poate educa.  Prin educatie obti rezultate mai bune decat prin corectie.  Nu sunt de acord cu daramarea, mai ales din prisma economica.  Apartamentele au fost in majoritate vandute.  Prin daramare, cumparatorul de buna credinta sufera si vom avea Asociatia Cumparatorilor si ne batem in asociatii.  Prevenirea este un obiectiv mai important decat pedepsirea.  La fel ca la boli, daca previ o boala e mai bine ddecat daca o tratezi in stare avansata.

Ce treabă avem noi cu profitabilitatea? Pe noi ne interesează legalitatea. Din cîte mi-am dat seama, asta e principala problemă despre care s-a vorbit pe-aici, chiar dacă unii au încercat să devieze discuţia spre alte aspecte mai "colorate". Hai să n-o mai deviem şi noi.
De exemplu, uriaşa clădire din preajma Catedralei Sf. Iosif putea să fie foarte profitabilă, dar ce mai contează asta de vreme ce s-a încălcat legea? Eu chiar sper că va fi demolată într-o bună zi. Oricum, nici un birou de acolo n-a fost ocupat vreodată, deci adio profitabilitate. Tu personal cum crezi că ar fi corect să se procedeze în acel caz? Poate vei spune că e mai bine să se intre în legalitate, dar ce înseamnă asta de fapt? Să se schimbe reglementările anterioare sau să fie aplicate în practică aşa cum trebuia să se procedeze de la bun început? Din punctul meu de vedere, intrarea în legalitate înseamnă demolare, aşa cum a decis instanţa.
Dacă am gîndi toţi aşa cum spui tu aici, adică numai în termeni de profitabilitate, ar însemna să renunţăm la benzina fără plumb, pentru că era mai profitabilă aia de pe vremuri cu tetraetil de plumb, chiar dacă în acelaşi timp era mai poluantă. Ar însemna să revenim şi la CFC, care era mai profitabil decît produsele prin care a fost înlocuit, dar în acelaşi timp era nociv pentru stratul de ozon, adică reprezenta un pericol pentru sănătatea tuturor oamenilor de pe planetă. Tu chiar îţi doreşti să se ţină cont numai de profitabilitate şi să se ignore toate celelalte aspecte?
În privinţa educaţiei, e foarte bună şi asta, nimic de zis, dar nu înseamnă că trebuie să se renunţe la sancţiuni atunci cînd se încalcă legea. Educaţia se face înainte, nu după. În plus, să nu uităm că şi sancţiunea este un factor educativ. Eu doresc să fie sancţionaţi toţi cei care încalcă legea, iar factorul educativ constă în aceea că se vor învăţa minte să n-o mai facă din nou, plus că toţi ceilalţi oameni, văzînd cu ochii lor cum sînt sancţionaţi vinovaţii, vor avea grijă să nu încalce legea niciodată. Acest principiu trebuie să li se aplice în mod egal tuturor, şi românilor, şi ţiganilor, şi ungurilor, nemţilor, americanilor, arabilor, evreilor, pecenegilor, cumanilor etc. - fără nici o excepţie. Ai cumva alte propuneri?
Hai să revin un pic la faza cu profitabilitatea. Dacă "Vilele nu mai sunt profitabile pentru vanzare", atunci soluţia este extrem de simplă: SĂ NU SE CONSTRUIASCĂ PENTRU VÎNZARE! Repet întrebarea de mai sus: ai alte propuneri?

Edited by pletosu, 28 March 2013 - 11:51.


#410
LaserXL

LaserXL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 14.12.2012
Eu m-am hotarat:  dupa ce am citit ceea ce a scris domnul asta roman caruia ii plac tiganii (am vazut ca vine din Craiova, deci nu trebuie sa ne mire), gata! Ma las de servici, si ma apuc de furat, de talharit, de escrocat, samd, lucruri deastea normale . Eu recunosc ca ma simt frustrat, asa cum zicea nenea asta pastor/avocat/terorist.samd ca nu castig cat castiga tiganii......

Ma duc sa-mi cumpar si masina cu numar de bulgaria, sa fiu in ton cu oamenii "de bine" din cartier. Ma duc si la biserica tiganeasca , ca am inteles ca si asta e "jmekerie"....

Ps in timp ce scriu, imi curg lacrimile pe obraz, de cat de oropsiti sunt tiganii - in general...

Edited by LaserXL, 28 March 2013 - 13:06.


#411
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Zandth,

De ce ma insulti daca nu ma cunosti? Si tu esti frustrat?  La ce adresa?  Si tu faci parte din Partitul lui Korr41 cu ura pe tigani?

Cand ai cumparat vilisoara din banii multi pe care i-ai castigat onest, de ce nu ai cumparat si terenul din spate, din stanga si din dreapta?  Asa puteai sa-ti extinzi zona de confort si sa traiesti ca in filmele cu cowboys cu hacienda.  Acum esti proprietat numai pe terenul pe care l-ai cumparat si ai drepturi numai acolo, nici macar in fata curtii pe strada.  Atat este limita ta.  La fel si cu Dezvoltatorii.  Au un teren si construiesc. Punct.  Se intampla sa fi vecin, tot vor construit P+2E, langa tine, pentru ca permite legea.  Nu trebuie sa-si faca o vila mai frumoasa ca a ta.  Asta este adevarul.

Ce ma priveste pe mine ce autorizatii elibereaza primaria?  Daca s-a respectat autorizatia emisa de o autoritate s-a respectat legea.

Da tiganii care-mi sunt clienti platesc toate taxele, pentru ca altfel nu lucrez cu ei.  Si sunt si harnici si piosi.  Si in Romania se poate.  Si daca avem pacate spune Biblia sa le aducem in fata lui Dumnezeu sa ne fie ierta-te.  Mergem la biserica pentru ca il iubim pe Dumnezeu, nu pentru bani.  Si da tatal meu si-a investit mare parte din viata sa duca Evanghelia in tiganime.  Este un lucru extraordinar sa auzi o cantare a acestor oameni.

Asa cum am mai spus, multe imobile respecta autorizatia.

Nu fac reclama la nimeni.  Dar nu poti sa generalizeizi ca toate imobilele sunt cavouri, cand stiu si arhitectii si structuristii si dirigintii de santier care le-au executat.  Multi dintre dezvoltatori s-au mutat in apartamentele din blocuri si locuiesc acolo.  Un om normal care ar construi defectuos nu ar face asa ceva cu familia lui.

Eu stau in cartie din 1990 si am stat in Pajura din 1961.  Chiar stiu ce s-a intamplat, eu asfaltand pe banii mei jumatate din Sinca, pana au venit cei de la Primarie, am pus gazele pe strada, alaturi de familii de tigani.  Si pe alte strazi, Luptatorilor, Elocintei s-a facut acelasi lucru.  Cine mai este imbecil acum?

Curentul electric nu a fost inventat ci descoperit - pentru acuratete.

Nu s-a revoltat nimeni in Damaroaia si Damaroaia nu este zona de conflict, este imaginatia voastra.  Am trait mereu in pace si am respectat toti vecinii.  Nu am scandal cu nimeni si am aplanat multe scandaluri.

Cand veti incepe sa platit daune pentru procesele aiurea pe care le intentati la cei care au autorizatiile legale, o sa va pierdeti si vilisoarele, chiar daca va ascundeti in spatele unei asociatii.  Nu este o amenintare ci o consecinta a unui abuz facut de voi in instanta.  Faceti tot circul sperand ca veti indeparta oameni seriosi care isi doresc un camin.  Eu nu am amenintat pe nimeni ci am expus un punct de vedere clar si concis pentru cei neinformati si atrasi de interese meschine ale unor oameni, care nu au respectat chiar ei autorizatiile cu care si-au construit vilele.  O sa-ti cer parerea la sfarsitul procesului, pentru un punct de vedere cu privire la angajamentul pe care l-ai facut.

Chiar muncesc oameni capabili la aceste proiecte.  Profesia liberala ofera schimbul de servicii indiferent de reputatie.

Problema creata de Asociatia Salvatorilor va fi rezolvata intr-un fel sau altul si atata timp cat oamenii au actionat de buna credinta, veti putea face ceva in jurul lui zero absolut.  Nu mai speriati oamenii sa va aparati vilutele.  Si ce faceti voi este penal.

Tiganii nu m-au arvunit.  Nu am cerut nici un ban pentru ce fac.  O fac pentru a-mi conserva afacerea de contabilitate pe care o am si a nu fi o victima colaterala a unei asociatii cu tenta penala.

Laser XL

Nu vin din Craiova, ci unul din bunicii mei era din Craiova.  M-am nascut si am crescut in aceste cartiere.

In afara de jigniri mai ai si alceva pe suflet?  Ura, ura si iar ura, apoi calomnie, apoi misto.  Ce altceva mai poti? Pozitiv vorbind.

Nu sunt pastor, nu sunt avocat.  Sunt contabil si imi amenintati traiul meu, pentru aceasta iau pozitie.  Teroare aduceti voi.

Ca sa crezi in Dumnezeu este o alegere personala nu o smecherie si vorbind despre Dumnezeu asa este un pacat.  Nu-ti bate joc de credinciosi si de Dumnezeu.

In rest numai de bine.

#412
LaserXL

LaserXL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 14.12.2012

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 13:31, said:


Laser XL

Nu vin din Craiova, ci unul din bunicii mei era din Craiova.  M-am nascut si am crescut in aceste cartiere.

In afara de jigniri mai ai si alceva pe suflet?  Ura, ura si iar ura, apoi calomnie, apoi misto.  Ce altceva mai poti? Pozitiv vorbind.

Nu sunt pastor, nu sunt avocat.  Sunt contabil si imi amenintati traiul meu, pentru aceasta iau pozitie.  Teroare aduceti voi.

Ca sa crezi in Dumnezeu este o alegere personala nu o smecherie si vorbind despre Dumnezeu asa este un pacat.  Nu-ti bate joc de credinciosi si de Dumnezeu.

In rest numai de bine.

nea` Danieleeeeeeeee, cu ce masina mergi la biserica tiganeasca? cayene, sau mergedez s? Nu-ti bate capul cu pacatele altuia, uite-te la tine in ograda, si vezi-ti de problemele tale. Nu cred ca vrei si alte probleme pe cap.

Care credinciosi? aia de se inghesuie sa-si etaleze avutiile adunate "cinstint"?  sau aia de se dau credinciosi numai cand vand ceva, si se ascund sub acesta "patura" care pare sa prinda la multa lume?

Care ura? care calomnie? despre ce vorbesti? Daca iar incepi cu tiganii care sunt cinstiti si au facut banii muncind cu greu, las-neeeeeeee lasa-neeeeeeeeeeeee.

Apropos: cat mai costa votul? ma gandesc sa ma inscriu si eu in partida rrrrromilor sa mai fac si eu un ban cinstit.

Noi nu -ti amenintam traiul domnu` contabil. Ti l-ai amenintat singur cand ai intrat in cardasie cu tiganii. Sau se terminasera firmele romanesti si te-ai gandit sa faci un ban?
Daca erai intr-adevar roman, iti aduceai aminte o vorbe veche, romaneasca (probabil in mintea ta este a lui Horia Sima) care zice ca "NICIODATA SA NU_TI FACI DE LUCRU CU TIGANUL"
In rest, asa cum zici

#413
zandth

zandth

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.03.2013
Daniel Silviu,

Chiar am cumparat cam tot ce este in vecinatatea imediata a casei mele ca asta e singura solutie pentru a scapa de hidoseniile pe care le construiti voi.

Dar nu asta e problema. Ceea ce am pornit o fac din principiu si pentru ca imi permit financiar s-o fac. De ce sa traiesc intr-un ghetou de blocuri inghesuite unele peste altele, unde nu mai exista loc sa treci pe trotuar, de ce sa astept sa scada presiunea la apa, la gaze, doar pentru ca deja, datorita voua cartierul este suprapopulat. Clientilor tai le spui oare ca la mansarda, vara, n-or sa aiba apa nici cat sa se spele in urechi (si pt.ca urechile, destul de infundate i-au adus in situatia asta).

Cat despre costurile proceselor incepute si care vor continua pana la capat, nici o grija sa nu ai, oricat ai tropai tu si ai ameninta ca ramanem pe drumuri, te rog, lasa-ma pe mine sa ma ingrijorez -  e ultima dintre problemele tale.

Deci, asa cum se poate vedea cu ochiul liber, facand o plimbare prin cartier, nu exista blocuri care sa respecte regimul legal de inaltime P+2E, care sa respecte distanta legala fata de gardurile vecinilor, si asta tu nu poti sa negi decat cazand intr-un ridicol fara sfarsit (postura nu tocmai noua pentru tine).

Restul de palavrageala balambanita in toate directiile, in care amesteci Brazilia, Evanghelia, alte bolboroseli despre harnicia si cinstea tiganeasca cu “blocurile tale superbe”, minuni arhitecturale, dar si foarte ILEGALE, de pe Susita, Sinca, Lita, Calcarului, Natatiei 59 (ha, ha !!!!!) adica acea parte din Damaroaia - fief al tiganilor - nu ma intereseaza si ma plictiseste, deci nu merita un raspuns.

Acest forum este despre legalitatea si mai ales ILEGALITATEA blocurilor tiganesti din Bucurestii Noi si Damaroaia, blocuri care nu respecta regimul legal de inaltime P+2E, distanta fata de proprietatile invecinate, nr.de garaje, si multe, multe altele.

Ce sa-i faci mai, DanielSilviu, te-ai trezit deodata pe acest forum, un loc in care nu mai esti chiorul imparat in tara orbilor asa cum esti tu intre tiganii tai, te-ai trezit intre oameni care pe langa ca stiu sa scrie si sa citeasca pentru ca au fost la scoala, pot sa si gandeasca, oameni la care nu functioneaza intoxicarea cu cuvinte goale la care tu doar ai impresia ca te pricepi.

Cred in continuare ca toata trancaneala asta exaltata iti alunga clientii, nu ii atrage, sincer. E o strategie nefericita, sortita esecului. Incearca altceva, fii creativ! Te cam platesc degeaba pana acum “dezvoltatorii tai”!

Ceea ce ma amuza este ca tu chiar creezi un fel de dependenta “forumistica”, insiri atatea prostii umflate, cu iz de compunere scolara, cam chinuita, ca nu pot sa nu iti raspund.

#414
pletosu

pletosu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 30.05.2007

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 13:31, said:

Ce ma priveste pe mine ce autorizatii elibereaza primaria?  Daca s-a respectat autorizatia emisa de o autoritate s-a respectat legea.
Dacă un funcționar de stat a semnat o autorizație cu încălcarea legii, atunci trebuie să fie sancționat. La fel și cel care a solicitat o asemenea autorizație. Dacă ești un biet îngeraș nevinovat, nu te duci niciodată să ceri o autorizație prin care se încalcă legea, și mai ales n-ai nici o șansă de a obține vreodată o asemenea autorizație.

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 13:31, said:

Eu nu am amenintat pe nimeni ci am expus un punct de vedere clar si concis pentru cei neinformati si atrasi de interese meschine ale unor oameni, care nu au respectat chiar ei autorizatiile cu care si-au construit vilele.
Dacă la construcția vilelor respective nu s-au respectat autorizațiile, atunci vinovații trebuie sancționați. Sub nici o formă asta nu trebuie să fie o scuză pentru nerespectarea autorizațiilor de către cei care construiesc alte vile, blocuri etc. Toți cei care construiesc fără respectarea autorizațiilor trebuie sancționați, fără nici o excepție.

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 13:31, said:

Da tiganii care-mi sunt clienti platesc toate taxele, pentru ca altfel nu lucrez cu ei.  Si sunt si harnici si piosi.  Si in Romania se poate.  Si daca avem pacate spune Biblia sa le aducem in fata lui Dumnezeu sa ne fie ierta-te.
Păcatele alea pot fi iertate pe lumea cealaltă, nu aici. Aici, din punctul meu de vedere, toți cei care încalcă legea trebuie pedepsiți și cu asta basta, indiferent cît de mult se roagă ei pentru iertarea păcatelor. Rugăciunile n-au nici o legătură cu sancțiunile pe care le merită toți cei care încalcă legea.

View PostDanielSilviu, on 28 martie 2013 - 13:31, said:

Ca sa crezi in Dumnezeu este o alegere personala nu o smecherie si vorbind despre Dumnezeu asa este un pacat.  Nu-ti bate joc de credinciosi si de Dumnezeu.
Cei care nu respectă legea și pe cei din jur nu sînt credincioși, ci farisei. Adevărata credința se dovedește prin fapte, nu prin vorbe.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate