Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

Blocuri Noi in Bucurestii Noi/Damaroaia_2009-2014

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
5260 replies to this topic

Poll: Blocuri Noi in Bucurestii Noi/Damaroaia_2009-2014 (66 member(s) have cast votes)

Care din cele 2 asociatii considerati ca are dreptate in demersurile sale?

  1. http://ascdbn.ro/ (Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi) (54 votes [81.82%] - View)

    Percentage of vote: 81.82%

  2. http://www.administratorimobileubm.ro (Asociația Constructorilor din Damaroaia) (12 votes [18.18%] - View)

    Percentage of vote: 18.18%

Vote

#361
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Ionut,

Sunt in curs de infiintare a Asociatiei Constructorilor di Damaroaia.  Ma voi ocupa de strategia pentru apararea intereselor celor care construiesc si sunt atacati in instanta de Asociatia Salvatorilor.  Nu sunt avocat. Nu sunt inginer. Sunt expert contabil si din 1994 lucrez in domeniul constructiilor, fie ca dezvoltator, fie ca patron de firma de constructii, fie ca simplu contabil.  De obicei in weekend am mai mult timp pentru internet.

Korr41

Multumesc pentru invitatie.  Sectorul 5 este departe pentru mine, dar cand voi avea drum prin zona o sa incerc sa te vizitez.  De cine sa intreb?

Gandirea mea nu este vanduta si nu se schimba.  Dar cu persoane rezonabile pot ajunge la intelegeri benefice si pentru clientul meu si pentru oponent.  Faptul ca faci parte dintr-un partid cu idei cu care nu sunt de acord nu inseamna ca nu putem avea un dialog.

#362
CCF

CCF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 11.03.2013
Daniel Silviu,

Ar fi cazul sa termini cu grobinismul asta de sorginte sovina si religioasa,

nu de alta dar noi vorbim si tu nu vrei sa asculti. Daca vroiai pace ascultai si parerile noastre.

Parerea mea este ca vrei sa ne impui noua sa acceptam niste cladiri de proasta calitate care sunt un pericol la adresa vietii. Eu personal as fi de acord cu aceste cladiri dar sa fie intr-o zona in care numai tu si cu constructorii tai sa stati in ele si nu sa ne pericliteze noua viata si sa fie un pericol pentru viata mea si a tutror celorlalti oameni  care nu au nici o vina decat ca stau langa astfel de cladiri sau din nefecricire si-au luat apartamente nici nu stiu daca au acte de proprieate.

Presupunand ca sunt si cladiri ale asocitiei tale care sunt construite corect demonsteaza acest lucru cu acte doveditoare, nu de alta dar ca sa ne comvingi de buna credinta de care vrei sa dai dovada.

Pana acum ai reusit sa arati ca rastalmacesti cuvintele in toate sensurile posibile numai ca sa dea bine pentru tine si constructorii tai fara a aduce vre-o dovada in acest sens.

Eu cred ca un om evlavios si credincios ar trebui sa fie mai dezghetat si nu asa inchis la minte.

#363
csercses

csercses

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2010
Udrescu,
Tot n-ai raspuns concret la problemele ridicate.
Cazurile prezentate pe ascdbn.ro pot fi extrapolate la cele 173 imobile. ISC-ul le-a luat pe toate la control inperioada noiembrie - februarie. Care vor fi masurile, mai vedem.
Lista celor 173 imobile, fiecare analizat in parte, a fost trimis la DNA si in alte cateva parti, inclusiv bancilor, serviciilor specializate antifrauda. N-ai observat ca v-au scazut dramatic vanzarile?
Eu tot astept raspunsuri concrete, nu gargara care sa te innebuneasca de cap.

#364
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
CCF,

Pana acum am vazut comentarii aprige pentru imobilul din Str. Pietei, Berveni - Caraian, imobilele lui Nelu Elisei.  Celelalte 180+ sunt si ele prost construite?  Eu v-am rugat sa ne intalnim sa discutam tocmai pentru a vedea ce se poate face.  Daca 5 cladiri sunt cu probleme si restul credeti ca unt cu probleme de ce sa nu discutam sa rezolvam conflictul?

Va rog sa va abtineti cu jignirile.  Pana la urma o sa va convingeti ca nu incerc decat sa ajut la dezamorsarea conflictelor.  Am numeroase mesaje de multumire chiar si din partea celor evacuati pe care i-am ajutat, asa ca experienta injuriilor si blestemelor de la inceput de discutie se termina pentru mine cu multumiri la sfarsit.

Asociatia mea nu are cladiri.  Eu nu am asociatie pentru mine, ci voi sprijini interesele oamenilor care mi-au cerut ajutorul.  Cand veti intelege rolul meu si veti fi deschisi la discutii, opacitatea se va elimina.

#365
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Csercses,

In ce calitate vrei sa vorbesc cu tine daca inca nu mi-au iesit actele de la asociatie?  Pentru dialog ai nevoie de cel putin doua persoane.  Vezi ca sunt pe forum de 2 zile?

Problemele concrete se rezolva prin discutii fata in fata.

Tu chiar crezi ca toate cele 173 de imobile sunt cu probleme?  Intelegerea legii la ce este P+2 si ce este P+2+M sau P+3E se va rezolva foarte usor de un mediator specialist.  Autorizatiile obtinute pentru mai mult de 2 etaje sunt emise legal de Autoritate (Primarii).  Ca nu va convin este o problema.  Investigatiile de pana acum s-au soldat cu NUP ori s-a respectat procedura legala si s-a pedepsit vinovatul prin amenda.  Asa ca asteptarile de partea Salvatorilor s-ar putea sa fie mai mari decat realitatea cu toate amenintarile profanate.  Si nu este mai bine sa discutam normal si civilizat, fara injurii la ce se poate face de acum in viitor?  Pentru trecut se poate face foarte putin, iar pentru cele 5-10 cazuri pe care continuati sa le extrapolati solutia s-ar putea sa fie instanta.  Dar pentru restul daunele pe care le-ati pricinuit se pot intoarce impotriva Asociatiei, apoi a membrilor din asociatie.  Merita riscul?

Nu este mai bine sa vorbim?

#366
csercses

csercses

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2010
Udrescu,
Deci recunosti ca esti trimis aici doar sa dai din gura. Daca era dorinta de reglementare a situatitiei, s-ar fi vazut pe teren. Dar absolut niciun tigan nu a opril lucrul la niciun bloc in constructie! Nu-i nimic. Cu cat investitia este mai mare cu atat este falimentul mai rasunator.

Eu cu tine nu am ce sa negociez. Eu sunt pentru ducerea actiunii pornite pana la capat. Ceilalti din Asociatie sunt liberi sa ia orice decizie, dar pana acum n-am sesizat niciun razgandac care sa vrea ssa-si retraga procesul de pe rol. Dar chiar daca ASCDBN opreste procesele, tavalugul tot va veni peste voi. Noi nu putem cere organelor Statului sa se opreasca din a-si face treaba. Pentru ca voi sunteti constituiti si actionati ca UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT. Noi am fost demarorul care a pornit mecanismul. Pana la sfarsitul anului nu va fi institutie capabila sa inspecteze, cerceteze, analizeze, sa dipuna masuri coercitive, sa va bata obrazul, sa va stranga de oua, sa va bata la fund, samd...........care sa nu va ia la scanat.

VOI CHIAR NU REALIZATI CA S-AU SCHIMBAT VREMURILE?

Tema discutiei pe care o tot invoci nu este decat una: ori construiti legal, ori va schimbati meseria. Bineinteles daca mai stiti sa mai faceti si alceva (legal).

#367
CCF

CCF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 11.03.2013
Domnule Udrescu,

cea ce am scris sunt constatari si observatii referitoare la modul cum ne-ati tratat si ati vorbit.
Va anunt ca nu v-am jignit sub nici o forma.

Iar referitor la traditie in constructii in cazul acestor constructori, nici nu poate fi vorba.

Vad ca nu intelegti ca o constructie executata de un om nepriceput si inconstient imi ameninta viata mea si a familiei mele.
Asta se intampla de 4 ani incoace. Timp de 4 ani noi am inghitit tot praful si betonul datorat acestei constructii care a cazut peste curtea nemai putand fi posibila nici macar plantarea unei flori de atata mizerie si praf.

Din pacate pot generaliza ca si restul constructiilor sunt la fel de prost executate. Cunoastem si ingineri constructori sa stiti, iar sfatul lor este pretios, nefiind uimiti decat de prostia celor din primarii si obraznicia constructorilor inconstienti care construiesc fara opreliste, fara a tine cont de nimicuri cum sunt autorizatiile, amplasarea cladirilor samd.

Casa veche a fost demolata rezultand un praf foarte nasol pentru sanatate. Proprietarul a vrut cu orice pret ca daramarea casei sa fie facuta caramida cu caramida iar noi a trebuit cu scandal si toate cele sa induram si praful din tencuiala. Acesta lucru a fost timp de 2 luni.

Nu mai pun la socoteala faptul ca in zilele noastre se lucreaza cu spor la interior iar o parte din mizerie este aruncata la mine in curte.

Prin urmare va rog sa stati dumneavoastra si cu propria familie in locul meu si alor mei in curte.

Inca un lucru acesti constructori inconstienti nu stau ei si familile lor in cladirile construite, ci ei prefera blocurile rusesti sau case la curte.

Apropo Contractul de subantrepriza nu scuteste pe nimeni de plata salariilor si a datoriilor catre stat, deci inca o minciuna domnule Udrescu.

#368
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Csercses,

Pentru care imobil militezi?  Ce ti s-a intamplat?

Dupa ce ies actele de la Asociatie voi avea o calitate oficiala sa discut.  Pana atunci conversam sa vad care sunt problemele.

#369
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
CCF,

Imi propuneti un schimb de locuinta?  Vreti sa vindeti sa va mutati?

Prin contractare in subantrepriza obligatia de a plati salarii ii revine subantreprenorului.  Se poate construi un imobil fara sa angajezi nici un individ, ci sa contractezi cu firme, care preiau responsabilitatea angajarii.  Deci, de ce ma faceti mincinos?

Nu cunosc cazul dumneavoastra personal pentru ca nu am avut timp sa vad toate cazurile.  Imi puteti da mai multe amanunte?  Imi puteti trimite scanuri si pe email.

#370
korr41

korr41

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 27.06.2007
http://www.realitate...le_1142092.html

I-auzi dom'ne! Cata minciuna,lacomie si mancatorie de cac@t! O fi pacat?

...se-nvarte roata...Posted Image

#371
CLAXON

CLAXON

    din Republica Bananiera Romania

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,337
  • Înscris: 07.04.2006
Stau si ma uit cum rasar peste noapte aceste bloculete si sunt uimit cum de reusesc unii sa ridice la rosu P+2 sau 3 etaje in maxim o luna in timp ce altii nu reusesc sa faca decat fundatia si parterul.

Luni 25.03.2013, de exemplu,  pe la ora 20:00 (intuneric afara si aprox. -2 grade C) pe Jiului langa nr 73 unde este in contructie un astfel de bloculet se turnau betoane.

#372
korr41

korr41

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,887
  • Înscris: 27.06.2007
DanielSilviu...tu auzi/vezi ce claxoneaza userul asta de mai sus? Bai frate ,e lumea plina de carcotasi! ...si de ingineri constructori! Posted Image

@CLAXON ...cat timp mama prostilor e tot timpul gravida,si naste numai tripleti,atata timp tiganii vor avea clienti pt. cavourile alea suprapuse!

#373
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Korr41, Claxon,

Betoane se pot turna la temperaturi si mai joase.  Tehnologiile au mai avansat de la roata.

In rest am treaba in dimineata asta.  Salutari si o zi buna.

#374
CCF

CCF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 11.03.2013
Domnule Daniel Silviu,

o sa fiu mai clar in cazul meu dirigintele de santier si beneficiarul sunt una si aceiasi persoana care nu are studii in cea ce privesc constructiile.

Aceasta persoana a condus echipa de muncitori in procesul de realizare a constructiei.

Au fost zile in care acesti muncitori necalificati stateau si plangeau ca nu le da salariile decat cand vrea seful / beneficiarul / dezvoltatorul sau investitorul strategic conform definitiei date de angajatii primariei.

Nu este decat un muzicant sau asa se crede.

Si da in afara de 2-3 oameni inconstienti nu sta nimeni in constructia aceia.
Chiar daca sa zicem prin absurd ca judecatorii vor fi toti de partea asociatiei dumneavoastra ca veti castiga rasunator toate procesele la urmatorul cutremur serios gen cel din 77 nu va mai ramane nimic din blocurile acestea. Conform Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului este destul de aproape acest moment.

Uitativa pe linkul acesta:

http://www.efemeride...-de-magnitudine

In concluzie daca membrii asociatiei pe care o reprezinti ar avea un pic de minte ar trece imediat la demolarea acestor amenintari la adresa vietii. Nu a fost in 2012 nu este nimic. Poate fi in 2013 sau chiar in 2014 - 2105.  Timpul trece si nu in favoarea noastra.

Una din lectiile predicate de toti oamenii care chiar sunt credinciosi este ca atunci cand cel de sus se satura de nemernicia si ticalosia noastra ne da un potop sau un cutremur de nu mai ramane nimic in picioare. Ar trebui sa stiti lucrul acesta doar va duceti la biserica si spunet ca sunteti un om religios. Sangele de care spuneti va fi rezultat in urma cutremurului si nu al luptelor de strada.

Apropo nu este indicat sa torni betonul iarna pentru planseuri sau stalpi de rezistenta. Apar fisuri, astfel rezistenta stalpului e compromisa.

#375
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
CCF,

In constructii sunt nenumarate proceduri.   Cum nu sunt specialist nu ma voi aventura decat in aria unde am expertiza.  Eu ma ocup de "Litigation support" in traducere libera sustinerea cauzelor = pregatirea dosarelor, a documentelor, indeplinirea procedurii etc.

De exemplu am fost provocat de Csercses si altii sa discut dosare specifice.  Nu pot sa fac nimic pentru trecut pentru ca ce este facut este bun facut, dar pot sa va aduc la cunostinta ca in dosarele (11) incepute de Comanescu Florin impotriva lui Roman Liviu s-au castigat toate.  Frustrat, a inceput amenintarile cu moartea la adresa Avocatului.  Va urma o actiune in pretentii pentru despagubiri cu casa lui Comanescu ceruta in garantie.  Este posibil ca zelul acestui om si furia cu care s-a judecat sa-l lase fara casa.

Cazul 2.  Stan Maria.  Asociatia Salvatorilor a facut cerere de chemare in judecata.  ISC a venit sa constate, s-a facut expertiza, s-a facut proces verbal la terminarea lucrarilor, s-au indreptat toate neregulile.  Vecinii toti au dat declaratii notariale in favoarea lui Stan Maria.  S-au refacut toate observatiile din PV, subsolul in garaj, s-a refacut acoperisul la 45 de grade si urmeaza sa se obtina autorizatia pentru mansardare, totul conform procedurilor. S-a pierdut un antecontract si urmeaza sa se ceara daune.  Cine o sa plateasca daunele?  Mansardarea este perfect legala, deci pana la urma cladirea va fi construita si nu darama, mansarda va fi obtinuta perfect legal si actiunea va ramane fara obiect, dar va urma actiune pentru daune si va castiga probabil membru asociatiei Constructorilor.

Si spun eu, chiar daca sunteti furiosi, trebuie sa existe o cale de rezolvare.

In cazul tau particular este foarte greu si cred ca exista doua posibilitati, pe care daca ti le spun o sa-mi reprosezi ca te imping sa vinzi.  Dar poate chiar asta ar putea fi solutia cea mai buna, pentru ca si in cazul in care ai castiga daramarea, v-a dura ani de zile de judecata.

Astea sunt rezultatele pana acum.

#376
csercses

csercses

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2010
Udrescu,

Stan Maria este la Jimbolia 56. De fapt, seful acolo este tiganul Imparatel (da, asa il cheama).

http://ascdbn.ro/?page_id=119
Ti se pare ca "s-au indreptat toate erorile"?

Autorizatia 558/20.08.2012 este pentru S+P+2E.
Autorizatie in lucru pentru mansarda? In baza carei legi, "expertu' lu' Peste"?
Declaratii de la vecini? Visezi frumos!
Cale de rezolvare: darama mansarda, fa garaje,  si ne impacam, la adresa asta!

Cine crezi ca va incalca legea si iti va aproba o mansarda pe o cladire care nu respecta nici macar POT-ul. Daca o va face, va merge de mana la puscarie cu toti cei care deja au semnat (fals in declaratii) procesul verbal de receptie al cladirii. Inca n-ati invatat nimic din reculul care l-ati incasat cu PUD-ul de la Diaconu Coresi 29?

http://ascdbn.ro/?page_id=174

Vad ca voi in biserica voastra aveti doar 9 porunci. Porunca cu minciuna s-a prescris?

Scrie in continuare pe forum, ca nu  este ilegal.

Abereaza si discrediteaza-te!

#377
DanielSilviu

DanielSilviu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 413
  • Înscris: 23.03.2013
Csercses,

Te asteptam.  Cred ca nu ai mai fost pe la fam. Stan.  Altfel ai fi vazut ca nu mai sunt ferestre la pod, ca acoperisul are 45% si exista garaj.  Toate executate dupa ce ISC a dispus.  S-a facut PV receptie pe S+P+2E.  Legea permite la o cladire pentru care s-a efectuat PV receptie autorizarea mansardei, pentru care s-au obtinut deja toate avizele, pentru 60%.

Unde este minciuna?

Vecinii nu au depus actiune in instanta deci care este calitatea procesuala a Asociatiei Salvatorilor?  Cine minte?

Deci se va obtine S+P+2E+M, pentru ca legea permite.  Tot va ramane blocul in picioare.  Nu este deci mai bine sa vorbim?

Se pot gasi solutii pentru viitor.  Multumesc ca nu mai ai o atitudine atat de vehementa, chiar daca continui sa ma jignesti.

Prin eficientizarea procedurala voi incerca la toate imobilele unde mi se va cere ajutorul, ca sa fie respectata legea, dar in acelasi timp sa se maximizeze suprafata construita si sa se maximizeze profitul.  Multumesc pentru tot.

#378
csercses

csercses

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2010
Udrescu,

Nu ai logica.

ISC nu da liber la mansarde in urma controlului. Traiesti intr-o realitate paralela!

Incearca sa citesti rezolutia ISC: "s-au dispus oprirea lucrarilor si desfiintarea lucrarilor executate cu nerespectarea autorizatiei de construire"...." D.R.C.B.I. a facut demersurile pentru formularea plangerii penale impotriva proprietarului".  

Mansardarea este prevazuta in PUG numai pentru constructiile existente la data intrarii in vigoarea a PUG-ului, adica in anul 2000. Dupa logica ta poti sa mansardezi la infinit o cladire, pentru ca la momentul n+1 poti mansarda cladirea de la momentul n.

Cu mansarda aveti cel putin 10 apartamente (fara subsol). Asta inseamna, conform HCGMB 66/2006 10 apartamente x 1.2 locuri de parcare/apartament = 12 locuri de parcare.
Imparatel stie sa numere pana la 12?
Consiliaza-l tu, consultantule fiscal!

In loc sa te preocupe maximizarea, mai bine te-ai concentra pe minimalizarea..... pierderilor.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate