Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

ajutor....va rog .... primul ciclu

- - - - -
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#37
portocaLeu

portocaLeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 16.08.2008
Nu inteleg ce sfaturi pot da baietii aici: ati avut vreodata menstruatie?

Draga mea, ciclul menstrual o sa inceapa sa functioneze si la tine cat de curand; stiu ca iti doresti mult sa ti se intample acest lucru asa cum ne-am dorit toate, in secret, candva...
Iti urez asteptare scurta si sangerare de trei- patru zile pe luna, fara dureri sau alte complicatii!
Invita-ti atunci prietenele la un suc si sarbatoreste-ti intrarea intr-o noua etapa a vietii tale pe care ti-o doresc cat mai senina!
:kisstogether:

#38
loveparade

loveparade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,429
  • Înscris: 23.07.2006
Eu zic sa aducem si o televiziune ceva, caci vad ca e prea incins acest subiect "Cum privesc minorii sex-ul? Si ce impresii au despre el..."
Va garantez ca o sa iasa un talk-show circ pe tema asta, un fel de 0TV (zero tv).
Rog un moderator sa inchida acest subiect. Hai ma... vorbim si / sau ne batem joc de un copil de 12 ani? Ce fel de subiect poate fi acesta? Si ce poate invata un copil minor ?

Ori, daca moderatorii sunt neseriosi, propun sa mutam topicul in aria FUN, unde un baiat avea probleme cu sanii sai Exemplu aici.

#39
Dari@

Dari@

    Hoașcă pur si simplu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 18.06.2007

 anamaria0697, on 4th August 2009, 15:57, said:

multumesc ptr avertisment , dar nu , nu vreau sa raman insarcinata , am mai spus , atunci , te maturizezi treci la pubertate , in plus , toate colegele au

:worthy: :worthy:  da' voi vorbiti cu toatele intre voi despre asa ceva ?!??!  sunt depasita de tot, ce sa mai...  parca asta e un subiect intim, nu sa-l discuti cu toate colegele. de liceu, te pomenesti. se da si la gazeta de perete a liceului, sau la postul local de radio, la pauza mare, nu?  :eek:

#40
Tzushka

Tzushka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,441
  • Înscris: 09.11.2007
si eu ma crizam ca mie nu imi mai vine si cand mi-a venit am inceput sa plang si nu de fericire  :lol:
intotdeauna ne dorim sa fim ca "cei mai mari" cand suntem copii, vrem ciclu sa fim femei, vrem la serviciu nu la scoala, etc.... e intr-un fel normala reactia, asa ca nu va mai luati de ea... cat despre "mama nu ai?" mi se pare o replica deplasata, nu toate au o mama cu care pot discuta treburi de genul...chiar daca sunt treburi de femei.

 AngelicaI, on 12th August 2009, 21:23, said:

-mergi la cosmetica - o data pe luna ca sa iti faci un tratament pentru acnee
                             - sa te penseze o cosmeticiana ( nu tu singura !)
bune sfaturi, trimiti copilu' la cosmetica...pentru ciclu o trimiteati la mama, pentru pensat oare de ce nu?

#41
cristinik4u

cristinik4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 17.08.2008
fetita, te intelegem , dar te rog eu mult de tot numai pune intrebari cretine , te faci de ras :(

acum serios vorbind si lasand mistourile [desi e greu]  iti va veni cand va fi sa fie, insa nu iti dori. stari naspa , dureri bla bla. asteapta , traieste-ti copilaria,crede-ma ca nu te maturizeaza cu nimic. te maturizeaza doar cu 10 ron pt tampoane :P

#42
Thomas-

Thomas-

    Nunc plaudite omnes!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,436
  • Înscris: 31.10.2008
Nu pricep. eu nu mi-am dorit niciodata sa-mi vina si pe buna dreptate. Fiecare concediu trebuie planuit altfel.

#43
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
nu cred ca isi poate da cineva seama cand o sa iti vina ciclul prin intermediul unui topic pe net. probabil ca se apropie, dar n-ai de unde sa stii exact cat mai dureaza. oricum, ma alatur si eu celor care te-au sfatuit sa te bucuri de perioada fara menstruatie. imi inchipui ca iti doresti sa cresti cat mai repede si sa devii femeie, dar exista atatea lucruri neplacute asociate menstruatiei incat nu iti dai seama cat de norocoasa esti ca inca iti mai poti planifica vacantele la mare cand vrei, ca nu ai parte de momente penibile in care iti patezi hainele in public, ca nu te trezesti ca in momentele cele mai importante ti-ai dori sa zaci in pat in loc sa te bucuri, ca nu ai toane, ca nu iti vine sa plangi sau sa faci istericale din orice, ca nu te dor sanii, capul, burta si spatele, ca nu trebuie sa stai tot timpul cu grija sa nu te patezi si multe altele. menstruatia este o mare corvoada din punctul meu de vedere si desi este ceva normal care nu ar trebui sa te sperie (in ciuda a ceea ce am scris noi aici, se poate supravietui, chiar daca nu cred ca te obisnuiesti vreodata cu ea), nu este un lucru pe care sa il astepti cu nerabdare. eu aveam 11 ani prima data si crede-ma ca mi-as fi dorit din suflet sa fac parte din categoria celor mai intarziate care au prima menstruatie pe la 14-15 ani. oricum, maturitatea tine de minte si de felul in care gandesti, nu de felul in care arati sau se comporta corpul tau.

#44
Tzushka

Tzushka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,441
  • Înscris: 09.11.2007

 cristinik4u, on 22nd August 2009, 23:59, said:

fetita, te intelegem , dar te rog eu mult de tot numai pune intrebari cretine , te faci de ras :(
eu cred ca mai repede se face cineva de ras care se asteapta la intrebari mai putin cretine din partea unui copil

#45
doriaal

doriaal

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 21.06.2007
Ai gresit din start cand ai spus "pentru ca toate prietenele mele au .. " , o gandire ca asta te va face sa devii o curva ca si prietenele tale .
E adevarat ca toti vrem sa ni se intample lucrurile astea cat mai repede ca sa fim si noi adulti , o sa ajungi sa urasti mai incolo  chestii cum ar fi durerile menstruale , pilozitatea .
Cred ca aproape toti au avut momente cand s-au intrebat "ba, cand imi creste si mie par subrat, pe fata sau la 'hula' ) si acum esti tot cu lama in mana incercand sa scapi de acest 'cosmar' .
Intrebarea ta e oarecum neinspirata "cand ? ".  Nu stie nimeni cand ,  sa sti ca nu asta inseamna sa fi adult , maturizarea psihica e cu totul altceva si depinde de tine si de anturajul in care esti , schimbarile astea indica doar inceputul maturitatii tale sexuale , probabil si de aia esti luata un pic de tare de forumisti de pe aici pentru ca intrebarea ta are asa un substrat cu tenta erotica , ceva de genul "da cand pot sa ma f*t si eu ?".
Si asta e o intreaga poveste cand sa imi incep viata sexuala . Ce am observat eu ca indiferent de educatie , de mediu sau  de personalitate , femeia la moment dat ajunge sa fie sau sa se comporte ca o  curva (no offense) .
Ca de exemplu o fata care umbla din bustean in bustean din generala e clar , e stabilit va fi o curva (a nu se interpreta ca se f*te pe bani , pur si simplu ca te f*ti cu mai multi din placere , sau iti inseli parteneru inseamna 'curvasaraie') . Bun acuma o fata care a fost cuminte pana prin facultate adica nu avut relatii sau doar una stabila , va deveni si ea o curva la moment dat, pentru ca e sentimentul acela ca ti-ai irosit oarecum viata ('cum ar fi daca ..'  sau 'ce naiba pot sa fiu si eu ca celalalte . " ) mai e si chestia ca unele ajung la concluzia falsa ca doar asa iti poti gasi fericirea vazand ca parteneru e atras de niste fustite mai scurte sau ca ea face  ce nu faci tu . E adevarat ca daca te imbraci mai sumar si te comporti ca o pisicuta baietii vor fi ca la apel , dar ma gandesc asa o fata intr-un rar moment de meditatie nu se gandeste "ma asta vine , ma f*te , si-o spala si pleaca .. nu-l intereseaza de problemele mele sau cum ma simt ..of.. " [aici astept un raspuns :)]  .
La concluzia asta am ajuns cu ajutor din partea iubirii vietii mele , o fata relativ cuminte adica a avut o singura relatie de vreo cativa ani , o fetita jucausa stilul rock  (bon jovi ,guns`n`roses,nickelback) deci nu "hai sa sacrificam o matza , ca sa-i facem pe plac Stapanului" , un chip care lumina incaperea in care intra .. ma rog fata perfecta in viziunea mea ..
Imi vorbea de principii , cum pot fi unele "asa" facand referire la amantele fostului . Se termina basmu`, ca sa vad ca dupa 2 zile ca se da la un coleg care avea o relatie de vreun an ,
in final facandu-l sa se mute cu ea in alt oras doar pentru ca ala nu voia sa se desparta de prietena lui , ea nesuportand sa fie locul 2. Asa mi-a aratat ca se pisa de fapt pe principii  
chiar si pe sentimente , chiar si la gandul ca ar distruge o 'casa' , dar asta ar fi putea fi subiectul unui alt topic : "ce fac femeile pentru a obtine ceva".

Concluzia o trage fiecare cum vrea , pentru povestea mea eu am tras concluzia mea , clasicul 'am fost un prost' , cat pentru problema ta ar trebui sa vi cu un alt set de intrebari gen
ce marca de tampoane folositi fetelor , sa o ascult pe bunica sa-mi pun vata ? , de cate ori trebuie sa ma spal , ce folosesc cand ma rad sa nu ma irit prea tare (probabil ar fi mai nimerite ) si sincer doar igiena ar trebui sa te intereseze  ,  eu am avut un coleg care in plina pasiune coborand spre zona de interes pentru a o explora s-a lovit de un miros neplacut asa ca   a pus-o pe fata sa se miroasa intreband-o "tu te-ai fute asa cu mine ? " n-ai vrea sa se intample asta .

Edited by doriaal, 27 August 2009 - 00:26.


#46
portocaLeu

portocaLeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 16.08.2008

 doriaal, on 27th August 2009, 01:22, said:

, o gandire ca asta te va face sa devii o curva ca si prietenele tale .

I "da cand pot sa ma f*t si eu ?".
se f*te pe bani , pur si simplu ca te f*ti cu mai multi din placere , sau iti inseli parteneru inseamna 'curvasaraie') . ndesc asa o fata intr-un rar moment de meditatie nu se gandeste "ma asta vine , ma f*te , si-o spala si pleaca .. .

"tu te-ai fute asa cu mine ? " n-ai vrea sa se intample asta .
Incredibil !!!  :puke:
Parca era un regulament pe forumul asta unde e "un privilegiu sa participi"...

#47
iulia_ii

iulia_ii

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.08.2009
ceau! am 13 ani si aproape 2 luni:). nu pot sa spun ca imi doream nespus de mult sa imi vina ciclul, dar era o chestie noua, deja toate colegele aveau si eu nu. am o colega care are de la 8 ani ciclu. in tot deauna eram pregatita la scoala cu un absorbant poate mi vine. in 11 iulie era ziua mea, faceam 13 ani incepuse de pe atunci sa ma doara burta jos, da eu tot eram cu ideea ca fac apendicita=)), si in 15 iulie m-am dus la o zii de nastere , nu ma simnteam bine, dar nici prin cap nu mi-o trecut ca poate o sa imi vina. am stabilit sa dorm la ea si cu inca o prietena. si ajung la ea acasa, era deja taarziu si merg la baie sa ma schimb si vad ca imi venise. nu ma simnteam uda. si ma patasem doar un pic.i-am cerut un absorbant prietenei cre deja era pe ciclu.  :kisstogether: si atunci am vazut si eu cat este de naspa sa fii pe ciclu, mi-a venit deja de 2 ori....si nu imi place:)).....dar a 2 oara cand imi venise nu ma mai durea burta , numai ii foarte naspa. eram deja dezvoltata cu 1 an inainte de pe la 12 ani , incepuse sa imi creasca sanii etc....acum vreau sa nu mai am :))) asa ca nu iti dorii:)) mai bine mai tarziu. dar iti va venii atunci cand corpul este pregatit! :peacefingers: am 1,55m si 40-42kg

aaaa....a doua zii am mers acasa...i-am povestit si la mami si a fost totul ok:) am vorbit chestia asta cu mami de mai de mult:)..vorbeste si cu mama ta nu-ti fie rusine! :console:

nu ma simnt mai matura ca mi-a venit ciclul:)).....la toate se intampla.
nu poti sa stii cand iti vine ciclul pt prima data .te ia pe neasteptate. sau sa iti vina pana la craciun etc.....in graba nu o sa iti vina dar nu te speria mai este timp. gandestete ca tu poti merge la mare oricand , dar prietenele tale "care au " nu prea. intreaba-le si pe ele cum se simnt in perioada aia? :deadtongue: ai sa vezi ce raspuns primesti:)

Edited by iulia_ii, 27 August 2009 - 14:37.


#48
doriaal

doriaal

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 21.06.2007
portocaLeu  ma asteptam sa fiu criticat pentru ca am fost putin mai acid , sau porc cum deja probabil m-ai etichetat . Am incercat doar sa scriu intr-un limbaj mai apropiat de realitatea in care traim .Probabil daca foloseam 'fuck' sau 'acadea' ' ambalajul tau roz' si faceam o tocanita doar ca sa nu se simta persoane ca tine lezate eram mai de treaba . Vad ca n-ai nimic cu posturile aproape criptate gen ...:: )-=)) =)) . .: ::: :( :)S>. ,. sau aici pacatu masacrarii limbii romane e mai mic ? .

Desi pare misogin postul meu , crede-ma ca apreciez fetele mai ales pe cele cu putina coloana care nu se  lasa influentate de prietenele sau iubitii lor .
Ceea ce urasc eu este aceasta falsa pudoare 'vai de mine ce limbaj ' intr-o lume in care totul e frumos si  popoarele lumii si-au dat mana .Nu sunt adeptul unui limbaj ca la usa cortului , dar pentru o discutie cu prietenii pe teme sexuale cred ca m-am incadrat in limite normale , mai ales intr-un spatiu ca Internetul unde fiecare poate fi ceeea vrea , unde  poti sa iti desfiintezi/barfesti prietenul/seful/colegul sau sa iti exprimi liber o parere .

Imi cer scuze ca i-am stricat topicu fetei , imi cer scuze ca te-am deranjat si imi cer scuze ca mi-am permis sa intru pe teritoriul sacru al fetelor si nu uitati "It's not what happens to you, but how you react to it that matters.'

#49
portocaLeu

portocaLeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 16.08.2008

 doriaal, on 27th August 2009, 22:55, said:

portocaLeu  ma asteptam sa fiu criticat pentru ca am fost putin mai acid ,...
sau porc cum deja probabil m-ai etichetat .
Imi cer scuze ca i-am stricat topicu fetei , imi cer scuze ca te-am deranjat si imi cer scuze ca mi-am permis sa intru pe teritoriul sacru al fetelor si nu uitati "It's not what happens to you, but how you react to it that matters.'
Mai, nu era vorba decat de un sprijin in cateva cuvinte pentru o copila ce intreba si ea, nelinistita, la primele semne de feminitate, timida si evolutiva...
Si-au dat diversi indivizi cu parerea si au deraiat de la subiect in asa fel incat bietul copil nici n-a mai indraznit sa sufle o vorba!
Iar eu m-am intristat foarte tare si am simtit ca  mi s-a umplut paharul!

Eu nu etichetez pe nimeni " porc"  fiindca vulgaritatea imi repugna! Nu as face vreodata "porc" pe un barbat , eu respect barbatul, stiu cat de mult munceste pentru familie, uneori pana la epuizare...

Dar cand citesc atatea comentarii penibile imi vine sa plec pentru totdeauna, sa nu mai intru pe forum ...
Ma intorc din motive sentimentale si pentru ca unii participanti scriu cu atata umor  incat rad in hohote, singura, in fata tastaturii ! Oamenii astia m-au cucerit, ii admir ! Asa vreau sa citesc mereu  si de aceea spun ca atunci cand scriem undeva sa o facem aratand ca  ne respectam in primul rand pe noi insine, indiferent de " mode" in limbaj!

Oricum...faptul ca ti-ai cerut scuze arata ca poti fi si altfel...

#50
reovel

reovel

    Doesn't she look darling?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,757
  • Înscris: 17.01.2009

 anamaria0697, on 4th August 2009, 15:18, said:

da , sa sti ca chiar imi schimba perspectiva asupra vietii

cei care  nu puteti sau nu vreti sa ma ajutati , fara suparare dar mai bine nu postati


@bub30 nu mai posta .... te rog
nu ma pot abtine... sunt fost profesor
ai facut o cacofonie care te-a facut de finetti  si maturitatea ta se cam duce in jos... ooo... trebe sa vorbesc frumos ca esti minora?
ON: Ti-a venit?
PS: Tocmai am realizat ca vb cu un copil si nu cu una ce face misto.

Edited by reovel, 06 October 2009 - 15:46.


#51
Judith

Judith

    Iubita mileniului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,477
  • Înscris: 17.12.2008
Orice profesor ai fi, sigur nu esti de engleza. :w00t:

#52
Cock

Cock

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 02.10.2009
ti-a venit??

#53
veronica26

veronica26

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.10.2009
Sfatul meu k femeie este sa vorbesti cu mama ta, este cel mai indicat.Intr-o etapa a vietii atat de importanta mama este cea care te ajuta din punct de vedere moral si psihic.Si faptul ca inca nu ti-a venit ciclu tie si celorlalte prietene da , :OK: tine de mai multe cauze.Poate o mostenesti pe mama ta in privinta intarzierii menstruatiei :) deci mama este raspunsul nu cei de aici :nonobad:

#54
Header

Header

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,505
  • Înscris: 13.09.2009

 anamaria0697, on 4th August 2009, 14:26, said:

buna , va rog sa raspundeti , am 12 ani si 2 luni , am par subrat , par pubian , sunii nu sunt dezvoltati dar am acea secretie albicioasa , putin abundenta , nemirositoare dinainte primei menstruatii si muuulte cosuri pe fata . am  52 kg . mias dorii fff mult sami vina ciclul , uneori ma doare putin burtica mai jos de buric ... credeti ca imi vine pana la Craciun ?

  In zilele dinaintea mestruatiei poti avea tensiuni emotionale,crampe abdominale,dureri de picioare care pot dura cateva zile.
  Daca ai dureri abdominale iti recomand un bidon de plastic umplut cu apa calda si-l ti presat in zona care te doare.

  Prima scurgere o sa fie maronie si abia apoi capata culoarea singelui,nu trebuie sa te sperie acest aspect,corpul tau se dezvolta si toate femeile au trecut prin acest moment.
  Poti cere ajutorul mamei tale ori a unei prietene care sa aibe cel putin dublu virstei tale,asa aceasta te poate invata si sfatui cum trebuie.
  
  De asemnea fetele de virsta voastra stau la povesti si destanuiri,sunt convins ca in mica sedinta a trebuit sa spuna fiecare dintre prietenele tale care are ori nu ciclu,tu si probabil altele sunteti in umbra negativa ca nu aveti.
  Este gresit te consideri cool doar daca ai ciclu,este mai cool sa nu urmezi tendintele urmate de majoritatea.
  Esti inca un copil de aceea bucura-te asa cum ti-au spus si fetele mai mari din acest forum,fi fericita ca inca nu trebuie sa porti grija faptului ca nu te patezi,bani de tampoane,ce haine sa porti cand ai ciclu si altele.

  Ai gije caci urmand tendintele modei de colega cool poti cadea in capcana unor colege care mai tirziu isi pierd virginitatea si plingand in noapte cu parere de rau si dispret la scoala te pun in situatia sa crezi ca ceea ce au facut ele este cool si risti sa urmezi prosteste toate greselile unor colege unde vei regreta enorm de mult.  
Poti fi la fel de cool fara tendintele altora,trebuie sa ai incredere in tine.
Probabil de rusine ori o lipsa de comunicare cu mama ta a distantat acest aspect,ea este in masura sa-ti exlplice mult mai mult decat iti explicam noi.

Pentru problema ta referitor la cosuri una dintre cauze este stresul,schimba sapunul de fata cu unul precum protex.

De asemnea trebuie sa mergi la medicul tau de familie pentru consultatie si in functie de cauze acesta iti poate recomanda un tratament adecvat si nu te astepta sa-ti treaca prin minune,multe fete de virsta ta au trecut prin aceeasi situatie ca tine.

Sugestiile date de utilizatorii forumului au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul  medicului specialist.Header

Edited by Header, 14 October 2009 - 17:35.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate