Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

Disney Channel România.

- - - - -
  • Please log in to reply
323 replies to this topic

#235
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018

Serial cu supraviețuitorul Hazen Audel și producții pentru copii. Noutățile lunii iulie la National Geographic și Disney Channel


NOUTĂȚI în iulie. National Geogprahic a pregătit mai multe producții pentru luna iulie. În a doua lună de vară va fi un serial cu Hazen Audel, care va încerca să supraviețuiască în diferite locuri extreme de pe glob, dar vor fi și producții despre avioane.

Pe Disney Channel se va difuza un maraton de episoade pentru serialul „Secretele din Sulphur Springs”, în timp ce pe National Geographic Wild luna iulie este dedicată programelor despre rechini.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – IULIE 2021

„Avioane Uriașe” – În fiecare joi, din 15 iulie, de la 20:00

Fiecare decolare este magică și te face să te întrebi ce face totul posibil? Răspunsul este simplu … oamenii.

Noua serie „Avioane Uriașe” aduce în prim-plan avioanele și explorează puterea lor intrinsecă prin ochii celor care le construiesc, întrețin, păstoresc și pilotează.

„Aeroportul înghețat din Alaska” – În fiecare joi, din 22 iulie, de la 22:00

Aeroportul Internațional “Ted Stevens” din Anchorage, Alaska, este singurul aeroport hub de pe planetă care operează la temperaturi de -38 grade Celsius și se confruntă cu vânturi de 160km/h.

În ciuda temperaturilor de îngheț, a fenomenelor meteorologice din ce în ce mai imprevizibile și a haosului călătoriilor aeriene zilnice, acest aeroport este singurul din Statele Unite care nu este niciodată închis.

„Alaska: Noua generație” – În fiecare miercuri, din 28 iulie, de la 22:00

De la echipa producătoare a emisiunii “Life below zero”, urmărim acum noua generație în căutare de libertate.

Obosiți de rutina unei vieți predictibile, se îndreaptă spre sălbăticia din Alaska pentru a-și construi o viață după propriile reguli, într-o cursă contracronometru, fiindcă prima lor iarnă glacială vine fără milă.

„Supraviețuitorul” – În fiecare miercuri, din 14 iulie, de la 23:00

Hazen Audel călătorește în zone cu condiții extreme de trai să întâlnească triburi indigene și să învețe tehnicile acestora de supraviețuire.

Înarmat cu aceste noi abilități, Hazen pleacă singur în sălbăticie, înfruntând junglele Surinam și Peru din America de Sud, pădurile din nordul Laosului, stâncile de calcar din Filipine și junglele din Peninsula Malay și Papua Noua Guinee.

„La pescuit de ton” – În fiecare miercuri, din 7 iulie, de la 20:00 si 21:00

În cel de-al zecelea sezon al competiției, căpitanii din Gloucester se confruntă cu o provocare fără precedent: să-și câștige existența pe piața de ton care încearcă din răsputeri să-și revină.

Flota alege să lucreze împreună pentru a reuși să facă față provocărilor. Celor cinci bărci inițiale li se alătură noi căpitani și o adevărată legendă a pescuitului de ton, ale cărui abilități pun imediat în alertă întreaga flotă.

NOU PE DISNEY CHANNEL – IULIE 2021

„Secretele din Sulphur Springs” – Maraton de episoade. Sâmbătă, 3 iulie, de la 12:00

Primul sezon al serialului Secretele din Sulphur Springs se difuzează în întregime într-o singură după-amiază.

Serialul prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un nou oraș și să preia un hotel abandonat cu scopul de a-l transforma într-o destinație de vacanță plină de viață așa cum fusese în urmă cu mult timp.

Însă întregul oraș crede că hotelul este bântuit de fantoma unei fete pe nume Savannah. Împreună cu Harper, un coleg de clasa pasionat de mistere, Griffin descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp și află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia sa.

„Provocarea estivală cu cele mai îndrăgite seriale” – Din 10 iulie, de la 12:00

În fiecare după-amiază de sâmbătă și duminică se va difuza un maraton de episoade din următoarele seriale: Mereu la Mijloc (10 & 11 iulie), Casa lui Raven (17 & 18 iulie), Tabăra cu Peripeții (24 & 25 iulie), Sydney și Max (31 iulie).

Sezonul 2 din „Cei 6 Super Eroi” – Din 19 iulie, de luni până vineri, de la 16:00

Aventurile continuă pentru Cei 6 Super Eroi! După ce l-au învins pe ticălosul Obake și au salvat orașul, cei șase prieteni primesc recunoașterea pe care o merită!

Dar când San Fransokyo ajunge pe mâinile monștrilor, viitorul celor șase și al orașului stă sub semnul întrebării.

Sezonul 2 din serialul „Amfibienii” – În fiecare zi weekend, din 3 iulie, de la 18:30

„Amfibienii” este un serial animat de comedie ce relatează aventurile Annei Boonchuy, în vârstă de 13 ani, care este transportată în mod magic în lumea fantastică a Amfibiei, o mlaștină rurală plină de oameni – broască.

Acolo ea întâlnește o tânără broască entuziasmată pe nume Sprig Plantar, pe sora sa imprevizibilă, Polly și pe bunicul supraprotector, Hop Pop. Cu ajutorul lui Sprig, Anne se va transforma într-un erou și va descoperi prima prietenie adevărată din viața ei.

În sezonul 2, Ana și prietenii săi părăsesc limitele confortabile ale lui Wartwood pentru îndepărtatul oraș Tritonia, în încercarea de a descifra misterele cutiei muzicale.

NOU PE DISNEY JUNIOR – IULIE 2021

Noi episoade din sezonul 5 al serialului „Doctorița Plușica” – Din 5 iulie, de luni până vineri, de la 12:00

Plușica, îndrăgita fetiță ce aspiră să devină doctor, la fel ca mama ei și care trateaza jucăriile și animaluțele de plus revine cu noi episoade.

În fiecare poveste prezentată, Plușica și prietenii ei diagnostichează situația și oferă îngrijiri jucăriei cu probleme.

Sezonul 2 al serialului „Gigantozaurul” – Din 19 iulie, de luni până vineri, de la 15:00

Cu acțiunea amplasată într-un cadru luxuriant, serialul captiveaza publicul cu specii diverse de dinozauri, dar și flora și fauna specifică erei cretacice.
De la Brachiozaurul cu gâtul lung și uriașul Triceratops, la jungla verde, râuri învolburate și copaci gigantici, minunata lume a Gigantozaurului îi invită pe copii să o exploreze.

În noul sezon, viața în Cretacia decurge foarte bine atunci când Termy dispare, până când cei patru prieteni își dau seama că lipsa lui duce la un dezastru ecologic

Maratoane de weekend – Sâmbătă și duminică, de la 10:00

Telespectatorii pot urmări episoade consecutive din următoarele seriale: : „Blue”, ”Doctorița Plușica”, ”Eroii în Pijama”, Gigantosaurul”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – IULIE 2021

Sharkfest – Premiere în fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:00

Cele 27 de premiere cu și despre rechini vor captiva cu siguranță spectatorii cu informații care sunt mai ciudate decât ficțiunea însăși, de la cele mai recente progrese în domeniul cercetării și conservării rechinilor până la noi modalități de a prezice atacurile rechinilor.

Programe incluse:
  • Chris Hemsworth: Plaja rechinilor (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00)
  • Crocodil contra rechin
  • Rechin rebel?
  • Rechinii de nisip
  • Tactici de atac
  • Clanul rechinilor
  • 50 de fețe ale rechinilor
  • Rechini la atac: Povestea lui Page Winter
  • Rechinii din Hawaii
  • Cel mai mare rechin-taur
  • Cel mai periculos rechin
  • Dosarele atacurilor de rechini
  • Când rechinii atacă
„Întâmplări hazlii cu animale” – În fiecare miercuri, din 28 iulie, de la 19:00

Un colaj creat special pentru National Geographic din programul de mare succes de la ABC “America’s Funniest Videos” prezintă animale de companie și animale sălbatice fascinante și pline de umor. Emisiunea este prezentată de Alfonso Ribeiro.

„Salvatorii animalelor: veterinari la țară” – În fiecare vineri, din 2 iulie, de la 19:00

Dr. Hodges și Dr. Ferguson sunt prieteni vechi care dețin și lucrează la spitalul veterinar “Critter Fixer” aflat la 160 km la sud de Atlanta.

Împreună cu angajații lor entuziaști, cei doi tratează și îngrijesc peste 20.000 de pacienți. Între urgențele de la clinică și apelurile de la fermele din Georgia rurală, aceștia sunt asaltați în mod constant de cazuri unice.

Sursa: https://tinyurl.com/5j5k26kj

#236
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Au bagat din nou Phineas si Ferb si Bafta Charlie. Parca vad ca iar le vor scoate, asa fac mereu. Chiar nu stiu motivul

#237
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Astazi la ora 15:30 este O viata minunata pe punte

#238
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018

CE NOUTĂȚI AU PREGĂTIT DISNEY CHANNEL ȘI DISNEY JUNIOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE


Attached File  Gasca-Puisorilor.jpg   236.84K   0 downloads

În septembrie, la Disney Channel vor avea premiera noi sezoane din îndrăgitele seriale „Casa lui Raven”, „Tabăra cu Peripeții” (din 6 septembrie) și „Ce Ciudat” (din 20 septembrie). Iar diminețile de weekend sunt dedicate fanilor serialului „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”.

În al doilea rând, la Disney Junior, cei mai mici dintre telespectatori au parte de noi episoade din serialele „Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”, „Blue” și „Prietenii Cățeluși” și un serial nou-nouț: „Gașca Puisorilor”. inspirat de bine-cunoscuta serie de carți „The Chicken Squad” de Doreen Cronin.

Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat, care folosește munca în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „CASA LUI RAVEN: SEZONUL 4” – Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 17:00

Sezonul 4 aduce noi viziuni și multe momente amuzante în Casa lui Raven. Serialul urmărește aventurile amuzante a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate, cu copii și care locuiesc împreună.  Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, fiul ei, Booker descoperă că are aceeași abilitate. Ei pot vedea în viitor suficient pentru a încerca să-l schimbe, iar umorul apare atunci când Raven și Booker încearcă să înțeleagă viziunile, pe măsură ce navighează prin viața de zi cu zi într-o gospodărie agitată, dar plină de iubire.
Attached File  RAVENSHOME_FEATUREDIMAGE_146690_0351r1-936x482-1.jpg   101.8K   1 downloads
TABĂRA CU PERIPEȚII: PREMIERA SEZONULUI 5 – Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 20:00

Este începutul unei noi veri în Tabăra cu Peripeții, așa că Destiny, Matteo și Finn revin pentru mai multe aventuri departe de casă.

În noul sezon, lucrurile s-au schimbat puțin în Tabăra Kikiwaka, deoarece consiliera Lou Hockhauser a preluat rolul de director al taberei. Și deși nu are parte de cea mai ușoară tranziție pentru ea, din fericire, este sprijinită de Destiny, Finn și Matteo. În plus, în această vară, echipei i se alătură doi consilieri noi, Noah și Ava, precum și micută nou sosită în tabără, Gwen. Este posibil ca ei să nu aibă prea multă experiență, dar sunt cu siguranță pregătiți pentru o vară plină de acțiune! Și chiar dacă lucrurile nu merg aproape niciodată conform planului, cu siguranță vor învăța câteva lecții importante de viață pe parcurs.
Attached File  Tabara-cu-Peripetii-4-1600x1072.jpg   359.74K   0 downloads
PREMIERA SEZONULUI 2 DIN SERIALUL „CE CIUDAT” – Din 20 septembrie, de luni până vineri, de la 17:55

Noi aventuri apar în viața socială a celor trei prietene, Lily, Martha si Jas, în sezonul 2.

Serialul de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine printre colegii de școală. Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, unite de inteligență, loialitate și de…. momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii și mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

DIMINEȚI DE WEEKEND CU MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR – Din 4 septembrie de la 8:00 la 13:00

Începeți fiecare zi de weekend cu aventurile pline de emoții, stângacii, dar și cu momentele de eroism ale celor 2 super-eroi Buburuza și Motan Noir, cunoscuți în viata reală drept Marinette și Adrian.

DISNEY JUNIOR

PREMIERA SERIALULUI GAȘCA PUIȘORILOR – Din 18 septembrie, sâmbătă și duminică de la 10:30

„Gașca Puișorilor” este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți „The Chicken Squad” de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună foloseșc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE (Sezonul 3) – Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 9:30

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca. Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!’

NOI EPISOADE DIN SERIALUL “PRIETENII CĂȚELUȘI” – Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la 11:00

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii. Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.
Attached File  Prietenii-catelusi-noi-episoade-in-septembrie-la-Disney-Junior-3-scaled.jpg   59.4K   0 downloads
NOI EPISOADE DIN SERIALUL „BLUE”, SEZONUL 2 – Din 20 septembrie, de luni până vineri, la ora 8:00

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive! Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

Sursa: https://www.tvmania....ptembrie-307775

#239
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Era frumos daca difuza si seria originala din 2003, That so Raven. Cred ca nu au difuzat-o pentru ca Disney Channel a fost lansat tarziu in Romania

#240
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
A aparut inapoi logo-ul albastru

#241
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,065
  • Înscris: 08.11.2019
Era normal, a trecut vara ,,Summer".

#242
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Observ ca inca nu a aparut noul logo. Deci pe pagina lor oficiala de facebook a fost postata o poza anul trecut cu noul logo

#243
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,065
  • Înscris: 08.11.2019
Nu cred că mai are sens să apară. Se închide și la noi de la anul, pe pariu. La noi nici in HD nu este disponibil. În alte țări, varianta HD era disponibilă de 10 ani

#244
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Mda.... Ce plictisitor e Disney Channel. In toata grila sunt doar productii noi. Pana luna trecuta a fost Phineas si Ferb, dar a fost scos din nou

#245
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Pe 19 sunt 12 ani de la lansarea Disney Channel

#246
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii octombrie la Disney Channel și Disney Junior


Disney Channel a anunțat premiera sezonului 4 al serialului “Miraculos: Buburuza și Motan Noir” din 4 octombrie și revenirea cu episoade noi a seriei „Cavaler Accidental”, iar Disney Junior aduce primul serial Marvel pentru prescolari „Păienjenel și prietenii săi uimitori” și Sopi, Bufnita și Pisoi se întorc în sezonul 5 al serialului „Eroii in Pijama”.

Finalul lunii octombrie va fi unul al misterelor amuzante - un nou film original Disney Channel: „Misterul Mumiei” are premiera pe 30 octombrie. Vor fi, de asemenea, difuzate episoade cu tematică de Halloween ale celor mai îndrăgite seriale, în ultimul weekend din luna octombrie.

Prezentăm în continuare detaliile din programul Disney Channel și Disney Junior.

DISNEY CHANNEL

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR: SEZONUL 4

Aventura din Paris continuă pentru Buburuza și Motan Noir și în sezonul 4. Înconjurați de noi aliați și luptând cu un adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, cei doi sunt pregățiti pentru cele mai mari provocări. Cu toate acestea, au parte de mari schimbări atât în viața lor de supereroi, cât și în viața de la școala atunci când sunt pur și simplu Marinette și Adrien.

Din 4 octombrie, de luni până vineri, de la 16:30

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZOANELOR 3 ȘI 4

Dwight are parte de noi provocări și aventuri în rolul său de protector al Gretei, prințesa medievală aterizată în secolul 21, în încercarea de a o învăța cum să se adapteze vieții de liceu.

Evul Mediu se întâlnește cu secolul 21 în aceasta comedie plină de aventuri și umor, atunci când Dwight, un adolescent din secolul 21 cade într-o cameră subterană veche și aterizează cu buzele sale pe buzele Grettei, o prințesă războinică ce doarme de o mie de ani. „Sarutul" lui Dwight îi trezește pe Gretta și pe magicianul ei de curte și hoarde de ticăloși medievali. Dwight este acum vrăjit să o protejeze pe Gretta în calitate de cavaler neconvențional, în timp ce inamicii ei din trecut invadează orașul său natal, Woodside.

Din 4 octombrie, de luni până vineri, de la 19:00

MISTERUL MUMIEI

Filmul original Disney Channel, Misterul Mumiei este o comedie plină de aventuri și mistere. Trei prieteni buni pornesc în aventura vieții lor să salveze o mumie de acum patru mii de ani și să o aducă înapoi la locul ei. În tot acest proces, cei trei se distrează și învață o mulțime de lucruri despre prietenie și lucru în echipă.

Sâmbătă, 30 octombrie, de la 16:00

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

În weekendul 30-31 octombrie, în intervalul 16:00 - 21:00, puteți urmări la Disney Channel un maraton de episoade cu tematică de Halloween și două filme înfricoșător de amuzante: Misterul Mumiei si Zombie 2.

CEI 6 SUPER EROI: PREMIERA SEZONULUI 3

Aventurile continuă pentru Cei 6 Super Eroi în noul sezon. Orașul San Fransokyo se confruntă cu o nouă amenințare din partea unei echipe de roboți malefici coordonați de Băiat Burger Tăiețel. Oare vor reuși cei șase prieteni să salveze orașul și de această data?

Din 2 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:30

DISNEY JUNIOR

LANSAREA SERIALULUI „PĂIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI”

Păienjenel (Peter), preferatul copiilor, alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), formează Echipa Păienjenel. Împreună ei protejează cartierul de răufăcători și rezolvă toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E și împreună pornesc în misiuni speciale pentru prietenii, vecinii și orașul lor și salvează situația. Dacă Păienjenel se găsește într-o situație complicată și are nevoie de mai multă putere de super erou, cu siguranță va chema în ajutor un amic din echipa Răzbunătorilor precum Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagră. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

Din 16 octombrie, în fiecare zi de wekend de la 11:00

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN SERIALUL GAȘCA PUIȘORILOR

"Gașca Puișorilor" este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți "The Chicken Squad" de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

În primele două weekenduri din luna octombrie, de la 10:30

EROII ÎN PIJAMA: PREMIERA SEZONULUI 5

Eroii în pijama continuă în luna octombrie, cu noi episoade. Astfel, micuții telespectatori vor descoperi noi aventuri nocturne fără egal ale celor trei protagoniști curajoși, Pisoi, Șopi și Bufniță, atunci când Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora.

Din 16 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10.30

PROGRAM SPECIAL DE HALLOWEEN

Disney Junior a pregătit cu ocazia Halloween-ului o mulțime de surprize:

Episoade tematice din Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori – sâmbătă, 30 octombrie de la 10:00 și Mickey Mouse – Aventuri Încurcate – duminică, 31 octombrie de la 10:00.

În plus, duminică, pe 31 octombrie de la 13:00 sunt difuzate episoade noi, consecutive, din îndrăgitul serial Vampirina

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19544

#247
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Eu as zice ca ar trebui sa scoata de la ''naftalina'' o parte din vechile productii Disney. Adica seriale ca Nevastuica Rock, K-9, Aaron Stone, Brandy si Mustacila, Dragonul American, Kim Possible, si cateva de pe Jetix, ca MBC, Jimmy Cool, Witch, cum au facut cu Kid vs Kat in aprilie. Eu daca as fi in locul lui Disney Channel as face acest lucru. Astea enumerate nu au mai fost difuzate de mult timp.

Edited by florinpopa1, 05 October 2021 - 05:45.


#248
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018

"Descendenții: Nunta Regală" are premiera la Disney pe 20 noiembrie


Disney Channel difuzează în noiembrie noi sezoane din „Ce ciudat” (sezonul 3 și 4 din 8 și, respectiv, 25 noiembrie, de la ora 17:45, „Sydney și Max" (sezonul 3) din 1 noiembrie, de la ora 18:55, "Gabby Duran are grijă de extratereștri" (sezonul 2, din 29 noiembrie, de la ora 19:55 și animația "Descendenții: Nunta Regală" (20 noiembrie, de la ora 17:00), precedată de cele trei filme "Descendenții", cu începere de la ora 10:00.

La Disney Junior debutează un nou serial, Mickey Mouse: "Casa Distracției", din 15 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 17:30. Jucăușa producție ni-i prezintă pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preșcolarilor, alături de prietenii săi - Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto și pe Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei șase în tot soiul de aventuri, către lumi unice care stimulează imaginația.

Producția este menită să îi ajute pe copii să își dezvolte creativitatea, să îndrăznească să își îndeplinească dorintele și mai ales, este plină de lecții despre prietenie și originalitate. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur și simplu să te ridici și să dansezi.

În plus, sosesc noi episoade din cel mai nou serial "Păienjenelul Marvel și Prietenii săi uimitori", în fiecare weekend, și din "Blue", din 22 noiembrie.
Prezentăm în continuare, pe larg, noutățile lunii noiembrie la Disney Channel și Disney Junior.

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SEZOANELOR 3 ȘI 4 DIN SERIALULUI „CE CIUDAT” - Din 8 noiembrie și respectiv 25 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 17:45.

Serialul de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine. Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, unite de inteligentă, loialitate și de…. momente jenante. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

PREMIERA SEZONULUI 3 DIN SYDNEY ȘI MAX - Din 1 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 18:55.

Serialul o prezintă pe Sydney, o fată în vârstă de 12 ani, ce răzbate printr-o multitudine de provocări în școala generală, avându-i alături de ea pe prietena cea mai buna, Olive, pe tatăl său Max și pe bunica paternă, Judy. Ea învață să se bucure de fiecare clipă și să trăiască viața la maxim! În același timp, Max, tatăl ei, își amintește întâmplări similare prin care a trecut în copilăria sa alături de prietenul său cel mai bun Leo, demonstrând astfel că problemele nu se schimbă niciodată cu adevărat, doar evoluează.

DESCENDENȚII: NUNTA REGALĂ - 20 noiembrie, de la ora 17:00.

Nunta lui Mal și a lui Ben este cel mai important eveniment care a avut vreodată loc în Auradon, dar Hades amenință să le dea toate planurile peste cap. O mulțime de momente încărcate de dramatism, prietenie, umor și iubire, fac ca în ziua nunții să se ajungă la o confruntare care ar putea schimba totul pe Insula Pierdută! Acest episod special se difuzează în premieră sâmbătă 20 noiembrie, la ora 17:00 după cele trei filme „Descendenți”, care încep la 10:00.

GABBY DURAN ARE GRIJĂ DE EXTRATEREȘTRI: PREMIERA SEZONULUI 2 - din 29 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 19:55.

Noul serial prezintă povestea lui Gabby Duran, o fată în vârstă de 13 ani, care, din neatenție, ajunge să fie bonă pentru un grup de copii indisciplinați care sunt de fapt extraterestri VIP. Inventivă și curajoasă, Gabby acceptă provocarea de a-i proteja pe acești copii și identitățile lor secrete și de a dovedi că este cea mai bună bonă din galaxie.

DISNEY JUNIOR

PREMIERĂ: MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI - din 15 noiembrie, de luni până vineri, de la ora ora 17:30.

Jucaușa serie animată “Mickey Mouse: Casa Distracției” ni-i prezintă pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preșcolarilor, alături de prietenii săi -Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto și pe Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei 6 în tot soiul de aventuri, către lumi unice care stimulează imaginația. Producția este menită să îi ajute pe copii să își dezvolte creativitatea, să îndrăznească să își îndeplinească dorintele și mai ales, este plină de lecții despre prietenie și originalitate. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur și simplu să te ridici și să dansezi.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI” - în fiecare zi de wekend, de la 11:00.

Păienjenel (Peter), preferatul copiilor, alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), formează Echipa Păienjenel. Împreună ei protejează cartierul de răufăcători și rezolvă toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E și împreună pornesc în misiuni speciale pentru prietenii, vecinii și orașul lor și salvează situația. Dacă Păienjenel se găsește într-o situație complicată și are nevoie de mai multă putere de super erou, cu siguranță va chema în ajutor un amic din echipa Răzbunătorilor precum Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagră. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN BLUE (Sezonul 2) - din 22 noiembrie, de luni până vineri, la ora 08:00 sau 19:00.

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive! Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19613

#249
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Vad ca de data asta Disney Channel nu a mai pus logo de iarna. S-ar putea sa fi ramas in pana de idei pentru logo de iarna.

#250
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,065
  • Înscris: 08.11.2019
Sau poate îl vor pune de Moș Nicolae. :D

#251
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009
La olandezi arată cam așa:

Attached File  20211203_162058.jpg   235.57K   34 downloads

La nemți:

Attached File  20211203_162347.jpg   212.62K   30 downloads

La spanioli:

Attached File  20211203_162516.jpg   269.65K   35 downloads

Edited by KLM2009, 03 December 2021 - 16:25.


#252
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,065
  • Înscris: 08.11.2019
La spanioli nu este nimic. Dar îl observ în colțul din dreapta sus pe ,,Kevin". :D

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate