Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Disney Channel România.

- - - - -
  • Please log in to reply
323 replies to this topic

#253
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Probabil Disney Channel Spania a achizitionat filmul.

#254
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,836
  • Înscris: 07.07.2009
La alții nu e ieșit din comun să difuzeze și filme. La nemți de exemplu tot timpul e și câte un film.

#255
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Am vazut in programul TV ca redifuzeaza Hannah Montana, de la ora 20. Tot il scot, il baga si tot asa. Nu stiu de ce nu-l lasa mai mult timp. Sau poate expira licenta de difuzare de tot il scot. Asta e singurul serial mai clasic care mai apare din cand in cand pe canal

#256
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018
Hannah Montana este doar sambata si duminica.

#257
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Da, stiu asta. In trecut era in fiecare zi, dar in ultimii ani a fost difuzat numai Sambata si Duminica. Premiera in SUA a fost in 2006, iar in Romania abea in August 2008. :) :D

#258
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Edit: Au pus logo-ul de iarna abea azi. E tot acelasi care era si in 2020.

#259
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Disney Channel a scos iar din grila Hannah Montana, au pus buburuza. Sau poate e doar temporar.

#260
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016

View Postflorinpopa1, on 26 decembrie 2021 - 11:25, said:

Disney Channel a scos iar din grila Hannah Montana, au pus buburuza. Sau poate e doar temporar.
E doar temporar

#261
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018

CE NOUTĂȚI AU PREGĂTIT DISNEY CHANNEL ȘI DISNEY JUNIOR PENTRU LUNA IANUARIE. FILMUL „MIXEAZĂ”, „STAȚIA ANIMAȚIEI” ȘI UN SEZON NOU DIN „T.O.T.S.”, PE LISTĂ


Anul 2022 începe cu premiera filmului “Mixează!”, un film original Disney Channel. Pelicula vorbește despre curajul de a-ți asculta vocea interioară în descoperirea de sine. Din 8 ianuarie, telespectatorii Disney Channel sunt așteptati în “Stația animației”. Este vorba de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale “Familia Greens la oraș”, “Ciudățeni” și “Băiat, Fată, Etc…” pentru o porție sănătoasă de râs.

Fanii Disney Junior se vor bucura de un nou sezon din serialul T.O.T.S. În plus, noi episoade din serialul “Păienjenelul Marvel și Prietenii Lui Uimitori” debutează din 24 ianuarie.

Iar din 3 ianuarie, de luni până vineri, de la 14:00, micuții au întâlnire cu Blue și sora sa, Bingo pentru noi aventuri amuzante în familie.

DISNEY CHANNEL

PREMIERA FILMULUI “MIXEAZĂ!”

Anul începe cu premiera filmului original Disney Channel „Mixează!” ce prezintă povestea unei adolescente indio-americane, Rhea, pasionată de mixaje muzicale ce includ elemente specifice culturii sale sud-asiatice. Viața ei se învârte în jurul grupului ei de prieteni format din Molly, Watson și Ginger, clubului ei de programare, restaurantului indian al familiei ei și familiei ei formate din tatăl ei, Arvind, fratele mai mic Rohan și bunica ei, Asha.

Totul se schimbă atunci când se îndrăgostește de aspirantul DJ Max, iar pasiunea ei de mult pierdută pentru muzică este reaprinsă. Rhea descoperă că are un dar natural de a crea beat-uri și a produce muzică, dar trebuie să-și găsească curajul să-și urmeze adevăratul talent interior.

Sâmbătă, 1 ianuarie, de la 19:00

STAȚIA ANIMAȚIEI

În fiecare weekend, telespectatorii Disney Channel au parte de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale: “Familia Greens la Oraș”, “Ciudățeni” și “Băiat, Fată, Etc…”!

Din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 13:00.

CELE MAI ÎNDRĂGITE SERIALE LA DISNEY CHANNEL

În fiecare zi de luni până vineri, în jurul prânzului este difuzat un grupaj de episoade din cele mai vizionate seriale Disney Channel: „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Bizaardvark”, „Penny de la M.A.R.S.”, „Ce Ciudat”, „Ne vedem la Paris”.

Din 10 ianuarie, de luni până vineri, de la 11:00, WEEKEND-URI CU „MEREU LA MIJLOC”

În după-amiezele de weekend, așezați-vă comod pe canapea și încălziți-vă la căldura unor povești amuzante cu drăguța și isteața Harley Diaz și familia ei! Harley navighează cu ingeniozitate și abilități desăvârșite de negociere apele agitate ale unei familii care are încă 6 copii, ea fiind copilului mijlociu.

Din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 17:00.

DISNEY JUNIOR

LA JOACĂ CU BLUE

În fiecare zi, de luni până vineri, micuții telespectatori se distrează cu Blue și sora sa, Bingo. Cele două surori se folosesc de evenimentele obișnuite din viața familiei, pentru a născoci jocuri neobișnuite. Împreună cu părinții lor, iau astfel parte la tot soiul de întâmplări nebunești și mai ales amuzante!
Din 3 ianuarie, de luni până vineri, de la 14:00.

PREMIERA SEZONULUI 3 AL SERIALULUI T.O.T.S.

Click și Zglobi au parte de aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noul sezon ce debutează la Disney Junior pe 10 ianuarie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

Din 10 ianuarie, de luni până vineri, de la 18:30

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI”

Micii telespectatori au din nou întâlnire cu eroul lor Marvel preferat, Păienjenel, în noi episoade amuzante, din 24 ianuarie. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), Păienjenel protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

Din 24 ianuarie, de luni până vineri, de la 17:00

Sursa: https://www.tvmania....s-pe-lis-328237

#262
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
A reaparut Phineas si Ferb, Austin si Ally si Jessie. M-am uitat la grila.

#263
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Iar a aparut logo-ul de iarna, parca a fost scos. Sau poate e o eroare.

Edited by florinpopa1, 29 January 2022 - 10:20.


#264
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018

Disney Channel a anunțat premiera serialului „Ghostforce” și Disney Junior sărbătorește Săptămâna prieteniei și „ZIUA FETELOR ÎN ȘTIINTĂ”


Un nou serial are premiera la finalul lunii februarie la Disney Channel, ”Ghostforce”, creat de studioul care a realizat Miraculos Buburuza și Motan Noir.

Tot în februarie, la Disney Junior Mickey Mouse revine cu noi episoade din seria lansată recent „Mickey Mouse și Casa Distracției”.

În februarie, Disney Junior îi invită pe telespectatori să sărbătorească prietenia cu serialele „Blue”, „Mickey Mouse: Casa Distracției”, „Prietenii Cățelusi”, „Eroii în Pijama” și altele, începând cu 14 Februarie. Totodată, pe 11 februarie, Disney Junior sărbătorește „Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință”, cu cele mai curioase și aventuroase eroine.

Prezentăm în continuare recomandările lunii februarie la Disney Channel și Disney Junior.

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”

Serialul îi are în centrul său pe Liv, Andy și Mike, trei adolescenți care formează Ghostforce, o echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice! Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi luptă și capturează fantomele care bântuie New York-ul... atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și momente captivante și chiar emoționante.

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZONULUI 5

Noul sezon prezintă următoarele aventuri ale lui Dwight, un adolescent din zilele noastre, care din greșeală a trezit un adevărat haos medieval. Acum, Dwight este vrăjit să o protejeze pe încăpățânata prințesă Gretta de o mulțime de vrăjitoare, vrăjitori, războinici și creaturi dintre cele mai infame.

Din 14 februarie, în fiecare zi de luni până vineri de la 21:30.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR CU BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

E greu să nu te îndrăgostești de acest cuplu minunat de supereroi meniți să fie împreună: Buburuza și Motan Noir. Disney Channel difuzează în intervalul 12-14 februarie un colaj de episoade cu scene romantice din îndrăgitul serial „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” (sezoanele 2, 3 si 4).

Între 12 și 14 februarie, de la 19:00

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI

Jucaușa serie animată “Mickey Mouse: Casa Distracției” revine cu noi episoade cu îndrăgita gașcă formată din Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald, Daisy, Pluto și mai nou, Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei 6 în tot soiul de aventuri, către lumi unice care stimulează imaginația. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie plină de energie.

Din 14 februarie, de luni până vineri, de la ora 19:30

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN SERIALUL GAȘCA PUIȘORILOR

"Gașca Puișorilor" este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți "The Chicken Squad" de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și pentru a păstra pacea în curtea lor.

Din 21 februarie, de luni până vineri, de la ora 18:00

ZIUA FETELOR ÎN ȘTIINTĂ LA DISNEY JUNIOR

Pe 11 februarie, Disney Junior sărbătorește Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință, cu cele mai curioase și aventuroase eroine: Doctorita Plusica se ocupă de un spital de jucării, Vampirina încearcă să readucă la viața o floare pentru un târg al inventatorilor, Elena trebuie să repare un telescop, iar Mira investighează dispariția unei piese din invenția lui Dhruv la Târgul Inventatorilor din Jalpur. Iar Sofia și prietenii săi participă la Târgul de Știință Magică.

Vineri, 11 februarie, de la 17:00

NOI EPISOADE DIN SERIALUL “PRIETENII CĂȚELUȘI”

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii. Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

Din 7 februarie, de luni până vineri, de la 16:00

SĂPTĂMÂNA PRIETENIEI

Disney Junior te invită să sărbătorești săptămâna prieteniei cu prietenii preferati din îndrăgitele seriale precum Blue, Mickey Mouse: Casa Distracției, Prietenii Cățelusi, Eroii în Pijama și altele.

Din 14 februarie de la 17:30

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19828

#265
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii martie

GhostForce-continuare episoade noi din februarie (S1E2-15)-din 1 martie,un episod nou,luni-vineri la 19:00
Amfibienii (Amphibia)-episoade noi (S3E1-7)-din 5 martie,un episod nou,sambata-duminica la 09:55
Fantoma si Molly McGee (The Ghost and Molly McGee)-serial nou (S1E1-10)-din 14 martie,un episod nou,luni-vineri 17:30

#266
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii martie în programul TV la Disney Channel și Disney Junior


Două noi seriale au premiera în martie la Disney Channel, "Ghostforce", creat de studioul care a realizat "Miraculos Buburuza și Motan Noir" și "Fantoma și Molly McGee". La Disney Junior, luna martie este dedicată supereroilor și va aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior:
"Păianjenul Marvel" și prietenii lui uimitori, dar și "Eroii în pijama". Totodată, la finalul lunii, va începe un nou sezon din serialul "Mira, detectiv regal".

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00.

Serialul prezintă povestea a trei adolescenți: Liv, Andy și Mike, care formează o echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice, denumită Ghostforce! Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi capturează fantomele care bântuie New York-ul... atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și momente captivante și chiar emoționante.

PREMIERA SERIALULUI „FANTOMA ȘI MOLLY McGee”

Din 14 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la 17:30.

Noul serial urmărește aventurile simpaticei Molly McGee și a fantomei morocănoase pe nume Scratch. Când una dintre vrăjile lui Scratch se întoarce, cei doi vor fi legați unul de celălalt pentru totdeauna.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MIRACULOUS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

Din 28 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la 18:30.

Aventurile lui Marinette și Adrien – doi elevi de liceu care se transformă cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, în Buburuza și Motan Noir - continuă cu noi episoade din sezonul 4, care vor aduce în fața lor noi aliați și dușmani.

DISNEY JUNIOR

“SĂPTĂMÂNA SUPER” CU NOI EPISOADE DIN SERIALUL PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI ȘI EROII ÎN PIJAMA

Luna martie este dedicată eroilor la puterea a doua! “Săptămâna Super” aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori, dar și Eroii în pijama.

PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI

Din 21 martie, de luni până vineri de la ora 17.00

În noile episoade din „Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori”, Păienjenel, Fantoma-Păianjen și Spin formează Echipa Păienjenel. Cu puțin ajutor primit din partea prietenilor Răzbunători, acești supereroi vor lucra împreună pentru a salva ziua.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA

Din 21 martie, de luni până vineri de la ora 16.30

Aventurile lui Pisoi, Șopi și Bufniță nu se opresc aici! Eroii în pijama continuă lupta împotriva răufăcătorilor din oraș.

UN NOU SEZON DIN SERIALUL MIRA, DETECTIV REGAL

Din 26 martie, de la ora 18:30

Aventurile de rezolvare a misterelor continuă în serialul animat „Mira, detectiv regal”. Acțiunea este amplasată în regatul Naiyapuram, acolo unde Mira ajunge să rezolve o mulțime de cazuri împreună cu prietenii săi. În acțiunea prezentată în fiecare episod, Mira își folosește din plin gândirea critică și face deducții ca să își ajute familia, prietenii și chiar restul regatului. Micuța regină-detectiv va reuși să încheie o primă carte de cazuri, iar tatăl ei îi va oferi în dar un joc de mister special.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19895

#267
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016

View Postsorin96, on 21 februarie 2022 - 23:27, said:

Premierele lunii martie

GhostForce-continuare episoade noi din februarie (S1E2-15)-din 1 martie,un episod nou,luni-vineri la 19:00
Amfibienii (Amphibia)-episoade noi (S3E1-7)-din 5 martie,un episod nou,sambata-duminica la 09:55
Fantoma si Molly McGee (The Ghost and Molly McGee)-serial nou (S1E1-10)-din 14 martie,un episod nou,luni-vineri 17:30
Miraculos-episoade noi (S4E9,16-18)-din 28 martie,un episod nou,luni-vineri la 18:30

Premierele lunii aprilie

Miraculos-continuare episoade noi din martie (S4E15,19-26)-un episod nou,luni-vineri la 18:30

Edited by sorin96, 05 March 2022 - 14:43.


#268
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii aprilie la Disney Channel și Disney Junior


Disney Channel începe luna aprilie cu o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale animate: „Familia Green la oraș”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Amfibienii”, „Ciudățeni”, „Băiat, Fată, etc”, în vreme ce Disney Junior marchează vineri, 22 aprilie, Ziua Pământului pe înțelesul celor mici, cu cel mai verde personaj: Monstrul Verde, zi marcată cu un episod tematic al seriei animate "Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori".

DISNEY CHANNEL

CELE MAI ÎNDRĂGITE SERIALE ANIMATE LA DISNEY CHANNEL - 1 aprilie, de la 13:00

Luna debutează cum nu se poate mai bine! Pe 1 aprilie, în jurul prânzului, telespectatorii Disney Channel au parte de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale animate: „Familia Green la oraș”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Amfibienii”, „Ciudățeni”, „Băiat, Fată, etc”.

PAȘTE MIRACULOS - Din 23 aprilie până pe 25 aprilie, în intervalul orar 6:00 – 22:10

În weekendul de Paște, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir pot viziona toate episoadele din cele patru sezoane ale seriei animate. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât. Viața celor doi supereroi este plină de provocări și în viața de la școală atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți.

DISTRACȚIE CU „DESCENDENȚII” - De luni, 18 aprilie, până miercuri, 20 aprilie, de la ora 13:30

Mal, Evie, Carlos și Jay revin pe micile ecrane la Disney Channel. Telespectatorii vor putea urmări cele trei filme ale seriei „Descendenții”, iar imediat după va fi difuzată și animația „Descendenții: Nunta regală”.

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN T.O.T.S - din 18 aprilie, de luni până vineri, de la ora 19:00

Click și Zglobi își continuă aventurile pline de învățăminte pentru cei mici. Un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate, fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). În plus este timpul să sărbătorim! Freddy își dorește ca ziua lui să fie în fiecare zi, așa că Mia va încerca să-i îndeplinească dorința.

ZIUA PĂMÂNTULUI PE ÎNȚELESUL CELOR MICI - Vineri, 22 aprilie de la ora 17:00

Pe Disney Junior Ziua Pământului se sărbătorește pe înțelesul celor mici cu cel mai verde personaj: Monstrul Verde. Această zi va fi marcată cu un episod tematic al seriei animate Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori, în cadrul căruia personajele principale vor planta copaci în parc, însă Monstrul Verde va întrerupe activitatea aruncând gaz peste tot.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19954

#269
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018
Disney o sa pastreze în continuare canalele de televiziune în Europa Centrala și de Est și după lansarea platformei Disney+, inclusiv in Romania. https://mediaexpres..../index.html#p=2

#270
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
am banuit ca vor ramane deschise

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate