Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...
 unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme
 Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel
 [Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali
 

Probleme in familie. Cum sa gestionez situatia?

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
389 replies to this topic

#19
james_tont89

james_tont89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 25.11.2015
te-ai uitat  prea mult la telenovele sau ai avut un vis urat

#20
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 fashion_consultant, on 13 noiembrie 2020 - 01:28, said:

@AlbastruIndigo : in cazul de fata,nu mama ei este de vina...opinia mea,ci el...chiar daca nu sunt inca insurati,la mijloc este vorba de un copil....ca barbat , in momentul in care devii " tata " ( am sa explic dece am pus ghilimele ),lucrurile in viata ta se schimba major asta daca esti destul de cerebral,in sensul ca deja s-a facut primul pas pentru intemierea unei familii...
@SilviaPP : in momentul in care l-ai anuntat ca esti insarcinata,el cum a reactionat?


Am folosit termenul "tata" mai sus : ca devii tata biologic este foarte simplu....ca sa devii tata=parinte in adevaratul sens al cuvantului este foarte greu.

Cum sa fie doar el de vina si mama nu? Daca el trebuia sa se gandeasca la copilul lui si ea trebuia sa se gandeasca la copilul ei, nu? Adica la mine!
pana la urma el si-a inselat iubita, nu si-a inselat fiica, iubitii/iubitele se mai pot schimba, mama si-a inselat fiica si mama e doar una!
Nu stiu de ce, dar cum am mai spus, sunt mai scarbita de ea decat de el.
El si-a dorit acest copil, poate chiar mai mult decat mine, a insistat sa avem un copil, i se parea ca trece timpul, desi eu nu consideram asa, el are 32, eu 31, deci copilul a venit cand el avea 30 si eu 29.


#21
james_tont89

james_tont89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 25.11.2015
gagica initiatoare se regaseste in bancul cu Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal.

Edited by james_tont89, 13 November 2020 - 18:26.


#22
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,510
  • Înscris: 21.04.2014

 SilviaPP, on 13 noiembrie 2020 - 17:55, said:



Cum sa fie doar el de vina si mama nu? Daca el trebuia sa se gandeasca la copilul lui si ea trebuia sa se gandeasca la copilul ei, nu? Adica la mine!


S-or fi gindit la tine anul trecut de sarbatori. Dar daca nu te-ai dus sa-ti vezi fetita de Craciun, au ciocnit paharele cu sampanie inn noaptea de revelion si-au plins de dorul tau fiecare pe umarul celuilalt. Si tot tu te intrebi, cum s-a intimplat ?! :facepalm:


#23
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 Cr1spy, on 13 noiembrie 2020 - 02:33, said:

Da, este frumos ca-ti intelegi mama, prin tot ce a avut de trecut. Numai ca una ca asta nu se face copilului tau. Indiferent ce.
Indiferent cat de mare, unica si intensa ar fi, sa zicem, iubirea ce apare la orizont. Varianta pozitiva.
Varianta negativa ar fi ca nu-i nicio iubire, este doar invidie pe propria fiica. Cel putin asa spun psihologii. Ca aceasta invidie ar da nastere la astfel de legaturi. Dintre toti barbatii din lume, barbatul propriei fiice pare a fi cel mai frumos dintre toti.


Pentru ea, era mai bine sa fie cu o fufa. Nu prea ai idee cum se simte sa fii inselat pe la spate, de toate persoanele in care ai avut cea mai mare incredere.
Normal!!!


#24
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 stevetlangat, on 13 noiembrie 2020 - 08:34, said:

Eu nu cred povestea. Daca este adevarata, imi cer scuze si imi pare rau pentru situatia ta.

Sunt cateva lucruri pe care le consider exagerate. Si ma fac sa trag aceasta concluzie.

1. Unul ar fi ca mama si iubitul se saruta pe strada. Si nu o data, ci de mai multe ori. Suficient cat sa ii prinda prietena cand doreste, si ba mai stau si la poza. Cam cata minte iti trebuie, sa te pupi pe strada? Strada ta. Repetat. Ca sa te vada cunoscutii. Cand poti sa faci asta in casa. Ba poti sa o faci suficient cat sa fii complet satul pe strada.

2. Treci foarte exhaustiv peste poza. Dovada centrala. Ce contine.Unde. In ce ipostaza. O femeie ar fi in stare sa redea si insemnatatea culorii ojei purtate de adeversara. Asta dupa o poveste complicata intinsa pe 2 ore. Cu paranteze din 7 mari si zari. La tine. Zero detalii.

3. Sa stai departe de ei 3, mama, fiica si iubit, mai mult de 1 an de zile este foarte dificil pentru toti.  Toti cei implicati au nevoi. Daca la ei s-a gasit o rezolvare, care e rezolvarea la tine? Cum iti alini dorul de copil si iubit?

4.Lipsa detalii despre activitatea de acolo. Lipsa explicatii de ce nu ai luat copilul acolo. Lipsa explicatii de ce nu venit el, daca nu puteai pleca tu.




Adevarata sau nu, eu iti doresc,
Succes!

Am scris, dar probabil nu ai citit. Prietena mea i-a surprins sarutandu-se la mama acasa, nu a spus nimeni ca se sarutau pe strada.
Prietena mea sta pe aceeasi strada cu mama, casele sunt vis a vis. Prietena mea se ducea des pe la mama, sa mai stea cu fetita (fiind nasa ei), si asa s-a intamplat sa-i vada prima data. Nu le-a spus ca i-a vazut, mi-a povestit mie, m-am rugat de ea sa se mai duca la mama si sa incerce sa-i surprinda din nou ca sa-mi trimita dovezi, altfel nu puteam sa cred asa ceva...i-a surprins din nou, de data asta i-a si infruntat, mi-a trimis pozele si aia a fost...probabil cu asta se ocupau ei, cand prietena mea statea cu fetita, ei isi faceau mendrele prin cealalta partea a casei, aveau oamenii destul loc, casa e cu etaj...pfff
Ce sa contina poza? Pe cei doi porumbei la mamica acasa, cand se sarutau...mai clar de atat?
In niciun caz nu imi alin dorul de copil si de iubit avand aventuri aici in Elvetia.
Au gasit o rezolvare pentru nevoile lor? Wow, ce mai rezolvare. Daca mama avea nevoi putea sa-si gaseasca orice alt amant, parca nu a mai avut amanti, dar nu pe el!!! Si el, orice alta femeie, daca tot avea nevoi, dar pe mama, pe bune?? Asta e o rezolvare a nevoilor lor?
Lucrez aici, sunt trimisa de o companie la care in mod normal lucrez in Bucuresti, o companie detinuta de niste investitori elvetieni, care are sedii si in tara...materiale de constructii si agregate...multumit?:)
Nu am cu cine sa las copilul aici, cand sunt la serviciu sau am deplasari pe santiere.
Planuisem sa vin prin vara, dar cu situatia cu covid, am mai amanat, am zis ca poate va fi mai bine si o sa vin, dar e din ce in ce mai rau:((
Si ce conteaza ca am venit sau ca nu am venit, de ce am venit sau de ce nu am venit...nu are nicio relevanta in ce s-a intamplat...


#25
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Normal, normal, dar vezi tu, eu stiu pe unul care a plecat după amiaza in Luxemburg si a doua zi dimineață a venit inapoi iar tot tămbălăul a fost pentru o pixda pe care i se pusese lui pata.
Si nu doar o data a facut asta.

Deci ăla se poate duce si intoarce ca s o ciocănească pe una cate o noapte iar tu intr un an n ai gasit timp să vii să ti vezi copilul pe care l ai lasat cu mama ta si concubinul de când avea cât ? Câteva luni ?  Anormal, nu ți se pare ?

Ăia dacă s au cuplat, n ar fi nici primii nici ultimii la care ginerele are o relație cu soacra, dar si tu i ai ajutat, fără supărare.

Ai 2 variante cu privire la ce să faci in continuare.
1. Vii in țară, le asculți explicațiile, va iertați, vă împăcați si trăiți intr o veșnică promiscuitate, că aia familie normală nu va mai fi.
2. Divorțați sau vă despărțiți si vă vedeți fiecare de drumul lui.

Asta, bineînțeles, daca povestea e reală, mărturisesc că am ceva dubii...

#26
scrisit

scrisit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 01.12.2007
Aceeasi poveste am citit in 2004 într-o revistă cu programe TV.. Chiar pe ultima pagina.

#27
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 smddms, on 13 noiembrie 2020 - 12:54, said:

In loc sa te bucuri pt fericirea lor si tu sa-ti vezi de Elvetia , stai si te consumi degeaba . Dragoste cu forta nu se poate . Cauta-ti alt barbat cu care sa locuiesti efectiv nu unu aici si unu dincolo si aia e .
P.S. Tot respectu pt mama ta !

Tot respectul pt mama mea pt ce?? Daca ce a facut e demn de respect, e clar ca lumea s-a schimbat si eu nu stiam, se pare ca am ramas pe dinafara...credeam ca traiesc intr-o societate in care asa ceva nu e demn de respect, greseala mea:))

#28
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 anducoj, on 13 noiembrie 2020 - 14:13, said:

Trolleala de 2 lei. Faci puscarie in Elvetia? Vezi ca ai dreptul la 48-72 de ore invoire, macar sa-ti vezi copilul! Daca esti angajat/a vezi ca ai dreptul la concediu legal de odihna. Situatia din vara? Care situatie te impiedica sa ajungi in RO sa ti imbratisezi familia? Saruturi in plina ulita intre un adult si o batranica? Haida de acum chiar ca ai dat cu bata n balta. Era si french kiss probabil, nu? Vecina/prietena dna. Mannix adica intra peste cei 2 amorezi cand erau in focul actiunii dezlantuite, ii pozeaza si ei, sfasiati de rusine dar plini de pasiune, ii marturisesc dulcele adevar? Au avut grija sa zambeasca in poza si dna matura sa si aranjeze desuurile ( in caz ca le mai avea la purtare)?
Silvia, draga, incearca sa ai o viata in lumea reala, telenovelele de proasta factura afecteaza grav sanatatea!
Problemele nu sunt cele expuse de tine, sunt putin mai sus, intelegi tu...

M-ai amuzat:)) esti comic, m-ai facut sa zambesc:) Multumesc:)
Serios acum, nu stiu de ce toata lumea pune accent pe faptul ca nu am venit eu in tara de un an...asta e o scuza pt asa ceva? Sunt si mai nedumerita acum:)) doar nu ajung sa fiu tot eu vinovata pt ce au facut ei, puteau sa faca cu altcineva, dar nu intre ei. Deja ma repet:))
In plina ulita:)) mor de raaas:))
Mama nu e chiar o batranica...
Sa-si aranjeze desuurile:))) esti super comic:))
Daaa, asta am zis si eu prima data, ca sunt intr-o telenovela ieftina, gen el naste si ea moare:))))
Da, inteleg, inteleg, dar nu am probleme la mansarda, sau ma rog, nu aveam, acum dupa chestia asta s-ar putea sa am:))))

 CovertTwo, on 13 noiembrie 2020 - 20:35, said:

Normal, normal, dar vezi tu, eu stiu pe unul care a plecat după amiaza in Luxemburg si a doua zi dimineață a venit inapoi iar tot tămbălăul a fost pentru o pixda pe care i se pusese lui pata.
Si nu doar o data a facut asta.

Deci ăla se poate duce si intoarce ca s o ciocănească pe una cate o noapte iar tu intr un an n ai gasit timp să vii să ti vezi copilul pe care l ai lasat cu mama ta si concubinul de când avea cât ? Câteva luni ?  Anormal, nu ți se pare ?

Ăia dacă s au cuplat, n ar fi nici primii nici ultimii la care ginerele are o relație cu soacra, dar si tu i ai ajutat, fără supărare.

Ai 2 variante cu privire la ce să faci in continuare.
1. Vii in țară, le asculți explicațiile, va iertați, vă împăcați si trăiți intr o veșnică promiscuitate, că aia familie normală nu va mai fi.
2. Divorțați sau vă despărțiți si vă vedeți fiecare de drumul lui.

Asta, bineînțeles, daca povestea e reală, mărturisesc că am ceva dubii...

Ma transform in papagal:)) ce conteaza ca am venit sau nu??? Puteam sa plec si mai mult, mama si iubitul meu nu aveau ce sa caute impreuna!!
Avea un an...si am lasat-o pe maini foarte bune, nu are asta nicio legatura, nu o sa-i contest niciodata mamei faptul ca a avut grija de ea. Si daca e anormal ca nu am venit intr-un an sa-mi vad copilul, ce-i cu asta, aici e esenta?


#29
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Aaaa, unde e esența ?
Păi vezi mesajul lui @honeybee, acolo e esența :D
Deci pui 2 adulți intr o casă, un ditamai  măgarul de 32 de ani si mama ta care arată bine pt varsta ei si nu e deloc o bătrânică, îi lași un an singurei si nu găsești timp să vii o zi pe acasă si apoi  te miri că ăia se cuplează ?
Teoretic si moral ai dreptate tu, dar in practică nu e recomandat să faci experimente de astea. Dealtfel ai constatat asta pe propria piele :(

#30
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Cine te a pus să pleci un an intreg si să îl lași cu mama ta stiind ca ea nu a fost vreo ușă de biserică??..., așa îți trebuie.

#31
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005

honeybee said:

1605257833[/url]' post='27127260']

Eati detectiv particular ? Posted Image Posted Image

Uneori sunt și detectiv, mai mult din întâmplare, decât cu voie.
Mai curând cobai sau pilot de încercare.

#32
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 silesax, on 13 noiembrie 2020 - 21:52, said:

Cine te a pus să pleci un an intreg si să îl lași cu mama ta stiind ca ea nu a fost vreo ușă de biserică??..., așa îți trebuie.

Pai nu a fost usa de biserica fata de sotul ei, tatal meu, ca mama nu aveam ce sa-i reprosez... din contra, dupa ce a murit sora mea, a devenit si mai protectoare cu mine, ma batea la cap, ma agasa, se panica...
Pe bune, tu nu ti-ai lasa sotul/sotia (nu stiu daca esti femeie sau barbat) cu tatal sau mama ta? De teama ca ei doi nu stiu ce?

#33
anducoj

anducoj

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,233
  • Înscris: 04.03.2006

 SilviaPP, on 13 noiembrie 2020 - 21:19, said:

M-ai amuzat:)) esti comic, m-ai facut sa zambesc:) Multumesc:)
Serios acum, nu stiu de ce toata lumea pune accent pe faptul ca nu am venit eu in tara de un an...asta e o scuza pt asa ceva? Sunt si mai nedumerita acum:)) doar nu ajung sa fiu tot eu vinovata pt ce au facut ei, puteau sa faca cu altcineva, dar nu intre ei. Deja ma repet:))
In plina ulita:)) mor de raaas:))
Mama nu e chiar o batranica...
Sa-si aranjeze desuurile:))) esti super comic:))
Daaa, asta am zis si eu prima data, ca sunt intr-o telenovela ieftina, gen el naste si ea moare:))))
Da, inteleg, inteleg, dar nu am probleme la mansarda, sau ma rog, nu aveam, acum dupa chestia asta s-ar putea sa am:))))
Este bine ca mai ai simtul umorului. Vrei episodul 2? Hai sa discutam strict ipotetic dar la obiect pe o tema a unui scenariu de telenovela cu iz de rahat turcesc. De ce intrebi ca o gaina oparita ce sa faci? Mama e mama si ramane mama oricat ar gresi da? Cu copiii e la fel,nu? Domnul barbat/logodnic/concubin e amator de babastoace fie ele nu chiar asa de babastoace, egal, tot un retardat ramane. Adica plin pamantul de pustoaice el se ocupa cu profanare de morminte?? Daca il lasai intr o gospodarie rurala posibil ca atenta la oratanii sau ovine, caprine etc? E casa ta il expediezi la origini si ramai fericta tot restul vietii. E casa dnei batrane dar jucause le urezi fericire fara limite, iri iei copilul si iti cauti iubirea aiurea. Probabil nu sunteti casatoriti, deci nu e casa voastra,nu? Si daca totusi e exista divort, partaj, ura si la aeroport. Fugi de elvetieni aia sunt reci ca o roata de cascaval lasata intr o pivnita. E plina lumea de barbati care te ar merita la o adica.
Asa ca lasa drama, iesi din scenariul asta pueril si get a life. Multe succesuri iti doresc!

#34
clasica

clasica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 25.10.2009

 SilviaPP, on 12 noiembrie 2020 - 22:47, said:

mama si iubitul meu sunt impreuna


Amantlâc? Neee! Mamalâc puşlamalâc curvasalâc.

#35
SilviaPP

SilviaPP

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 12.11.2020

 anducoj, on 13 noiembrie 2020 - 22:31, said:


Este bine ca mai ai simtul umorului. Vrei episodul 2? Hai sa discutam strict ipotetic dar la obiect pe o tema a unui scenariu de telenovela cu iz de rahat turcesc. De ce intrebi ca o gaina oparita ce sa faci

? Mama e mama si ramane mama oricat ar gresi da? Cu copiii e la fel,nu? Domnul barbat/logodnic/concubin e amator de babastoace fie ele nu chiar asa de babastoace, egal, tot un retardat ramane. Adica plin pamantul de pustoaice el se ocupa cu profanare de morminte?? Daca il lasai intr o gospodarie rurala posibil ca atenta la oratanii sau ovine, caprine etc? E casa ta il expediezi la origini si ramai fericta tot restul vietii. E casa dnei batrane dar jucause le urezi fericire fara limite, iri iei copilul si iti cauti iubirea aiurea. Probabil nu sunteti casatoriti, deci nu e casa voastra,nu? Si daca totusi e exista divort, partaj, ura si la aeroport. Fugi de elvetieni aia sunt reci ca o roata de cascaval lasata intr o pivnita. E plina lumea de barbati care te ar merita la o adica.
Asa ca lasa drama, iesi din scenariul asta pueril si get a life. Multe succesuri iti doresc!

deci ma omori:))))

cu iz de rahat turcesc:))
De ce intrebi ca o gaina oparita ce sa faci:))))
Adica plin pamantul de pustoaice el se ocupa cu profanare de morminte?? Mooor:))))


#36
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019

 SilviaPP, on 13 noiembrie 2020 - 22:12, said:



Pai nu a fost usa de biserica fata de sotul ei, tatal meu.

Adică a fost curviștină din fire, nu văd de ce ai considerat că la inceput de bătrânețe ea își va schimba năravurile. :)

Hai, că poate îmi iau si eu o castană de la @althea, doar așa, că ești tu ..., neînțelegătoare, iar eu slobod la gură :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate