Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

Reclama emag. Stalinistul Sora prezentat ca simbol al libertatii

* * - - - 9 votes
  • This topic is locked This topic is locked
593 replies to this topic

#127
Ephesos

Ephesos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,971
  • Înscris: 31.01.2011

 ciine, on 05 octombrie 2019 - 11:54, said:



Dar nici calau  nu-l putem numi

Nu am zis ca a fost calau. A fost un comunist, a lucrat alaturi de Ana Pauker. A spus ca a fost arestat, adica i s-a spus “Dumneata ramai aici!”, si totusi a putut sa-si viziteze familia emigrata in vest in anii 70 !?

Deci o persoana cu carnet de partid care avea libertate de miscare in anii 70, care ocupa o functie importanta, care avea libertate sa plece din tara, se declara astazi victima a
comunismului in timp ce altii au murit in lagar sau supusi torturilor!

Felul in care acel spot il picteaza pe Sora in regimul comunist nu este altceva decat o insulta fata de adevaratele victime.

Romania nu are nevoie de eroi falsi!

Edited by Ephesos, 05 October 2019 - 12:11.


#128
iri_rim

iri_rim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 873
  • Înscris: 01.04.2018
nu ma intereseaza ce zice bosorogul, pe mine ma intereseaza sa-mi cumpar prezervativele, bong-ul, pusca cu aer comprimat ce seamana cu o arma reala, biciul pentru placerile de sub asternut si un dildau pt nevasta-mea. Unde face nenea asta promotie la asa ceva?

#129
Kres

Kres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,314
  • Înscris: 21.03.2019
Daca lipsea Emag din finalul reclamei puteam discuta daca asocierea dintre Sora si lupta anticomunista e ok sau nu. Asocierea cu Emag da samburele propagandistic. Adicatelea corporatia lupta pentru libertate la fel cum Busoi isi pusese o poza cu tragedia de la Colectiv in spate, la o conferinta de presa.

Edited by Kres, 05 October 2019 - 12:16.


#130
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,896
  • Înscris: 21.04.2011

 Ephesos, on 05 octombrie 2019 - 12:07, said:



Nu am zis ca a fost calau. A fost un comunist, a lucrat alaturi de Ana Pauker. A spus ca a fost arestat, adica i s-a spus “Dumneata ramai aici!”, dar a putut sa-si viziteze familia emigrata in vest in anii 70.

Deci o persoana care avea libertate de miscare in anii 70, putand sa plece din tara, se declara astazi victima a
comunismului si “arestat” in timp ce altii au murit in lagar sau supusi torturilor.

Felul in care acel spot il picteaza pe Sora in regimul comunist nu este altceva decat o insulta fata de adevaratele victime.

Romania nu are nevoie de eroi falsi!
I s-a oprit viata in loc la 30 de ani. Nu inteleg ce nu intelegi.

#131
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,495
  • Înscris: 15.09.2010
Exista un dicton latin : Errare humanum est sed perseverare diabolicum – A greşi e omenesc, dar a persevera (în greşeli) este diabolic.
E de apreciat ca omul nu a perseverat in greseala. Cat priveste colaborarea cu comunismul, din cate scrie Radu Vancu, nu a fost chiar colaborare de buna voie. Daca i s-a propus sa lucreze la Ministerul de Externe ca traducător, trebuia sa refuze si sa lucreze ca salahor? Asta apropo de ipocrizia unora care înfierează cu manie proletara fara sa fi trait in vremurile acelea cand soarta unui om nu valora nici cat o ceapa degerata.

“1. Despre Mihai Șora

a. Domnul Șora a făcut rezistență antinazistă în Franța.
Întors de acolo să-și vada familia, n-a mai fost lăsat să plece - și i s-a cerut să traducă în franceză acte oficiale pentru Ministerul de Externe. (Asta e partea din existența lui în care se spune că "a lucrat pentru Ana Pauker" - o minciună cap-coadă).
A făcut apoi, în edituri, ceea ce se cheamă "rezistență prin cultură" - care ce-i drept nu-i totuna cu rezistența stricto sensu pe care a făcut-o-n Franța, dar căreia îi datorăm printre altele Biblioteca pentru toți, prin care mulți dintre noi au rezistat fără să se sufoce de tot în comunism.
A făcut după revoluție rezistență anti-Iliescu atunci când și-a dat demisia din postul de ministru în urma mineriadelor (singur printre politicieni) - și a refuzat apoi repetat revenirea.
A făcut în anii din urmă enorm în rezistența anti-Dragnea - a fost cel mai perseverent & mai demn dintre noi toți.
Și abia asta l-a făcut simbol - fiindcă noi am avut nevoie de un simbol.
Și abia faptul că l-am făcut simbol i-a făcut pe alții să-l atace furibund - ceea ce, de fapt, îi reconfirmă cu asupră de măsură statutul & demnitatea.

b. Cât despre opțiunea comunistă din primii ani ai tinereții - din cauze & rațiuni similare, au căzut la comunism mulți dintre cei care au ajuns apoi inamici admirabili & eficienți ai comunismului. André Gide, Arthur Koestler, Lesek Kolakowski, Ignazio Silone, Panait Istrati & atâția alții au putut combate eficient comunismul tocmai fiindcă l-au cunoscut dinăuntru & i-au trăit intens dezamăgirea. Dezvrăjiții de comunism, care au găsit forța interioară să spună "nu!" iluziei, nu sunt mai puțin admirabili.

c. Cât despre reclama respectivă - foarte bine că intelectualii au ajuns să fie invitați în reclame & foarte bine că acceptă. E un semn bun și pentru mediul cultural, și pentru cel comercial.”



#132
andreibb

andreibb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,698
  • Înscris: 16.05.2008
Cum am vazut reclama m-am si aruncat pe laptop si am luat o husa de telefon si o punga de detergent de pe emag..ca sa simt gustul libertatii.
Mi se pare asa de potrivita reclama cu brandul, ca o potriveala intre holocaust si un brand de sapun.

Iar Sora.. uite aflam lucruri noi despre el.

Sincer cred ca daca ramaneau la pisica aia de black friday era mult mai indicat.


#133
Nick_85

Nick_85

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,564
  • Înscris: 24.01.2014

 catalina1, on 05 octombrie 2019 - 08:43, said:

Nu s-au aliat. Faptul ca critica si unii, si altii un jeg comunist nu inseamna ca s-au aliat.
Despre ce minciuni sfruntate este vorba?

hai sa mergem si mai departe. de se sa ne oprim doar la Sora. hai sa il facem de exemplu pe.... celalt, mare personalitate, filosof si istoric, centenarian, nascut in alt secol:   Neagu Djuvara. Sa il numim de exemplu  jeg fascist.
- studiaza in Franta
- devine in aceea perioada a tineretii simpatizant al miscarii legionare
- coincidenta sau nu se intoarce in tara cand regimul fascist al lui Antonescu abia ajungea la putere, in 1941
- se angajeaza in 1943 in Ministerul de Externe  (ha, ce coincidenta)
- anticomunist convins
- mai tarziu realizeaza ca miscarile extemiste sunt gresite si devine pro democratie pro capitalism

E usor nu? Ne bagam picioarele in el de context, luam doar ce ne convine si cum ne convine si gata x sau y este un jeg.

Mihai Sora
-studiaza in Franta
-devine in aceea perioada a tineretii simpatizant al miscarii comuniste
-coincidenta sau nu se intoarce in tara cand comunistii ajung la putere
-se angajeaza in 1948 in Ministerul de Externe
-anti fascist convins
-mai tarziu realizeaza ca miscarile extemiste sunt gresite si devine pro democratie pro capitalism

singura direferenta este ca un regim a durat mai putin ca celalalt.

Adrian Papahagi, intelectualul bip e mai prost decat noaptea. Prostu a vrut sa il puna pe Soara in contrast cu Djuvara..... e prost si s-a dat de gol ca a scris ce a scris din alte interese si nu din principii si convingeri.

Quote


"Când la 30 de ani erai membru al Partidului Comunist Francez, când la 32 de ani, în 1948, te întorceai ca membru al unui partid comunist în proaspăt instalata Republică Populară Română, din care cei persecutați încercau disperați să fugă, când primul tău job după repatriere a fost, timp de 3-4 ani, în Ministerul de externe condus de Ana Pauker, după epurarea lui Neagu Djuvara, Constantin Karadja sau Alexandru Paleologu, când timp de 15 ani ai ocupat funcția de redactor-șef al Editurii de Stat pentru Literatură și Artă, creată de comuniști prin transformarea Fundației Regale pentru Literatură și Artă, în timp ce Blaga sau Arghezi erau marginalizați, iar Noica înfunda pușcăria, nu ne povesti cum ai suferit sub comunism!”, scrie Adrian Papahagi."

ati observat? prostu spune: realizati ce a facut asta, s-a angajat in ministerul de externe dupa ce Djuvara a fost epurat (epurat adica dat afara de ME in timp ce se afla in Suedia).... adica este cu atat mai grava ca s-a intamplat dupa epurararea lui Djuvara...... Pai bine ma Papahagi, intelectualule, Djuvara nu a facut acelasi lucru dar la cealalta extrema?  

ps. Am tot respectul din lume pt Neagu Djuvara, odihneasca-se in pace, si pt Mihai Sora si asocierile de cuvinte de mai sunt doar pt a scoate in evidenta....... ******* * * * ** * *  * * * * situatiei si caracterul lui Papahagi si.......

@ tomaso, nu cred ca ma inseala memoria dar nu  aveai tu postari de apreciere  pe acest forum catre Neagu Djuvara (si pe buna dreptate, sa nu intelegi gresit)   ???
@ catalina1 mai are rost sa spun? si pe buna dreptate, din nou nu intelege gresit,  ai postari si consistenta in al aprecia pe Djuvara.


Ce facem, retragem ce am spus despre Mihai Sora sau il numim si pe Djuvara un jeg?

ps2 .... Cum... coindenta... se face ca Papahagi, membru pmp sau fost membru pmp , basist (ca si mine cu execeptii) arunca cu gunoi in Mihai Sora .... si coincidenta... 2 pmp-isit, basisti, membrii cunoscuti pe forum, se reactiveaza si pe acest thread si arunca si cu si mai mult rahat in Mihai Sora......? Coincidenta?Posted Image  

ma scuzati dar ceva pute.

Edited by Nick_85, 05 October 2019 - 12:15.


#134
valitudor

valitudor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 18.10.2003

 catalina1, on 05 octombrie 2019 - 12:03, said:

Ai vazut reclama? Ai vazut cum Sora zice „aveam 30 de ani când viața s-a oprit, când ne-au condamnat pe toți, la frică”?

Da, am vazut-o. Si mi se pare ok, ba chiar binevenita. Poate trezeste ceva util in unii nostalgici.
Eu nu am nicio problema cu Sora, nu il vad ca erou anticomunist, cum pretindeti voi ca pozeaza el, nu il vad nici ca si colaborator cu Pauker, (consilier - ce prostie propagandistica)
Din punctul meu de vedere, este o reclama inspirata

#135
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,122
  • Înscris: 25.02.2007
Oh... ce mai zbucium, ce mai freamat...
Habar n-aveam ce-i cu Sora asta.
Un batranel cu aer de 'telectual participa la manifestatii contra PSD. Zic ok, simpatic mosulica.
Vaz acum mare zarva.

Pe undeva problema e ca la Moldoveni. Le-au intrat rusii prin atatea incat nici ei (moldovenii) nu mai stiu de capu' lor.
Asa si pe la noi. Ne-au manjit prin toate cele. Incat e nevoie sa revenim la un concept drag comunistilor, anume "Originea sanatoasa".
N-ai origine sanatoasa, esti pa si pu.

Dar sa revin la Sora. Imi pare asa cam toti aveti dreptate. Asa ca am apelat la Wikipedia.
Un citat :

Quote

În 1948 a plecat în România pentru a-și vedea părinții, însă autoritățile nu i-au permis să se întoarcă în Franța, acolo unde îl așteptau soția și cei doi copii.[4] Ulterior, aceștia au fost nevoiți să îl urmeze.[8] Forțat să stea în România după 1948, Sora și-a manifestat dezacordul față de comuniștii aflați la putere, precum și față de ideologia promovată de aceștia, iar timp de 20 de ani nu a publicat nimic.[4]
A lucrat ca referent de specialitate la Ministerul de Externe (1948–1951), apoi ca șef de secție la Editura pentru Limbi Străine (1951–1954) și redactor-șef la Editura de Stat pentru Literatură și Artă (1954–1969), unde are meritul editorial de a fi fost fondatorul noii serii BPT (acronim pentru „Biblioteca Pentru Toți”). În urma publicării Antologiei poeziei interbelice, în care erau prezenți poeți ca Nichifor Crainic și Radu Gyr, foști deținuți politici, iar, din emigrație, Aron Cotruș, Ștefan Baciu și Horia Stamatu, este imediat înlăturat și trimis ca simplu redactor la Editura Enciclopedică.[3]
Asta e de ras. Sau de plans. Degeaba nu e.
Deci vine Sora in Ro, le zice comunistilor "sunteti najpa bueeey" si comunistii zic "da, pe tine te facem sef la externe" si "nu-ti mai dam drumul sa pleci".
Apoi il mai pun pe la cenzura, pe la cultura...
Cum si-a manifestat Sora dezacordul ? In gand asa, in baie ?
Si comunistii erau indragostiti de aia care erau impotriva lor si ii faceau sefi pe ici pe colo, in special in zona afaceri internationale/externe.
Da, ce sa-ti spun...

Posibil sa-si fi manifestat dezacordul fata de comunisti dupa revolutie. Nu neg. Dar cand lucrezi sef prin structuri comuniste in zona ideologica si de contact cu restul lumii esti comunist pana in maduva.
Iar a fi comunist pana in maduva te face omu' ala nemuritor, senin si voios pana la moarte, care intarzie mult fata de a celorlalti pentru ca n-ai dileme si probleme, nu te consuma nimic si traiesti eterna fericire a canaliei. Canalii precum Visinescu, Iliescu, Stolnici si alti batranei d-astia simpatici care ti-ar scoate dintii cu patentul fara nici o trsarire de regret.
Traiesc canaliile astea fir-ar ale dreq de parca n-au ucis nici 50 de oameni la viata lor. Dorm ca niste prunci si-s veseli tot ca ei.
Aproape ca-ti vine sa regreti ca nu esti canalie (da, ca tot prostul, regret diverse - ce sa-i fac, daca nu m-a facut mama canalie - pai treaba-i asta, mama ?).

In fine, da, povesti cu comunismul care nu si-a dat masura, poate nu stiai inca ce-o sa fie, eu cred ca in 1950 era mult prea clar si evident deja. El a participat la munca comunista inca mult dupa aceea. Asa ca-l consider vinovat si regret ca el nu regreta nimic si-i vesel ca un prunc si eu ma consum ca un dobitoc ca nu-s canalie fericita ca si el.

'mi-as picioarele-n ea viata ca pare ca numa' astia care isi nenorocesc semenii traiesc senin pana la 100 de ani; pe restul ii ia dracu devreme

#136
valitudor

valitudor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 18.10.2003

 Nick_85, on 05 octombrie 2019 - 12:14, said:

E usor nu? Ne bagam picioarele in el de context, luam doar ce ne convine si cum ne convine si gata x sau y este un jeg.
Evident, contextul este totul. Altfel, e usor de pe forum, la caldurica si la zeci de ani distanta sa facem pe judecatorii morali

#137
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,896
  • Înscris: 21.04.2011

 Nick_85, on 05 octombrie 2019 - 12:14, said:



hai sa mergem si mai departe. de se sa ne oprim doar la Sora. hai sa il facem de exemplu pe.... celalt, mare personalitate, filosof si istoric, centenarian, nascut in alt secol:   Neagu Djuvara. Sa il numim de exemplu  jeg fascist.
- studiaza in Franta
- devine in aceea perioada a tineretii simpatizant al miscarii legionare
- coincidenta sau nu se intoarce in tara cand regimul fascist al lui Antonescu abia ajungea la putere, in 1941
- se angajeaza in 1943 in Ministerul de Externe  (ha, ce coincidenta)
- anticomunist convins
- mai tarziu realizeaza ca miscarile extemiste sunt gresite si devine pro democratie pro capitalism

E usor nu? Ne bagam picioarele in el de context, luam doar ce ne convine si cum ne convine si gata x sau y este un jeg.

Mihai Sora
-studiaza in Franta
-devine in aceea perioada a tineretii simpatizant al miscarii comuniste
-coincidenta sau nu se intoarce in tara cand comunistii ajung la putere
-se angajeaza in 1948 in Ministerul de Externe
-anti fascist convins
-mai tarziu realizeaza ca miscarile extemiste sunt gresite si devine pro democratie pro capitalism

singura direferenta este ca un regim a durat mai putin ca celalalt.

Adrian Papahagi, intelectualul bip e mai prost decat noaptea. Prostu a vrut sa il puna pe Soara in contrast cu Djuvara..... e prost si s-a dat de gol ca a scris ce a scris din alte interese si nu din principii si convingeri.


ati observat? prostu spune: realizati ce a facut asta, s-a angajat in ministerul de externe dupa ce Djuvara a fost epurat (epurat adica dat afara de ME in timp ce se afla in Suedia).... adica este cu atat mai grava ca s-a intamplat dupa epurararea lui Djuvara...... Pai bine ma Papahagi, intelectualule, Djuvara nu a facut acelasi lucru dar la cealalta extrema?  

ps. Am tot respectul din lume pt Neagu Djuvara, odihneasca-se in pace, si pt Mihai Sora si asocierile de cuvinte de mai sunt doar pt a scoate in evidenta....... ******* * * * ** * *  * * * * situatiei si caracterul lui Papahagi si.......

@ tomaso, nu cred ca ma inseala memoria dar nu  aveai tu postari de apreciere  pe acest forum catre Neagu Djuvara (si pe buna dreptate, sa nu intelegi gresit)   ???
@ catalina1 mai are rost sa spun? si pe buna dreptate, din nou nu intelege gresit,  ai postari si consistenta in al aprecia pe Djuvara.


Ce facem, retragem ce am spus despre Mihai Sora sau il numim si pe Djuvara un jeg?

ps2 .... Cum... coindenta... se face ca Papahagi, membru pmp sau fost membru pmp , basist (ca si mine cu execeptii) arunca cu gunoi in Mihai Sora .... si coincidenta... 2 pmp-isit, basisti, membrii cunoscuti pe forum, se reactiveaza si pe acest thread si arunca si cu si mai mult rahat in Mihai Sora......? Coincidenta?Posted Image  

ma scuzati dar ceva pute.
Da, pute. Pute cum ignorati mizeria facuta de Sora ACUM.

#138
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,495
  • Înscris: 15.09.2010

 r_murphy, on 05 octombrie 2019 - 12:01, said:


da mai, dar fiind un aparatcik, nu a suferit nici de foame, nici de frig, nici de relativa libertate a cuintului de atunci, exact chestiile pe care zice in reclama ca nu le-a avut. este ca si cind mircea badea s-ar plinge, dupa zeci de ani de zile de lins in cur la varan, ca a fost obligat sa o faca ;) asta ca sa fie pe intelesul mai multora :D :D :D
Nu prea se suferea de foame si de frig pe vremea aia. Inca nu fusese pusă economia la pământ de masurile aberante ale lui Ceausescu. Era dupa razboi, nu se gaseau multe dar alimentele de baza erau (painea era pe cartela din cauza ca grâul era trimis in URSS ca despăgubire de razboi) si pe vremea aia aproape toti se încălzeau cu lemne. Țăranii inca mai aveau vaci, oi, cai, gaini. Ceausescu a fost cel care a lovit cel mai tare in țărănime. Ca o ironie a soartei, un alt oltean, Mihai Viteazu, a lovit țărănimea legându-i de glie pe sateni.

#139
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

 Ephesos, on 05 octombrie 2019 - 12:07, said:

Nu am zis ca a fost calau. A fost un comunist, a lucrat alaturi de Ana Pauker. A spus ca a fost arestat, adica i s-a spus “Dumneata ramai aici!”, si totusi a putut sa-si viziteze familia emigrata in vest in anii 70 !?

Deci o persoana cu carnet de partid care avea libertate de miscare in anii 70, care ocupa o functie importanta, care avea libertate sa plece din tara, se declara astazi victima a
comunismului in timp ce altii au murit in lagar sau supusi torturilor!

Felul in care acel spot il picteaza pe Sora in regimul comunist nu este altceva decat o insulta fata de adevaratele victime.

Romania nu are nevoie de eroi falsi!
Exact asta e situatia , dar reclama nu e facuta pt el  ci pt noi si cred ca pierdem multa energie focusati pe o fenta.
As fi inteles aceasta infierare daca se vorbea de un Iliescu care a lasat morti in urma lui

#140
valitudor

valitudor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 18.10.2003

 theMisuser, on 05 octombrie 2019 - 12:18, said:

Deci vine Sora in Ro, le zice comunistilor "sunteti najpa bueeey" si comunistii zic "da, pe tine te facem sef la externe" si "nu-ti mai dam drumul sa pleci".
Si comunistii erau indragostiti de aia care erau impotriva lor si ii faceau sefi pe ici pe colo, in special in zona afaceri internationale/externe.
E caraghios ce spui. Acum ca ai pus pasajul wikipedia, am citit si eu ce e scris. Acolo zice ca a lucrat referent la Externe. Pentru tine referent = sef? Nu ai idee ce inseamna referent, nu-i asa?

Edited by valitudor, 05 October 2019 - 12:23.


#141
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,896
  • Înscris: 21.04.2011
Si pute si cum zici ca ne-am reactivat in conditiile in care si eu, si Toma scriem in mod constant pe forum. Cum adica ne-am reactivat?
Dar ce am scris eu si Toma de Basescu pe cel mai recent topic ai citit?

 Freddy12, on 05 octombrie 2019 - 12:21, said:


Nu prea se suferea de foame si de frig pe vremea aia. Inca nu fusese pusă economia la pământ de masurile aberante ale lui Ceausescu. Era dupa razboi, nu se gaseau multe dar alimentele de baza erau (painea era pe cartela din cauza ca grâul era trimis in URSS ca despăgubire de razboi) si pe vremea aia aproape toti se Ă®ncălzeau cu lemne. Țăranii inca mai aveau vaci, oi, cai, gaini. Ceausescu a fost cel care a lovit cel mai tare in țărănime. Ca o ironie a soartei, un alt oltean, Mihai Viteazu, a lovit țărănimea legându-i de glie pe sateni.
Nu se suferea deloc pe vremea aia, asa e.

#142
Nick_85

Nick_85

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,564
  • Înscris: 24.01.2014

 catalina1, on 05 octombrie 2019 - 12:21, said:

Da, pute. Pute cum ignorati mizeria facuta de Sora ACUM.
scuze ca insist dar

Quote

Ce facem, retragem ce am spus despre Mihai Sora sau il numim si pe Djuvara un jeg?


#143
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,896
  • Înscris: 21.04.2011
Si e o diferenta majora intre Basescu si Sora. In primul rand, Sora a fost parte din sistem in cea mai crunta perioada a lui. In al doilea rand, Basescu ne-a zis ca alegem intre doi comunisti, Sora ne explica cum i s-a terminat lui viata la 30 de ani.

#144
Nick_85

Nick_85

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,564
  • Înscris: 24.01.2014

 catalina1, on 05 octombrie 2019 - 12:24, said:

Si pute si cum zici ca ne-am reactivat in conditiile in care si eu, si Toma scriem in mod constant pe forum. Cum adica ne-am reactivat?

constant da. implicata pe un thread ..nu.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate