Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Dieta Zero Carb
Last Updated: Apr 14 2019 12:04, Started by
MembruAnonim
, Dec 17 2018 11:03
·
0
#56
Posted 13 April 2019 - 18:00
pai tocmai asta ma intreb, cat ar trebui sa dispara? hai sa zicem ca laptele crud are 4.5 % spre 5...pai si vad ca iaurtul are cam 4. nu cumva ar trebui sa scada procentul mai mult? ca fermentarea e un procedeu de conservare a laptelui. de asta am suspiciunea ca se adauga zaharuri in lapte ca, dupa fermentatie, sa rezulte un procent mai mare de carbohidrati, ca sa nu fie chiar atat de acru.
ar fi bine daca ne-ar spune cineva care stie cat at trebui sa fie procentul de carbohidrati dupa fermentare. |
#57
Posted 14 April 2019 - 12:03
Ai dreptate. Nu stiu nici eu cat ar trebui sa ramana dar e sigur ca mai putin.
Eu vad ca pe majoritatea etichetelor de la iaurt scrie ca au lactoza adaugata sau cel putin lapte praf, probabil pentru a obtine consistenta aia. Daca te uiti, de obicei si procentajul de proteine e mai ridicat decat la lapte. Eu am facut de multe ori iaurt acasa si e mai fluid. Pe mine mai mult ma inteteseaza raportul proteine/carbohidrati/grasimi. Daca se pastreaza e ok, indiferent daca cantitatile sunt un pic mai mari sau mai mici. |
#58
Posted 14 April 2019 - 12:04
rich1974, on 13 aprilie 2019 - 18:00, said:
pai tocmai asta ma intreb, cat ar trebui sa dispara? hai sa zicem ca laptele crud are 4.5 % spre 5...pai si vad ca iaurtul are cam 4. nu cumva ar trebui sa scada procentul mai mult? ca fermentarea e un procedeu de conservare a laptelui. de asta am suspiciunea ca se adauga zaharuri in lapte ca, dupa fermentatie, sa rezulte un procent mai mare de carbohidrati, ca sa nu fie chiar atat de acru. ar fi bine daca ne-ar spune cineva care stie cat at trebui sa fie procentul de carbohidrati dupa fermentare. Depinde de alte ingrediente adaugate si de gradul de fermentare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users