Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...

Cat de riscant e sa rezerv un hot...
 Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra
 

Dieta Zero Carb

- - - - -
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#55
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,020
  • Înscris: 18.12.2007
Da, dar nu dispare complet.

#56
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
pai tocmai asta ma intreb, cat ar trebui sa dispara? hai sa zicem ca laptele crud are 4.5 % spre 5...pai si vad ca iaurtul are cam 4. nu cumva ar trebui sa scada procentul mai mult? ca fermentarea e un procedeu de conservare a laptelui. de asta am suspiciunea ca se adauga zaharuri in lapte ca, dupa fermentatie, sa rezulte un procent mai mare de carbohidrati, ca sa nu fie chiar atat de acru.
ar fi bine daca ne-ar spune cineva care stie cat at trebui sa fie procentul de carbohidrati dupa fermentare.

#57
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,668
  • Înscris: 24.10.2015
Ai dreptate. Nu stiu nici eu cat ar trebui sa ramana dar e sigur ca mai putin.

Eu vad ca pe majoritatea etichetelor de la iaurt scrie ca au lactoza adaugata sau cel putin lapte praf, probabil pentru a obtine consistenta aia. Daca te uiti, de obicei si procentajul de proteine e mai ridicat decat la lapte.  Eu am facut de multe ori iaurt acasa si e mai fluid.

Pe mine mai mult ma inteteseaza raportul proteine/carbohidrati/grasimi. Daca se pastreaza e ok, indiferent daca cantitatile sunt un pic mai mari sau mai mici.

#58
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,020
  • Înscris: 18.12.2007

 rich1974, on 13 aprilie 2019 - 18:00, said:

pai tocmai asta ma intreb, cat ar trebui sa dispara? hai sa zicem ca laptele crud are 4.5 % spre 5...pai si vad ca iaurtul are cam 4. nu cumva ar trebui sa scada procentul mai mult? ca fermentarea e un procedeu de conservare a laptelui. de asta am suspiciunea ca se adauga zaharuri in lapte ca, dupa fermentatie, sa rezulte un procent mai mare de carbohidrati, ca sa nu fie chiar atat de acru.
ar fi bine daca ne-ar spune cineva care stie cat at trebui sa fie procentul de carbohidrati dupa fermentare.

Depinde de alte ingrediente adaugate si de gradul de fermentare.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate