Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

Minimum wage SUA vs. Salariul minim România

* - - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
158 replies to this topic

#145
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 elef, on 27 februarie 2018 - 18:29, said:

Coane nu este nici un atac la persoana, este doar a constare a ineptiilor cu care umpli forumul - nimic mai mult.
Cand doi oameni care traiesc si muncesc peste ocean , iti spun cum e , tu care o arzi in Ro, vii sa le explici ca nu nu stiu ce-i acolo!
Nu ti se pare ca e o problema?
Iar cand ai avut argumentul te-ai facut ca ploua!

Uite-l :

1. Nu stii engleza!
2.Curtea Suprema din California nu te multumeste!
3.Nu stii care e modalitatea de angajare in USA in mediul PRIVAT.
Alege tu ce vrei!

In primu' rind va zic ca am dat REPORT pt. afirmatia domniei voastre si anume "La cat misto s-a facut de el omul ori e platit sa scrie ori e perseverent. lasind moderatorii sa decida daca reprezinta sau nu un atac la persoana prin incalcarea regulamentului Poiana lui Iocan care zice : Principiul de baza pe care se axeaza moderarea discutiilor este acela ca se comenteaza ideile nu persoanele care le emit..

In al doilea rind din nefericire pt. opinia exprimata de domnia voastra, nu traim in mezozoic in asa fel incit simplu fapt ca traiesti undeva automat te face depozitaru' adevarului. In zilele noastre e doar necesar o conexiune la internet pt. a afla direct de la sursa, adica fapte nu aprecieri.

In al treilea rind reply-ul meu fata de opinia puerila exprimata de domnia voastra evident a fost prea complex, am sa incerc sa-l reformulez in asa fel incit sper sa nu fie nevoie de creioane colorate:
a. ca s-o lamurim scurt in ce priveste Canada, conform Canada Labour Code cel care a muncit cel putin 12 luni consecutive si care nu este protejat de catre un contract colectiv poate face plingere iar statul investigheaza plingerea.
b . Se pare ca va veni ca un soc pt. opinia pe care o exprimati aflarea faptului ca Statele Unite ale Americii sint constituite din state fiecare cu legislatia si jurisprudenta ei, in asa fel incit o decizie chiar si a Curtii Supreme din California e cam pielea pu de pe toba pt. restu'. Ca de plida in statul Montana o data ce perioada de proba s-a incheiat, chiar si in cazu' in care esti angajat at will angajatorul nu te poate da afara in secunda 2 doar pt. ca.
c. Cind opinia pe care o exprimati emana dintr-un salariu minim atunci n-are de unde sa stie ca in momentu' in care depasesti acel stadiu poti fi angajat cu contract, poti face parte dintr-un sindicat, poti fi bugetar, etc cazuri in care nu poti fi dat afara doar pt. ca
d. chiar si in cazu' in care sinteti cu un salariu minim fara contract, intrind astfel in categoria at-will, nu inseamna ca nu aveti drepturi, ca de plida in majoritatea statelor chiar si momentu' in care va angajeaza intr-o pozitie at will nu inseamna ca poti fi dat afara in secunda 2 daca la angajare, de exemplu, angajatorul spune oral chestii de genu' cit timp faci o treaba buna o sa ai servici sau n-o sa te dam afara fara sa-ti dam o sansa etc, care inseamna ca un contract formal a fost format.
E evident ca opinia puerila exprimata de domnia voastra nu cunoste faptu' ca in urma cu vreo 25 de ani simplu fapt ca oral a zis ca va juca intr-un film a constituit un contract formal intre Kim Basinger si compania de film, Kim fiind obligata de catre un juriu sa plateasca compensatii in valore de vreo 8 milioane de dolari. (si inainte de a sari in sus cum ca Curtea de Apel a casat decizia va aduc aminte ca a fost din cauza unui asa numit tehnicality, nu pe fond)
e. Poate ca nu stiti faptu' ca in Statele Unite cind vine vorba de procese civile doar pt ca ti-a curs cafea fierbinte te indreptateste la compensatie de 3 milioane de dolari din partea lantului McDonalds

Acu' nu inseamna ca opinia pe care o exprimati trebuie sa se opreasca din a nu rata nici un milimetru patrat de cimpie batut cu gratie.

Edited by active95, 28 February 2018 - 16:39.


#146
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,656
  • Înscris: 02.10.2009
Realitatea de zi cu zi poate fi diferita.
Angajatorul poate inventa sau cauta un motiv si e foarte greu pentru angajat sa se lupte in justitie, daca nu a fost vorba de discriminare evidenta sau incalcata alta conditie expresa inclusa in limitarile contractelor at-will (majoritare ca pondere fata de alte contracte), specifice fiecarui stat.

Deci angajatorul poate sa spuna si sa arate concret ca are in plan schimbari in structura si tipul de personalitate sau pregatire nu se pliaza, poate spune ca face restructurari de personal din anumite motive- nu e greu de facut asa ceva, intr-un cuvant angajatorul are mult mai multe parghii la indemana. Se intampla abuzuri cu nemiluita, foarte putine cazuri ajung in instanta. Daca n-as stii -din pacate- din propria experienta, a membrilor familiei sau cunostinte n-as insista asupra acestui fapt.

Apoi (se vede ca traiti in alta lume), respectivul fost angajat, daca vrea sa mai lucreze in continuare, la orice slujba vrea sa aplice va fi intrebat de referinte, si in principal de la fostul loc de munca, de la supervizorii de acolo. Daca omul a plecat cu scandal, atunci nu "da bine" pentru angajare la noul loc de munca, pentru ca imediat apare ideia- daca ne face si noua asa?
De aceea in majoritatea cazurilor omul concediat pleaca si-si vede de drum, pentru ca stie ca daca-si agata tinichea de coada, aia va face zgomot oriunde va mai merge.

Cele mai multe abuzuri se intampla acolo unde este vorba de pozitii joase, la salariul minim sau aproape de acelea, adica acolo unde importanta muncii si uneori rezultatul ei sunt reduse. Tot acolo e vorba de persoane mai modeste, gata sa accepte tot felul de privatiuni sau care nu au capacitatea intelectuala sau materiala de a se lupta cu angajatorul. Desigur ca daca apuca intr-un sindicat (oricum la o vreme buna dupa angajare) ar putea sa fie mai protejat, dar in general sindicatul se are bine cu conducerea si nu se baga in management; angajatorul va gasi o explicatie care sa mearga si pentru sindicat.
Astea nu par lucruri bune sau de lauda pentru capitalistii de aici, dar din alte puncte de vedere, de ex al mobilitatii fortei de munca, contractele sau intelegerile libere sunt un lucru bun, nu exita legare de glie sau conditionari excesive.

Situatia e diferita in cazul functiilor sau calificarilor superioare, dar nu e locul aici sa discutam

Edited by Rosebud09, 28 February 2018 - 19:36.


#147
elef

elef

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,697
  • Înscris: 03.10.2014

Quote

chiar si in cazu' in care sinteti cu un salariu minim fara contract, intrind astfel in categoria at-will
Doar asta as comenta-o.
Din ce am inteles eu  , fara contract - adica fara o intelegere scrisa - e implied contract care e o exceptie de la at-will contract .
Daca e asa , iar bati campii cu gratie , draga Active95.
Dar, aici, cred ca Rosebud poate da mai multe explicatii.

#148
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,559
  • Înscris: 20.10.2006
Greu de comparat. Pe undeva as zice ca e mai bine in Romania ca sunt preturi mai mici, case mai ieftine, etc. dar daca tinem cont de alte facilitati si oportunitati parca mai bine in America.

#149
zyppster

zyppster

    viața este o contradicție

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,986
  • Înscris: 02.02.2008
pentru foreigners, da, prețurile sunt mici...

#150
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 Rosebud09, on 28 februarie 2018 - 19:35, said:


Faptul ca si de o parte si de cealalta a baricadei vor exista exemple din nefericire e inerent fiindca vb de oameni nu de masini, dar asta nu inseamna ca schimba cu ceva fundatia si anume ca nu te poate da' afara pt. ca fara repercursiuni.
Nu stiu cum e in Canada si sincer imi e lene sa ma documentez la ora asta, da' in State companiile sint precaute in ce privesc informatiile pe care le dau vis-a-vis fosti angajati, pentru ca usor se pot transforma in actiuni civile pt. defaimare which is slander or libel, cum ar zice parteneru' nostru strategic.
De aceea majoritatea, chiar daca dpdv legal pot spune orice este factual sau precis, se limiteaza doar in a confirma durata, salariu si pozitia si atit.

 elef, on 28 februarie 2018 - 21:08, said:

Doar asta as comenta-o.
Din ce am inteles eu  , fara contract - adica fara o intelegere scrisa - e implied contract care e o exceptie de la at-will contract .
Daca e asa , iar bati campii cu gratie , draga Active95.
Dar, aici, cred ca Rosebud poate da mai multe explicatii.

Din fraza:
"angajatorul spune oral chestii de genu' cit timp faci o treaba buna o sa ai servici sau n-o sa te dam afara fara sa-ti dam o sansa etc, care inseamna ca un contract formal a fost format." ziceti care cuvint va creaza probleme in intelegere, ca sa-l schimb cu desene.

Edited by active95, 01 March 2018 - 18:23.


#151
elef

elef

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,697
  • Înscris: 03.10.2014
lol
Am ajuns sa cistec legislatia muncii din SUA , si numai de parca asta m-ar interesa pe mine!
Coane Active in SUA orice contract de munca SCRIS  se considera at-will - Montana e singurul stat care e altfel.Daca sunt clauze suplimentare atunci se schimba lucrurile dar asta e alta problema
Sunt si  exceptii de la at-will printre care si contractul verbal(implied contract) care nu se trateaza ca at-will (dar trebuie demonstrat si ca e vb de exceptie )!

http://www.ncsl.org/...t-overview.aspx

Quote

Employment relationships are presumed to be “at-will” in all U.S. states except Montana.

Edited by elef, 01 March 2018 - 18:56.


#152
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 elef, on 01 martie 2018 - 18:56, said:

lol
Am ajuns sa cistec legislatia muncii din SUA , si numai de parca asta m-ar interesa pe mine!
Coane Active in SUA orice contract de munca SCRIS  se considera at-will - Montana e singurul stat care e altfel.Daca sunt clauze suplimentare atunci se schimba lucrurile dar asta e alta problema
Sunt si  exceptii de la at-will printre care si contractul verbal(implied contract) care nu se trateaza ca at-will (dar trebuie demonstrat si ca e vb de exceptie )!

http://www.ncsl.org/...t-overview.aspx

Posted Image Posted ImagePosted Image
Corect, corect. Cum adica sa te documentezi inainte de ati forma o opinie , ce-i prosteala asta, cit atit de simplu e pe baza de ce zic unii sau alti .
Intr-un contract se stipuleaza chestii, ca de plida in ce conditii te poate da afara, ca d'aia e contract.

#153
elef

elef

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,697
  • Înscris: 03.10.2014

Quote

Intr-un contract se stipuleaza chestii, ca de plida in ce conditii te poate da afara, ca d'aia e contract.
Exact se poate stipula ca modalitatea de terminare a contractului e at-will!.
Sau nu se pune nici o clauza pentru terminarea contractului si atunci intra prezumtia de at-will!

Edited by elef, 01 March 2018 - 19:21.


#154
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,656
  • Înscris: 02.10.2009
Aici nu exista ceea ce in Ro se numeste "Contract de munca", nu am intalnit niciodata cu acest nume, ci doar documente care pot fi asimilate notiunii de contract de munca. Nici Contract colectiv.

Exista o Oferta de munca, "Job Offer" inaintata de angajator celui ales, facuta pe baza prezentarii din anuntul publicat, eventual cu completari cerute expres de candidat cu ocazia interviului. Rareori depaseste o pagina scrisa la 1,5 randuri.

Functia, programul, departamentul, salariul, indatoririle de baza, pozitia in ierarhie (cui raporteaza), concediul. Atat. Exista legislatia muncii foarte detaliata si nu trebuie scris pe Oferta mai mult decat cateva randuri. Deci e o foaie simpla, care tine loc de intelegere sau contract, daca semnezi inseamna ca accepti, chiar daca nu ai cunostinta in detaliu de regulamentul interior, planul de sanatate si altele (n-aveai decat sa intrebi la interviu sau sa incerci sa afli altfel).
Se intampla insa ca in realitate, dupa angajare sa nu se respecte ce este in acea hartie, adica ponderea unor indatoriri sa fie crescuta fata de altele, spre nemultumirea angajatului.
Voi traiti acum intr-un moment in care in Ro exista criza de oameni, dar dincoace unde e invers, si unde pentru o simpla functie se aduna cateva sute de CV uri, oamenii nu fac atatea mofturi, nici pe departe. Nu au unde sa se duca asa usor.
Diferenta fata de ce-si permit oamenii in Ro fata de ce am vazut aici este enorma: aici seful e sef, face ce vrea, el e responsabil cu activitatea acolo, trebuie facute lucrurile ca nu vin banii de sus din cer si daca el considera ca un angajat nu e asa cum vrea, atunci poate gasi 100 motive sa scape de el. Altfel isi pierde functia, salariul, etc daca nu iese treaba bine in departament. Sefu "mare", conducerea, etc, nu discuta niciodata astea cu angajatul, ci doar cu seful lui.

Voi nu pricepeti astea, va luati dupa ce scrie ici si colo, poate si pentru ca nu ati trait lucrurile astea, sa vedeti colegul venind dimineata, lucrezi cu el, sarcini, termene, etc si pe la ora10 vezi ca-si strange bagajul si dispare in cateva minute. Fired.
Cu atat mai usor pentru cei nou angajati sau pe salariul/functie minima. O plangere de la un client mai rasarit (chiar nejustificata) poate atrage concediere.

Sindicatele mai misca unedori- f. rar, la slujbele la stat/guvern e insa mai suportabil, ei oricum au avantaje enorme fata de palmasii de la privat, nu se compara cu ce au in Ro. Insa daca gresesc serios, zboara si greu mai angajeaza un privat pe cineva care a lucrat la guvern/administratie, tocmai pentru ca stie ca respectivul are o cultura a muncii deformata de sistemul in care a lucrat.

Edited by Rosebud09, 01 March 2018 - 21:16.


#155
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 elef, on 01 martie 2018 - 19:20, said:

Exact se poate stipula ca modalitatea de terminare a contractului e at-will!.
Sau nu se pune nici o clauza pentru terminarea contractului si atunci intra prezumtia de at-will!

Yay, dupa lupte eroice se recunoaste existenta contractului. Un pas inainte.
Acu' urmatoru' pas ar fi intelegerea ca stipulezi ceva doar in momentu' in care nu vrei sa fi at-will, altfel ar fi un oxymoron cum ar zice parteneru' nostru strategic.


 Rosebud09, on 01 martie 2018 - 21:11, said:


Ca noi in spunem contract de munca si ca americanii ii spun doar contract tot aia este, ca doar si unu' si celalat stipuleaza chestii legate de munca prestata , nu de cartofi, mai ales cind si in Romania exista legislatie a muncii detailata.
in momentu' in care sinteti parte a unui sindicat gen UAW  (cit or mai fi ca deja de ani de zile sint pe moarte, momentu' in care succomba nefiind prea departe in timpu' vietiilor noastre) atunci veti avea posibilitatea de a vedea un contract colectiv.

Nu stiu cum sa va zic, da' in momentu' in care va luati dupa aiurelile unuia sau altuia si opiniile formate vor fi la fel ,altfel ati cunoaste faptul ca in Romania e si mai nasol pt. angajat decit in SUA, pt. ca in Romania pe linga faptul ca seful e sef, face ce vrea, te mai si trezesti c-ai lucrat pe gratis, fara nici un fel de posibilitate de recuperare, in Romania te da afara doar pt. ca stiind f. bine ca repercusiunile din partea autoritatiilor sint aproape nule, iar in ce priveste sistemul judiciar, pffft good luck with that ar zice partenerul nostru strategic.
In Romania concentratia de job-uri tinde sa fie doar in citeva locuri, pe cind in State se intind din CA pina in NY, din MT pina in TX

In plus or exista domenii mai susceptibile nu zic nu, doar ca in momentu' in care rata somajului se afla la cel mai mic nivel din Decembrie 2000 fiind de 4.1% iar incepind cu 2010 timp de 85 de luni consecutive s-au creat job-uri, asta cam indica avantaj angajat, mai ales ca nativii nu se inghesuie la pozitiile cu salariu minim.

Edited by active95, 02 March 2018 - 17:24.


#156
elef

elef

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,697
  • Înscris: 03.10.2014
Coane Active iarasi trolezi exact ca Aneta 3!
Arata-mi te rog unde am scris ca in SUA nu exista contract!
Eu am spus ca in SUA orice intelegere de munca scrisa(contract) porneste de la  prezumtia de at-will (exceptie Montana).Precum orice contract de munca din Romania porneste de la prezumtia ca se respecta codul muncii in legatura cu incetarea lui si alte blablabla-uri
Daca tu iti negociezi intelegerea de munca astfel incat sa ai clauze pentru terminarea intelegerii e problema ta personala , atata timp cat nu contravin legislatiei in vigoare.

Edited by elef, 02 March 2018 - 18:47.


#157
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,656
  • Înscris: 02.10.2009
Realitatea este in general diferita de ce spune statul, dar daca metodologia de calcul este identica, valorile pot fi utilizate pentru comparatie, la modul foarte general.

Uite cum se obtin cifrele acelea minunate, si cei de aici stiu chestia asta.

Quote

Surveyors from the Bureau of Labor Statistics (BLS) visit 60,000 households every month and ask a number of questions to determine someone’s employment status. If someone works full-time, part-time, or is self-employed, they are considered employed. If someone does not have a job of any kind, but has been looking for one for the past four weeks, they are considered unemployed. If someone does not have a job and isn’t looking for one, they are considered outside of the labor force.
The rate is then calculated as the number of people who are actively looking for jobs (i.e. the “unemployed”) divided by the number of people who have jobs plus those actively looking (i.e. the “labor force”). Anyone who is not looking is not considered part of the calculation.
For example, let’s say the BLS conducts a survey of 60,000 households that yields 110,000 respondents. In their survey, they find the following results:
    Of those respondents, 60,000 have jobs. They either work for an employer or have their own business.
    Another 10,000 say they are looking for work.
    The remaining 40,000 are not considered part of the labor force. They may be going back to school, disabled and unable to work, or perhaps have given up looking for work because the economy is so bad. What’s most surprising is that the existence of this last group is completely ignored by the unemployment rate.
According to this result, the unemployment rate would be 14.3%. This is figured by calculating (10,000/(10,000+60,000)) = 14.3%.

The 40,000 people who aren’t classified in the labor force are not involved in the calculation, even though this number likely includes those who need work and would gladly take a job if offered one.

Cat de semnificativa este esantionarea, 60000 gospodarii fata de peste 100 milioane? In fiecare regiune lucrurile sunt altfel dar ponderea respectivelor regiuni cum se considera?

Realitatea este ca numarul populatiei ocupate scade permanent si de aceea rata somajului e mica, pentru ca se considera raportare la mai putini activi.

Oricum, nu e cazul ca romanii sa se planga de situatia altora, tot castigul ar veni din informatia capatata care sa conduca la evitarea situatiei respective.
In Ro este acum asa zisa supraoferta de slujbe, firme care nu-si gasesc angajati, deci mare avantaj pentru cei care cauta de lucru pentru ca-si inchipuie ca pot cere mai mult la salariu sa ca se pot muta la alta companie. Aceeasi presiune ar apare si in interiorul companiei, unii angajati ameninta ca pleaca la alta daca nu.... De fapt problema pare a fi lipsa calificarii corespunzatoare, care sa duca la productivitate pe masura pretentiilor salariale. Asa ceva insa nu e usor de admis de catre cei in cauza, "ca sunt romani si stiu tot, dar patronii sunt hapsani."

#158
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 elef, on 02 martie 2018 - 18:23, said:

Coane Active iarasi trolezi exact ca Aneta 3!
Arata-mi te rog unde am scris ca in SUA nu exista contract!
Eu am spus ca in SUA orice intelegere de munca scrisa(contract) porneste de la  prezumtia de at-will (exceptie Montana).Precum orice contract de munca din Romania porneste de la prezumtia ca se respecta codul muncii in legatura cu incetarea lui si alte blablabla-uri
Daca tu iti negociezi intelegerea de munca astfel incat sa ai clauze pentru terminarea intelegerii e problema ta personala , atata timp cat nu contravin legislatiei in vigoare.

Trecind peste faptul ca sint convins ca urmariti A3 de opinati cu atita siguranta ca troleaza, altfel opinia exprimata ar cadea iarasi in ridicol luindu-se dupa ce spun unii sau altii, luind-o pe scurtatura cind vine vorba de salariu minim si at-will cam tot ce completezi e formularul W2 si I-9.
Acu' in cazu' in care angajatoru' iti zice pa' gura bai nene daca faci treaba buna nu te dau afara aia constituie un contract, chiar daca oral, care te apara, ca sa zic asa, vis-a-vis datu' afara pentru ca.
Per ansamblu orice intelegere de munca scrisa (contract) stipuleaza tot soiu' de chestii inclusiv datu' afara, ca altfel n-ar mai avea sens si-ai completa doar W2 si I9.



 Rosebud09, on 02 martie 2018 - 19:06, said:

Cat de semnificativa este esantionarea, 60000 gospodarii fata de peste 100 milioane? In fiecare regiune lucrurile sunt altfel dar ponderea respectivelor regiuni cum se considera?


Cititi cum Nielsen masoara audienta TV si cum se fac sondaje si poate incepeti sa aveti o idee Cat de semnificativa este esantionarea, 60000 gospodarii fata de peste 100 milioane?

#159
tipareth

tipareth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,628
  • Înscris: 20.05.2008

 f300, on 26 februarie 2018 - 20:13, said:

In functie de contract, asa cum si programatorii au copyright default pentru ceea ce scriu dar nu ii platesti programatorului cutare si dupa ce a iesit la pensie cind cumperi windows-ul pentru ca au cedat prin contract drepturile angajatorului.
Ideea este ca dai o groaza de bani si nu obtii mare lucru si ca intr-adevar spre deosebire de Romania te bintuie aia daca-ti postezi pozele tale de la nunta pe facebook sau daca ti le tiparesti singur.

Inseamna ca sunt dati naibii...

Eu dau pozele in format maxim si le zic ca pot face cu ele orice - numai sa nu le vanda si sa zica ca ei sunt fotografii.

Inclusiv modelele pe care le platesc, primesc pozele rezolutie maxima si dr sa le foloseasca cum au chef minus sa nu le vanda comercial drept creatia lor.

Edited by tipareth, 14 August 2018 - 18:21.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate