Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...

Samsung S90C vs LG C3
 Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...
 Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism

Problema inlocuire usa spate A6 C...
 Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!
 

Totul despre Pizza! (Pizzerie)

* * * * * 4 votes
  • Please log in to reply
347 replies to this topic

#181
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Aduci ingredientele :)).nota zece pentru pița .

#182
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Bravo man :)) dar nu te incurci, mananci des pizza :))

#183
Deenman

Deenman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 22.09.2013
A iesit bine de tot.

1 kg faina,  650 grame apa,. 3 gr drodjie'  30 grame sare, 3 linguri de ulei de masline. Lasat la frigider 18 ore si apoi facut bile si lasat inca ,3 ore afara.

Am format pizza pus la cuptor 4-5 minute max la 250grade, scos afara si pus ingredientele pe ea. Lasat inca 10 minute la 250 grade.

Ca sos am facut cu sos de rosii de casa, ulei de masline, calit niste usturoi, sos de rosii, ardei iute cu seminte,  oregano si busuioc.


Am facut pizza margherita ( ulei masline, mozzarela, sos de rosii, si apoi dupa cuptor rosii chery si rucola) 2 buc.
Pizza quatro formagi. Cu ermentaler,  blue cheese, brie si mozzarela, ulei de masline si sos rosii.
Pizza cu ton si ceapa.
Pizza cu sunca si ciuperci, branza si masline.

#184
versacic

versacic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 28.10.2017
Am salvat reteta, dar trebuia sa spui si ce ai pus pe pizza, cate blaturi au iesit si cam ce diametru !
Ca fac coca o fac, dar sa stiu ce sa pregatesc de pus, cascaval si altele, nu sa-mi ramana nefolosit.
Sos pun din ala Uncle Bens Sweet and Sour, imi place del mai mult, nu iese ala de casa asa.
Mie dintr-un kil de faina si 950 g apa, 70 g drojdie si 14 g sare imi ieseau doua paini de 750 g ! Deci nu stiu daca fac doar un blat de pizza de 30-40 cm din coca aia spusa de tine.

#185
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,480
  • Înscris: 04.05.2006
70g de drojdie la 1 kil de făina???!!
Și făina și apa in proporție de 1:1?


#186
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,495
  • Înscris: 15.09.2010

View Postrichelieu, on 16 decembrie 2017 - 08:49, said:

70g de drojdie la 1 kil de făina???!!
Și făina și apa in proporție de 1:1?
Si mie mi se pare bizara compozitia. Cred ca iese un aluat de clatite un pic mai gros. Eu am scapat o data vreo 20ml de apa in plus si s-a întins aluatul pe toata tava incat in loc de paine mi-a iesit un fel de focaccia.

#187
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Heiii !! Poate va era dor de o pizza :):)))(Attached File  20171222_193929.jpg   76.5K   75 downloadsAttached File  20171222_193913.jpg   70.5K   73 downloadsAttached File  20171222_193841.jpg   72.75K   72 downloads

#188
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,488
  • Înscris: 18.06.2007
Hai că am terminat cu postul. Cum fac sa te găsesc pt că o pizza savurata face cat 1000 de poze.

#189
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014

View Postbobalex18, on 03 ianuarie 2018 - 00:43, said:

Hai că am terminat cu postul. Cum fac sa te găsesc pt că o pizza savurata face cat 1000 de poze.
:))):)))) de unde esti?

#190
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,488
  • Înscris: 18.06.2007
ca toți din provincie care au aterizat la capitală și crede că toată lumea e din capitală :))))

#191
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Este adevarat ca pizza a fost inventata de unul care facea curatenie prin frigider?

#192
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014

View Postbobalex18, on 03 ianuarie 2018 - 13:45, said:

ca toți din provincie care au aterizat la capitală și crede că toată lumea e din capitală :))))
Vino in ianuarie la Suceava! O sa incerc sa fac pizza la cuptorul cu lemne de la bunica sa vad ce iese :)) vino si tu cu un brst de lemne uscate... Atata tot :))

#193
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,488
  • Înscris: 18.06.2007
am finii la gura humorului. am fost de 1 decembrie...dacă știam.......

te anunț când mai vin și te caut... :)))

#194
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014

View Postbobalex18, on 03 ianuarie 2018 - 21:59, said:

am finii la gura humorului. am fost de 1 decembrie...dacă știam.......

te anunț când mai vin și te caut... :)))
Din pacate is plecat... Vin odata pe an acasa (nici nu stiu ce sa zic... Din pacate is plecat sau Din fericire is plecat?)...

#195
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Hei ce faceti? Am fost acasa si am facut pizza in cuptorul cu lemne de la  bunica �
Scuzati claritatea pozelor...Attached File  20180123_193621_HDR.jpg   40.77K   37 downloadsAttached File  20180123_211921.jpg   31.83K   58 downloadsAttached File  20180123_193454.jpg   84.05K   71 downloadsAttached File  IMG-20180127-WA0000.jpg   99.71K   71 downloads

#196
zartdato1-0

zartdato1-0

    Contondent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,417
  • Înscris: 28.11.2017

View Postbilti, on 16 noiembrie 2017 - 20:24, said:

pun si eu cateva poze. important la pizza facuta in cuptor acasa e sa avem o tava groasa ce retine caldura. eu folosesc una de fonta. la primavara vreau sa-mi fac un cuptor de lut.  o pizza de calitate de 33cc iese cam la 3-4 lei.

Eu, in cuptorul de acasa folosesc o placa de piatra vulcanica. O folosesc atat pentru pizza cat si pentru paine.
Sunt foarte multumit.  

Privind aluatul, in ultimul timp folosim doar aluat facut cu maia, adica aluat doar din faina si apa.  Si pentru pizza, si pentru paine.

Edited by zartdato1-0, 10 February 2018 - 11:38.


#197
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 350
  • Înscris: 19.07.2014

View Postzartdato1-0, on 10 februarie 2018 - 11:37, said:


Eu, in cuptorul de acasa folosesc o placa de piatra vulcanica. O folosesc atat pentru pizza cat si pentru paine.
Sunt foarte multumit.  

Privind aluatul, in ultimul timp folosim doar aluat facut cu maia, adica aluat doar din faina si apa.  Si pentru pizza, si pentru paine.
Fara sare? Si nici drojdie?

#198
zartdato1-0

zartdato1-0

    Contondent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,417
  • Înscris: 28.11.2017
Ba da, sigur ca trebuie pusa sare, am uitat eu sa scriu.  Posted Image

Dar fara drojdie, cu maia.

Edited by zartdato1-0, 10 February 2018 - 13:28.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate