Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
gmail

Țevi de 3/4" - 1" la calor...

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...

se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri
 Despre prima de activare

One Cotroceni

Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...
 

Receiverul HD de la Telekom România.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
116 replies to this topic

#1
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016
Buna dimineața!!!!
Sper sa aveți o zi buna,pentru ca a mea nu cred ca va fii...:)
Recviemul HD Dolce Telecom de aseară îmi face figuri si sincer habar nu am ce sa fac???
L-am pus pe stand-by dupa care efectiv cand am vrut sa i-l redeschid nu a mers.L-am scos din priza.Si-a revenit dar cu o problema:toate canalele HD funcționează cele normale Nu.
Îmi spune ca nu are signal.Pai dacă HD funcționează cum poate sa nu aibă signal?
Va rog am nevoie de ajutor.Multumesc

#2
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Cel mai bun ajutor: apel la 1234 din reteaua Telekom.
Pana una alta, verifica si cablul. De la antena pana la receptor. Reinstalaza mufele de pe cablu. Spor!


#3
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016

 costi_ionita79, on 27 aprilie 2016 - 07:54, said:

Cel mai bun ajutor: apel la 1234 din reteaua Telekom.
Pana una alta, verifica si cablul. De la antena pana la receptor. Reinstalaza mufele de pe cablu. Spor!

Buna Costi!
Am sunat la ei,nu m-au ajutat cu absolut nimic.Mi-a răspuns un băiețel care ma rugat sa închid si sa deschid Reciverul si sa dau pe canalul 111 care este TVR .Nu merge!Dar TVR HD,ProTv HD,hbo HD merg....bun,încercați sa verificați cablu l-am verificat,merg toate canale HD numai cele normale Nu.Ce e de făcut?Nu știm.Acesta a fost răspunsul
Iar eu stau si ma uit ca un bou la poarta noua.
O zi buna si mulțumesc pt amabilitatea ta.

#4
gabriel_gavrila

gabriel_gavrila

    V.I.P.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,101
  • Înscris: 24.09.2008
era mult mai util daca ne spuneai si ce model de stb ai. HD sunt 2 modele + cel pvr.

#5
Adi blondu

Adi blondu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,723
  • Înscris: 05.01.2007
Mai mult ca sigur e defect receiverul.Trebuie sunat la echipa tehnica si chemati sa-l inlocuiasca.

#6
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
pmkr07: Mai suna-i. Sa iti trimita o echipa tehnica. Le spui ca ai inchis si redeschis receptorul, ca l-ai scos si din priza si l-ai lasat asa cateva minute, ca ai verificat si cablurile... Sunt obligati sa trimita un tehnician. Ai nimerit la un papa-lapte, initial. Mai suna-i. Bafta!

#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,807
  • Înscris: 01.12.2001
Suni la 1234 si ti-l vor inlocui.

#8
claz

claz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,861
  • Înscris: 10.06.2005
Asa cum au spus colegii, insista sa trimita echipa.
Eu le-am cerut numerele de telefon celor care au fost la instalare, iar cand am avut probleme i-am sunat direct.

Poti sa mai incerci sa opresti aparatul, scoti cartela, sa o stergi cu o carpa moale (fara scame) in zona contactelor, o introduci inapoi (exact asa cum era), dupa care sa pornesti aparatul si sa te rogi sa mearga. Posted Image La tara, la socrul meu a mers treaba asta. Asa i-au zis cei de la deranjamente sa faca.

 dorin_2k, on 27 aprilie 2016 - 09:15, said:

Suni la 1234 si ti-l vor inlocui.
Doar daca e inchiriat, si numai dupa constatare in service. Dureaza.

Edited by claz, 27 April 2016 - 09:18.


#9
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,375
  • Înscris: 02.06.2005
Ziua ta, viata ta e iremediabil afectata de un rahat de conserva? Se sfarseste lumea daca nu iti merge o zi sau mai multe? Nu mai dramatizati atat, alti oameni chiar au probleme. Suna la 1234 or sa te rezolve.

#10
alex1912

alex1912

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,428
  • Înscris: 28.06.2015
suni la RDS si nu te mai chinui cu receivere.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,807
  • Înscris: 01.12.2001

 claz, on 27 aprilie 2016 - 09:17, said:

Doar daca e inchiriat, si numai dupa constatare in service. Dureaza.
Dureaza doar pana vine tehnicianul acasa. Poate fi si proprietate STB-ul, ti-l repara sau schimba.
La mine doar modulele de alimentare au inceput sa cedeze la cele SD. (1 sau 2 condensatori). Ultima data a inlocuit pe loc condensatorul ca niciun modul de alimentare adus de el nu mergea.

#12
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016
Va mulțumesc mult pt răspunsuri ,dar am uitat sa precizez ca locuiesc in Israel.Deci nu are cum ca echipa sa îmi vina echipa,din păcate.
Referitor ca aparatul e stricat,atunci cum de canalele HD funcționează?

#13
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Mda. Nu vad solutii.

#14
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016

 gabriel_gavrila, on 27 aprilie 2016 - 08:30, said:

era mult mai util daca ne spuneai si ce model de stb ai. HD sunt 2 modele + cel pvr.

Buna si mulțumesc mult pt răspuns.Momental sunt la munca si nu pot sa dau prea multe informați,sigur cand voi ajunge acasă o sa apelez iar la ajutorul vostru.
Pot sa îți spun doar ca e modelul oxf.
Funcționează perfect toate canalele HD.
Cand am intrat pe diagnostic mi-a dat:descărcare software abandonată.

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,807
  • Înscris: 01.12.2001
Pot fi mai multe cauze:
Pus in loop dupa un stb SD.
Nu comuta pe frecventele low/high pt comanda LNB-ului
LNB defect si ramas doar pe low sau high (cele HD).

Totusi iti merg si cele HD de pe TP 11053.00?
http://ro.kingofsat....ack-dolcetv.php
Dolce Sport 2 HD, AXN HD, etc?

Daca ar fi blocat pe F2 ar trebui sa iti mearga cele HD de pe TP 11012.00 (PRO TV HD) dar si programele unguresti SD de pe TP 11103.50 (RTL Klub)

#16
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016

 dorin_2k, on 27 aprilie 2016 - 15:46, said:

Pot fi mai multe cauze:
Pus in loop dupa un stb SD.
Nu comuta pe frecventele low/high pt comanda LNB-ului
LNB defect si ramas doar pe low sau high (cele HD).

Totusi iti merg si cele HD de pe TP 11053.00?
http://ro.kingofsat....ack-dolcetv.php
Dolce Sport 2 HD, AXN HD, etc?

Daca ar fi blocat pe F2 ar trebui sa iti mearga cele HD de pe TP 11012.00 (PRO TV HD) dar si programele unguresti SD de pe TP 11103.50 (RTL Klub)
Buna!Tocmai i am contactat pe cei de la Telecom care mi-au spus sa intru pe configurarea sistemului/satelitului si sa văd configurarea lnb (universal) cand am intrat pe entry print 1;2;3  nici un signal.doar am signal pe user 1(dvb-s2).
Mi-au spus ca antena are nevoie de reglare.
Nu știu ,am chemat pe cineva sa verifice si aștept.Sper sa fie numai aceasta problema.
Cand ia-am întrebat cum de numai canalele HD funcționează mi-au spus ca e normal.
Trebuie sa precizez ca la descărcarea software mi-a dat abandonare si informare eroare 2n.4c.210

Edited by pmkr07, 27 April 2016 - 17:12.


#17
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016
Oare ar trebuie sa fac resetarea setărilor din fabrica???

#18
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,807
  • Înscris: 01.12.2001
Apasa butonul TV de pe telecomanda, apoi
Configurare - Configurare sistem - cod PIN (0000) - Config instalare - Configurare satelit -
aici alegi
Universal
1
Hellas
09750
10600
DISEqC A
ok
User 2 (DVBS)

12607
Vertical
30.000
7/8
OK

Daca nu ai aici semnal...NU e bine reglata antena

Sau incearca si cu revenire la setarile din fabrica

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate