Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?

Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...
 se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri

Despre prima de activare

One Cotroceni
 Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...

Alungire => hipertrofie

Care este "rostul" porumb...
 La mulți ani @Noua_pe_site&#...

La mulți ani @RODigitalum-me...

La mulți ani @Alex_23!

Toyota Corolla Sedan 1.8 hybrid s...
 

Receiverul HD de la Telekom România.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
116 replies to this topic

#37
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

 dorin_2k, on 19 noiembrie 2016 - 06:29, said:

@Radu
La mine functionau inregistrarile cand nu aveam semnal la antena.
Ce mesaj aveai pe tv?
Niciun mesaj. Apasam Planner, selectam inregistrarea, apasam ok, play, nu facea nimic. Statea[m] ca boul. M-am gindit ca o fi problema la HDD. Acum, ca am reglat antena nu mai sunt probleme. Orice inregistrare merge.

Aaaa, sa nu uit... Mai era o ghidusie. In prima faza, cind nu mergeau alea HD... Daca selectam  orice Sd, OK, postul mergea, era ecranul ala mic, dar ma "arunca" in meniu la postul 100 (ala primul, info). Trebuia sa dau Back sa pot vedea postul selectat. Daca  dadeam ok,vizionam automat  ala info.

#38
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
O anomalie locala. Ai incercat o oprire/repornire?

#39
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Direct de la butonul din spate. Nicio schimbare.Credeam ca turbez... Am dat reconfiguare satelit, am vazut ca era semnal la 60 si l-am sunatpe  prietenul meu care lucreaza la cablu. El mi-a zis ca nu merg din cauza calitatii semnalului.
Acum TOTUL E OK.

#40
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

 dorin_2k, on 19 noiembrie 2016 - 06:29, said:

@Radu
La mine functionau inregistrarile cand nu aveam semnal la antena.
Ce mesaj aveai pe tv?
Astazi am fost atent la aceasta chestiune. Din cauza ninsorii care s-a pus pe antena, dimineata fiind si neavind chef sa ies din birlog, am incercat sa vizionez emisiunile inregistrate. N-am putut sa accesez meniul cu inregistrarile. Receiverul nu arata nici macar cit e ceasul. Dupa ce am curatat antena de zapada totul a revenit la normal.

Data viitoare voi reporni si teveul si receiverul sa vaz daca da ceva mesaj...

#41
Garabel

Garabel

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.02.2016
Salut!

A si eu o problema si sper ca ma veti putea ajuta.
Doresc sa instalez 3 receivere dintre care 1 oferit de cei de la telekom si 2 pe care le am de la o ruda in urma expirarii contractului cu ei. Cei de la telekom insista ca nu le pot folosi pentru ca figureaza pe numele persoanei respective si ca daca vreau sa le folosesc trebuie sa le platesc chirie pentru ele.

Intrebarea mea este daca pot fi ''deblocate'' in vreun fel si folosite.

Va multumesc!

#42
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
Daca ruda a reziliat contractul si nu are datorii, le poti folosi fara probleme. Ceri doar 2 carduri de la magazin.

#43
josht5

josht5

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 16.02.2015
Salutare , un receptor HD vechi fara inregistrare ... nu gasesc semnal de la mufa RF pe tv 2 ... a fost unul vechi Coship SD si a mers fara probleme , am scanat cu tv-ul dar nu gaseste imagine , se poate sa fie inchis semnalul RF din receptor ?

#44
josht5

josht5

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 16.02.2015
ha , ha , ha , ha , ha .. vai , cat am ras .. esti belea omule , nu e o sectiune si pentru comedianti pe aici ca ai face valuri ?.. pe bune zic .... ha , ha .. nu ma pot opri ...

Edited by josht5, 12 January 2017 - 18:06.


#45
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
Nu te bucura asa de tare. Serios chiar? Vrei sa folosesti un receptor HD pe mufa RF? Nici pe scart nu e recomandat, dar pe RF ;)

#46
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015

 josht5, on 12 ianuarie 2017 - 18:05, said:

ha , ha , ha , ha , ha .. vai , cat am ras .. esti belea omule , nu e o sectiune si pentru comedianti pe aici ca ai face valuri ?.. pe bune zic .... ha , ha .. nu ma pot opri ...
tot tu ești ironic la ce prostii ai scris?

#47
josht5

josht5

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 16.02.2015
Pai ce legatura are varza cu primaria ? Daca eu vreau sa ma joc pe Sega Megadrive pe un TV 4K e ca si cum as comite o crima pentru voi , nu ?

Fiecare face ce vrea si ce poate , eu am pus o intrebare strict tehnica despre acest receptor .

Poate acest TV e intr-un azil de batrani si oamenilor nu le pasa de cacaturile de imagini ca-s Hd , 4k , 8k sau mai stiu e ce mai visati voi noaptea , se gandesc ca parasesc lumea curand si vor sa se bucure de ceva in ultimile zile .

Forum tehnic pe dracu' ....

#48
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
Problema esti TU, ca nu stii sa faci o setare. Si te bucuri de pomana.

#49
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Josht după modul tău de exprimare si felul de a răspunde unor colegi de forum arată că ești puțin mai inteligent decât un lemn.
Îți recomand un psiholog.Inafara de acest comentariu nimeni nu te-a deranjat cu nimic și tu răspunzi doar în 2 peri.

#50
adolfhauer

adolfhauer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 13.11.2013
Am un receptor HD de la Telekom din cele vechi DOLCE PVR HD produse de Kaonmedia. Nu vrea sa booteze ramanand in eroarea de alimentare u 1.23 din care nu-l pot scoate. Stie cineva daca, in aceste conditii, ii mai pot rescrie bootloaderul, cu sau fara jTag si daca gasesc pe undeva un tutorial ori daca a mai incercat cineva asa ceva. Ma gandesc ca aici  e un forum dedicat acestor tipuri de reparatii, nu?

#51
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
Ti-l schimba gratis daca ai servicii TV de la T.

#52
sebastianjercan

sebastianjercan

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 65
  • Înscris: 20.08.2006
Salut, as dori sa stiu ce model este receiverul Kaon din poza:[ https://s27.postimg.org/4o6awzz9f/receiver-hd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


mersi

Edited by sebastianjercan, 08 June 2017 - 17:47.


#53
abral

abral

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 154
  • Înscris: 28.03.2007
Cred ca este k-3202hd

#54
sebastianjercan

sebastianjercan

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 65
  • Înscris: 20.08.2006
am dat o simpla cautare pe google si nu e k-3202hd. de ce "crezi"? e instinct?

va rog eu daca stie cineva exact ce model e, v-as fi recunoscator...

Edited by sebastianjercan, 08 June 2017 - 18:13.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate