Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[Cum] Magneti Puternici - Cum se ...

Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare
 Probleme baterie Samsung A54

Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP
 Achizitie telefon 1000-1200lei

Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...
 Construire anexa lipita de casa

Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32
 

Receiverul HD de la Telekom România.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
116 replies to this topic

#19
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016

 dorin_2k, on 27 aprilie 2016 - 18:23, said:

Apasa butonul TV de pe telecomanda, apoi
Configurare - Configurare sistem - cod PIN (0000) - Config instalare - Configurare satelit -
aici alegi
Universal
1
Hellas
09750
10600
DISEqC A
ok
User 2 (DVBS)

12607
Vertical
30.000
7/8
OK

Daca nu ai aici semnal...NU e bine reglata antena

Sau incearca si cu revenire la setarile din fabrica

A venit omul cu un alt Reciver a verificat semnalul,cablu tot semnalul atâta de pe acoperiși cât si din casa.totul e ok.
I-am sunat iar pe cei de la Telecom care alt răspuns nu au avut decât sa aduc Reciverul in țara.
A-și vrea sa ii fac un resetare la s stările din fabrica ????

 pmkr07, on 27 aprilie 2016 - 18:33, said:



A venit omul cu un alt Reciver a verificat semnalul,cablu tot semnalul atâta de pe acoperiși cât si din casa.totul e ok.
I-am sunat iar pe cei de la Telecom care alt răspuns nu au avut decât sa aduc Reciverul in țara.
A-și vrea sa ii fac un resetare la s stările din fabrica ????
Sau sa fac un update pt software ?Dar nu știu.am vazut ca uni spun sa i-l închid si nu mai stiu

 pmkr07, on 27 aprilie 2016 - 18:33, said:



A venit omul cu un alt Reciver a verificat semnalul,cablu tot semnalul atâta de pe acoperiși cât si din casa.totul e ok.
I-am sunat iar pe cei de la Telecom care alt răspuns nu au avut decât sa aduc Reciverul in țara.
A-și vrea sa ii fac un resetare la s stările din fabrica ????
Sau sa fac un update pt software ?Dar nu știu.am vazut ca uni spun sa i-l închid si nu mai stiu

 pmkr07, on 27 aprilie 2016 - 18:35, said:



A venit omul cu un alt Reciver a verificat semnalul,cablu tot semnalul atâta de pe acoperiși cât si din casa.totul e ok.
I-am sunat iar pe cei de la Telecom care alt răspuns nu au avut decât sa aduc Reciverul in țara.
A-și vrea sa ii fac un resetare la s stările din fabrica ????


Sau sa fac un update pt software ?Dar nu știu.am vazut ca uni spun sa i-l închid si nu mai stiu


Sau sa fac un update pt software ?Dar nu știu.am vazut ca uni spun sa i-l închid si nu mai stiu
Acum am descoperit ca programele ungurești merg cât si rtl normale.

#20
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
Ai facut setarile cum am scris? Si nu mai atatea quote, ca nu sunt prea multi aici, deci nu exista confuzie.

#21
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016
Da,am făcut exact.pt user 1(dvb-s2)  putere semnal 80,calitate semnal 80.pt user 2(dvb-s) nimic

#22
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
Incearca si cu frecventa 12606. Vad ca asta e acum pe satelit. Initial era 12607.
Apesi butonul galben pt modificare setari.
Sigur nu e STB HD PVR? Ce model este?

Cred totusi ca e defect.

#23
pmkr07

pmkr07

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.04.2016
Am încercat tot nu merge.nu stiu ce model este.si nici nu stiu cum sa aflu? Romtelecom dolce hdmi

Attached Files


Edited by pmkr07, 27 April 2016 - 20:32.


#24
claudiu_costin

claudiu_costin

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.06.2016

 pmkr07, on 27 aprilie 2016 - 07:44, said:

Buna dimineața!!!!
Sper sa aveți o zi buna,pentru ca a mea nu cred ca va fii...Posted Image
Recviemul HD Dolce Telecom de aseară îmi face figuri si sincer habar nu am ce sa fac???
L-am pus pe stand-by dupa care efectiv cand am vrut sa i-l redeschid nu a mers.L-am scos din priza.Si-a revenit dar cu o problema:toate canalele HD funcționează cele normale Nu.
Îmi spune ca nu are signal.Pai dacă HD funcționează cum poate sa nu aibă signal?
Va rog am nevoie de ajutor.Multumesc
Salut !
Lucrez pentru Telekom si sunt familiarizat cu aceste probleme. Canalele pentru televiziunea prin satelit sun impachetate si transmise prin transponderele satelitului Hellas. La tine nu functioneaza decat transponderul 18 care raspunde de canalele HD. Deci e posibil fie antena sa fie deplasata (furtuni, intemperii), fie cablul sa fie defect, fie STB-ul sa se fi dus pe apa sambetei. Iti recomand sa vb cu un roman de acolo, din Israel, sa iti imprumute un STB de care stii ca e functional, apoi il montezi la tine. Daca nu functioneaza nici acesta, e clar ca ai o problema cu antena sau cu cablul, deci schimba-le sau reorienteaza antena (vezi site-urile de specialitate). Daca insa STB-ul vecinului ar functiona, inseamna ca s-a dus naibii circuitul de  receptie al STB-ului tau, deci fa-l pachet si trimite-l in tara la adresa unde ai contractul. Apoi suna la +40 21 404 1234 si anunta ce s-a intamplat si ca ai nevoie de o echipa tehnica.
In speranta ca ti-am fost de ajutor si ca nu e prea tarziu, iti doresc din tot sufletul o seara frumoasa.

#25
StudioOne

StudioOne

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.07.2008
Eu am o intrebare? Cand termina Telekomul experientele si incepe sa transmita si pe vreme buna. Ca de un an am tot tacut dar termin contractul si sa vezi circ. Un serviciu suprataxat si de calitate indoielnica.

Attached Files



#26
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
E din cauza antenei TALE nereglate. Ai facut vreo sesizare? Cat ai BER pe vreme buna? Daca nu ai 1E-7 si fara fluctuatii, e normal sa pierzi semnalul la plafon de nori.

#27
blanc

blanc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 07.04.2005
Salutare. Nu am vrut sa pornesc un alt topic si posteze aici, cu scuzele de rigoare daca gresesc..
Am o rugaminte la voi, cei care va pricepeti si aveti experienta cu receiverele HD de la Telekom, cele simple.
Am primit si eu de la telekom un receiver HD (mi s-a spus ca ar fi Kaon) la care mi se intampla ca de seara pana dimineata sa-i dispara ceasul iar la pornire dimineata sa imi scrie "boot" la si sa-mi porneasca pe programul 100, in fereastra mica si cu sonorul redus.
L-am resetat la setarile cu care a venit aparatul dar face la fel.
Imi puteti spune daca e un comportament normal sau e cazul sa sun la telekom si sa semnalez ?
Va multumesc.

#28
dorindorin10

dorindorin10

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,712
  • Înscris: 20.10.2015
Blanc e normal asa e si la mine stai linistit.

#29
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
Nu il mai opri. Lasa-l pe ON non stop. Inchide doar TV-ul. Asa le am pe toate ale mele de 10 ani. Nu faci mare economie la curent.

#30
blanc

blanc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 07.04.2005
Va multumesc la amandoi pentru promptitudine si informatie @dorin_2k si @dorindorin10
Nu incerc sa fac economie, ci sa fac ca si pana acum, cum faceam cu cel SD si care isi pastra ceasul, ultimul canal vizionat si semnalul.
Dar daca tehnologia asta "noua" asa e facuta, o sa ma obisnuiesc cu timpul.
Toate bune!

#31
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
Nu trebuie sa te obisnuiesti. El intra in power saver dupa 3-4 ore de cand il pui in stand by.
Scade consumul de la 15W la sub 1 W.
Dar nu merita asta. Opresti doar TV-ul si iti ramane pe acelasi canal si il vezi instantaneu. Nu pierzi 30 secunde de boot.

#32
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Intrebare intrebatoare: de ce atunci cind nu am semnal (s-a intimplat ca din cauza vintului sa mi se slabeasca diblurile antenei) nu pot vizualiza emisiunile inregistrate pe receiverul HD cu functie de inregistrare? Aceste inregistrari nu-s facute pe HDD-ul receiverului?

* Alaltaieri n-au mers posturile HD si inregistrarile (semnalul era la 60). Alea SD mergeau. Am miscat antena si si-a revenit. Azi am avut semnal 0 (n-am putut privi nimic, nici inregistrarile), am dat jos palaria, am plantat niste conespane in locul diblurilor si am rezolvat beleaua...

#33
ecsclusiv4u

ecsclusiv4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 07.08.2009
Salut am luat astazi un receiver hd si am schimbat cartela sd in una hd totul ok pana in punctul asta .
Cei de la dolce telekom mi au cerut seria de pe receiver am dat seria si mi-au dat cardul compatibil cu receiverul hd .
Ajuns acasa bucuros sa imi montez achizitia si ce sa vezi toate programele merg din grila in afara de cele hd.
Am sunat la ei am stat la telefon cred ca vre-o ora si nimic nici o rezolvare.
Am citit pe forum cum sa ii dau reset din fabrica la receiver dar nimic , daca selectez la Configurare sistem - set punct de intrare - alege transponder pentru configurare - User EP(DVB-S2) raman fara semnal , daca selectez EP2 merg ca la inceput toate canalele inafara de cele HD , la semnal am asa Putere semnal o linie mai jos de 80 (nivel semnal 206 ) Frecventa 12565 si la Calitate semnal o linie sub 80 ( BER:4.0E-7) Symbol rate: 30000 Msymb/s Asta cand este selectat EP2 din set punct de intrare.
Ce ar trebui sa fac ca sa mearga .
Va multumesc

#34
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
@Radu
La mine functionau inregistrarile cand nu aveam semnal la antena.
Ce mesaj aveai pe tv?

@esclusiv
Ai direct cablul din lnb in aparat?
Asa se intampla cand il ai in loop prin alt stb.
Sau lnb nu comuta low/high.

#35
ecsclusiv4u

ecsclusiv4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 651
  • Înscris: 07.08.2009
Am cablul cu un spliter , cei de la dolce mi-au zis si prima data cand nu aveam receiver hd ca nu o sa mearga dar mergea bine.
Am sa incerc intr-o camera unde cablul este direct din lnb.


#36
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,851
  • Înscris: 01.12.2001
Prin spliter nu merge. Pune cablu direct din lnb.

Nu iti mergeau canalele unguresti nici atunci. Nici tvr si inca cateva. Acum au schimbat canalele pe TP-uri. Cele low/high nu pot functiona prin loop, splitter sau alte "artificii".
Trebuie cablu separat din lnb.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate