Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra

Chiar se platesc pensiile la term...

cu autorulota prin BZ
 Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...

Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan
 Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

Saci moloz - unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...
 Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat
 

Escrocii de la ARCA Space Corp. lovesc in Las Cruces (New Mexico) cu avionul AirStrato

- - - - -
  • Please log in to reply
753 replies to this topic

#91
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,122
  • Înscris: 25.02.2007

View Postdanutzu22, on 27 decembrie 2015 - 15:39, said:

Un articol "interesant" in Adevarul  de  Răzvan Băltărețu in care apare un link direct spre acest topic de discutie.
"http://adevarul.ro/t...04/index.html#"
Plecand de la articolu' ala am mai gasit o mostra de la hoverboardu' ala pe bune.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xv3_c76u_XA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Asa se face treaba ! Posted Image

#92
infostoc

infostoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 255
  • Înscris: 07.04.2007
Vreau pe aceasta cale sa-i salut pe excrocii de la ROSA (romanian obsolete shit agency) care si-au refacut colectivul pe forum in ultimele zile. Craciun fericit !
PS - as avea si eu nevoie de un post caldut la voi, banii de la stat sunt sfinti, stai degeaba si leafa merge. Pot sa contribui cu un cub Rubik, sa-l trimiteti in spatiu. Al meu s-ar putea sa si emita semnale. Dau si spaga daca e nevoie. Multumesc anticipat !

#93
energizer777

energizer777

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 27.05.2015

View Postinfostoc, on 27 decembrie 2015 - 17:15, said:

Vreau pe aceasta cale sa-i salut pe excrocii de la ROSA (romanian obsolete shit agency) care si-au refacut colectivul pe forum in ultimele zile. Craciun fericit !
"Escrocii" aceia de care pomenești nu sunt de la ROSA și nu au nici o legătura cu Agentia Spatiala Romana.
Când îl voi vedea pe Dumitru Popescu făcând o demonstrație publica (pe modelul Catalin Alexandru Duru, vezi clipul postat de cineva mai sus), zburând 6 minute pe baterii la 30 cm de sol cu ArcaBoard in fata unor martori credibili, public, ziariști atunci personal ma retrag de pe aceasta discuție și nu voi mai scrie nimic negativ despre ARCA.

Edited by energizer777, 27 December 2015 - 17:54.


#94
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,122
  • Înscris: 25.02.2007

View Postinfostoc, on 27 decembrie 2015 - 17:15, said:

Vreau pe aceasta cale sa-i salut pe excrocii de la ROSA (romanian obsolete shit agency) care si-au refacut colectivul pe forum in ultimele zile. Craciun fericit !
Hai ma, tu chiar poti sa compari caramida aia care abia pluteste la peste 200 HP cu zborul lu' Catalin Alexandru Duru la 40 HP ?
Pai cand l-am vazut pe Catalin cum zboara mi-au picat plombele !

Edited by theMisuser, 27 December 2015 - 17:48.


#95
danutzu22

danutzu22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,535
  • Înscris: 31.05.2006
Revin la articolul din Adevarul,
3."În 2010, ARCA a lansat racheta Helen 2 la altitudinea de 40 km, evenimentul reprezentând primul zbor destinat competiţiei Google Lunar X Prize. Racheta a fost transportată ĂŽn stratosferă de un balon uriaş cu heliu."
Despre si "racheta Helen 2 la altitudinea de 40 km" s-a discutat mult aici pe forum.De la ineptia tehnica propusa pana la declarata altitudine de 40km aclamata de popa mitica dar fara sa prezinte nici o dovada care sa confirme spusele sale.
Ce e de remarcat:
- popa mitica a construit cele mai mari baloane "solare" dar pentru lansarea din 2010 a utilizat un balon cu HELIU.
- istoria din 2004 s-a repetat, nu s-a deschis parasuta.Oare a avut pasrasuta?
- racheta "leana2" utilizata in zborul din 2010 a fost departe de marele "dildo" mediazat initial de popa mitica.Sa utilizat numai ultima treapta si asa zisa capsula cu echipamente.Link cu foto,in care apare "micul dildo leana2 ".
http://www.go4it.ro/...succes-7446664/
Link cu cel mai mare dildo din lume, "leana 2".Dupa ce preotesa leana se plictiseste de el poate fi utilizat ca racheta spatiala si poate zbura pana la luna dupa spusele popii mitica.
http://www.timpul.md...atiu-16241.html
Se leaga de un balon si gata.Daca balonul nu se inalta, mai tai o "treapta", tot va ramane un dildo de cartea recordurilor.
4."Doi ani mai târziu, agenţia a anunţat proiectul familiei de rachete spaţiale Haas, incluzând rachetele orbitale şi suborbitale Haas 2B şi 2C."
Despre halucinatiile de atunci ale parintelui mitica s-a scris iar destul demult la data cand au fost anuntate si chiar expuse in public.
Reamintesc,
- racheta suborbitala dintr-o singura treapta.Nu a existat si inca nu exista ceva similar in lume.
- racheta suborbitala chiar are un client, un "satelit bulgaresc".
- macheta expusa in 2012 este o racheta complet echipata si functionala, vor urma teste la capul Midia?!!!!
Intre lansarea din octombrie 2010 si joaca cu machete din 2012 popa mitica a lucrat initial in mare secret si ulterior ne-a informat si pe noi la proiect unic, un hidroavion supersonic cu motor racheta si cu destinatie finala, lansator de rachete spatiale?!!!!
Dupa atatea "succesuri" nationale popa mitica a "atacat" initial Europa si ESA.Un "pas mic" inainte de cucerirea Americii.......
http://www.esa.int/ESA
Intr-o zi de decembrie si o perioada oarecum similara cu marele anunt despre "arcaboard" popa mitica anunta lumea ca ESA, o institutie similara NASA ia incredintat chiar pe bani un test sau o simulare parte dintr-un ambitios program spatial european.
Ce a debitat popa mitica, se construieste un DTV de 625 kilograme, se leaga de un balon cu heliu, se lanseaza balonul de pe suprafata Marii Negre, cand balonul atinge altitudinea de 27000 metri da drumul la DTV, se deschide o parasuta si gata se simuleaza o intrare in atmosfera rarefiata a planetei Marte.
Adica activitatea desfasurata in ultimii ani de popa mitica, un balon, agati ceva de el,ii dai drumul, daca altii ii pun la dispozitie o parasuta se mai recupereaza ceva dar in final popa mitica si coana preoteasa leana sunt mari experti autohtoni in cosmonautica.
Despre acesta mare colaborare popa mitica si ESA mi-am exprimat opiniile la vremea respectiva.
Pentru domnul mare ziarist Baltaretu de la Adevarul mai adaug cateva opinii azi,
- prima misiune ESA pentru care popa mitica si-a luat angajamentul singur sa testeze un DTV se va lansa in anul 2016.
- pe site-urile ESA sunt informatii despre pasii facuti in pregatirea misiunii.Lipseste dtv-ul si popa mitica.
- marele zbor al DTV-ului  sau test NU A AVUT LOC.popa mitica a lansat in toamna lui 2013 oala de noapte a preotesei leana cu ajutorul unor "balonase" cu heliu si pe fundal DTV-ul era atarnat de o macara.
Mai sunt si alte multe amanunte si informatii despre activitatea ARCA, popa mitica, preoteasa leana si pe care domnul ziarist Baltaretu pentru o informare obiectiva prin mass-media trebuie sa le ia in considerare.
"Desigur, au apărut şi critici, mai mult sau mai puţin fundamentate, dar principala problemă pe care ARCA a avut-o a fost cu ROSA (Agenţia Spaţială Română)."
Avem dovada ca domnul ziarist Baltaretu citeste opiniile exprimate pe forum Softpedia si acesta cale eu il provoc la o investigatie jurnalistica,
Link-ul inserat in aticol,
http://forum.softped...onul-airstrato/
Domnule jurnalist Baltaretu de la cotidianul ADEVARUL, entitatea juridica sub numele de ASOCIATIA ROMANA PENTRU COSMONAUTICA SI AERONAUTICA, CUI 11658240 a fost supusa unui executari silite de catre un agent economic inregistrat in Romania.
Care este numele agentului economic si care e legatura cu un mare "succes" ARCA si asa zisul test cu DTV pentru ESA?

Attached Files


Edited by danutzu22, 27 December 2015 - 18:03.


#96
crouchot

crouchot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 03.12.2014
Io-te ca escrocu si-a pastrat laudatorii pe bani de la JN:
http://jurnalul.ro/i...ric-704163.html

De la robotelu de pe luna a trecut la hidrotomberoane lansate cu baloane din saci de gunoi, parasute pentru Marte, rachete balanganitoare pendulare si motoare de racheta care nu au trecut de stadiul de butaforii din fibra de sticla si betoane turnate pe camp. Apoi s-a gandit sa le ia caimacul prostilor de americani si sa faca el o superdrona cu motoare din supermarket di roti de liza din Dedeman. Cand a vazut ca fraierii care-l pompau cu bani nu mai pun botu, hop la americani, ca se stie ca-s mai papagali, de zeci de ani mortaciunea de Jobs le vinde tinichele la pret de mertan si tot le cumpara. Asa ca el de ce nu le-ar vinde caramizi zburatoare, cu idei ciordite de la altii, ca de obicei?
Tendinta popalaului supersonic este insa ingrijoratoare- se apropie de sol din ce in ce mai mult. De la zborul pe Luna, a ajuns la borul de 6 min. cu caramida minune.
Maine poimaine iese pe piata cu metroul supersonic ce nu are nevoie de tunel  sau cu cartita nucleara care te duce pe sub pamant la piata sau stadion.

#97
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Eu zic ca urmatoarea mare inventie a lui Mitică va fi mersul pe jos. Fara baterii, fara ventilatoare sau apa oxigenata, totul ecologic.

Ce e interesant aici e ca Arca are si aparatori. OK, nu e o problema, e dreptul fiecaruia la opinie, dar aici vorbim de stiinta, nu de politica, asa ca tot ce cerem este dovada. Unde e dovada? Un mic lucru care functioneaza cerem si noi, nu abureli pe banii fraierilor.
Asta nu e cercetare spatiala, e o metoda moderna de scos bani de la cei care au prea multi.

#98
crouchot

crouchot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 03.12.2014
Asta-i singurul "merit" al escrocului - a gasit, el si nevasta-sa o nisa ingusta in lumea escrocilor, cea a astronauticii. Mai sunt escroci mai mari sau mai mici in lumea stiintei, cum ar fi aia care vand perpetuum-mobile de toate genurile, doar ca mitica-racheta-mica s-a orientat mai bine, gadiland orgoliul bizonului mioritic ca "uite, ba, ajungem si noi pa'Luna".
Si mai are ceva - un tupeu unic. Sa minti cu atat aplomb si asta public, cand tu nu ai lansat nici macar o racheta de Casa Pionierilor.....

#99
danutzu22

danutzu22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,535
  • Înscris: 31.05.2006

View Postcrouchot, on 28 decembrie 2015 - 00:13, said:

Io-te ca escrocu si-a pastrat laudatorii pe bani de la JN:
http://jurnalul.ro/i...ric-704163.html

Grupul INTACT MEDIA GROUP e tot un fel secta si deasemenea condusa de un vizionar guru.
Mirobolanta colaborarare intre secta cosmonautica arca si secta media latrina e normala atata timp cat "crezul" comun este deformarea realitatii si dezinformarea in masa.
Titlul articolului din fituica de wc, "jurnalul" e SOCANT.

"Un român a inventat primul vehicul zburător propulsat electric"

http://jurnalul.ro/i...ric-704163.html
Conform "cu cele sfinte" ale sectei intact media group zborul si performantele certificate ale unui alt roman, Catalin Alexandru Duru dar care locuieste si profeseaza in Canada si voteaza precum "diaspora" sunt catalogate pur si simplu ca VRAJITORIE.

#100
energizer777

energizer777

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 27.05.2015
Au fost testate încă din anii 50 platforme zburătoare, ideea nu este noua.
[ http://www.aerospaceweb.org/question/design/personal-flyer/platform.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Vezi: https://en.wikipedia...ler_VZ-1_Pawnee

#101
energizer777

energizer777

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 27.05.2015
Platforma americana din imaginea prezentata in postarea mea precedenta folosea (vezi datele de mai jos) 80 hp in total și ridica 251.7 kg ceea ce înseamna 3.146 kg/hp in timp ce ArcaBoard utilizează 272 hp și ridica 192 kg adică are un mizerabil 0.705 kg/hp deci fiecare watt sau cal ridica de 4.45 ori mai putina masa decât propulsorul platformei americane. Este adevarat, in timp ce suprafața ocupata de ArcaBoard are valoarea 1.45 m x 0.76 m = 1.102 m^2 aparatul american se întinde pe pi* (2.54 m/2)^2 = 5.067 m^2 adică necesita o suprafața de 4.56 ori mai mare însa eficienta sa este de 4.45 ori cit a ArcaBoard deci rentează creșterea amprentei la sol. Sa micșorezi suprafața unui hoverboard cu prețul unui consum suplimentar de energie uriaș nu are nici un sens.

General characteristics (http://en.wikipedia....ler_VZ-1_Pawnee)
Crew: one
Payload: 185 lb (84 kg)
Length: 8 ft 4 in diameter (2.54 m)
Empty weight: 370 lb (167.8 kg)
Max. takeoff weight: 555 lb (251.7 kg)
Powerplant: × 2 × Nelson H-56 piston engines, 40 hp (30 kW) each, 80 hp in total.
Propellers: 2 × contra-rotating two-bladed aluminum
Transmission: Hall-Scott helicopter variant
Performance
Maximum speed: 16 mph (26 km/h)
Service ceiling: 32.8 ft (10 m)

Edited by energizer777, 28 December 2015 - 22:34.


#102
Ersilia

Ersilia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 04.01.2016
Eu cred ca piata americana o sa isi spuna cuvantul. Ca sa vinzi cu 20,000$ o caramida de 80kg (o roaba ceva, este strict necesara cand ramai in drum cu minunea tehnica), ce "pluteste" haotic deasupra solului intre 3 si 6 minute....asta da business! Posted Image

Quote

"Pentru prima oară în istorie, fiecare persoană va avea posibilitatea să zboare oriunde doreşte, oricând doreşte", susţin producătorii într-un comunicat transmis joi AGERPRES. Ei prezintă ArcaBoard drept "primul vehicul revoluţionar de la apariţia bicicletei, a automobilului sau avionului".
TARE! Posted Image Posted Image Posted Image



P.S. Mie cel mai mult imi place cum se lauda.Posted Image . Oricum astept cu nerabdare prima racheta lansata din Las Cruces spre Marte sau mai departe , pentru ca au experienta .

Concurenta in Las Cruces e mare:

[ http://www.ufocasebook.com/lascrucesnm100502.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://www.ufocasebo...uces100502.html

Edited by Ersilia, 07 January 2016 - 10:06.


#103
Ersilia

Ersilia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 04.01.2016
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/8aVIzyWO1HE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uwxaZ9KCdcE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Ersilia, 09 January 2016 - 10:20.


#104
energizer777

energizer777

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 27.05.2015
O comparație intre platforma lui Cătălin Alexandru Duru și hoverboard-ul lui Dumitru Popescu de la ARCA

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Bfa9HrieUyQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
C. A. Duru

Placa de zbor a lui Catalin Alexandru Duru
- 8 rotoare,  4 kW  la 4.5 kW fiecare
- Putere totala: 36 kW = 48.3 hp
- Incarcatura utila: 1 persoana

Hoverboard-ul lui Dumitru Popescu
- 36 rotoare, 5.63 kW fiecare
- Putere: 203 kW = 272 hp
- Incarcatura utila: 1 persoana

In concluzie, ArcaBoard este o mașina de plutit in aer prost proiectata care necesita un enorm 272 hp pentru transportarea unui om când doar 48.3 hp sunt suficienți, asa cum a demonstrat C. A. Duru.

Vezi: http://www.rcgroups....d.php?t=2568879

#105
Ersilia

Ersilia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 04.01.2016
energizer777:

Quote

O comparație intre platforma lui Cătălin Alexandru Duru și hoverboard-ul lui Dumitru Popescu de la ARCA

Informatie si concluzie REDUNDANTA. Cititi postarile anterioare.

#106
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Da' o comparatie cu vreun hoverboard facut de voi pe cand? Ca vad ca la teorie pretindeti ca stati bine. Sa vedem si nitica practica...

#107
Ersilia

Ersilia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 04.01.2016

Quote

Da' o comparatie cu vreun hoverboard facut de voi pe cand? Ca vad ca la teorie pretindeti ca stati bine. Sa vedem si nitica practica...

Ca sa faci o analiza nu este necesar sa construiesti ceva echivalent.Au construit alti mai de mult.

#108
Ersilia

Ersilia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 04.01.2016

Quote

Este foarte ok sa traiesti in mizeria in care te scalzi si sa scuipi catre altii

Mai omule, tu esti sanatos la cap? Ai vazut postarile mele?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate