Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme
 Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel
 [Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali
 Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic
 

Premier League, doar o repriză la Eurosport! E decizia firmei de cablu!

- - - - -
  • Please log in to reply
1401 replies to this topic

#37
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,388
  • Înscris: 05.09.2005
Vreau premier league pe superone !! Se poate? :))

Scz de offtopic

#38
LAURENTIUMAR

LAURENTIUMAR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 960
  • Înscris: 02.02.2013
Fotbal
FOTBAL: Premier League, în  - Etapa a 17-a  (30min)  in  programul Eurosport spune ca decat 30 min din meci ce se intampla aici???

#39
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 14.01.2008
Compania RCS&RDS a explicat, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, întreruperea canalului Eurosport care transmitea meciul Liverpool – Cardiff, cu varianta internațională a postului de sport. „Decizia RCS & RDS a avut în vedere atât interesele consumatorilor din toate țările unde operam, dar a ținut cont și de drepturile titularilor de licență pentru competițiile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia”, au explicat reprezentanții companiei de cablu.
    Reamintim că ieri, meciul de Premier League, dintre Liverpool și Cardiff, de pe Eurosport, a putut fi văzut doar de abonații anumitor companii de cablu, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Spre exemplu, pe Eurosportul de pe RCS&RDS s-au văzut doar 45 de minute din partidă, după care emisia a fost întreruptă și s-a continuat cu Eurosportul internațional, care avea sărituri cu schiurile. La UPC, meciul s-a văzut integral, însă nu și la serviciul DTH al Romtelecom.
Reprezentanții RCS&RDS au explicat că Eurosport a întrerupt, ieri, transmisia programului Eurosport 2 (versiunea internațională care nu difuza meciuri de fotbal din Premier League) atât în România, cât și către abonații din Ungaria, Cehia și Slovacia.
    „RCS & RDS a aflat de aceasta schimbare în momentul în care a început să primească reclamații de la abonații săi din celelalte țări, care erau nemulțumiți că în locul postului Eurosport 2 International, care emitea în limba națională a fiecărui stat, au putut viziona doar noul canal Eurosport 2 România”, se arată în punctul de vedere al companiei de cablu.
„În condițiile în care am fi permis transmisia postului Eurosport 2 România (și în Cehia, Slovacia și Ungaria – n.r.), am fi încălcat drepturile de difuzare a Premier League.
Poziția RCS, în continuare:

RCS & RDS nu și-a încălcat sub nicio formă contractul în curs cu Eurosport.

RCS & RDS si Eurosport au în prezent un acord de retransmisie pentru mai multe țări din sud-estul Europei (Romania, Cehia, Slovacia, Ungaria) unde erau difuzate canalele TV Eurosport si Eurosport 2 în versiunile internaționale ale acestora.

    În cursul zilei de 21 decembrie 2013, compania Eurosport a întrerupt transmisia programului Eurosport 2 (versiunea internațională care nu difuza meciuri de fotbal din Premier League) atât în România, cât și către abonații din Ungaria, Cehia și Slovacia. În locul Eurosport 2, compania Eurosport a introdus un nou canal denumit Eurosport 2 România care a fost difuzat către toți abonații RCS & RDS din toate aceste țări.Eurosport nu a anunțat această înlocuire.

RCS & RDS a aflat de aceasta schimbare în momentul în care a început să primească reclamații de la abonații săi din celelalte țări, care erau nemulțumiți că în locul postului Eurosport 2 International, care emitea în limba națională a fiecărui stat, au putut viziona doar noul canal Eurosport 2 România, canal transmis doar în limba română.

Prin această înlocuire, au fost grav afectați peste 1 milion de abonați ai RCS & RDS din aceste țări.

    În plus, precizam ca Eurosport a primit dreptul sa transmită meciurile din Premier League doar în România, nu și în Ungaria, Cehia sau Slovacia.
În condițiile în care am fi permis transmisia postului Eurosport 2 România, am fi încălcat drepturile de difuzare a Premier League deținute de alți titulari din țările respective.

    Astfel, decizia RCS & RDS a avut în vedere atât interesele consumatorilor din toate țările unde operam, dar a ținut cont și de drepturile titularilor de licență pentru competițiile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia.

http://www.paginadem...i-cu-schiurile/

#40
zamfe

zamfe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 29.01.2008

View Postmariusjapu, on 22 decembrie 2013 - 10:36, said:

ramanul e invatat sa primesca toate competitiile pe un singur post tv sa nu plateasca in plus pentru el si daca sar transmite si 3d ar fi genial.

De acord cu rationamentul tau, insa eu sunt dispus sa platesc in plus si sa vad ce-mi place, in format HD daca se poate, dar nu am aceasta optiune ...
Ce zici, daca sun la digi si le spun ca vreau sa vizionez Premier League si/sau Dolce Sport (stiu ca este canalul altui operator) o sa-mi ofere un pachet PPV? O sa-mi spuna ca nu se poate.. Posted Image

Edited by zamfe, 22 December 2013 - 11:11.


#41
Clayman

Clayman

    InFlamer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,067
  • Înscris: 28.04.2004
Am inteles. din explicatii ca a fost o eroare, DAR au avut timp o zi sa remedieze...si IN ROMANIA SA DIFUZEZE VARIANTA DEDICATA. Altfel lezeaza EXACT drepturile consumatorilor de la noi din tara. Cum am zis, e o prostie si cu cat rds o sa realizeze mai repede acest lucru, cu atat o sa fie mai bine.

Edited by Clayman, 22 December 2013 - 11:06.


#42
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 14.01.2008
parca vad ca si astazi nu o sa introduca varianta PL RO Posted Image  sunt curios ce scuze vor mai oferi, ca au avut timp de ieri pana astazi sa selectioneze sursele pt retransmie ,una pt Romania, si alta pentru celalte tari

#43
dhaulagiri

dhaulagiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,434
  • Înscris: 16.11.2012

View Posta_d_y, on 22 decembrie 2013 - 10:38, said:

Vreau premier league pe superone !! Se poate? Posted Image)

Scz de offtopic
Este, incearca aici http://www.imdb.com/title/tt0413163/
De aici il dai jos http://kickass.to/pr...i-t2074106.html :)

View Postzamfe, on 22 decembrie 2013 - 11:04, said:

De acord cu rationamentul tau, insa eu sunt dispus sa platesc in plus si sa vad ce-mi place, in format HD daca se poate, dar nu am aceasta optiune ...
Ce zici, daca sun la digi si le spun ca vreau sa vizionez Premier League si/sau Dolce Sport (stiu ca este canalul altui operator) o sa-mi ofere un pachet PPV? O sa-mi spuna ca nu se poate.. Posted Image

Eurosport Player iti spune ceva?
100% asta scrie pe mine, aveam varianta de la UPC, dar comparind preturile....

#44
zamfe

zamfe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 29.01.2008
Este ok Eurosport Player, dar atunci de ce sa mai platesc firmele de cablu daca ceea ce ma intereseaza vad online pe internet? Pentru ca eu la asta ma refeream (ca nu vad Premier League in grila), pe internet stiu ca gasesti orice canal.

Edited by zamfe, 22 December 2013 - 11:29.


#45
catalincc

catalincc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 15.08.2007
asta e comunicat oficial al unui asa-zis colos telecom care isi respecta abonatii? ei stiu macar pe ce canal au fost meciurile din PL?
compania Eurosport a întrerupt transmisia programului Eurosport 2 (versiunea internațională care nu difuza meciuri de fotbal din Premier League) atât în România, cât și către abonații din Ungaria, Cehia și Slovacia. În locul Eurosport 2, compania Eurosport a introdus un nou canal denumit Eurosport 2 România
asta dovedeste ca este o scuza penibila daca prostesti lumea in fata si tu habar nu ai ca era vorba de Eurosport, nu de 2! amatorism!
nu poti vorbi de inlocuire unei versiuni cu alta din moment ce inteleg ca la altii au existat simultan doua feeduri SD pentru Eurosport, unul cu PL iar celalalt international-varianta clasica, solutia era simpla... ca dobitocii de la RCS nu au stiut/vrut sa faca treaba cum trebuie... asta este deja o chestiune de normalitate la ei! altii, inclusiv simpli pasionati in ale receptiilor satelitare, au priceput in timp util cum vor sta lucrurile... ei cica au fost luati prin surprindere si ca vina revine Eurosport! ultimii papagali, bine macar ca le-a "reusit" updateul de soft!

Edited by catalincc, 22 December 2013 - 11:59.


#46
razvan1983

razvan1983

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,531
  • Înscris: 18.02.2008
Eurosport 2 Romania, astia ce angajati au? La ce posturi se uita astia de fac comunicatele astea? Sunt fani Suleyman, Taraf? Sunt paraleli cu domeniul.

#47
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Am impresia că pentru R.C.S., clientul este un mop cu care şterg pe jos... Sau un cobai.

Nu tu comunicate, nu tu anunţuri, nu tu respect... Totul în bătaie de joc. Singurul lucru pe care-l anunţă sunt nenorocitele alea de staţii locale cu 99% Audienţă şi cu program 0. Nu sunt fan Premier League, dar ce face R.C.S. denotă nesimţire şi crasă incompetenţă. Dacă era Akta, NextGen, Focus Sat sau U.P.C., mai înţelegeam, dar R.C.S.? Eurosport 2?! No comment...

Ar trebui să se lase de Televiziune.

Edited by alfa_alfa, 22 December 2013 - 12:03.


#48
Stryker_9

Stryker_9

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 22.05.2007
Ma uit la sarituri cu schiurile de foarte mult timp, e sportul meu de iarna preferat.Dar in acelasi timp fotbalul e mai presus de orice sport , iar premier league unul din cele mai tari campionate.Insa nu mi-s fanatic , prefer oricand sa ies din casa sa fac altceva decat sa ma benoclez toata ziua la tv .Probabil pentru cei care asta fac toata ziua , solutia este abonarea la mai multi provideri, sa ai tot in ziua de azi nu mai merge doar abonat fiind la un singur operator.

#49
mariusjapu

mariusjapu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 454
  • Înscris: 28.02.2010
oameni buni digi si dolce nu pot sa bage eurosport cu premier league din cauza drepturilor de autor intrucat aceste compani au clienti si in alte tari in care drepturile premier league sunt vandute altoc compani.destul de usor de inteles.pe cablu se da pentru ca next gen si rcr sunt doar in romania

#50
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005
Comunicat RCS&RDS cu privire la retransmisia canalului TV Eurosport în Romania, Ungaria, Cehia și Slovacia

Referitor la informatiile aparute in presa cu privire la pretinsa intrerupere a retransmisiei canalului TV Eurosport in timpul difuzarii unui meci de fotbal din Premier League, precizam ca RCS & RDS nu si-a incalcat sub nicio forma contractul in curs cu Eurosport.
RCS & RDS si Eurosport au in prezent un acord de retransmisie pentru mai multe tari din sud-estul Europei (Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia) unde erau difuzate canalele TV Eurosport si Eurosport 2 in versiunile internationale ale acestora.
In cursul zilei de 21 decembrie 2013, compania Eurosport a intrerupt transmisia programului Eurosport (versiunea internationala care nu difuza meciuri de fotbal din Premier League) atat in Romania, cat si catre abonatii din Ungaria, Cehia si Slovacia. In locul Eurosport, compania Eurosport a introdus un nou canal denumit Eurosport Romania care a fost difuzat catre toti abonatii RCS & RDS din toate aceste tari. Compania Eurosport nu a anuntat aceasta inlocuire.
RCS & RDS a aflat de aceasta schimbare in momentul in care a inceput sa primeasca reclamatii de la abonatii sai din celelalte tari, care erau nemultumiti ca in locul postului Eurosport International care emitea in limba nationala a fiecarui stat, au putut viziona doar noul canal Eurosport Romania, canal transmis doar in limba romana.
Prin aceasta inlocuire, au fost grav afectati peste 1 milion de abonati ai RCS & RDS din aceste tari.
In plus, precizam ca Eurosport a primit dreptul sa transmita meciurile din Premier League doar in Romania, nu si in Ungaria, Cehia sau Slovacia.
In conditiile in care am fi permis transmisia postului Eurosport Romania, am fi incalcat drepturile de difuzare a Premier League detinute de alti titulari din tarile respective.
Astfel, decizia RCS & RDS a avut in vedere atat interesele consumatorilor din toate tarile unde operam, dar a tinut cont si de drepturile titularilor de licenta pentru meciurile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia.
Consideram ca Eurosport poarta intreaga responsabilitate atat fata de abonati, cat si fata de acesti titulari de licenta.

http://www.digisport...lului TV Eurosp

#51
LAURENTIUMAR

LAURENTIUMAR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 960
  • Înscris: 02.02.2013
Corect ce zice marius.Drepturile sunt doar pentru Romania nu si pentru alte tari.Eurosport a fost de vina.Nu va mai certati ca babele pe aici ca degeaba va certati.In fond RCS RDS nu vad mesajele noastre.Priviti pe facebook la RCS RDS si Romtelecom.Aici e nimic pe langa ce e acolo.Am auzit de o solutie mutarea la UPC.Acolo abonamentul este scump foarte scump si veti pierde si Champions League daca va mutati la alta firma.Zic si eu e doar parerea mea.Vedem decizia finala azi la ora 15:15 sa vedem atunci daca o sa privim Premier League sau clasicele schiuri :)))

#52
mariusjapu

mariusjapu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 454
  • Înscris: 28.02.2010
clar si azi tot schiuri vedem cei care sunt pe clablu si la firmele mici or sa vada digi si dole satelit pauza.

#53
manic_user

manic_user

    Slightly Older Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,313
  • Înscris: 16.01.2007
@ Striker_9
Să înţeleg din postul tău recunoaşterea faptului că RCS&RDS pierde titlul de "Magnificul" în ceea ce priveşte sportul de top? Vor ajunge abonaţii RCS&RDS (iubitori de sport) să se aboneze (şi) la alţi operatori TV?

View PostLAURENTIUMAR, on 22 decembrie 2013 - 12:22, said:

[...] Drepturile sunt doar pentru Romania nu si pentru alte tari. [...]
[...] Vedem decizia finala azi la ora 15:15 sa vedem atunci daca o sa privim Premier League sau clasicele schiuri [...]

Păi ce să vedem la ora 15:15? Se vor schimba până atunci drepturile de difuzare? Eşti hilar!

Edited by manic_user, 22 December 2013 - 12:47.


#54
dhaulagiri

dhaulagiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,434
  • Înscris: 16.11.2012
@zamfe
Eu sint fan Premier League si Bundesliga, competitii care sint la Eurosport, vreau si aia si aia, solutia o am acuma, net de la RCS, 1 gb si Eurosport Player, 2 euro + 10 lei este mai ieftin decit abonamentul de tv de la UPC. Solutii sint, nu trebuie sa ne vaicarim pe orice retea de socializare.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate