Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare SmartWatch pe care po...

Concediu Vasiliki

Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...
 Propranolol zilnic

Ce "tip" de apartament/ca...

A luat cineva masina Tesla din re...

Robot de spalat geamuri
 Lipsa etrieri noduri

nume strazi

Fundație casa

Cadastru pentru vanzare apartament
 Cantarete care v-au placut si ca ...

Pompa fantana manuala 18-20m adan...

CUI de PFA pe bon

Laptop cu procesor echivalent i7 ...
 

HTC Desire 500

- - - - -
  • Please log in to reply
781 replies to this topic

#55
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Si eu astept oferta completa de la Vodafone si de-abia astept sa-l iau.initial eram hotarat un S4 mini dar parca HTC-ul arata mai bine.

#56
shadows30

shadows30

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.11.2013
Stie cineva de ce nu merg joculetele gen garden mania pe acest telefon? Am instalat un joc de genul asta dar când dau sa se deschida primul nivel imi închide jocul si nu inteleg de ce.

Edited by shadows30, 29 November 2013 - 09:40.


#57
marselcj

marselcj

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,022
  • Înscris: 13.09.2007

View Postdacotec, on 26 noiembrie 2013 - 13:24, said:

Si eu astept oferta completa de la Vodafone si de-abia astept sa-l iau.initial eram hotarat un S4 mini dar parca HTC-ul arata mai bine.

Dacă tu compari la specificații cele două telefoane și câștigător pentru tine iese Desire 500, atunci e grav.
Recunosc că Sense nu se poate compara cu Touchwiz, dar totuși...

Ca design, HTC arată mai ok,  dar atât.

#58
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Am un prieten cu un S3 si in afara de partea de foto..restul e doar service,inlocuiri repetate de componente, etc.Nu zic ca HTC este marca ce ami fiabila, pur si simplu telefonul imi place mai mult, inclusiv asepctul exterior este mai barbatesc decat forma de sapunel a S4-ului....parerea mea, desigur!

#59
marselcj

marselcj

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,022
  • Înscris: 13.09.2007
Ține de gusturi și preferințe.
Să te bucuri de el! :)

#60
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Ieri am avut ocazia sa butonez vreo 10 minute HTC 500 si mi-a placut la nebunie cum se misca, pozele si filmarile sunt OK, trebuie sa stii ce sa faci cand faci poze, sa ghidezi un pic focalizarea dar rezultatul este remarcabil, chiar si la lumia slaba.Nu stiu de ce fileaza doar HD, camera aia chiar poate mai mult.Interfata este un pic diferita fata de ce stiam eu la un Gingerbread dar te descurci usor, este intuitiva.Mai greu mi-a fost sa ma dezobisnuiesc de ajutorul celui de-al treilea buton din partea de jos a barei, dar e Ok.Un telefon bun, zburda pe net, astept oferta de la vodafone de  dupa 15 decembrie.

#61
marselcj

marselcj

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,022
  • Înscris: 13.09.2007

Bad post.

Edited by marselcj, 01 December 2013 - 16:14.


#62
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
de ce e bad post?

#63
marselcj

marselcj

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,022
  • Înscris: 13.09.2007
La postarea mea făceam referire. Am postat greșit ce vroiam să postez pe alt topic, și am șters.

#64
ecsclusiv4u

ecsclusiv4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 660
  • Înscris: 07.08.2009
Vi-sa intamplat asa ceva cu telefonul , sa blocat pana acuma de vreo 3 ori c-am o data pe luna fara sa il butonez,  telefonul asa din senin.
Cand ma suna careva ii zice ca telefonul este inchis sau nu am arie de acoperire .
De ex. ieri am patit la fel si i-am dat reset totul ok dar cand sa ma conectez pe wifi nu mai imi lua comanda de pe butonul on-off, a trebuit sa ii scot bateria si sa il pornesc din nou fiind totul ok dupa.
S-a mai lovit careva de problema asta.

#65
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Bre, nu ma speria ca si eu vreau sa-l cumpar!

#66
ecsclusiv4u

ecsclusiv4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 660
  • Înscris: 07.08.2009
Bre , nu vreau sa te speri dar asta sa intamplat .
Ma gandesc ca poate am instalat eu vreo aplicatie ce nu ii place.
Sau o fi din primul lot aparut si poate au problem.
Am sa urmaresc sa vad daca se mai intampla, vad ca nu s-a mai plans nimeni de problemele astea.

#67
Grigt

Grigt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 06.07.2008
sal,are l.romana in biblioteca?

#68
greenvision

greenvision

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,120
  • Înscris: 03.01.2010
prima problema : sun, nu aud interlocutorul in schimb el aude ce vorbesc eu. a mai patit cineva asta?
daca puneam castile auzeam. si-a revenit dupa cateva minute. ciudat

Edited by greenvision, 04 December 2013 - 12:06.


#69
Grigt

Grigt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 06.07.2008
sal,cum scap de primul ecran,cel cu stiri,sfaturi,etc,sa-l personalizez eu cum vreau?
                          mersi

#70
enku11

enku11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,966
  • Înscris: 04.05.2011

View Postecsclusiv4u, on 03 decembrie 2013 - 05:51, said:

Vi-sa intamplat asa ceva cu telefonul , sa blocat pana acuma de vreo 3 ori c-am o data pe luna fara sa il butonez,  telefonul asa din senin.
Cand ma suna careva ii zice ca telefonul este inchis sau nu am arie de acoperire .
De ex. ieri am patit la fel si i-am dat reset totul ok dar cand sa ma conectez pe wifi nu mai imi lua comanda de pe butonul on-off, a trebuit sa ii scot bateria si sa il pornesc din nou fiind totul ok dupa.
S-a mai lovit careva de problema asta.
Cred ca ar fi bine sa faci o reinstalare soft si apoi sa urmaresti comportamentul dupa fiecare aplicatie instalata.De cele mai multe ori aplicatiile genereaza astfel de probleme pentru ca nu sunt optimizate pe un anume model de telefon.

View Postalesss, on 25 noiembrie 2013 - 20:58, said:

Stie careva, se poate seta telefonul asta din setarile propi sa blochezi apelurile cu nr necunoscut?Eu nu am gasit pe nicaieri..in rest e un telefon extraordinar, nush tipul care spunea ca e ok daca nu prea ai asteptari de la un telefon prea mari ce voia sa zica, eu nu l am putut inghenunchia nicicum, e cel mai stabil android ..ma uimit telefonul asta:) isi merita fiecare banut....bravo htc si de o luna si ceva il port fara husa sau folie nici nu am grija de el in mod special si nu sa zgariat deloc, alti nush ce vorbesc...iar claritatea ecranului e grozava
poti incerca aplicatii de pe market pentru problema asta.

#71
ecsclusiv4u

ecsclusiv4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 660
  • Înscris: 07.08.2009
@enku11 multumesc pentru sfat, am sa incerc si asta .
Telefonul a fost pus pe retea GSM/WCMA auto si ma gandesc ca si asta poate fi o problema.

#72
Grigt

Grigt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 06.07.2008
sal,raspund la intrebarile mele:unele au lb.romana
                                                :acel home screen se poate ascunde cu instalarea launcerului apex

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate