Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Bunatati de Tara
Last Updated: Sep 08 2013 22:16, Started by
LeventD
, Aug 10 2013 13:31
·
0
#1
Posted 10 August 2013 - 13:31
Salutare. Vand produse de casa: zacusca, compoturi, gem, muraturi, paine cu cartofi, oua de gaina, curca, rata, Pui, gaini, cocosi, curci, rate, etc. Crescute cu furaje (netratate) din productie proprie, porumb, grau, floarea soarelui, mazare, orz, verdeata, fara aditivi, concentrate si alte nebunii. Pentru mai multe detalii astept PM, pot oferi imagini live din gospodarie, poze, video in privat.
P.S : Suntem o familie tanara din ardeal, de ceva timp traim langa Bucuresti. Aceasta mica ferma, am creat sa producem hrana sanatoasa, pentru familie si nu cu scop de afacere, insa animalele se inmultesc si ne am gandit ca putem oferi o parte, din tot ce mancam si noi. Preturile nu sunt ca cele din hipermarket, dar cunoscatorii stiu acest lucru ce si cum. O zi faina va doresc. Daniel Attached FilesEdited by LeventD, 10 August 2013 - 13:38. |
#2
Posted 12 August 2013 - 12:04
Iata si zacusca
Attached FilesEdited by LeventD, 12 August 2013 - 12:05. |
#3
Posted 14 August 2013 - 16:58
As fi interesat de un curcan/curca si o gaina taiati. Te rog sa-mi dai preturile prin PM dar si pentru inceput de o paine sa o testez.
|
#4
Posted 14 August 2013 - 17:40
In ce localitate aveti gospodaria ?
Branza produceti ? Ar fi binevenit un contact aici sau pe PM . Multumesc, |
#8
Posted 15 August 2013 - 01:13
Mihai! Branza nu produc deocamdata, din primavara o sa am lapte si preparate din lapte de capra ( inainte trebuie sa invat cum se fac ) Pana atunci am o vecina care are branza de oaie putin sarat dar mie mi a placut. 15/kg
Da..si mie imi place tare mult mai ales de rata Cand am produs primele exemplare, nu puteam sa ma satur de ele gustul si culoarea e demential, mai ales daca combini cu un pic de branza, sau alte nebunii..ex: intr-o zi am facut omleta cu ficatei de pui.. Daca este pt testare, e din partea mea Pt Patrick007 |
#11
Posted 07 September 2013 - 15:33
#12
Posted 07 September 2013 - 19:08
#13
Posted 08 September 2013 - 21:23
@ stea2012 pai te rog să faci cand se coc bine boabele de soc. Să fie toate negre.
@ LeventD pai e pacat de fructe să nu faci ceva cu ele că sunt foarte sanatoase. Eu am în Dobrogea la tara cativa arbori de Soc, am facut cateva borcane, nimeni nu stie în zona ca din fructele de soc se face suc sau dulceata. Unii chiar mi-au spus ca sunt otravitoare. Le-am spus că le manac doar eu. Am cules doar 2 galeti ( la 2 galeti eu am folosit 2 Kg zahar ) si am facut cateva borcane de dulceata dar chestia e ca nu pot sa mai merg în dobrogea sa mai fac dulceata si astea pe care le am îmi ajung doar în toamna asta. Reteta pe care am folosit-o eu: la 3 cani / pahare de fructe de soc am pus un pahar / cana de zahar. Le-am amestecat bine cu o lingura de lemn să se patrunda bine cu zaharul și le-am lasat cateva ore ( în jur de 2 ore ). Apoi le-am pus pe foc potrivit, pana a mai scazut din zeama pe care o lasa fructele. |
#14
Posted 08 September 2013 - 21:42
Trei galeti de cate kg? Cata dulceata ati facut?
Vad ca la fructe ne-o iau inainte pasarile, nimic nu ramane neatins de ele. Anul asta ne-a dat atacul la capsuni, porumb si tot felul de seminte ce mai avem prin gradina. Dar sper sa-mi mai lase si mie ceva fructe . Dar sa fierbeti bobitele in suc de mere ati incercat? |
#15
Posted 08 September 2013 - 22:05
request, on 08 septembrie 2013 - 21:23, said:
@ stea2012 pai te rog să faci cand se coc bine boabele de soc. Să fie toate negre. @ LeventD pai e pacat de fructe să nu faci ceva cu ele că sunt foarte sanatoase. Eu am în Dobrogea la tara cativa arbori de Soc, am facut cateva borcane, nimeni nu stie în zona ca din fructele de soc se face suc sau dulceata. Unii chiar mi-au spus ca sunt otravitoare. Le-am spus că le manac doar eu. Am cules doar 2 galeti ( la 2 galeti eu am folosit 2 Kg zahar ) si am facut cateva borcane de dulceata dar chestia e ca nu pot sa mai merg în dobrogea sa mai fac dulceata si astea pe care le am îmi ajung doar în toamna asta. Reteta pe care am folosit-o eu: la 3 cani / pahare de fructe de soc am pus un pahar / cana de zahar. Le-am amestecat bine cu o lingura de lemn să se patrunda bine cu zaharul și le-am lasat cateva ore ( în jur de 2 ore ). Apoi le-am pus pe foc potrivit, pana a mai scazut din zeama pe care o lasa fructele. |
|
#16
Posted 08 September 2013 - 22:16
stea2012, on 08 septembrie 2013 - 21:42, said:
Trei galeti de cate kg? Cata dulceata ati facut? Vad ca la fructe ne-o iau inainte pasarile, nimic nu ramane neatins de ele. Anul asta ne-a dat atacul la capsuni, porumb si tot felul de seminte ce mai avem prin gradina. Dar sper sa-mi mai lase si mie ceva fructe . Dar sa fierbeti bobitele in suc de mere ati incercat? Galeata a fost una normala de plastic plina cu varf dar nu îndesate. Mi-au iesit 3 borcane mari si doua mai mici, restul ce a ramas si nu a intrat întru-un borcan mai mic l-am mancat pe paine. Nu am încercat să fierb cu suc de mere. Edited by request, 08 September 2013 - 22:17. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users