Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...

Cat de riscant e sa rezerv un hot...
 Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra
 

a fost 9-11 real?

- - - - -
  • Please log in to reply
180 replies to this topic

#73
Ixtl

Ixtl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 27.04.2006

 BodCasa, on 10 aprilie 2013 - 22:42, said:

ba ma lasi....
F15-le ajunge oriunde pe teritoriul American in 5 minute!
Razi tu radi...dar asta poti!!!

5 minute trec intre sunatul alarmei si decolarea avionului de interceptie.
Iar intre detectarea unei (posibile) probleme suspecte intr-un spatiu aerian de catre un sistem militar de radiolocatie, identificarea sa ca posibila problema, trecand prin toate procedurile si lantul decizional al unei forte aeriene, si decolarea unor interceptoare trec 15~20 de minute.
In timp de pace.
In 2002, intr-o USA patita, cu nervii-n pioneze si care deabia-si revenea dupa 9/11 au trecut 18 minute intre detectare si decolare.

Quote

F15-le ajunge oriunde pe teritoriul American in 5 minute!
Chiar ca am ras.

#74
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,661
  • Înscris: 02.10.2009

 jazzu, on 10 aprilie 2013 - 20:48, said:

Logoreea ta mă lasă rece. Ai încercat tu să zici ceva şi ai ajuns la "au studiat alţii".
Cercetătorii britanici ...

Ai ceva de zis despre caz sau eşti amatorul de discursuri "să fie bine să nu fie rău"?


E foarte la obiect ce am spus: pana acum e doar o palavrageala doar de dragul placerii de a dovedi cu orice pret ca “A Fost Facut Intentionat de Americani”, cu ignorarea unor lucruri elementare -logice, tehnice, umane.

Ce nu convine, se arunca.
Am dat un exemplu, cel mai apropiat, din postarea anterioara: de unde si pana unde rezervoarele de combustibil de pe avioane sunt sub presiune si deci ar putea provoca etc, etc. Dar poate copiii nu stiu asta, li se aprinde imaginatia si gata distractia.
Este la fel ca modul de lucru al unora care vor sa scoata din rahat bici: arunca un lucru fals sau eronat de la bun inceput, se bazeaza ca unii luati de val nu observa si apoi lasa intentionat sa se dezvolte o discutie lunga pe acel subiect, care de fapt nu exista in realitate pentru ca premiza initiala era falsa.
La fel ideea lansata la plezneala ca “topirea” structurii ar fi provocat caderea. Fals, elementar, dar asta a dat posibilitatea dezvoltarii a tot felul de discutii.

Ai auzit la scoala de diagrama de eforturi.... eforturi de a scoate din rahat bici...
Sa-ti mai dau un exemplu de premiza falsa pe care ai imbratisat-o, in necunostinta de cauza sau intentionat si care te face sa vii cu intrebari fara rost?
Stii cum se construiesc turnurile alea, "zgarie-nori", ca si alte constructii americane? Dar modul cum se construiau acum 40 ani? precis ca nu.
Nu e nici un "beton" care se puverizeaza pentru ca beton, in afara de fundatie se foloseste (folosea, mai bine zis) destul de putin, in jurul casei lifturilor, uneori nici acolo si pentru plansee. Chiar si planseele sunt sustinute de grinzi metalice, nu din beton. De pereti din gips-carton ai auzit? Precis ca ai auzit, au aparut si in Romania dupa 95. Aproape totul e din gips-scarton in interiorul si fatadele caldirilor americane (care nu sunt exclusiv din botel si sticla la exterior, dar la interior toate compartimenraile, cu mici exceptii sunt din panouri din gips-carton sau materiale asemanatoare). Praful ala era de la gips/creta aia presata care "praf era-praf s-a facut"
Bine ca n-ai zis "caramida".

Edited by Rosebud09, 10 April 2013 - 23:35.


#75
jazzu

jazzu

    Agent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,438
  • Înscris: 18.06.2009
În urma lucrurilor "elementare -logice, tehnice, umane." evocate, descrise şi argumentate de către Rosebund dar şi raţionamentelor domnului inginer care-şi execută profesia pe subiecte conspirative, mă declar învins şi mă retrag. Posted Image

#76
Antirsipowermate

Antirsipowermate

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 791
  • Înscris: 26.08.2012
Ok, hai sa explic eu varianta "conspirationistilor": am vazut 2 turnuri prabusite + o cladire separata, care nu a fost lovita de nici un avion, si care, a fost daramata de un incendiu Posted Image . Au fost interviuri LIVE, IN ACELE MOMENTE, cu oameni care spuneau ca la subsol, unde erau ei, bomba i-a aruncat cativa metri pe ei si pe altii de acolo, care au si murit sau au fost raniti grav. Dupa, la cateva secunde de explozie, s-au auzit explozii de sus, in momentul in care a lovit avionul.  Pentagonul a fost lovit, chipurile, de un avion cu mult mai mare decat gaura pe care a facut-o in cladire, si, mai mult, toate filmarile camerelor de securitate din imprejur, care arata in mod cert ce a lovit aceasta cladire, au fost confiscate. A-ti vazut atent poze cu cel de-al patrulea avion? Nu arata ca si cum s-a prabusit un avion, ci mai degraba niste resturi macinate.  Astea sunt doar cateva fapte (sunt mult mai multe, dar din lipsa de timp nu le-am spus pe toate) observate de foarte multa lume, si care nu pot fi explicate de nici un om care sustine varianta oficiala.

#77
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
cica era o reportera de la BBC care a raportat in direct prabusirea cladirii 7 in timp ce cladirea era in picioare in spatele ei (in background)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ltP2t9nq9fI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#78
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006

 Rosebud09, on 10 aprilie 2013 - 20:41, said:

Iar incepeti cu teorile conspirationiste?
Nu va potoliti de loc in naivitatea voastra. Dati din gura desi nu prea aveti habar despre ce vorbiti.
Ignorati tot ce nu va convine si nu pricepeti. Prostie dupa prostie: "turnuri umplute cu explozibil", "rezervoare de avion cu combustibil sub presiune considerabila".
Eu inteleg ca sunteti juniori sau copii care sunt curiosi sa afle ceva nemaipomenit, de plictiseala macar.
Lucrurile ale au fost serioase, au afectat poporul ala foarte profund, sunt lucruri care nu se uita si nu se iarta. Credeti ca rudele victimelor nu au incercat sa afle mai mult, credeti ca voi de la distanta geografica sau de la distanta data de varsta si educatie veti putea afla mai multe?
Sunt multe lucruri inca necunoscute, lucruri blamabile, murdare chiar, dar tineti minte ca atunci cand e vorba de ceva de o asemenea anvergura e imposibil de pastrat un "secret conspirationist" pentru multa vreme. Poate ca unii au stiut, poate ca au anuntat si nu au fost crezuti, poate ca nu a fost timp de raspuns. In nici un caz pe You-Tube veti gasi raspunsuri
Au studiat altii foarte atent cee ce s-a intamplat. Cui nu-i convine ce raspuns dau aia, n-are decat sa spuna ca "au fost cumparati".
In situatii din astea niciodata nu se vor gasi solutii care sa multumeasca toata lumea. Pentru unii Pamantul e plat si gata.

te-ai uitat la primul filmulet pus in acest topic?

 Calvin-M, on 10 aprilie 2013 - 21:10, said:

Cate aberatii am putut citi pe topicul asta... Chiar credeti ca americanii au avut nevoie de un astfel de motiv pentru a ocupa Afghanistanul? Ca un contra-exemplu va dau Irakul si "bombele atomice" produse de Saddam. 0 motive reale, si totusi au ocupat si Irakul.

acele motive 0 AU FOST PREZENTATE IN PRESA CA FIIND REALE DE CATRE AMERICANI!!! s-a facut si un film despre vrajeala asta. stiu ca e greu sa intelegi.

 Rosebud09, on 10 aprilie 2013 - 23:28, said:

E foarte la obiect ce am spus: pana acum e doar o palavrageala doar de dragul placerii de a dovedi cu orice pret ca “A Fost Facut Intentionat de Americani”, cu ignorarea unor lucruri elementare -logice, tehnice, umane.

mai logicule. mai pierdeti timpul ca au inceput si americanii singuri sa scoata la iveala cate un film cu conspiratii, sacrificii umane. totul pentru bani. Stii cat de simplu e sa ceri bani de la guvern dupa o astfel de criza creata? tocmai cand se reduceau fondurile...:)

#79
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Pentru cei care totusi nu cred in conspiratii si secrete tinute de catre americani dau cateva exemple:
Roswell
si implicit Area 51
Asasinarea lui Kennedy
Watergate
Aterizarea pe Luna
...si ar mai fi o gramada pe wikileaks

Edited by Alucard, 11 April 2013 - 10:50.


#80
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,031
  • Înscris: 31.07.2007

Quote

a fost 9-11 real?

Da, se pare ca la americani le lipsesc doua turnuri. Mai real de atat nu se poate.

#81
Calvin-M

Calvin-M

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 15.02.2012

 xtremdriving, on 11 aprilie 2013 - 08:42, said:



acele motive 0 AU FOST PREZENTATE IN PRESA CA FIIND REALE DE CATRE AMERICANI!!! s-a facut si un film despre vrajeala asta. stiu ca e greu sa intelegi.



Adica tu imi zici ca faptul ca holiudul a tras un film de 2 bani,  presa urla ca Saddam se joaca cu arme biologice si gata, asta-i motiv de razboi.Esti naiv tare. Oare de ce n-au putut face acelasi lucru si in cazul Afghanistanului, mai ales ca Osama era printre cei mai cautati oameni inca dinainte de 9/11 ? Ai idee la ce cheltuieli a fost supus statul american dupa acele evenimente? Cum se face ca voi astia de 18-20 de ani credeti ca le stiti pe toate? Sunt doar cateva intrebari.

#82
Nemesis-

Nemesis-

    Zeitsă

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,253
  • Înscris: 23.05.2011

 rich1974, on 11 aprilie 2013 - 07:57, said:

cica era o reportera de la BBC care a raportat in direct prabusirea cladirii 7 in timp ce cladirea era in picioare in spatele ei (in background)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ltP2t9nq9fI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

e adevarat, si BBC a recunoscut dar se pare ca a fost doar gafa a reporterilor.
adica toti de la fata locului stiau ca cladirea urmeaza sa se prabuseasca, iar reporterii "zelosi" ai BBC au spus in direct ca s-a intamplat deja cu vreo 20 de min. inainte :)

#83
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 11.04.2006

 Calvin-M, on 11 aprilie 2013 - 12:32, said:

Domnu' inginer constructor, engleza stiti? Uite o sursa mai credibila ca dumneata, wikipedia:

Quote

Safety concerns regarding aircraft impacts
The structural engineers working on the World Trade Center considered the possibility that an aircraft could crash into the building. In July 1945, a B-25 bomber that was lost in the fog had crashed into the 79th floor of the Empire State Building. A year later, another airplane nearly crashed into the 40 Wall Street building, and there was another near-miss at the Empire State Building.[8] Leslie Robertson, one of the chief engineers working on the design of the World Trade Center, has since claimed to have personally considered the scenario of the impact of a jet airliner—a Boeing 707—which might be lost in the fog and flying at relatively low speeds, seeking to land at JFK Airport or Newark Airport. However, Robertson has provided no documentation for his opinion.[8][9]
NIST found a three-page white paper that mentioned another aircraft-impact analysis, involving impact of a Boeing 707 at 600 miles per hour (970 km/h), but the original documentation of the study, which was part of the building's 1,200-page structural analysis, was lost when the Port Authority offices were destroyed in the collapse of the 1 WTC; the copy was lost in 7 WTC.[10] In 1993, John Skilling, lead structural engineer for the WTC, recalled doing the analysis, and remarked, "Our analysis indicated the biggest problem would be the fact that all the fuel (from the airplane) would dump into the building. There would be a horrendous fire. A lot of people would be killed," he said. "The building structure would still be there."[11] In its report, NIST stated that the technical ability to perform a rigorous simulation of aircraft impact and ensuing fires is a recent development, and that the technical capability for such analysis would have been quite limited in the 1960s.[12]

Au...
Tu cum iti argumentezi parerea in afara de "stiu eu mai bine ca-s specialist da' nu pot demonstra"?

Edited by andreim77, 11 April 2013 - 12:59.


#84
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006

 Calvin-M, on 11 aprilie 2013 - 12:32, said:

Adica tu imi zici ca faptul ca holiudul a tras un film de 2 bani,  presa urla ca Saddam se joaca cu arme biologice si gata, asta-i motiv de razboi.Esti naiv tare.
18-20 de ani ai tu mai putin ca mine. si tot asa, domn inginer, esti naiv daca crezi tot ce zboara. ia de citeste: http://www.motherjon...-war-david-corn

baga la cap: http://www.realclear...ial_hubris.html
daca nici NYT, MSBNC nu le iei in seama...iar ala chiar a fost un film greu. o sa caut daca a luat si breun premiu. auzi, de 2 lei. ca asa crede ingineru' .

 andreim77, on 11 aprilie 2013 - 12:58, said:

Domnu' inginer constructor, engleza stiti? Uite o sursa mai credibila ca dumneata, wikipedia:


Au...
Tu cum iti argumentezi parerea in afara de "stiu eu mai bine ca-s specialist da' nu pot demonstra"?

e pana mea, specialist roman care nu stie decat sa faca un acoperis. se pune cu aia care au sute de ani experienta. el e mai tare frate!
si daca ai vreun comentariu spune cel mai mare proiect la care ai lucrat, ca principal, nu ca al cinspelea om.  se pune si ca al o sutalea om in echipa. niciodata nu o sa ajungi sa lucrezi la un wtc de exemplu. asa ca experienta ta e nula. aproape.


ps: nea caisa... uite si filmul de " 2 lei', green zone. 4 premii mancati-as...
http://www.imdb.com/...rds?ref_=tt_awd


du-te la planseta.

Edited by xtremdriving, 11 April 2013 - 14:04.


#85
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 11.04.2006

Quote

Ce sumbru se incheie:

Quote

Still, could something like this happen again? Maddow remarks, "If what we went through 10 years ago did not change us as a nation—if we do not understand what happened and adapt to resist it—then history says we are doomed to repeat it."
Coreea de Nord?

#86
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
poate nu are timp sa citeasca. o fi ocupat cu vreun mare proiect pe care il face in programul ala de care e asa mandru...robot nu stiu cum...

A hoax. That's what it was. Yet Bush and Cheney went on to win reelection, and many of their accomplices in this swindle never were fully held accountable. In the years after the WMD scam became apparent, there certainly was a rise in public skepticism and media scrutiny of government claims.


go home baby...

si inca un film despre coruptie, avari, dominare, bani etc. la fel de :2 lei", de 3 ori nominalizat, o data premiat: http://www.imdb.com/title/tt0473705/

ma intreb cand o sa intelegeti ca oamenii nu conteaza? conteaza numai banii in capitalism. si mai ales in sua

Edited by xtremdriving, 11 April 2013 - 14:23.


#87
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,572
  • Înscris: 30.10.2003
Daca inca mai sunt dubii ca avioanele nu au fost de pasageri, aveti lista pasagerilor si nu pe cea oficiala ci pe cea a unui "conspirationist" care acuza FBI ca lista publicata de ei nu e corecta:

I started to search on the internet for those passenger lists. Practically all news agencies copied the lists published initially by the Associated Press. This list was updated several times but it still contained many mistakes, double-counting, etc.
But with help of some VICTIM sites, made by the friends of the victims themselves, I managed to get all the names.


http://rense.com/general21/pass.htm

In filmuletul prezentat mai sus, adica asta (vezi minutul 40):
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uj65rMeUvaQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Reporterul se intreaba:
Cum poate un obiect asa de mare sa fie atasat de un avion de pasageri si sa nu fie observat de echipaj, pasageri, personalul aeroportului?
Raspunsul e ca nu putea trece neobservat.
Si atunci ne punem intrebarea: de unde a decolat avionul, a fost chiar un avion de pasageri?


Un conspirationist il contrazice pe celalalt. Dati-mi voie sa ma indoiesc de capacitatea de investigare a reporterului. Filmuletul e facut doar pentru audienta si bani.

Edited by Bursul, 11 April 2013 - 14:31.


#88
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,661
  • Înscris: 02.10.2009
Ce rot are discutia daca TREBUIE ca toti sa aceepte ca a fost o inseletorie?

Cereti celorlalti sa arate ce meserie au, ce au facut de stiu atatea dar VOI cine  sunteti?
Insasi atunci cand jigniti spunand de un inginer roman care "nu stie sa faca decat acoperisuri" nu va dati seama ca e vorba si de voi? VOI ce stiti sa faceti? Sa inghititi pe nemestecate prostii, emise special pentru voi, care alimenreaza ura asta prosteasca care a dat peste romani.

Va luati dupa Wikilieaks si YouTube... Aveti idee ca acele surse nu mai sunt admise nici macar la proictele de liceu? Desigur, nu liceele voastre...
S-a gasit un subiect tocmai bun pentru toti credulii si de pe urma carora se pot face bani frumosi. De fapt si de aia sunt atatia bogati in lume: au in spatele lor miliarde de tantalai.

Edited by Rosebud09, 11 April 2013 - 16:08.


#89
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 11.04.2006

 Rosebud09, on 11 aprilie 2013 - 16:08, said:

Balmajeala de tip comunist: nu va dati cu parerea ca sunteti prosti si nu-ntelegeti. Sau conform gandirii tale, in urma mesajului tau total iesit din subiect fiindca nu ai venit cu nici un argument pro/contra, faptul ca avem o parere e degeaba, nu avem voie sa ne exprimam. Ei uite ca o sa fim si mai vioi :D

#90
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006

 Rosebud09, on 11 aprilie 2013 - 16:08, said:

Ce rot are discutia daca TREBUIE ca toti sa aceepte ca a fost o inseletorie? TREBUIE sa combati trucajele din primul filmulet. poti? sa nu mai zic de rapoarte fbi si marturii live imediat dupa incident.

Cereti celorlalti sa arate ce meserie au, ce au facut de stiu atatea dar VOI cine  sunteti? tu te-ai laudat, nu ti-a cerut nimeni.
Insasi atunci cand jigniti spunand de un inginer roman care "nu stie sa faca decat acoperisuri" nu va dati seama ca e vorba si de voi? VOI ce stiti sa faceti? deci nu poti sa imi spui la ce "mare" proiect ai lucrat de iti permiti sa expertizezi twc.

Va luati dupa Wikilieaks si YouTube...  eu ti-am dat NYT ( NewYork Times), MSNBC ( cauta si vezi ce e), inbd . numai surse de surse. daca tu le transpui in youtube numai ca sa comentezi, e useles aceasta discutie.
Aveti idee ca acele surse nu mai sunt admise nici macar la proictele de liceu? Desigur, nu liceele voastre... bla, bla
S-a gasit un subiect tocmai bun pentru toti credulii si de pe urma carora se pot face bani frumosi. De fapt si de aia sunt atatia bogati in lume: au in spatele lor miliarde de tantalai. bla, bla, ai dreptate, nimeni nu face nimic ilicit pt bani in sua. e raiul pe pamant. e bine?


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate