Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: May 02 2024 14:04, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#33229
Posted 19 January 2022 - 13:38
In afara de sare de himalaya si aia normala la diferite chestii - friptura, rosii de alea bune,borodinski cu unt folosesc sare de Guerande.
E mai grunjoasa da n-o macin, imi place cum crantane in dinti Edited by DANANDREI2001, 19 January 2022 - 13:39. |
#33230
Posted 19 January 2022 - 13:41
Eu am descoperit ca pt steakuri merge f bine o sare de-aia mare cu chipotle (chiar acuma am cautat pt prima data sa vad ce inseamna ) ), sau cu vin rosu. Dau o aroma extraordinara unei fripturi ca a lui nestor.
|
#33231
Posted 19 January 2022 - 14:26
Pentru friptura folosesc fulgi de sare Maldon, pentru masa Guerande in rasnita iar in mancare Salrom gema marunta. Mai am in dulap vreo 10 feluri de sare (de Himalaya, roz, neagra, cu arome etc) dar zac acolo neatinse.
|
#33232
Posted 19 January 2022 - 15:54
eu de obicei sare iodata pun in mancare, aia de mare voi la ve mancari o folositi?
Edited by tuvosip, 19 January 2022 - 16:06. |
#33233
Posted 19 January 2022 - 17:43
O salatica cu ton ( fara sare ) si-o berica
Attached Files |
#33234
Posted 20 January 2022 - 19:13
Eu m-am indragostit de risotto dres cu gorgonzola - aici fusion de mare exceptie, praz, trufe si gorgonzola
20220120_184908.jpg 159.91K 44 downloads Pe om il chinuie talentul la o tochitura IMG-20220120-WA0002.jpg 192.01K 66 downloads Iar la serviciu avem un coleg nou, f tanar, proaspat inginer, de care e tare mandra iubita lui. Asa ca azi, de ziua lui, i-a adus un cadou IMG-20220120-WA0001.jpg 292.94K 80 downloads Edited by canarel, 20 January 2022 - 19:14. |
#33235
Posted 20 January 2022 - 19:41
Ingineru', tot inginer: sa masuram, sa cantarim, hahahaha
sau si cantarul e comestibil? )) frumos gest, bravo ei |
#33236
Posted 20 January 2022 - 20:14
sunt asa de dragalasi amandoi! ma emotioneaza tineretea lor
|
#33237
Posted 20 January 2022 - 20:17
Da, “tare mandra” e putin spus, i-a trecut si numele si prenumele!😀 Amuzant e ca m-am prins greu ce e cu portocalele alea acolo.
Si la subiect: salata cu ton, supa crema de legume, clatite cu dulceata de lapte. |
#33238
Posted 20 January 2022 - 23:32
Prinzul, mancare indiana: dahl, orez, pui tavalit cu diverse seminte si mirodenii gen fenicul, mustar negru, chimen etc. foarte bun si aromat.
Dar, piesa de rezistenta: bomboneeele. Mai nene, ce alcool tare au astea in ele recomand. Attached Files |
|
#33240
Posted 21 January 2022 - 10:48
Limba cu ciuperci si cartofi, sos de smantana inainte de bagat la cuptor.
Attached Files |
#33241
Posted 21 January 2022 - 14:08
Burgeri cu cartofi prajiti (in untura, bineinteles)...
Attached Files |
#33242
Posted 21 January 2022 - 14:12
N-am mai mancat cartofi prajiti cred ca de mai bine de doi ani, si nici nu mi-e pofta.... prajiti in untura am mancat o data in ultimii 15-17 ani, cand am fost la Restaurantul lui Chef Hadean la Oradea.
Cand aveam untura acasa nu-mi placeau cartofii facuti asa, acum parca as mai incerca din cand in cand. |
#33243
Posted 21 January 2022 - 15:11
Canarel, in loc de praz si trufe, eu as fi combinat risotto de gorgonzola cu niste pere sotate in unt + miere si garnisite cu miez de nuca prajit.
Pedros_2005, ai deschis cutia cu nostalgii. L-am intrecut pe Giuliani. De 6 ani n-am mai mincat cartofi prajiti in untura. Obisnuiam sa-i fac sarladaise (prajiti in untura de rata). https://forum.softpe...8#entry19253557 Azi am zis sa vad ce-am pierdut in 2021 si sa intru in rind cu gurmanzii de pe TikTok. Asa ca am incercat pasta penne cu sos de feta si rosioare coapte, despre care vuieste tot internetul, numai eu, fudula de urechi, n-am auzit de aceasta pina la Craciunul de anul trecut. Ca parere personala, nu e rea la gust. Dar sa stau sa pescuiesc pielitele de rosioare din sosul cremos, nu ma mai vad facind decit peste vreo doua decenii. IMG_20220121_125438.jpg 181.83K 33 downloads |
|
#33244
Posted 21 January 2022 - 15:42
Somon cu frunze de busuioc si niste masline verzi in loc de lamaie
Attached Files |
#33245
Posted 21 January 2022 - 16:17
honeybee, on 21 ianuarie 2022 - 15:11, said:
Canarel, in loc de praz si trufe, eu as fi combinat risotto de gorgonzola cu niste pere sotate in unt + miere si garnisite cu miez de nuca prajit. tu esti Honeybee, io n-am gusturi asa de rafinate. Ar manca omu' meu asa ceva... tu ce crezi? ce zici tu ar fi desert sau...? mie mierea nu-mi place deloc, am mai zis.. |
#33246
Posted 21 January 2022 - 16:33
Supă și cartofi copți, apoi prăjiți in tigaie, cuburi, cu ochiuri, tot în unt și roșii.
Edited by Vlad_22, 21 January 2022 - 16:33. |
Anunturi
▶ 4 user(s) are reading this topic
1 members, 2 guests, 1 anonymous users
marian1213