![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Protejarea sistemului de fisiere
Last Updated: Aug 30 2002 15:13, Started by
AKADaJack
, Aug 25 2002 23:02
·
0

Posted 29 August 2002 - 23:08

Tot ce am putut sa fac este sa fac este sa aflu CAND se sterge un fisier. Din pacate eventul are loc doar dupa ce fisierul a fost sters. Este vorba de SHChangeNotify de la api-ul shell al windowsului.
(http://msdn.microsof...hangenotify.asp ) Daca ar fi fost dupa, as fi putut deschide fisierul cu append si impiedica scrierea. O alta solutie ar fi ICopyHook::CopyCallback. Din pacate functioneaza si poate impiedica doar stergerea folderelor, nu si a fisierelor... |
Posted 30 August 2002 - 15:13

Dupa cum ti-am mai spus, eu am ales varianta 2. Totusi, nu te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. E foarte mult de lucru si o sa ai mult de studiat. Pe langa asta, sunt o multime de cunostinte pe care nu le ai in momentul acesta pentru a putea face asa ceva. Nu e un domeniu unde functioneaza copy & paste, asa ca te sfatuiesc sa te mai gandesti putin inainte...
numai bine, maniaku |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users