Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

Stomatolog român din Marea Britanie, își dorește o nouă șansă de la viață

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Ma numesc Sariu Carmen, locuiesc in Constanta, Str. Unirii, Nr. 68, Bl. C1, Sc. C, Ap. 44, telefon 0723216049. Cazul pe care o sa-l prezint in continuare este al unei mame din Romania care poate sa-si piarda fiul, aflat in UK. Baiatul meu, Dr. Stomatolog Sariu Radu George, nascut pe 18.11.1979, in urma unui examen a fost admis in Colegiul Medicilor Dentisti din UK in 2009. A fost repartizat prima oara in Plymouth fiind intemeietorul clinicii stomatologice de acolo. Ritmul alert de lucru, 30 – 35 de pacienti pe zi, l-a stresat foarte mult.

Cu toate acestea a facut fata cu brio, ceea ce i-a facut pe pacienti (am felicitari din partea lor) sa-i dea calificative foarte bune. In octombrie 2009 a fost mutat la Bristol unde a inceput calvarul. Asistente luate de pe strada, facand cursuri de 3 saptamani de stomatologie pe internet, erau nemultumite de faptul ca Radu cerea sterilizarea instrumentarului si curatenie in cabinetul lui. Vazand ca nu fac fata profesional, au inceput sa-l saboteze in sensul ca ii anulau pacientii fara aprobarea lui. Luni de zile le-a invatat cum sa sterilizeze instrumentarul, cum sa umble cu softwareul pentru managementul pacientilor care era problema lor, nu a doctorului.

Desi programul era de la 9 la 17, el statea pana la ora 19 ca sa nu refuze pacientii. Desi avea dreptul la o ora pauza de masa, potrivit contractului, a redus pauza la un sfert de ora pentru a satisface nevoile pacientilor. Intr-o zi I s-a facut rau si a apelat la medical de familie avand asigurare medicala in UK. Medicul a presupus ca este o gastrita usoara si i-a dat Omeprazol, nebagand in seama ca ii era in continuare rau. De abia dupa 5 luni si grave insistente, unei asistente I s-a facut pur si simplu mila si l-a trimis la un medic specialist la spitalul “Royal Hospital” din Bristol. Medicul specialist a dispus realizarea unei endoscopii cu biopsie (mentionez ca aceasta analiza s-a facut abia in ianuarie 2010).

Eu cu sotul meu am fost anuntati de catre fiul nostru ca ceva nu e in regula, asa ca pe data de 26.01.2010 am plecat urgent spre Bristol. Ne-au chemat pe toti trei in cabinet si cu nonsalanta si cu zambetul pe buze ne-au zis ca baiatul nostru are cancer la stomac in stadiu avansat, nemaiavand sanse la viata. De abia pe 1 martie 2010 l-au programat la chimioterapie, aplicandu-I un tratament paliativ (nici sa traiasca, nici sa moara). Fiind insulinodependent l-au bagat de 3 ori in coma hipoglicemica (30 glicemia), bagandu-I si morfina neavand nevoie. Fiind utilati cu echipamente si medicamente de ultima generatie, dar neavand medici competenti, l-au tratat de cancer la san si colon in loc de cancer de stomac ( dr. Folk).

Baiatul meu si-a dat seama ca tratamentul ii face foarte rau, deoarece retinea apa in picioare si in stomac, avea dificultati de respirare si dezvoltase si o ascita (era umflat ca o femeie insarcinata in 9 luni). Am apelat la Ambasada Romaniei din UK care le-a cerut analizele pentru a merge la o a doua opinie la Londra. Am ajuns la Londra cu el intr-o situatie foarte grava, fara ambulanta, unde doctoral ne-a spus ca programul cu care fusese scris CD-ul nu se potriveste cu programul din calculatorul sau asa ca nu ii poate vedea analizele. Sotul meu fiind inginer electronist a propus sa intre in calculator pentru ca doctorul sa poata vedea scanarea. Cu zambetul pe buze ne-a refuzat, ne-am intors la Bristol si am luat hotararea sfatuindu-ne cu cei de la Ambasada Romaniei din UK sa-l aducem in tara la Institutul Oncologic Cluj-Napoca la dr. Ciuleanu Florin.

Ambasada Romaniei a intrebat daca poate fi transportat cu avionul au primit ca raspuns ca nu deoarece era sub anticoagulante. Ne-au cerut 20000 de lire sterline pentru al transporta din UK in Romania. Am inchiriat o caravana din Franta care ne-a costat 4000 de euro, fara asistenta, eu ca mama a trebuit sa ma chinuiesc 4 zile cu sotul meu si cu nepotul meu sa ajungem la Cluj. Va dati seama in ce situatie m-am pus, fara pregatire medicala, sa-l injectez si sa fac tot posibilul sa-l tin in viata pana ajungeam in Romania. La Institutul Oncologic din Cluj dr. Ciuleanu Florin a sesizat ca tratamentul a fost gresit (avand medicamentele, reteta si planul de administrare asupra noastra), l-a bagat pe chimioterapie soc si dansul a decis ca singura lui sansa de a trai este o clinica din Paris, Gustav Roussy. In acest sens a facut o recomandare scrisa catre clinica. Deja fiul meu este internat in aceasta clinica din Paris, unde ne-au cerut sume exorbitante, cu toate ca el are asigurare medicala din UK, dar aceasta nu a fost platita deoarece cei de la Casa de Asigurari spun ca sunt in vacanta.

O sedinta de tratament la Gustav Roussy costa 22.500 euro, iar tratamentul per total ajunge la 80.000 euro. Cu cat am cheltuit si in Anglia in clinici private, o vizita era 850 de lire sterline, deja suntem la linie moarta. Eu sunt pensionata pe caz de boala gradul II, fara drept de munca, de la 36 de ani, iar sotul meu nu are nici un venit deoarece este ofiter de marina si nu mai poate sa plece la munca. Nu puteam sa imi imaginez ca in UK se pot intampla asemenea lucruri, pe care le-am vazut si le-am trait. Va rog sa faceti public cele petrecute in UK. El si-a facut datoria de medic vazand peste 3800 de pacienti englezi, platindu-si toate darile catre statul englez, iar colegii lui medici l-au condamnat la moarte neacordandu-i tratamentul si atentia cuvenita. Eu ce pot sa cred? Au vrut sa-l omoare sau sunt incompetenti?”

Conturile in care se pot face donatii sunt:
BRD-Group Societe Generale Filiala Constanta- Delfinariu
Titular Cont: SARIU CARMEN
Cont Nr: SV 62333271400 in LEI
Cont Nr: SV 84483051400 in Euro (Titular SARIU GEORGE si al 2 lea Titular SARIU CARMEN)


Banca Transilvania Sucursala Constanta
Titular: SARIU CARMEN
Cont Nr.RO41BTRL01401201D00654XX- in LEI
Cont Nr.RO16BTRL01404201D00654XX-in EURO
"

Sursa : Libertatea

Edited by Ana_Karr, 31 May 2010 - 11:19.


#2
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,971
  • Înscris: 25.06.2007
Nu stiu ce sa zic, nu insinuez nimic dar povestea asta (nu, nu neg ca nu ar fi adevarata) e cel putin bizara.
Toti medicii plecati in strainatate pe care-i cunosc sau de care am auzit, sunt multumiti de munca si de conditiile avute, de salarizare, de atitudinea colegilor etc.
Parca nu m-as fi asteptat sa aud ca se intampla asa ceva in UK, tara recunoscuta pentru medicii bine pregatiti (meritul revine sistemului universitar de tip anglo-saxon).
In majoritatea tarilor vestice exista criza de personal medical, deci cererea e mare si poti alege ce iti convine, atat ca locatie cat si ca salarizare.
Dar cum am mai zis, nu neg ca intamplarea poate fi adevarata...
:(

Edited by Bogdan R, 31 May 2010 - 12:11.


#3
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Medicii ajunsi in Anglia, nu sunt prea multumiti. Majoritatea lucreaza in coditii mizere, in tot felul de sate / catune, sau in ghetourile marilor orase. Din cauza ca au semnat niste contracte, nu se pot intoarce acasa fara sa  plateasca despagubiri. Si normal, nu castiga suficient incat sa  plateasca despagubirile.
Medicii ajunsi in spitale, sunt mai bine. Pt ca lucreaza cot la cot cu ai lor. Dar niciodata ca prima mana. Indiferent de specializare si pregatire, ei sunt pusi doar sa ingrijeasca pacientii pre si post operator. Niciodata vioara intai.
Nu e atat de roz afara asa cum "se canta" aici. Sunt si cazuri fericite, dar nici unul nu s-a imbogatit pe-acolo. In schimb, munca si umilinte la greu.

#4
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,971
  • Înscris: 25.06.2007

 Ana_Karr, on 31st May 2010, 13:41, said:

...
Din ce mai scriu unii si altii pe forumul imed, ca RMO (Resident Medical Officer) se ia intre 1000 si 2000 lire pe saptamana. Si astea-s posturi de incepator...
In sfarsit, asa este, pana nu vezi la fata locului ce si cum nu poti emite pareri prea transante.
Dar sa nu deviem de la subiect...

#5
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Eu spun ce stiu de pe un forum de stomatologi unde exista o arie dedicata medicilor care sunt  deja acolo.

#6
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Copiate de pe alt site :


George | 2010.05.31 | 10.44 ing
Sunt tatal lui Radu.Nu-l judecati pe Radu si pe sotia mea.Radu s-a luptat cu diabetul de la 15 ani.A avut bursa de merit tot liceul si facultatea, cu 4 injectii de insulina pe zi.A terminat facultatea cu 10 si a visat sa fie medic de copil.Stomatologia in Romania este total privata.Unde nu se dau si nu se iau spagi. Nu am avut bani sa-i fac un cabinet si a lucrat in cabinete private, la patroni.Stiti ca a primit de la o lucrare de 2200 ron partea lui 50 Ron? stiti ca a lucrat la cabinetul unui dr.basarabean care l-a platit intr-o luna cu 80 ron? Si eu ii plateam si darile catre stat. Ce succes poate avea un tinar doctor cind sunt mii de cabinete dentare, cu doctori care au o virsta si au clientela formata. Se saturase de mizerie si vroia sa isi faca meseria de medic si bineinteles sa aiba un salariu decent.In UK trebuia sa vada 30 de pacienti pe zi ca sa poata lua salariul. Jumatate din salariu e luat de compania pentru care lucrezi, medicul contribuie cu 1/2 la costul protezelor,etc

#39. Dr.KANAKIDIS SIMONA DENISA | 2010.05.31 | 02.26 V_A CERUT UN OM AJUTORUL
aici nu e vorba de concurenta..IMPERIUL BRITANIC...a fost de la SOARE RASARE LA SOARE APUNE...imens...lor nu le prea place sa invete cArte,sunt putzin lenesi,sunt invatati cu sclavi...defect genetic...de aceea medicii ROMANI sunt chemati in U.K. pt ca sunt foarte buni...la 100000 de ilre,irteba-i care e imozitul si pe urma comentati...micarea e execrabila...ploua cu nemiluita...iar partenerii medicali..sunt foarte slab pregatiti..sistemul medical englez,mai precis,asigurarea de sanatate normala,platita de fiecare angajat..include un pachet restrins de obtiuni...in cazuri de boli grave sa plateste separat...un om v-a cerut ajutorul...cine vrea il ajuta,cine nu...macar rESPECTUL il datorati..pt ca.i MEDIC si a salvat alte vieti!

#35. g.ELLA | 2010.05.30 | 23.26 RADU FII PUTERNIC
RUSINE CELOR CARE COMENTEAZA RAUTACIOS IN LIPSA DE CUNOSTINTA DE CAUZA.Cunosc aceasta familie si necazul prin care trec este cumplit de dureros.NU AS DORI NIMANUI SA TREACA PRIN ASA CEVA.Radu este un om minunat si un doctor exceptional.Fiecare are ambitia sa se realizeze in plan profesional si automat financiar, oricare dintre noi daca am avea ocazia am pleca din tara, nu condamnati pe cineva ca a aspirat la mai mult pentru ca si voi ati fi facut la fel.Cat despre tatal lui Radu pot sa spun ca de cand cu acest necaz este complet schimbat, de nerecunoscut si desi a fost ofiter nimeni nu are un sac de bani fara fund.RADU ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI FII TARE ATAT TU CAT SI FAMILIA TA.CAPUL SUS.

#34. Anya | 2010.05.30 | 23.26 Medicul emigrant
Si eu sunt medic oftalmolog in Germania si ordinarele de asistente, incompetente de altfel ma saboteaza in sensul ca imi trimit pacientii la plimbare spunind ca nu mai au termine pt consultatii. Din aceasta cauza am probleme cu patronii cabinetului , care nu inteleg ce se intimpla. Astea fac exact pe dos ce le spun, nu au habar de medicatie si boli, silabisesc in fata pacientilor. Este o drama ce se intimpla, dar sunt nemtoaice de ale lor si de aceea sunt tinute in brate, iar noi ca medici suntem batjocoriti, pt ca suntem straini. RUSINE.


#32. ...... | 2010.05.30 | 21.19
nu fiti rai!! omul e bolnav si are nevoie de ajutor-moral,financiar..nu conteaza.daca vreti sa ajutati bine daca nu nu are rosts a fim rai...e tanar si a avut sperante de viata mai buna in uk evident. din pacate aici(uk) daca vrei un doctor bun mergi la privat unde numai consultatie e peste 100 lire...iar la nhs...e jale...pentru ca te lasa sa astepti foarte mult,nu sunt prea buni-sunt multi asiatici medici-indieni,bangladesh...multi nici nu vorbesc engleza bine asadar un diagnostic clar...e cam mult uneori sa..astepti... multa bafta baiatului si familiei sa reuseasca sa stranga suma necesara

#30. Ricki | 2010.05.30 | 20.10
Imi pare rau ptr. el. Nu toti absolventii de stomatologie din Romania au suficienti bani ca sa-si deschida propriul cabinet(mult mai scump decat ptr. un medic de familie) si atunci lucreaza in policlinici de stat sau " inchiriaza' un scaun dentar intr-o clinica particulara; la sfarsit de an nu le raman prea multi bani. Cred ca Radu a plecat in UK, sa lucreze in sistemul NHS si sa adune ceva bani. Si eu cunosc un absolvent din Bucuresti, care a fost mort de oboseala in primele luni(unde lucra in Bucuresti era foarte lejer, dar si salariul pe masura), dar acum ,dupa 4 ani in UK, s-a obisnuit cu ritmul de munca, cu banii multi si nu s-ar mai intoarce in Romania. Nu stiu daca romanii, care sunt la lucru in UK sunt acceptati ca rezidenti permanenti in acea tara( precum in Canada, Australia), au aceleasi drepturi medicale precum localnicii.

#29. ALINNA | 2010.05.30 | 19.42 UK
fratele meu e la facultate in anglia de 1 an. de o luna si cev a inceput sa-l doara mana stanga destul de tare, si de ceva timp nu-i mai trece nici macar cu antiinflamatoare puternice. acum cateva zile s-a dus la spital, unde evident 90 la suta din medici sunt indieni, i-au facut tot felul de analize, de 3 zile nu-l mai baga nimeni in seama, nici macar nu i-au pus un diagnostic prezumtiv, insa ieri asistenta i-a zis ca trebuie sa-l tina pana luni sub observatie pt ca medicii cred ca a avut un preinfarct. deci???????? il doare mana de o luna, are 22 de ani, ekg facut acu putin timp care arata ca inima lui e ok, dar a facut un preinfarct. deci astia sunt medicii de acolo.... si se mai zice ca la noi nu sunt buni..

#24. alma | 2010.05.30 | 18.23 nu le pasa
am locuit si eu in uk .am ramas insarcinata iar medicul de familie care il aveam acolo nu mi-a cerut sa fac decit analizele la urina.am hotarit sa vin in tara sa nasc iar cind ma intrebat medicul ginecolog ce VDRL am nu am stiut sa-i spun.din pacate era pozitiv si eu nu am stiut .oricum e greu cu medicii de acolo ptr un ecograf am fost o sap pe la spital poate ne baga cineva in seama

#20. ella | 2010.05.30 | 16.22 uk ....
....sunt macelari , nu au experienta ,nu ii intereseaza ,majoritatea GP SUNT PAKISTANEZI ,INDIENI CU UNGHIILE NEGRE DE JEG!!!!....Experiente proaste au si britanicii nu numai strainii,eu prefer sa merg la Clinica polonezilor sunt competenti si seriosi....dar costa

#14. diana | 2010.05.30 | 14.25
ar trebui mediatizat mai mult cazul ,si eu locuiesc tot in uk si asa e ,e f adevarat,eu am avut o sarcina oprita din evolutie si nu au vrut sa mi faca un chiuretaj ceva desi ma simteam ingrozitor,a trebuit sa ma intorc in Romania sa cheltui o gramada de bani dar sa ma fac bine k daca stateam dupa ei,septicemia ma astepta .

#13. doina | 2010.05.30 | 14.18 asa este
am fiica medic in uk .munceste non stop de la 9 la 17 si aduce si acasa partea de scriptologie. este f stresata si asistentele de acolo boicoteaza medicii nostri.s-a imbolnavit si trei medici i-au pus diagnostice diferite iar o parte din rezultatele analizelor pierdute.

#12. Sabyna | 2010.05.30 | 13.43 Belgia
Mai fratilor toata europa este asa ,pina nu treci peste cite ceva nu te inveti minte.Traiesc in Belgia fratele meu a trebuit sa stea cu picioare in sus pina nu sa mai miscat(zicea dr lombosciatica)...ultimul rezultat dupa insistente iernie de disc super mare operatia in 2 zile...Cazurile continua in familia mea ...Doctorii nu au voie sa trimita pacientii cu una cu doua la specialisti casa de asigurari suporta mult...M-am invat minte acum,nu mai cer parerea doctorului de familie,merg doar la el foarte serioasa si ai spun doar ceea ce vreau(vreau trimitere la scaner...la specialistu de...)Sa stiti ca nu ma mai supus la experiente de medicamente noi sau teste de singe f f scumpe....AJUNGE SA STII CE VREI DAR PINA NU SE INTIMPLA NU STII CE AI DE FACUT

#11. ovidiu | 2010.05.30 | 13.26 am patit si eu
am fost la dentist cu sotia mea care avea o infectie puternica la masea.... vreau sa spun ca sunt chiar expert in stomatologie dupa cat am suferit pe propria piele... cand am vazut ce-i face indianul ala (cu totul superficial... se mira si el de ce vede.. parca vroia sa-l invat eu)....am luat decizia sa nu mai "nastem" in anglia.... si desi aici am plans prin spitale si m-au cocosat de bani si spagi... copilul a iesit 'profesionist" si pentru asta : multumesc medicilor romani!

#10. Laura | 2010.05.30 | 13.12 asa este
Eu m-am tinut 1 an de capul lor sa ma trimita la analize.Imi zic tot timpul ca imi imaginez ca am cv grav ca nu am nimic,,,cand eu nici nu pot sta in picioare...e dezastru sunt ffffffffff incompetenti.ce sa mai zic ca e plin de indience jegoase care nici sa vb bn nu stiu, dapai sa te mao si trateze.nici macar nu-ti spun ce diagnostic ai.pt ca NU STIU ce sa zica.si ce sa mai zic ca dak te simti ff rau dar totusi esti constient trebuie sa te duci prima data la GP(doc.de fam)si abia dupa aiate tr ei la urgenta.eu m-am dus odata la Urgenta si s-a tipat o cinezoiaica jegoasa la mn ca ce caut sambata la urgenta???de parca stomacu meu stia ca e sambata si asistentele(ca ma indoiesc k erau doctori)trebuiau sa frece menta!!!

#6. eu | 2010.05.30 | 11.29
nu pot calca apasat pe piciorul drept din cauza unei dureri cumplite a gleznei drepte.ma tarasc prin spitale de 6 luni si tot nu stiu ce am.....ca sa nu spun ca atrebuit sa astep 2 luni pt o simpla ecografie.medicul de familie , o indianca incompetenta, mi-a vazut analizele de sange si rez ecografiei si mi-a zis ca am ovare polichistice dar nu asa rau si colesterolul marit...sa nu mai mananc prajit.mentionez ca sunt destul de balenutza din cauza prostiei mele de a ma indopa cu toate prostiile.noroc ca am ddat de un medic italian care m-a pus la regim .iar doctorita mea nu a mai facut nimic nic sa scrie in fisa mea rez analizelor .SUNT INCOMPETENTI. RASPUNSUL LOR MAI MEREU ....I'M SURE THERE'S NOTHING WRONG

#3. poporul roman | 2010.05.30 | 10.57 strain
E adevarat daca bolnavul ar fi fost englez probabil ia r fi acordat ajutor mai serios. Dar cind esti strain ce asteptari aveti???? Ciinele nu va minca cu stapinul la masa never. Romania este o exceptie: iti ofera m mult a atenti e daca esti strain, mai ales daca ai si bani. Trist. Dumnezeu sa te ajute.

#1. sahib | 2010.05.30 | 09.36 nu le place
Pur si simplu, englezilor nu le place ca romanul nostru e mai bun ca ei si l-au vrut distrus ca le facea concurenta. De asta l-au si trimis la Bristol in cocina aia cu asistente incapabile.Nu-i primul caz de genul asta. Ar fi in stare sa spuna despre tine ca nici nu stii sa scrii numai ca sa nu arate ca stii mai multe ca ei.
__________________
http://www.letsdoitromania.ro/ - http://www.storyofstuff.ro/

Edited by Ana_Karr, 31 May 2010 - 17:11.


#7
ripper

ripper

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,257
  • Înscris: 25.03.2002
Doamne :( Știu demult povestea lui... știu că CMD Cluj a strâns ceva bănuți pentru el.

#8
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Buna idee. Daca CMDR-ul ar da 20 RON din cei 40 pe care-i dam luna de luna, de la fiecare, s-ar strange banii.

#9
Materium

Materium

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,148
  • Înscris: 23.02.2005
Am si eu o intrebare care este oarecum in afara subiectului. Cat va impresioneaza un marinar luat ostatec de piratii somalezi?
Trebuie constientizat ca plecarea din Ro presupune si riscuri nu numai facere de bine. La fel si faptul ca cei de afara tre cheama ptr. ca au nevoie de tine iar cand nu mai corespunzi devii cantitate neglijabila.

#10
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,971
  • Înscris: 25.06.2007

 Ana_Karr, on 31st May 2010, 13:41, said:

Din cauza ca au semnat niste contracte, nu se pot intoarce acasa fara sa  plateasca despagubiri. Si normal, nu castiga suficient incat sa  plateasca despagubirile.

Ultimul job despre care se vorbeste in articol este chiar de stomatolog in UK. Salariul oferit: peste 7000 euro (echivalentul in lire sterline).

http://www.money.ro/...00-de-euro.html

#11
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
7000 daca indeplinesti targetul. Daca nu ai pacienti, sau nu faci norma, nu primesti nici jumatate.

#12
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,971
  • Înscris: 25.06.2007

 Ana_Karr, on 1st June 2010, 11:24, said:

7000 daca indeplinesti targetul. Daca nu ai pacienti, sau nu faci norma, nu primesti nici jumatate.
Evident, contractul de munca cuprinde niste clauze ce trebuie respectate.
De-aia e bine ca lumea sa deschida ochii, sa stie ce vrea si sa cugete daca si poate, etc etc
Dar am divagat destul de mult de la subiect asa ca inchei aici.

#13
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 Ana_Karr, on 31st May 2010, 13:41, said:

..... nu se pot intoarce acasa fara sa  plateasca despagubiri.........

Imi cer scuze pt offtopic si scuze daca suna cinic dar daca isi baga picioarele in el de job ce curs de actiune au angajatorii? Dau in judecata in Anglia si incearca sa recupereze despagubirile in Romania trecind peste justitia romana?

#14
marian78ro

marian78ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 08.09.2009
Nu pot sa spun decat ca eu am fost de cateva ori in vizita la un pacient intr-un spital din Plymouth unde cred ca Romania nici peste 100 de ani nu vor ajunge la acele "standarde"
Adica Super curat, super servicii, din 15 in 15 metri aveau Dezinfectant sub forma de sapun lichid pe pereti, la fiecare usa de o parte si de alta, la fel dezinfectante, curetenie exemplara, vizite medicale la timp, la patul fiecarui pacient era un "monitor" daca il putem numi asa cu servicii pentru pacienti pe un ecran de gen "touch" adica daca vroiai radio bagai nu mai stiu cati centi, (ei au penny, ii numesc "p" ) iti puneai castile si aveai radio, vroiai telefon - bagai centii, ridicai receptorul si aveai telefonie, vroiai internet- bagai centii, "touch" pe ecran internet si aveai internet, vroiai tv- bagai centii, "touch" tv si aveai tv. E logic ca fiecare serviciu avea alt cost dar era..  Visati sa fie in Romania asa ceva? stiu ca multi nu cred dar.. Eu asta am vazut.
La externare Medicul (nu vreo asistenta) a mers acasa sa vada in ce conditii traieste pacientul si anume: daca sunt pericole de aluneca in baie, daca sunt pericole de a cadea pe scari, daca sunt pericole de a-i veni rau si a cadea de sus de la balcon.. etc.. etc.. Era vorba de un pacient care avea probleme cu inima. Ati auzit in Romania asa ceva??
Nu prea cred..

#15
marian78ro

marian78ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 08.09.2009
Era vorba de Derriford Hospital undeva la sectia Mayflower, acum 3 ani..

#16
rox

rox

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 28.11.2004
Nu vreau sa fiu necioplita da' sunt curioasa cum te trateaza sticla de sapun lichid din perete... Sa dai recomandari "generale si de bun simt" nu e mare scofala.
Degeaba ai confort si lux daca n-ai medici BUNI.
Pe de alta parte, nici cu romanii care se exprima cu " pakistanezi jegosi", "indieni nespalati", "chinezi jegosi" nu mi-e rusine. Bine ca vad pamantul de sub unghiile negre ale indienilor, p-al lor nu-l vad....  :confuzzled:

#17
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,971
  • Înscris: 25.06.2007

 marian78ro, on 17th July 2010, 16:44, said:

daca vroiai radio bagai nu mai stiu cati centi, (ei au penny, ii numesc "p" ) iti puneai castile si aveai radio, vroiai telefon - bagai centii, ridicai receptorul si aveai telefonie, vroiai internet- bagai centii, "touch" pe ecran internet si aveai internet, vroiai tv- bagai centii, "touch" tv si aveai tv. E logic ca fiecare serviciu avea alt cost dar era..
Nu stiu ce-i asa de logic, in alte tari (printre care si Finlanda unde ma aflu) serviciul respectiv e gratuit.

 rox, on 1st October 2010, 01:47, said:

Nu vreau sa fiu necioplita da' sunt curioasa cum te trateaza sticla de sapun lichid din perete... Sa dai recomandari "generale si de bun simt" nu e mare scofala.
Degeaba ai confort si lux daca n-ai medici BUNI.
Nimic mai adevarat!  :OK:

Edited by Bogdan R, 01 October 2010 - 06:08.


#18
jumborom

jumborom

    E bine așa cum e.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,617
  • Înscris: 25.11.2007

 rox, on 1st October 2010, 01:47, said:

Nu vreau sa fiu necioplita da' sunt curioasa cum te trateaza sticla de sapun lichid din perete... Sa dai recomandari "generale si de bun simt" nu e mare scofala.

Simplu, sticla de sapun lichis avea o fanta, bagai cativa penny si puteai descarca pe gratis de pe net un document numit "Cum sa ne scoatem singuri maseaua".

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate