Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Painea noastra cea de toate zilele,
Last Updated: Apr 22 2024 13:02, Started by
happyhippie
, Mar 11 2010 10:39
·
17
#2000
Posted 16 April 2024 - 09:06
Eu am luat de pe Alie din rachita de 700 gr dar sunt cam mici pentru cantitatea asta. Cand am comandat eu nu erau pe stoc din pulpa iar astea cum are Florinescovici sunt altceva.
|
#2001
Posted 16 April 2024 - 09:15
#2002
Posted 16 April 2024 - 10:21
Asta ma supara pe mine la cele de rachita, trebuia neaparat o panza de interior si mai trebuia si o infainare foarte buna. La astea de pulpa trebuie foarte putin infainate, ca sa nu mai spun ca de vreo 2 ori am uitat sa le infainez si tot nu s-a lipit aluatul de ele. Si intretinerea e foarte simpla, le curat de resturile de faina cu peria de la storcator si aia e.
Edited by florinescovici, 16 April 2024 - 10:25. |
#2003
Posted 19 April 2024 - 09:02
Nici pe mine nu ma prea incanta ideea ciorapului din panza, asa ca daca ziceti ca pulpa e "the way" o sa incerc si eu.
|
#2004
Posted 19 April 2024 - 12:42
Tot banetoane de pulpa am si eu, le-am cumparat acum cativa ani, cel mai probabil de la moara de cereale. Ca sa nu-mi bat capul cu curatarea lor, pun cate un prosopel de bumbac subtire in ele cand pun aluatul la dospit. Merge struna!
Asta-i country bread cu maia nehranita, mi-a placut reteta pt ca nu te tine asa ocupat cand pregatesti painea. Azi "lucrez" la doua buc. Miche, avem musafiri maine. Attached Files |
#2005
Posted 20 April 2024 - 08:38
O paine din 300 g caputo saccorosso, 50 g spelta, 50 g semolina si 80g maia, coapta-n vas roman, 25 min. cu capac la 250 grade, 25 min. fara capac la 200 grade. Se pare ca am rezolvat gustul acrisor al painii pe care-l aveam cu noua maia adaugand in preferment semolina. Joi seara am facut prefermentul 1.10.10 la faina din el folosind 50% caputo saccorosso,30% semolina si 20% spelta. Vineri dimineata cand l-am folosit mi-am dat seama ca am scapat de gustul acrisor din paine dupa ce l-am mirosit. Avea un miros de coaja de lamaie rasa amestecata cu zahar.
1713593532693.jpg 340.94K 9 downloads 1713593532651.jpg 370.29K 10 downloads Edited by florinescovici, 20 April 2024 - 08:47. |
#2006
Posted 22 April 2024 - 11:38
Eu am o maia 100% cu semolina, o folosesc pentru pane di Materra, 100% faina semolina.
|
#2007
Posted 22 April 2024 - 12:51
O intrebare: ai inceput maiaua cu semolina sau ai schimbat faina pe parcurs? Multumesc!
Edited by florinescovici, 22 April 2024 - 12:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users