![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Register problem
Last Updated: Mar 11 2010 17:10, Started by
l33t3R
, Mar 10 2010 20:11
·
0

Posted 10 March 2010 - 20:11

Buna seara tuturor!
Am si eu o nelamurire in legatura cu registerul si loginul. Am un site normal, personalizat...si desigur iam pus si register/login. Vreau un cod sau un exemplu de cod, ca atunci cand cineva apasa pe register sa ii intre in pagina de reg. apoi dupa ce isi face cont, acel cont sa fie inregistrat in baza mea de date...pe scurt, sa fie inregistrat pe site-ul meu, iar cand da login sa ia informatiile userului din database. Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de cod? iar daca se poate, eu doar sa modific cu database si alte informatii necesare. Multumesc |
Posted 11 March 2010 - 17:10

Cam asa ar arata o varianta foarte foarte simpla (codul vine intr`un fisier PHP):
<?php if($_POST){ $conn=mysql_connect("localhost","user","parola"); mysql_select_db("baza_de_date",$conn); $sql="INSERT INTO users VALUES (NULL,'$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[email]')"; $sql2=mysql_query($sql) or die(mysql_error()); echo "Your account has been successfully created. You may now <a href=\"login.php\">log in</a>."; } ?> Edited by edu2004eu, 11 March 2010 - 17:11. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users