Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cat de riscant e sa rezerv un hot...

Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...
 Huawei Pura 70/Pro/Ultra

Chiar se platesc pensiile la term...

cu autorulota prin BZ

Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...
 Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto
 Ariston "Genus One+" 24kw...

Saci moloz - unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 

Prima Vizita si Hoteluri in Paris !

- - - - -
  • Please log in to reply
1844 replies to this topic

#91
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

View Postdianda, on 2nd March 2010, 09:16, said:

Revin si va rog sa va pronuntati :
1. Homelidays 195091 sau
2. "      "         163 846

...

Nu reusesc sa localizez mesajul dumneavoastra initial. In ce data a fost? In ce capitol/subiect? Chiar sa fi uitat sa va raspund?

#92
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007
Este doar o parere, in niciun caz o "pronuntare".

195091 - apartament.
Pentru a va linisti in ceea ce priveste zona, va rog sa cititi aprecierile, referintele date de Fatima, Cristina si Karim. Din fotografii banui ca seara va trebui sa stati cu perdelele trase, dar nu cred ca mergeti la Paris sa va petreceti prea mult timp in camera.
Daca pretul este criteriul, atunci incercati o discutie cu proprietarul care este amator de clienti, poate lasa ceva. Spun asta pentru ca nu mi se pare mare diferenta intre 420€ si 450€.

163846 - studio.
Pozitie frumoasa langa Madeleine, Rue Royale. V-ati putea incheia ziua cu o plimbare de pe malul Senei prin Place de la Concorde, fara sa mai apelati apoi la metrou. Eu consider asta un mare plus.
Pozitia este totul, in rest: o bucatica dintr-o mansarda, un "garaj" pentru noapte, cum scria cineva zilele acestea pe forum. Si mansarda si mica si cam scunda (asa o vad eu in fotografii). Nu cred ca are 3m latime (nici 195091 nu-i cine stie ce mai mare, dar are o altfel de impartire) .
Destul de greu de utilizat chiar si de doua persoane. Atentie ca si Ekaitz spune ca si mine, dumnealui a stat acolo, eu doar ma uit la fotografii. In toate aprecierile veti regasi cateva cuvinte despre pozitie.

Nu vreti sa mai cautati? Nu puteti sa mariti suma alocata cazarii?

#93
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,088
  • Înscris: 07.07.2006
Daca vreti sa folositi autobuzele turistice, reiau a n-a oara ideea si recomandarea de a NU folosi Les Cars Rouges, care au un singur traseu, ci L'Open Tour, care au 4 trasee. http://www.parislopentour.com/

Si mie mi se par o idee buna tururile cu autobuzul turistic, indiferent cit stau in orasul respectiv. Nu ratez ocazia.

Edited by abancor, 02 March 2010 - 11:55.


#94
andreea_antighin

andreea_antighin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 29.04.2008
multumim pt linkuri o_dor

#95
garett

garett

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,874
  • Înscris: 28.06.2006

View Postzugry, on 25th February 2010, 19:37, said:

sincer, am vrut sa-mi duc soatza la restaurantul Chartier, recomandat de cineva de pe forum. Mi s-au parut super ok si preturile si menu. Dar nu am avut timp. Am preferat sa vedem cat mai multe in dauna mancarii, desi Je suis tres gourmand!

Pana la urma, pot sa gatesc acasa tot ce-mi pohteste inima, nu?  :thumbup:
Chiar, cum e Chartier, merita?
Era mentionat si intr-un cantec vechi! :D

Edited by garett, 03 March 2010 - 06:37.


#96
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

View Postzugry, on 25th February 2010, 19:37, said:

sincer, am vrut sa-mi duc soatza la restaurantul Chartier, recomandat de cineva de pe forum. Mi s-au parut super ok si preturile si menu. Dar nu am avut timp. Am preferat sa vedem cat mai multe in dauna mancarii, desi Je suis tres gourmand!

Pana la urma, pot sa gatesc acasa tot ce-mi pohteste inima, nu?  :thumbup:


Ati facut cum este mai bine! Asa v-ati asigurat ca va exista si o alta calatorie la Paris, pentru ca va ramas ceva de facut: trebuie sa ajungeti si la Chartier. Prima cina. De oriunde veti locui, metroul pana la Grands Boulevards.

Problema este ca ar trebui ca intr-una din zilele urmatoare sa reveniti pentru Le Zinc des Cavistes, aflat la 5m de Chartier.

#97
jjy

jjy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 389
  • Înscris: 13.01.2009
sunt aproape hotarat la un hotel Best Western din arondismentul 15, 50 avenue Felix Faure.
@pirpy sau cine cunoaste, va rog exprimati-va parerea despre locatie.  ar fi binevenite si niste opinii despre acest lant hotelier.
multumesc.

#98
pirpy

pirpy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 24.01.2007

View Postjjy, on 7th March 2010, 11:05, said:

..... hotel Best Western din arondismentul 15, 50 avenue Felix Faure.
...
Arondismentul 15 , in totalitate , e o zona unde as locui , caci aici sunt cei mai multi francezi de origine. E zona in care imi place sa ma plimb cel mai des. Totusi, hotelul e cam departe de punctele turistice importante , dar am vazut ca este statia de metrou Boucicaut aproape , asa ca , e in regula.  Despre hotel, nu sunt in masura sa vorbesc. Toate cele bune !

#99
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007
Am primit astazi urmatoarea oferta de hoteluri in Paris (booking.com):


PARIS, notre sélection d'hôtels bien situés a moins de 100€/nuit

- Hôtel Ibis Paris Italie Tolbiac 2* 13eme, des 45€/nuit
Dans le quartier chinois proche de la place d'Italie. C'est un hôtel Ibis classique sans mauvaise surprise, qui est même de meilleure qualité que certains 3* sur Paris.

- Hôtel Cervantes 3* 8eme, des 67€/nuit
Proche des Grands Magasins. C'est un hôtel récemment rénové proposant des prestations très correctes. Non loin des Galeries Lafayette, c'est l'idéal pour aller faire du shopping.

- Prima Lepic Montmartre 3* 18eme, des 69€/nuit
A proximité de la Basilique du Sacré Coeur. Cet établissement est situé au calme, dans un quartier magnifique avec de nombreux cafés et restaurants. Nous le conseillons vivement pour un court séjour romantique.

- Hôtel Nicolo 2* 16eme, des 90€/nuit
A Neuilly proche de Passy. Ne vous fiez pas à ses 2*, c'est un établissement familial offrant un service de très grande qualité. Le bon plan pour se retrouver dans un quartier chic de Paris à moindre prix.

- Quality Paris Orléans 3* 14eme, des 79€/nuit
Proche de la Porte d'Orléans. C'est un hôtel moderne, confortable et bien décoré. Un très bon rapport qualité/prix bien situé pour visiter la ville car à 20 mètres du métro.

- Citea Philippe Auguste 3* 20eme, des 75€/nuit
A proximité du Père Lachaise, de place de la Nation et du métro. C'est un appart'hôtel accueillant qui propose des studios et appartements assez spacieux et bien équipés (cuisine, internet...).

- Hôtel Chateaubriand 4* 8eme, des 95€/nuit
A quelques minutes des Champs Elysées et de l'Arc de Triomphe. C'est un hôtel de standing bien situé au calme dans un beau quartier. Très agréable pour un séjour en famille ou en couple.


Poate ca este utila cuiva care se pregateste de excursie si nu a gasit, inca, hotel.

#100
scotty

scotty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 03.08.2005
Am postat informatiile care urmeaza pe topicul cu Disneyland, dar m-am gandit sa le pun si aici pentru cei care nu citesc acel topic.

Pentru cei care merg la Disneyland, cat si pentru cei care vor sa viziteze Parisul eu recomand Marriott Village. Este un complex de case, cu living si bucatarie la parter si 2 camere la etaj, totul de super calitate la super pret: 169 Euro/noapte. Pot locui pana la 6 pers, deci pretul ar fi de 28 Euro/pers. Si una e sa stai intr-o camera de hotel si alta sa stai intr-o casa, sa iei micul dejun in curte. Se face curatenie in fiecare zi. Exista un autobuz care duce clientii la Disneyland unde este si gara spre Paris. Pana la Disneyland faci 5 min cu acel autobuz si pana in centrul Parisului 35 min cu trenul (care este si metrou in acelasi timp). Am atasat niste poze. Daca cineva mai doreste alte informatii, le ofer cu placere...

Attached Files



#101
angisz

angisz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 14.08.2009
Buna tuturor ,
Am revenit dintr-o minunata vacanta la Paris si vreau sa va multumesc  pentru informatiile postate care au fost de ffff mare ajutor.De aceea recomand tuturor celor care merg pentru prima data la Paris sa citeasca subiectul "Paris".
Am zburat cu Wizz Air din Timisoara(140 lei dus-intors,bilete luate in iunie 2009,fara bagaj de cala) , fara intarzieri , fara probleme .Referitor la cazare , am facut (ca si in alte concedii) rezervare pe homelidays.com aici:http://www.homelidays.com/paris-02/appartement243461fr1.htm .Am fost 5 persoane (3 adulti si 2 adolescenti de 18 respectiv 15 ani)si am platit pe 7nopti 600 euro cu un avans de 150 euro in momentul rezervarii .La sosire am platit diferenta plus o garantie de 100 euro care ne-a fost returnata la plecare .Un apartament micut (pentru a cincea persoana proprietarul ne-a pus la dispozitie o saltea),bine utilat ,calduros,excelent situat , intr-o zona plina de magazine ,restaurante , cafenele,un market la nici 50 m(Coccinelle) , langa St.Eustache si f.aproape (mers pe jos 10,15 minute) de Louvre,Notre Dame ,Conciergerie,Saint Chapelle,Cartierul Latin etc.aproape de statia de metrou Chatelet-Les Halles.Proprietarul stie engleza a fost super Ok , ne-a dat 2 randuri de chei , ne-am vazut la sosire si la plecare.Eu il recomand cu caldura tuturor celor fara pretentii f.mari.
Despre obiectivele vizitate , nu vreau sa repet ceea ce au povestit poate cu mai mult talent altii , dar noi am ascultat sfaturile si am avut propriul nostru ritm , fara sa facem o cursa contracronometru de la un obiectiv la altul.Nu se poate vedea tot ceea ce ofera Parisul in 7 zile,asa ca vom avea ce vizita si in a doua , a treia vizita la Paris , pentru ca ele sigur vor mai fi.O alta recomandare pe care as face-o este achizitionarea pe net (ceea ce se poate ) a biletelor pentru a fi scutiti de cozi f.mari.Noi am cumparat bilete la Disneyland,Versailles,Tour Eiffel, Tour Montparnasse , Croaziera pe Sena si a fost o decizie f.buna.Am fost si in Marche aux Puces St.Ouen sambata , si cu masurile de siguranta recomandate de "o dor" (grija la acte,bani ptr ca este o zona mai "pestrita")am reusit sa achizitionam multe lucruri , pentru ca acolo este marfa pentru toate buzunarele.Pentru souveniruri, intr-adevar zona cu preturi bune si diversitate , mi s-a parut zona Sacre Coeur.
Vremea a fost frumoasa ,dar rece(un vant care ne-a facut sa simtim frigul mult mai tare).Am uitat sa spun ca la market-ul de langa apartamentul nostru (Coccinelle),preturi foarte bune ,unele produse chiar aveau preturi mai mici decat la noi , si totusi ne aflam in buricul Parisului . Si o ultima recomandare , evitati metroul in orele de dus si intors la servici a parizienilor .(in jur de 09 si 17).Ar mai fi multe de scris ,dar am incercat sa punctez anumite lucruri care nu s-au scris si care ma gandesc eu ca ar fi de folos.Pentru alte informatii , intrebari , va stau la dispozitie.

#102
anonima1

anonima1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,952
  • Înscris: 05.01.2008
Vreau sa ajung si eu la Paris,cazare pana in 40 euro camera/noapte,cel mai accesibil din punctul asta de vedere pare formula 1 la care ai si parcare inclusa.
Care din cele 7 hoteluri este mai aproape de centru? hotel formula 1

#103
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

View Postanonima1, on 13th March 2010, 16:11, said:

Vreau sa ajung si eu la Paris,cazare pana in 40 euro camera/noapte,cel mai accesibil din punctul asta de vedere pare formula 1 la care ai si parcare inclusa.
Care din cele 7 hoteluri este mai aproape de centru? hotel formula 1


Nu am fost sigur ca rugamintea dumneavoastra imi era adresata. Dar, sa trecem la treaba:

3 dintre hotelurile F1 sunt mai aproape de Paris, adica la limita Boulevard Peripherique, dar nici chiar ele nu costa 40€/camera/noapte cat v-ati propus dumneavoastra, ci 45€. In plus, parcarea trebuie platita:

- hotelF1 Paris Porte de Chatillon 45€ - 23, Ave de la Porte de Chatillon, 75014 – "Parking public payant a proximite"
- hotelF1 Paris Porte de Montreuil 45€ - 290-302, Rue Etienne Marcel, ZAC Eugene Barlain, 93170 BAGNOLET - "Parking clos payant a l’hotel"
- hotelF1 Paris Porte de Montmartre - 29, Rue du Docteur Babinski, 75018 - "Parking clos payant a l’hotel"

Dintre cele 7 hoteluri mentionate in mesajul din 11.03.2010, doar cel marcat pe harta de mai jos cu "5" - Quality Hotel Paris Orleans - este la o distanta de centru comparabila cu unul dintre hotelurile F1. Dar hotelul Quality Paris Orleans este amplasat foarte aproape de statia de metrou.

Am marcat pe o harta atat cele 7 hoteluri primite ca oferta (inclusiv nota si costul), cat si cele 3 hoteluri F1, asa ca puteti vedea care este mai aproape de centrul Parisului, cum intrebati dumneavoastra:

Attached File  7_hoteluri.JPG   72.86K   132 downloads

Pentru a se putea decide daca un hotel este de 40€, ar trebui sa se cunoasca si perioada, conditiile acceptate: unele au oferte pentru un numar mai mare de zile de cazare, altele au baia pe hol s.a.m.d.. Adica, alegerea trebuie sa o faceti dumneavoastra. Care stiti bine ce cautati, pentru cand.


Totusi, am incercat sa selectez pentru dumneavoastra cateva hoteluri mai ieftine:

Hipotel Paris Belleville 38€
Hotel Viator 40€
Auberge Internationale des Jeunes 42€
Hotel Jarry Confort 43€ (fara dus)
L'Hotel Pavillon Porte de Versailles 44€
Hotel Les Chansonniers 44€
Hotel Liberty 44€

45€: Hipotel Eden, Hostel Richard , Hotel Montpellier, Hotel Du Commerce, Hotel Bervic

50€: Hotel Anya, Hotel Angleterre, Hotel Bonsejour Montmartre, Hotel Montpellier, Hotel Montmartre Clignancourt, Hotel Cosy, Hotel Boissiee, Hotel Cambrai, Hotel Lorraine, Grand Hotel Magenta, Hotel Alfa Nation


60€: Hotel Amarys Simart Montmartre, Hotel De Bordeaux, Hotel Moulin Vert (peste 3 nopti), Hotel Ermitage


Evident ca listele nu sunt, nu pot fi exhaustive. Chiar si intre statia de metrou si Quality Hotel Paris Orleans mai sunt cateva hoteluri (Terminus Orlean, Acropole), care ar putea si ele sa se incadreze in categoria "costuri reduse".

#104
pirpy

pirpy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 24.01.2007
Pentru cei ce inca nu au ajuns in Paris, dar si pentru cei ce au savurat farmecul Parisului  --->  http://www.paris-26-gigapixels.com  
Vizionare placuta !

#105
sns

sns

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 16.01.2007

View Postanonima1, on 13th March 2010, 16:11, said:

Vreau sa ajung si eu la Paris,cazare pana in 40 euro camera/noapte,cel mai accesibil din punctul asta de vedere pare formula 1 la care ai si parcare inclusa.
Care din cele 7 hoteluri este mai aproape de centru? hotel formula 1

am stat in 2008 la hotelF1 Gennevilliers, cam cu acelasi pret de acum adica 39 EUR/noapte, parcare gratuita, ( cu plata este cea subterana ), metroul la aproximativ 2-3 km trebuie mers cu bus, insa RER-ul ( adica metroul rapid ) este la 500 m. nu stiu in ce zona este din pct de vedere al transportului ptr ca am facut mai mult blatul, poarta de intrare cu taxare este numai de luni pana vineri in timpul programului normal, in rest este liber, nimeni nu ma intrebat nimic. RER-ul te lasa in centrul Parisului in aceeasi statie in care te lasa si metroul, la alte peroane. Nu mai tin minte exact cat facea RER-ul dar am impresia ca aproximativ 30-40 min. Cand am facut rezervarea aveau promotie la micul dejun cu 1 EUR, de fapt promotia era la majoritatea hotelurilor F1 din Franta. Singurul inconvienient a fost GPS-ul care ma trimis la sosire la 3 km de hotel ( MIO MAP ). In rest conditiile de la F1, baia si WC pe hol, care de fapt sunt niste cabine ( module ) din plastic care se spala singure. Masina se poate lasa si pe strada, la vremea respectiva era fara plata, insa cartierul este cam dubios, multi arabi si alte natii. La ora 17 am trecut prin fata unei moschei unde incepea sau se termina rugaciunea, iar fetele din grup erau cam dezbracate, ca era in iulie. Naspa.

Edited by sns, 16 March 2010 - 16:43.


#106
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

View Postangisz, on 12th March 2010, 13:44, said:

Buna tuturor ,
Am revenit dintr-o minunata vacanta la Paris si vreau sa va multumesc  pentru informatiile postate ...

Ma bucur ca v-a placut, ma bucur ca si dumneavoastra ati gasit informatii utile intre mesajele din subiectul "Paris". Ma bucur daca parerile mele v-au fost de folos si, mai ales, pentru ca spuneti ca ati lasat lucruri de vazut "si in a doua, a treia vizita la Paris".
Vreau sa cred ca veti mai trece din cand in cand sa cititi "Prima vizita in Paris…poimaine plec"; pentru unii a fost doar un instrument de moment (mai mult sau mai putin util) de care au uitat/la care au renuntat imediat ce au plecat spre Franta. Asa cum spuneam acum aproape o luna: si maine va pleca cineva la Paris pentru prima oara.

#107
cercilia

cercilia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 19.08.2009
Vin cu rugamintea sa imi recomandati si mie un hotel in zona Muzeului Luvru, Place Concorde, Madeleine.
Am fost in 2007 la Paris si am stat la Hotel Madeleine Plaza in Piata Madeleine. As reveni la acest hotel deoarece totul a fost bine atunci dar totusi as dori sa incerc altceva. Daca ma poate ajuta cineva cu o cazare in aceasta zona. Pret alocat cazarii aproximativ 120 Euro/noapte. Tin sa mentionez ca suntem 6 adulti, dorim sa stam fie in 3 camere duble fie in 2 camere triple. Perioada este iulie (spre sfarsit). Va multumesc pentru ajutor.

#108
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

View Postcercilia, on 18th March 2010, 14:22, said:

Vin cu rugamintea sa imi recomandati si mie un hotel in zona Muzeului Luvru, Place Concorde, Madeleine.
Am fost in 2007 la Paris si am stat la Hotel Madeleine Plaza in Piata Madeleine. As reveni la acest hotel deoarece totul a fost bine atunci dar totusi as dori sa incerc altceva. Daca ma poate ajuta cineva cu o cazare in aceasta zona. Pret alocat cazarii aproximativ 120 Euro/noapte. Tin sa mentionez ca suntem 6 adulti, dorim sa stam fie in 3 camere duble fie in 2 camere triple. Perioada este iulie (spre sfarsit). Va multumesc pentru ajutor.

O cerere formulata excelent!
Eu am gasit Hotel Madeleine Plaza 3* la 134€/noapte (26-29.07.2010), asa ca am avut curajul sa va transmit o lista de hoteluri din preajma Louvre / cu vedere spre Louvre, oprindu-ma, totusi, la 180€.

Hotel Louvre Rivoli 3* –  7, rue Jean Lantier, 75001 – 160€
Hotel Britannique 3* – 20, avenue Victoria, 75001 – 171€
Hotel Louvre Saint Romain 3* – 5, rue Roch, 75001 – 150€
Hotel de la Place du Louvre 3* – 21, rue des Prêtes-Saint-Germain-l'Auxerrois, 75001 – 154€
Hotel Le Relais du Louvre 3* – 19, rue des Prêtres-Saint-Germain l'Auxerrois, 75001 - 170€
Hotel des Tuileries 3* – 10, rue Sainte Hyacinthe, 75001
Hotel Brighton 4* – 218, rue Rivoli, 75001 – 180€

Aproape de Louvre, dar mai spre Centre Georges Pompidou ori pe Rive Gauche, sunt preturi si in jurul celor 120€ de care vorbiti dumneavoastra, dar eu as parcurge intai lista de mai sus:
France Louvre – 40, rue de Rivoli, 75004 – 117€
Citadines Les Halles Hotel – 4, Rue Des Innocents, 75001 – 121€
Hotel Cluny Square – 21, boulevard Saint-Michel, 75005 – 122€
Villa Pantheon Hotel – 41, Rue des Ecoles 75005 – 121€

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate