Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 

Prima Vizita si Hoteluri in Paris !

- - - - -
  • Please log in to reply
1844 replies to this topic

#55
haplea82

haplea82

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,577
  • Înscris: 21.02.2007
in paris ne-am cazat aici : http://www.tripadvis..._de_France.html  .camere un pic cam micute ,dar per ansamblu excelent ca si hotel!micul dejun bun( dar  model francez) !statie de metrou la 50 metri de hotel!parcare subterana la 100-150m de hotel ~15 euro/24h.zona este extrem de linistita si de sigura!

Attached File  P1030955.JPG   1.42MB   79 downloads                 Attached File  P1040138.JPG   1.41MB   59 downloads


                                        
Attached File  P1040161.JPG   1.36MB   53 downloads                  Attached File  P1040207.JPG   1.49MB   50 downloads




Attached File  P1040224.JPG   1.33MB   44 downloads                   Attached File  P1040231.JPG   1.33MB   45 downloads


Attached File  P1040235.JPG   1.29MB   39 downloads                   Attached File  P1040274.JPG   1.4MB   46 downloads


Attached File  Picture_687.jpg   1.43MB   48 downloads

#56
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,705
  • Înscris: 28.06.2007
<dariuscha>, asa este: Place du Tertre plus Rue Mouffetard. Poate ca fotografiile cu copii ar fi trebuit atasate in 10.01.2010, cand ii explicam lui <lilcumarsupiu> ce am vazut in materie de "copii la muzeu" ( http://forum.softped...t...t&p=7634203 ), dar eu cred ca sunt potrivite si acum, pentru <schio>.

Spuneam atunci:
"Am intalnit de cateva ori grupuri de elevi francezi in muzeu (in saloanele de pictura!) si i-am intrebat pe profesorii insotitori cum si-au organizat vizita pentru a le mentine treaza atentia: Discutam numai 5-6 tablouri si incercam sa ne incadram intr-o ora, cel mult o ora si jumatate. "

Au foarte mare grija de copii. Sa nu credeti ca am intalnit / fotografiat numai pici; am si de 15-18 ani, la scoala, la ora de desen in aer liber ...

#57
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
As avea si eu cateva intrebari pt cunoscatori:
1. A vizitat cineva parcul Asterix? E departe de oras? Merita banii?
2. Autobuzele rosii "Les cars rouges" au si o singura calatorie sau trebuie neaparat sa cumperi 2 zile? Nu de alta dar este 24€.
3. Daca am Paris Museum Pass pot intra la Versailles mai repede sau este tot cu statul la rand?

#58
zugry

zugry

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,441
  • Înscris: 27.04.2007

 o_dor, on 18th February 2010, 13:29, said:

<dariuscha>, asa este: Place du Tertre plus Rue Mouffetard. Poate ca fotografiile cu copii ar fi trebuit atasate in 10.01.2010, cand ii explicam lui <lilcumarsupiu> ce am vazut in materie de "copii la muzeu" ( http://forum.softped...t...t&p=7634203 ), dar eu cred ca sunt potrivite si acum, pentru <schio>.

Spuneam atunci:
"Am intalnit de cateva ori grupuri de elevi francezi in muzeu (in saloanele de pictura!) si i-am intrebat pe profesorii insotitori cum si-au organizat vizita pentru a le mentine treaza atentia: Discutam numai 5-6 tablouri si incercam sa ne incadram intr-o ora, cel mult o ora si jumatate. "

Au foarte mare grija de copii. Sa nu credeti ca am intalnit / fotografiat numai pici; am si de 15-18 ani, la scoala, la ora de desen in aer liber ...

In timp ce stateam la coada la Notre Dame am vazut aceasta ora de desen in aer liber! Mi s-a parut incredibil, pentru gradul nostru de incultura in ceea ce priveste scolarizarea moderna, faptul ca niste copii de 8-10 ani, impreuna cu profesorul s-au oprit pe trotuar, in fata unei case si dupa cateva explicatii succinte au inceput sa deseneze imobilul... felicitari a la francaise!

Iar la Louvre am vazut multe grupuri formate din profesor si 4-7 studenti asezati pe jos, studiind anumite tablouri sau sculpturi si luand notite sau intocmind schite...

#59
zugry

zugry

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,441
  • Înscris: 27.04.2007
De fapt, haideti sa va povestesc cum a fost prima noastra vizita la Paris.
Zbor cu W!ZZ, decolare conform grafic, aterizare cu 15-20m mai devreme decat programul. Autobuz Beauvais - Porte Maillot, 14E/pers. Multumita celor citite aici orientarea la Porte Maillot a fost rapida catre metrou, mai ales pe principiul "ia-te dupa fluxul de oameni". Orientare pe harta, achizitionat t+, in 40m eram la Gare de L'est, alte 5m si eram la hotel "A la villa Saint Martin". Cazare in 2min, nicaieri nu a fost mai rapid; camera micutza (INCREDIBIL de micuta - 10-11mp) dar foarte curata, LCD, baie moderna, seif, nimic de reprosat.
Profitand de jumatatea de zi ramasa am luat-o pe jos spre Notre Dame, incercand sa localizam Les Halles in drum. Dupa ce ne-am invartit 30 min pe stradute, am realizat in sfarsit ca Les Halles sunt SUBTERANE!, iar ceea ce consideram ca a fi intrari la metrou erau scarile de acces in centrul comercial. Cum nu mai erau reduceri mi s-a parut inutil shoppingul acolo. In plus, extrem de mizerabil si invechit locul.
Am luat-o la pas spre Notre Dame, unde am facut doar niste poze, concertul la care doream sa mergem fiind cu rezervari, lucru nementionat pe site-ul catedralei. Retur cu autobuzul la hotel.
A doua zi, am luat metroul pana la Concorde, si de acolo Champs Elysee pana la Arcul de triumf. Desi burnita afara a fost super interesanta plimbarea, centrele auto pentru mine, magazinele pentru sotie, Vuittonul plin de chinezi (Doamne, ar trebui sa puna o limita la numarul de chinezi acceptati: sunt FARA NUMAR!). Nu am urcat pe Arc (era 9E) intrucat batea vantul si era si aglomerat. Nu mi s-a parut un MUST, dat fiind ca aveam in plan si alte ascensiuni mai inalte. De acolo am luat Bd George V catre Sena si am luat Bateaux Mouche (10E/pers). Impresionante vaporase de 1000 de locuri, si aici full de chinezi: din 2-300 de calatori eram noi si inca o pereche europeni, restul chinezi  :naughty: Obligatorie aceasta croaziera, vedeti toate cladirile importante, plus poduri peste poduri. Ce mi s-a parut ciudat: toate ambarcatiunile care carau diverse chestii aveau si un autoturisn ancorat la bord; probabil lipsa locurilor de parcare... Apropo de parcari: nu am vazut nici o parcare supraterana, in schimb la fiecare colt de strada era cate o intrare in subteran (cred ca peste 40% din suprafata Parisului ascunde parcari subterane). Incheind croaziera si fiind ceata si burnita afara, am luat metroul spre Sacre Coeur. MUST SEE! Situata pe un deal, ofera o priveliste superba (limitata doar de ceata). Un pic de shopping de suveniruri pe stradutele si Montmartre la vale catre Gare de L'est, retur la hotel. Funicularul vi-l recomand doar daca sunteti in varsta, cu carucioare de copii sau ultra-obositi. Altfel e inutil... urca fix 50m  :lol:
Seara, Louvre: miercuri si vineri au program pana la ora 21:45, 6E de la ora 18 incepand. Louvre = IMENS! faci orientare turistica si treking in acelasi timp! Trebuie sa fii odihnit, si sa ai multa rabdare. Am vazut cca 30-40% din el, noi eram rupti dupa traseul desfasurat toata ziua. Retur cu autobuzul 39 la Gare de L'est. Atentie la autobuze: daca nu faceti din mana nu opreste in statie. Daca nu apasati pe buton cand va aflati in el iar nu opreste. Se urca doar pe usa din fata unde se si composteaza biletul.
A treia zi, am pornit direct spre tour Eiffel. Cu cat ajungeti mai dimineata cu atat veti sta mai putin la coada. Noi am stat cca 20m, cand am coborat, cozile erau pana in mijlocul pietei, probabil se statea 1h-1h30m cel putin. Mai ales ca este inchis pilonul Sud. Noi am urcat pe scari pana la etajul 2, era destul de innorat afara, nu se vedea varful. In plus, asa poti vedea in liniste peisajul. Cand am ajuns la 2 a inceput sa ploua, dar am observat ca se spargeau norii si ne-am luat supliment pana in varf (4,5E - scari pana la 2 si 5E supliment ptr lift pana in varf). 311m altitudine, batea vantul tarisor dar norii s-au dispersat si privelistea a fost ok.
Next: La Defense! WOAW! otel si sticla, majoritatea peste 40 de etaje. Era 10E de urcat in arca, nu ne-a pasionat, vedeam tot de jos  :photo: Cineva zicea de un centru comercial: este subteran, 4 nivele + 3 de parcare, se intinde sub toata esplanada din fata de la Grande Arche! Preturi bunicele, chiar si fara reduceri semnificative. Acolo am gasit si un Auchan pe 3 nivele subterane. MUST SEE!
Ziua 4: De dimineata luat metrou spre Notre Dame, coborat la Saint Michel, vazut Pantheon (9E), Sorbona, urcat in turn la Notre Dame, 400 de trepte, 69 m altitudine, frumos! Coborat, intors la Gare de L'est, luat autobuz 350 catre muzee de L'air et D'espace. 6E intrarea, Boeing 747, Concorde, Arianne si alte 350 de aparate de zbor. Deziluzie: avionul lui Henry Coanda nu se afla expus nici macar in macheta... Seara, galeriile Lafayette: poze si atat, luxul la el acasa, deci cumparaturi ... NO CHANCE!
Ziua 5: Porte maillot, Beauvais, Bucuresti. Incredibil: la Porte Maillot este un parculet unde am vazut iepuri in libertate! Destul de multi, marisori si cu pui - se vede ca rrromii nostri nu au calcat pe acolo  :lol: In schimb, nici un caine in libertate in Paris, boschetari destui la metrou si pe sub poduri.
Ca meniul sa fie complet, la intoarcere avionul a ajuns cu 30m mai devreme  :coolspeak:

Concluzie: un oras foarte civilizat, unde oamenii sunt extrem de relaxati, transportul este foarte bine pus la punct, iti trebuie minim 3 saptamani sa-l vezi cat de cat complet. A bientot!  :thumbup:

#60
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumim Zugry pentru detalii, unele dintre ele nu le mai citisem inca nicaieri. As avea si eu cateva intrebari daca se poate:
1. Cam cat te-a costat toata plimbarea, exceptand drumul si cazarea?
2.Cum ti s-a parut Wizz? De incredere? Te-au cercetat mult prin bagaje, ti-au interzis ceva, au facut mofturi la bagajul de mana?
Multumesc si astept cu mare nerabdare raspunsul tau deoarece voi pleca si eu la Paris in iunie ;)

#61
zugry

zugry

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,441
  • Înscris: 27.04.2007

 Whiky, on 22nd February 2010, 22:53, said:

Multumim Zugry pentru detalii, unele dintre ele nu le mai citisem inca nicaieri. As avea si eu cateva intrebari daca se poate:
1. Cam cat te-a costat toata plimbarea, exceptand drumul si cazarea?
2.Cum ti s-a parut Wizz? De incredere? Te-au cercetat mult prin bagaje, ti-au interzis ceva, au facut mofturi la bagajul de mana?
Multumesc si astept cu mare nerabdare raspunsul tau deoarece voi pleca si eu la Paris in iunie ;)

1. drumul si cazarea m-au ajuns cca 400E - rezonabil zic eu pentru cele 4 zile. In rest, circa 98 E transportul (2 seturi T+, bateaux mouche si autobuzul Beauvais- Paris), cam 60-70 E mancare, boulangerie si bauturi (am luat de la Monoprix bere de cirese la bax, super buna), peste 70E tot felul de souveniruri (familie numeroasa, toti vrea un magnet, o chestie), 60Euro atractiile vizitate si vreo 200 Euro diverse cumparaturi (haine pentru copii, in special). Deci putin peste 900E in total.

2. Singura diferenta notabila intre W!ZZ si BlueAir = faptul ca la bord nu-ti servesc nici macar un pahar de apa moka. La imbarcare aveau oameni care te pre-verificau inainte de check-in, asa incat sa nu ajungi acolo si sa constati ca ai bagajele necorespunzatoare. Personal, mi s-a parut mai curat si mai de incredere W!ZZ comparativ cu BlueAir.

daca va mai pot ajuta cu raspunsuri, nu ezitati sa intrebati!

Edited by zugry, 23 February 2010 - 13:57.


#62
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumesc inca o data Zugry. As mai avea totusi cateva intrebari:
1. ati mancat de pe strada, adica sandvisuri, clatite sau si meniuri de restaurant?
2. ati stat mult pe la cozi la obiective?
3. ati avut voie sa fotografiati pe la muzee?
4. la aeroport au masurat/ cantarit bagajul de mana ?

#63
zugry

zugry

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,441
  • Înscris: 27.04.2007

 Whiky, on 23rd February 2010, 16:02, said:

Multumesc inca o data Zugry. As mai avea totusi cateva intrebari:
1. ati mancat de pe strada, adica sandvisuri, clatite sau si meniuri de restaurant?
2. ati stat mult pe la cozi la obiective?
3. ati avut voie sa fotografiati pe la muzee?
4. la aeroport au masurat/ cantarit bagajul de mana ?

1. de mancat mai mult shaormarii libaneze / turcesti + boulangerii
2. intre 15 si 45m, cel mai mult la Notre Dame. Foarte importanta este ora, daca mergi dimineata scapi de coada.
3. aproape peste tot, mai putin in Sacre Coeur
4. dap, era persoana inainte de check-in care ii invita pe cei ce aveau gentoaie mai ciudate sa le puna in niste dispozitive de masurat, iar apoi la check-in se cantareau.

#64
roth

roth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 12.09.2009

 Whiky, on 22nd February 2010, 22:53, said:

Multumim Zugry pentru detalii, unele dintre ele nu le mai citisem inca nicaieri. As avea si eu cateva intrebari daca se poate:
1. Cam cat te-a costat toata plimbarea, exceptand drumul si cazarea?
2.Cum ti s-a parut Wizz? De incredere? Te-au cercetat mult prin bagaje, ti-au interzis ceva, au facut mofturi la bagajul de mana?
Multumesc si astept cu mare nerabdare raspunsul tau deoarece voi pleca si eu la Paris in iunie ;)

pa langa catedrala Sacre Coeur  poti  manca la chinezi ok si ieftin, am fost 4 adulti cu 3 beri si 1 cola paste sau orez cu pui sau fructe de mare 39e.
pe langa Notre dame e un chinezesc gen ce vrei la 8/10e ( farfurie medie/mare ) iar ok  .
prefer sa mananc la ei pt ca 1. imi place     2.  au si pui/vita   nu  doar  ciudatenii.

daca alegi bine zonele de vizitat poti fece un drum dimineata si unul seara cu ceva transport iar restul la pas.

Edited by roth, 24 February 2010 - 21:02.


#65
zugry

zugry

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,441
  • Înscris: 27.04.2007

 roth, on 24th February 2010, 21:02, said:

pa langa catedrala Sacre Coeur  poti  manca la chinezi ok si ieftin, am fost 4 adulti cu 3 beri si 1 cola paste sau orez cu pui sau fructe de mare 39e.
pe langa Notre dame e un chinezesc gen ce vrei la 8/10e ( farfurie medie/mare ) iar ok  .
prefer sa mananc la ei pt ca 1. imi place     2.  au si pui/vita   nu  doar  ciudatenii.

daca alegi bine zonele de vizitat poti fece un drum dimineata si unul seara cu ceva transport iar restul la pas.


de la un chinezesc de pe langa Gare de L'est s-a ales sotia cu niste tulburari intestinale  :thumbdown:

mda, cel mai bun lucru la Paris este sa iti faci un plan rezonabil cu transportul si obiectivele pe care vrei sa le vezi: castigi muuuult timp!

#66
bittta

bittta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 29.01.2010
noi am stat la hotel Victor Hugo, in piata V.Hugo, la 5 minute de Turnul Eiffel. conditii f bune, mic dejun f bun, 54 euro pe noapte cu mic dejun

#67
raluca2005

raluca2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 562
  • Înscris: 10.08.2005

 bittta, on 25th February 2010, 11:51, said:

noi am stat la hotel Victor Hugo, in piata V.Hugo, la 5 minute de Turnul Eiffel. conditii f bune, mic dejun f bun, 54 euro pe noapte cu mic dejun

Si unde ati facut rezervarea? Best Western Vicotr Hugo, cel de 3 stele?

Edited by raluca2005, 25 February 2010 - 12:24.


#68
bittta

bittta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 29.01.2010
da, rezervarea prin agentia *&****.

Edited by ferrellroo, 27 February 2010 - 23:43.


#69
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumesc Zugry si roth, o sa tinem cont de ceea ce ati spus. E bine sa stii cam pe unde poti manca ieftin mai ales daca mancarea nu reprezinta mare lucru pt tine.

#70
zugry

zugry

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,441
  • Înscris: 27.04.2007

 Whiky, on 25th February 2010, 16:06, said:

Multumesc Zugry si roth, o sa tinem cont de ceea ce ati spus. E bine sa stii cam pe unde poti manca ieftin mai ales daca mancarea nu reprezinta mare lucru pt tine.

sincer, am vrut sa-mi duc soatza la restaurantul Chartier, recomandat de cineva de pe forum. Mi s-au parut super ok si preturile si menu. Dar nu am avut timp. Am preferat sa vedem cat mai multe in dauna mancarii, desi Je suis tres gourmand!

Pana la urma, pot sa gatesc acasa tot ce-mi pohteste inima, nu?  :thumbup:

#71
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,705
  • Înscris: 28.06.2007
<Iosimir>,
poimaine socotit din 7 februarie a trecut. Spuneti-ne macar daca raspunsurile primite v-au fost utile. Sau corectati-le, pentru ca si maine va pleca cineva la Paris pentru prima oara.

http://forum.softped...t...t&p=7677756
http://forum.softped...t...t&p=7677795

#72
dianda

dianda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 30.09.2009
Ajutati-ma cu un sfat :am gasit oferta de cazare in mai multe locatii din Paris si oscilez nestiind care ar fi mai buna : aproape de Place Bastilia,in Monmartre-Pigalle si la Oberkampf-Menilmontant.Cea mai buna oferta ca pret si confort este cea din Pigalle,aproape de Moulin Rouge si Muzeul Erotismului, dar nu stiu daca zona este OK si daca as putea avea ceva probleme .Va rog sa-mi raspundeti ca sa stiu ce sa aleg. Multumesc

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate