Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 

Prima Vizita si Hoteluri in Paris !

- - - - -
  • Please log in to reply
1844 replies to this topic

#73
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,704
  • Înscris: 28.06.2007

View PostWhiky, on 20th February 2010, 23:47, said:

As avea si eu cateva intrebari pt cunoscatori:
1. A vizitat cineva parcul Asterix? E departe de oras? Merita banii?
2. Autobuzele rosii "Les cars rouges" au si o singura calatorie sau trebuie neaparat sa cumperi 2 zile? Nu de alta dar este 24€.
3. Daca am Paris Museum Pass pot intra la Versailles mai repede sau este tot cu statul la rand?


1. Pentru Asterix: http://www.parcasterix.fr/acces, iar pentru Asterix vs Disney un adevarat studiu: http://www.ciao.fr/P...x__Avis_1132086

Puteti exploata si ce s-a scris in "Paris", chiar daca este inchis (cum spune <Oztan>: butonul search):
<grumette40>: http://forum.softped...t...t&p=6652336 , http://forum.softped...t...t&p=6492841

<dariuscha>: http://forum.softped...t...t&p=6522157

<fly_dream>: http://forum.softped...t...t&p=6034142


2. Citesc despre Les Cars Rouges, noi nu le-am folosit nici pe ele, nici L’Open Tour. Dumneavoastra cumparati un bilet Les Cars Rouges care costa 24€, biletul este valabil 2 zile, nu ofera ca L’Open Tour posibilitatea de a alege intre o zi sau doua zile. Noi am vazut prin oras mai multe autobuze L’Open Tour. S-ar putea sa ofere mai mult decat Les Cars Rouges.

De ce v-ati gandit sa apelati la serviciile Les Cars Rouges? Stati doar cateva ore in Paris? Va intreb deoarece cunosc pe cineva care – intre doua zboruri – a ales aceasta varianta pentru un prim contact cu Parisul.

Daca dumneavoastra veti sta cateva zile in Paris, eu cred ca nu are rost sa va cheltuiti banii pe el. Sunt sigur ca nu veti veni acasa cu banii, dar dati-i pe altceva. De banii acestia ati putea cumpara abonament pentru o saptamana pe orice mijloc de transport public ( http://forum.softped...t...t&p=7158468 )


3.
- Museum Pass fara coada langa Versailles: http://forum.softped...t...t&p=7064086
- facilitati: http://forum.softped...t...t&p=7066202 , http://forum.softped...t...t&p=7158468

#74
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumesc pentru link-uri, acum ma apuc temeinic de studiat diferenta intre Asterix si Disney.
Cat despre Les Cars Rouges am citit o recomandare aici pe forum, la Paris parca. Nu, nu vom sta cateva ore ci 2 saptamani, de aceea vrem sa exploatam la maximum tot ce poate oferi Parisul mai frumos. Abia acum alcatuim planul caci vacanta va avea loc la inceputul lui iunie deci mai e timp berechet pana atunci.

#75
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,704
  • Înscris: 28.06.2007
Asa vacanta la Paris, mai zic si eu. Nu aveti de ce sa va uitati dupa Les Cars Rouges. Ganditi-va la imprejurimi (Rambouillet, Fontainebleau imi vin imediat in minte).

#76
roth

roth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 12.09.2009

Quote

Cea mai buna oferta ca pret si confort este cea din Pigalle,aproape de Moulin Rouge si Muzeul Erotismului, dar nu stiu daca zona este OK si daca as putea avea ceva probleme .Va rog sa-mi raspundeti ca sa stiu ce sa aleg. Multumesc

Am fost de craciun la Paris si am avut cazare linga gara de est , nu prea departe de Moulin Rouge si Muzeul Erotismului si pot spune ca daca nu te bagi cu nimeni in seama nu ai probleme. Am colindat pe strazi si pana la miezul nopti. In prima zi cand am ajuns am plecat cu baiatul (18 ani) de la gara la FNAC pe Champ Elises pt a ridica biletele de disney si credema am avut o harta si atat.Nici o idee cum sa ajungem si cu ce, mai ales ca am mers si la dus si la intors numai pe jos pt a vedea cat mai mult ca prima idee. Am mers si pe strazi principale dar si pe multe adiacente fara nici o problema.  Sper sa vada si Pirpy mesajul tau si el poate sa-ti spuna mai multe , e um roman stabilit in Paris care ajuta cu sfaturi la obiect pe orcine.

Vacanta placuta

#77
pirpy

pirpy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,279
  • Înscris: 24.01.2007

View Postroth, on 28th February 2010, 00:39, said:

..Pirpy... e um roman stabilit in Paris care ajuta cu sfaturi la obiect pe orcine.
Multumesc Roth pentru reclama !  :D

View Postdianda, on 27th February 2010, 21:12, said:

.... aproape de Place Bastilia,in Monmartre-Pigalle si la Oberkampf-Menilmontant....

In zona Place de la Bastille este in regula , doar ca e ceva mizerie in anumite parti , multa populatie , multe natii. Si zona Monmartre-Pigalle este in regula , dar si aici depinde de locatia precisa , caci si aici sunt locuri mai curate sau mai murdare. Precizez ca peste tot se face curatenie in Paris, dar datorita populatiei de o anumita natie din zonele respective, a numarului mare de turisti ce trec pe acolo , anumite cartiere ale Parisului se murdaresc mai repede . In topic Paris , ( http://forum.softped...m...t&p=7668271 ) , am explicat ce inteleg eu prin zone OK si zone mai putin in regula. Cat despre locatia din Oberkampf-Menilmontant , daca este mai aproape de cimitirul Pere Lachaise , atunci locul e bun , curatenie in zona , insa daca locatia e mai aproape de Place de la Republique , deja iar dam de aglomeratie.

Pentru cei ce doresc sa afle daca o anume locatie este in regula sau nu , si doresc ajutorul meu , va rog sa cautati in topic Paris, ( http://forum.softped...m...t&p=7668271 ) , si sa cititi cum vad eu o locatie sigura sau nu . De asemenea, ca datele mele sa fie cat mai corecte , va rog sa adaugati o adresa cat mai exacta a locatiei , caci daca adresa data de voi este superficiala , nu pot fi nici eu precis in date . Fiecare cartier are mai multe zone , unele mai curate, altele mai putin curate , unele mai pline de francezi autohtoni , altele cu multe natii , etc. , de aceea o locatie precisa data, inseamna si din partea mea date mai reale.

Toate cele bune !

Edited by pirpy, 28 February 2010 - 10:53.


#78
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumim, Pirpy, m-ai ajutat si pe mine ! Daca pot abuza de bunatatea ta, imi poti spune cam cum e zona statiilor Mairie de Montreuil sau Gallieni? Ma uit la un hotel Premiere Classe Montreuil, 64 rue Jean Lolive. M-am uitat pe Google Maps si zona parea in regula, linistita, dar cine stie ce se ascunde pe acolo? Multumesc mult.

#79
pirpy

pirpy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,279
  • Înscris: 24.01.2007

View PostWhiky, on 28th February 2010, 13:33, said:

.. 64 rue Jean Lolive.....
Cu placere !  
Din pacate, imi pare rau , in acea zona inca nu am ajuns. Am ajuns pana in zona cimitirului Pere Lachaise ( si imprejurimi ) , unde este OK. Sunt totusi destule hoteluri bune mai spre zona centrala a Parisului. Nu ai gasit ceva mai aproape de obiectivele principale ?

#80
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,704
  • Înscris: 28.06.2007
<dianda>, <Whiky>, domnisoarelor, doamnelor, domnilor,

Dati adresele hotelurilor sau apartamentelor pe care le-ati selectat si pentru care solicitati relatii!
Sunt convins ca alegerea s-a facut (in primul rand) dupa pret. Trebuie luat in seama si pretul, dar nu el trebuie sa fie unicul  criteriu. Nu mergem / nu mergeti in fiecare luna la Paris. Gresesc?

Pentru ce nu dati adresele? Cel putin eu nu vi le voi ocupa. Si sunt sigur ca nici <pirpy>.

Il admir pe <pirpy> pentru delicatetea de care da dovada atunci cand – elegant – va spune:
"Sunt totusi destule hoteluri bune mai spre zona centrala a Parisului. Nu ai gasit ceva mai aproape de obiectivele principale ? "

Nu am ce face, sunt mai direct decat el. Daca am vazut, daca stiu, daca am auzit – in aceasta ordine – va spun. Dati-mi ocazia, daca pot, "Sa va supar si pe dumneavoastra" – cum scriam in "Arondismentul 17".
Va propun sa incercati sa aflati aceste lucruri neplacute de la francezi si va veti lovi de un zid. Chiar daca intrebarea vine imediat dupa revoltele televizate in toata lumea.
Vreau sa cred ca ati vazut cat de repede am dat un raspuns pentru <oana1st> ( http://forum.softped...t...t&p=7870635 ). Mai putin de o ora. Cred ca si o intarziere in a primi raspunsul ( cum a fost pentru "Arondismentul 17") ar trebui sa dea de gandit.

Exista atat de multe locuri de cazare in Paris, incat fiecare ar trebui sa aiba 3-4 de rezerva. Chiar si la o diferenta de pret. Ce ar inseamna pentru <Whiky> 200€ in plus? 7€/zi pentru o persoana.

<Whiky>, veti sta doua saptamani la Paris; pentru dumneavoastra chiar are importanta unde veti locui. Pentru 2-3 zile accepti si lucruri mai putin cunoscute, dar doua saptamani inseamna ceva. As renunta la hotel si as cauta un apartament, ce ziceti de aceasta idee?


La modul general, nordul si estul ies in evidenta. Ca infractionalitate. Deschideti o harta a Parisului si incercati sa va localizati alegerile. Nu inseamna ca la Pont Neuf sau Pont de l'Alma nu s-ar putea inregistra un eveniment.

#81
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumesc Pirpy. deocamdata suntem in cautari, nu ne-am hotarat inca, de asta intrebam. Avand in vedere ca vom sta 2 saptamani, nu imi permit sa dau mai mult de 60€ / noapte / camera dubla asta in principal fiindca noi privim camera de hotel ca pe un fel de garaj de noapte :D si nu avem nevoie de comfort. Important e sa ne tina picioarele sa vedem toate minunatiile Parisului. Multumesc inca o data si apreciez foarte mult faptul ca ajuti aceasta comunitate, tu fiind in miezul faptelor.

#82
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
MUltumesc o_dor. Hotelul Premiere Classe era doar o idee, deocamdata caut. Asta gasisem, asta am intrebat. Apartamentele de inchiriat imi par o idee buna, de indata ce voi alege ceva voi abuza din nou de bunavointa dvs pentru un sfat. Stiti ceva despre apartamentele Citea? Deocamdata ma uit la asa ceva:
CITEA CARRIERES SOUS POISSY
27, Rue de la Senette
CARRIERES SOUS POISSY 78955 France

#83
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,704
  • Înscris: 28.06.2007

View PostWhiky, on 28th February 2010, 19:14, said:

MUltumesc o_dor. Hotelul Premiere Classe era doar o idee, deocamdata caut. Asta gasisem, asta am intrebat. Apartamentele de inchiriat imi par o idee buna, de indata ce voi alege ceva voi abuza din nou de bunavointa dvs pentru un sfat. Stiti ceva despre apartamentele Citea? Deocamdata ma uit la asa ceva:
CITEA CARRIERES SOUS POISSY
27, Rue de la Senette
CARRIERES SOUS POISSY 78955 France

Nu vreti sa stati in Paris. Citesc doar codul postal – 78955. Adresa pe care o dati dumneavoastra nu este in Paris. Reiau indemnul lui <pirpy> de a cauta ceva mai aproape de obiectivele principale.

Codul postal al unei adrese din Paris este de forma 750xx ( http://forum.softped...t...t&p=7085757 ).

Residence-ul este o buna solutie in Franta, dar cautati ceva mai spre centru.

#84
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Din pacate codul postal nu il pot gasi unde m-am uitat eu. Cum vi se par urmatoarele apartamente?

http://www.homeliday...nt291014fr1.htm
http://www.homeliday...nt142611fr1.htm
http://www.homeliday...nt219640fr1.htm
http://www.homeliday...nt209293fr1.htm
http://www.homeliday...dio42179fr1.htm
http://www.homeliday...nt148996fr1.htm

#85
roth

roth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 12.09.2009

Quote

vom sta 2 saptamani, nu imi permit sa dau mai mult de 60€ / noapte / camera dubla

am stat de craciun langa gara de est la Villa St. Martin la 70e/camra noapte super ok , curat, mic dejun de invidiat , mergi pe jos aproape oriunde daca vrei si te tin picioarele iar noaptea pana la 12-1 nu am avut nici o problema . As sta oricand la ei dinou.

#86
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Roth, din pacate la vila unde ai stat tu preturile pt inceputul luinii iunie (cand voi pleca eu) sunt de minimum 98 €, cam prea mult   :confuzzled: N-am ce sa fac decat sa mai caut...

#87
pirpy

pirpy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,279
  • Înscris: 24.01.2007

View PostWhiky, on 28th February 2010, 21:48, said:

http://www.homeliday...nt291014fr1.htm --->  Guy Moquet , spre cimitirul Montmartre zona frumoasa , foarte departe de zonele turistice.

http://www.homeliday...nt142611fr1.htm --->  Paris 12 , zona cu populatie din clasa mijlocie , nu e rea zona , multe natii , departe de zonele turistice .

http://www.homeliday...nt219640fr1.htm --->  Paris 18 , spre Sacre Coeur zona placuta , spre periferie populatie de culoare , mai numeroasa.

http://www.homeliday...nt209293fr1.htm --->  Paris 11 , zona diversa , spre cimitirul Pere Lachaise e rustic , linistit , combinatie de vile placute si blocuri cu arhitectura interesanta , spre Place de la Bastille , multe natii , clasa medie , aglomeratie.

http://www.homeliday...dio42179fr1.htm --->  Place d'Anvers , spre metrou Anvers , zona aglomerata , mizerie , erotism stradal -  spre centrul Parisului lucrurile se mai linistesc.

http://www.homeliday...nt148996fr1.htm --->  Quartier Goutte d'Or - Barb&egrave;s / La Chapelle , nu recomand , zona cu natie de culoare, arabi , multe afaceri stradale dubioase , oameni dubiosi spre seara .

Imi pare rau ca dau astfel de raspunsuri evazive , dar fara o locatie exacta , nici eu nu pot spune concret cum e acolo. Arondismentele sunt mari , in anumite locuri e mai liniste, in anumite locuri e aglomeratie , francezi autohtoni in anumite parti , multe natii in alte parti , arhitectura e variata . Sper insa ca ti-ai facut o idee. Sugestia mea e sa mai cauti , orientandu-te spre Arondismentele de la 1 la 9 , de la 14 la 16 si o parte din 17 . Merg si anumite zone din 19 si 20 , dar sunt departe de obiectivele turistice principale .
Toate cele bune !

Edited by pirpy, 01 March 2010 - 09:06.


#88
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010
Multumesc mult Pirpy, asta cautam: arondismentele dezirabile, ca sa zic asa, mi-ai facilitat mult cautarea! :worthy:

#89
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,704
  • Înscris: 28.06.2007

View PostWhiky, on 28th February 2010, 20:48, said:



Daca ar trebui sa aleg numai dintre cele 6 apartamente selectionate, le-as pastra pe urmatoarele:

1. http://www.homeliday...nt209293fr1.htm - 32 mp - 60*7€ - 5/5  
2. http://www.homeliday...nt219640fr1.htm - 27 mp - 50*7€ - 5/5
3. http://www.homeliday...nt291014fr1.htm - 40 mp - 50*7€ - -

1. O mansarda in Oberkampf, foarte bine cotata, spatioasa (32mp). Verificati si dumneavoastra pe o harta a metroului ce legaturi au liniile 2 si 3 (probabil ca veti invata pe de rost statia Nation). Cel mai aproape de metrou. 60€/noapte. Daca trebuie sa fac economie, as incerca o discutie pentru o reducere, desi se vede ca are clienti. O vorba nu strica, totusi.

2. Cel mai mic apartament din cele 3, intamplator asezat tot pe linia 2. Etajul 4 din 6. Cred ca si-a castigat nota 5/5 pentru amplasare. La cateva minute de metrou. Mie imi place, este ieftin. E dificil de ales intre el si nr.1.

3. Este cel mai spatios (40 mp). Desi la 10-15 minute de Champs-Elysees cu metroul, mi se pare prea in nord. Singurul la care se specifica "supplement menage final". Ceva bani in plus.


Le-am asezat intr-un fel de top.
Greu de departajat 1 si 2. Ambele sunt in zone sa le numim "boeme". Oricum, acum aveti numai doua pe lista si mai cercetati si dumneavoastra si altii (orice comentariu este binevenit).

#90
dianda

dianda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 30.09.2009
Revin si va rog sa va pronuntati :
1. Homelidays 195091 sau
2. "      "         163 846
Pentru no. 1 pledeaza conditiile mai bune inclusiv cele financiare,dar am citit ca zona are o reputatie mai speciala, iar ce m-a pus oarecum in  garda : proprietarul a fost foarte prompt, aproape ca a tras de mine.   Ce ati alege? Nr. 2 este mai central, dar mai mic si mai scump.Mentionez ca si eu  as avea nevoie tot numai de un loc decent de dormit.
Va multumesc pentru raspuns

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate