Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cat de riscant e sa rezerv un hot...

Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...
 Huawei Pura 70/Pro/Ultra

Chiar se platesc pensiile la term...

cu autorulota prin BZ

Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...
 Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto
 Ariston "Genus One+" 24kw...

Saci moloz - unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 

Mancarea in Grecia

- - - - -
  • Please log in to reply
599 replies to this topic

#595
nasty2

nasty2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 22.02.2011
am mers prin porturi și o singură pescărie care avea numai niște pești micuți.
Nu mai e pește de captură nici în Mediterană!

https://youtu.be/pba...yaOQxHIg8gNSu8d

Attached Files



#596
nasty2

nasty2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 22.02.2011

Un interesant muzeu al uleiului de măsline, cu degustare de ulei, miere și raki!




https://youtu.be/QPP...TjU2pkaYCRcCRJ6

#597
nasty2

nasty2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 22.02.2011
ce era prin supermarket:

Attached Files



#598
bograd

bograd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 603
  • Înscris: 28.05.2004

 nasty2, on 15 octombrie 2023 - 07:48, said:

am mers prin porturi și o singură pescărie care avea numai niște pești micuți.
Nu mai e pește de captură nici în Mediterană!

https://youtu.be/pba...yaOQxHIg8gNSu8d

Iese de-o prajeala.

#599
Ntim

Ntim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 01.02.2008
Scriu aici despre masa de seara din Laganas


Am avut demipensiune si micul dejun la hotel a fost in regula, mic dejun bun  dar demipensiunea a fost in alta parte, trei seri la un restaurant si  patru la altul.
Primul se numeste Eat Greek Restaurant, urmatorul Boulevard Restaurant, primul e pe strada aia ultracentrala ff aproape de zona de plaja, urmatorul chiar pe faleza cu o imagine superba spre mare.

La primul restaurant prima seara masa a fost excelenta de nota 10, urmatoarele doua seri acceptabil, nu se compara masa din prima seara cu urmatoarele doua mese servite aici. Dupa trei seri restaurantul se inchide, de ce nu stiu cu toate ca seara era plin acolo si nu mai erau locuri.

A patra seara trecem prin holul hotelului sa mergem la masa dar suntem opriti si vine patronul hotelului si ne duce la restaurantul Boulevard sa servim cina.
Vine un ospatar si ne prezinta meniul si ne arata ce putem comanda, ne lasa timp sa ne decidem, comandam  salata greceasca, ne spune ca primim doar una la doua persoane, si comandam o portie de calamar si  una de souvlaki fara sa specific porc sau pui.
Dupa 10 minute vine o portie de salata greceasca mare pusa pe o farfurie, separat primim doua farfurii, paine de calitate si patru bucati de unt felul ala la pachetel mic.
Dupa alte 15 minute vine si felul doi, souvlaki de porc, salata pusa in farfurie si garnitura de cartofi,  celalalt fel calamar plus salata si cartofi.  Totul foarte bine as spune excelent, inclusiv comportamentul ospatarilor.

Vine seara urmatoare si comand la fel,  am spus ospatarului ca suntem de la hotel cu demipensiune, spune ca stie, am comandat la fel ca prima seara fiinca a fost foarte bine si calitativ.
Vine in 10 minute si aduce cinci rondele de calamar fara nimic garnitura adica salata plus cartofi, nu mai vine nici salata greceasca, nici painea nici untul, pai unde e salata greceasca, unde e painea, si garnitura, untul ? Am comandat exact ca si seara trecuta ii spun ospatarului,  astept si greu aduce o salata greceasca mica si atat. Prima seara excelent si acum plecam nemancati si mancam in alta parte. Anuntam a doua zi la hotel si serile urmatoare s-a imbunatatit putin masa dar mult sub prima seara.

La ambele restaurante  prima seara masa excelenta spre foarte bine urmatoarele mai slab, cu mentiunea la cel de al doilea restaurant a doua seara masa slaba si calitativ si mai ales cantitativ la un sfert din prima seara.

Curios in ultima seara a venit direct la inceput cu salata greceasca inainte de a comanda ceva si a spus ce serviti fara sa aduca ca si in serile trecute carticica cu meniul.

Peisaj superb spre faleza din fata spre mare.

Trebuie sa mentionez ca avand demipensiune aveam totul platit de dinainte, toti ceilalti din jur plateau la fata locului, in restaurant seara turisti majoritari olandezi si englezi.

Cum sa cataloghez masa la aceste doua restaurante ?  excelent, foarte slab, acceptabil ?
De ce in prima seara la ambele restaurante a fost excelent si pe urma ??!!

#600
nasty2

nasty2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 22.02.2011
De ce?
Poate articolul de mai jos dă un răspuns:


http://www.aradrepor...ruri-editorial/





O rețetă de sarmale de post în foi de viță:



https://youtu.be/iWd...E54vPWdTxod4_3N


Edited by nasty2, 27 October 2023 - 16:37.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate