Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mancarea in Grecia
Last Updated: Oct 27 2023 16:33, Started by
grecuadrian
, Jan 26 2010 15:53
·
3
#595
Posted 15 October 2023 - 07:48
am mers prin porturi și o singură pescărie care avea numai niște pești micuți.
Nu mai e pește de captură nici în Mediterană! https://youtu.be/pba...yaOQxHIg8gNSu8d Attached Files |
#596
Posted 18 October 2023 - 09:05
Un interesant muzeu al uleiului de măsline, cu degustare de ulei, miere și raki! https://youtu.be/QPP...TjU2pkaYCRcCRJ6 |
#598
Posted 18 October 2023 - 18:20
nasty2, on 15 octombrie 2023 - 07:48, said:
am mers prin porturi și o singură pescărie care avea numai niște pești micuți. Nu mai e pește de captură nici în Mediterană! https://youtu.be/pba...yaOQxHIg8gNSu8d Iese de-o prajeala. |
#599
Posted 22 October 2023 - 12:03
Scriu aici despre masa de seara din Laganas
Am avut demipensiune si micul dejun la hotel a fost in regula, mic dejun bun dar demipensiunea a fost in alta parte, trei seri la un restaurant si patru la altul. Primul se numeste Eat Greek Restaurant, urmatorul Boulevard Restaurant, primul e pe strada aia ultracentrala ff aproape de zona de plaja, urmatorul chiar pe faleza cu o imagine superba spre mare. La primul restaurant prima seara masa a fost excelenta de nota 10, urmatoarele doua seri acceptabil, nu se compara masa din prima seara cu urmatoarele doua mese servite aici. Dupa trei seri restaurantul se inchide, de ce nu stiu cu toate ca seara era plin acolo si nu mai erau locuri. A patra seara trecem prin holul hotelului sa mergem la masa dar suntem opriti si vine patronul hotelului si ne duce la restaurantul Boulevard sa servim cina. Vine un ospatar si ne prezinta meniul si ne arata ce putem comanda, ne lasa timp sa ne decidem, comandam salata greceasca, ne spune ca primim doar una la doua persoane, si comandam o portie de calamar si una de souvlaki fara sa specific porc sau pui. Dupa 10 minute vine o portie de salata greceasca mare pusa pe o farfurie, separat primim doua farfurii, paine de calitate si patru bucati de unt felul ala la pachetel mic. Dupa alte 15 minute vine si felul doi, souvlaki de porc, salata pusa in farfurie si garnitura de cartofi, celalalt fel calamar plus salata si cartofi. Totul foarte bine as spune excelent, inclusiv comportamentul ospatarilor. Vine seara urmatoare si comand la fel, am spus ospatarului ca suntem de la hotel cu demipensiune, spune ca stie, am comandat la fel ca prima seara fiinca a fost foarte bine si calitativ. Vine in 10 minute si aduce cinci rondele de calamar fara nimic garnitura adica salata plus cartofi, nu mai vine nici salata greceasca, nici painea nici untul, pai unde e salata greceasca, unde e painea, si garnitura, untul ? Am comandat exact ca si seara trecuta ii spun ospatarului, astept si greu aduce o salata greceasca mica si atat. Prima seara excelent si acum plecam nemancati si mancam in alta parte. Anuntam a doua zi la hotel si serile urmatoare s-a imbunatatit putin masa dar mult sub prima seara. La ambele restaurante prima seara masa excelenta spre foarte bine urmatoarele mai slab, cu mentiunea la cel de al doilea restaurant a doua seara masa slaba si calitativ si mai ales cantitativ la un sfert din prima seara. Curios in ultima seara a venit direct la inceput cu salata greceasca inainte de a comanda ceva si a spus ce serviti fara sa aduca ca si in serile trecute carticica cu meniul. Peisaj superb spre faleza din fata spre mare. Trebuie sa mentionez ca avand demipensiune aveam totul platit de dinainte, toti ceilalti din jur plateau la fata locului, in restaurant seara turisti majoritari olandezi si englezi. Cum sa cataloghez masa la aceste doua restaurante ? excelent, foarte slab, acceptabil ? De ce in prima seara la ambele restaurante a fost excelent si pe urma ??!! |
#600
Posted 27 October 2023 - 16:33
De ce?
Poate articolul de mai jos dă un răspuns: http://www.aradrepor...ruri-editorial/ O rețetă de sarmale de post în foi de viță: https://youtu.be/iWd...E54vPWdTxod4_3N Edited by nasty2, 27 October 2023 - 16:37. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users